eitaa logo
دفاع همچنان باقیست
1.1هزار دنبال‌کننده
36.9هزار عکس
8.7هزار ویدیو
825 فایل
«لا يَسْتَأْذِنُكَ الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ» مؤمن انقلابی، از صحنه مبارزه کناره‌گیری نمی‌كند. کسانی که از میدان مبارزه عقب‌نشینی می‌کنند، گروهى بی‌ایمان هستند. @Admin_Channel_Defa لینک ادمین
مشاهده در ایتا
دانلود
9.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه کسی آخرین قدم را برای ظهور (ع) برمی‌دارد؟
☑️ تغییر ساعت کار ادارات از امروز به ۶ صبح تا ۱۳ ◽️براساس مصوبه هیأت دولت، با گرم شدن هوا و افزایش مصرف انرژی، این طرح برای صرفه‌جویی در مصرف برق اجرا می‌شود. ◽️طبق این مصوبه دمای محیط در ادارات روی دمای آسایش یعنی ۲۴ درجه تنظیم می‌شود. ◽️ادارات باید در ساعات کاری مصارف خود را ۳۰ درصد و پس از پایان ساعات کاری ۶۰ درصد کاهش دهند. ◽️سازمان اداری و استخدامی: با تغییر ساعت ادارات از امروز به ۶ صبح تا ۱۳، دستگاه‌ها مابقی ساعات کار موظفی کارکنان خود را از طریق دورکاری (با تمهیدات لازم) جبران کنند.
9.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️ مبنای تایید صلاحیت داوطلبان قانون اساسی است سخنگوی شورای نگهبان: ◽️جلسات بررسی صلاحیت داوطلبان چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری به صورت فشرده و چند نوبته ادامه خواهد داشت. ◽️مبنای ما برای تایید صلاحیت داوطلبان است. ◽️قانون ۲ مهلت ۵ روزه برای بررسی صلاحیت‌ها درنظر گرفته. با توجه به تعداد بالای ثبت‌نامی‌ها شاید بخشی از ۵ روز دوم را هم استفاده کنیم.
نام زیبای تو را جان بنویسند کم است هشتمین حضرت باران بنویسند کم است آنقدر خوب ودل انگیز و پراز معجزه ای که برایت همه دیوان بنویسند کم است پدرت نور خودت نوری واجدادت نور درمقامات تو انسان بنویسند کم است ابر وباد و مه وخورشید، اگر وصفت را روی هر ریگ بیابان بنویسند کم است شرطی از حِصن خدایی که خودت فرمودی پس تورا هرچه بجز آن بنویسند کم است در رباعی، غزل ومثنویِ شاعرها هرچه درباره ی سلطان بنویسند کم است ای جهان گوشه ای از سیطره ی سلطنتت رعیتت را فقط ایران بنویسند کم است : دو قطره اشک به چشم و دعای اذن دخول اجازه میدهی ای هشتمین نگار رسول... سلام عليكم و رحمة الله، صبحتون بخير،
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢رونمایی انصارالله از موشک بالستیک «فلسطین» یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد: یگان موشکی نیروهای مسلح یمن یک هدف نظامی را در منطقه ام الرشراش(ایلات) جنوب فلسطین اشغالی با موشک بالستیک جدید سایت یمن با نام "فلسطین" مورد حمله قرار داد و هدف این حمله با دقت و موفقیت محقق شد.
✅احمدی نژاد قصد مشکل سازی برای نظام‌ دارد 👈عزت اله امیری امرایی برای کسانی که هنوز به عشق سال ۸۴ در گوشه هایی از باطن پاکشان تصویری کم‌رنگ و مات از احمدی نژاد مانده است باید بگوییم که ایشان به قصد هیاهو ی رسانه ای به میدان امده است در اولین‌ گام در ثبت نام ماهیت اصلی خود را نشان داد 👈همه کاندیدا و‌ مردم می دانستند که فرصت استفاده از تریبون صدا و سیما ۵ دقیقه است و بعد از آن به صورت اتومات صدا قطع می شد حالا احمدی نژاد عالما و عامدا بیانات خود را بعد از ۵ دقیقه ادامه داد و بعد از قطع صدایش اعلام نمود من نیازی به میکروفن شما ندارم ! این جمله با هماهنگی قبلی در چند دقیقه تیتر تمام خبر گزاری های معاند داخلی و‌ خارجی شد . معمولا خواننده بیشتر تیتر را نگاه می کند هرچند این خبر گزاری ها صداقت هم نداشتند بنویسند شرط ۵ دقیقه برای همه یکسان بود اما خود همین تیتر کار خودش را در افکار عمومی که اطلاعات کافی نداشتند انجام داد که می خواهند به احمدی نژاد ظلم کنند چرا که اوج هنر احمدی نژاد مظلوم نمایی است 👈 مهمترین مشکل احمدی نژاد با نظام به زبان ساده این است که مطابق دکترین احمدی نژاد و مشایی انها می گویند ما به درجه ای از ایمان رسیده ایم که خودمان با حضرت مهدی عج ارتباط داریم لذا نیازی به تبعیت از ولی فقیه نداریم با این دکترین یعنی از بیخ و بن با اسلامیت نظام مشکل دارند واین موضوع ساده ای نیست که بشود از آن‌ گذشت وقتی ولی فقیه را قبول ندارند یعنی تمام زیر مجموعه های ولی فقیه را قبول ندارند این در حالی است که در نظام اسلامی حتی جمهوریت نظام نیاز به تنفیذ ولی فقیه دارد یعنی تمام شئونات و امور ج ا نیاز به تنفیذ و موافقت ولی فقیه دارد 👈احمدی نژاد روز ثبت نام نیز به صورت عامدا و عالما زاویه خود با رهبری را با شعار هایی که از قبل آماده کرده بودند نشان داد از اول انقلاب شعار این هست صلی علی محمد یاور رهبر آمد اما اتاق فکر احمدی نژادی ها شعار را به این صورت تغییر داده بودند که با وجود ارتباط با حضرت حجت نیازی به رهبر ندارند صلی علی محمد یاور مهدی آمد یعنی دقیقا همان دکترین مشایی و احمدی نژاد به صورت خلاصه در این شعار دیده می شود با توجه به همین دو مورد در روز ثبت نام که به ظاهر ساده می باشند می توان دریافت که احمدی نژاد قصد مشکل سازی برای نظام را دارد.
◽️مشترکان پرمصرف در انتظار قبوض نجومی برق سخنگوی صنعت برق: عده‌ای هستند (٢.٥ درصد کل مشترکان برق کشور) که بسیار پرمصرف بوده و حدوداً چندین برابر الگوی مصرف از برق استفاده می‌کنند. این گروه باید هوشیار باشند که در صورت عدم تجدیدنظر در نوع مصرف خود، قطعاً در تابستان با قبض‌های میلیونی مواجه خواهند شد. ◽️سخنگوی شورای نگهبان: احرازنشدنِ صلاحیت افراد به معنای مشکل‌داربودنِ آن‌ها نیست. ریاست‌جمهوری مسئولیت خطیری است. یک نفر ممکن است وزیر، نماینده یا استاندار خوبی باشد اما در حوزۀ دیگر نتواند خوب عمل کند. ◽️دبیر شورای نگهبان: مراحل انتخابات در آرامش و امنیت در حال انجام است آیت‌الله جنتی: همه کسانی که در انتخابات پیش‌رو نقش‌آفرین هستند، رفتار و اخلاق اسلامی را سرلوحهٔ خود قرار دهند. به برکت وجود قانون اساسی، ایران اسلامی تحت هدایت‌های رهبر انقلاب در آرامش و امنیت کامل به حرکت خود ادامه می‌دهد و انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری هم مراحل قانونی را طی می‌کند.