🔹🌸🍃 🍃🌸🔹
🖋 #خاطرت_شهدا
من حدود دو ساعت با ابوحامد ملاقات داشتم....
او برای ما یک برادر و یا یک پدر بود ...
خاطره ای از سیلی زدن یک پسر به ابوحامد دارم
اما او رزمنده را ناز کرد و به او بوسه می زد...
و می گفت :
مرد دلاوری به من سیلی زده !
همواره اهل گذشت بود.
زمانی که بچه ها شهید می شدند ؛
خودش می رفت و آنها را بر می گرداند ...
یک بار 500 متر طناب گرفت
و 13 یا 14 شهیدمان را از 300 متری دشمن آورد .!
یکبار سر غذا بودیم سربازی گفت :
هنوز گرسنه ام ..!
ابوحامد غذای خودش را آورد و به او داد ...
پسر شرمنده شد ؛
من در طول 26 سال زندگی ام مانند او را ندیده ام..
کسی می گفت :
دو تا از بچه ها دعوا کرده بودند ، رفته بود بین آنها گفته بود :
من و بزنید ولی با هم دعوا نکنید ...
دو پسر خجالت کشیده بودند و وقتی شهید شد بچه ها خیلی ناراحت بودند ...
#شهید_مدافع_حرم
علیرضا توسلی
#فرمانده_لشگر_فاطمیون
پا کشیدن مشکل است
از خاکِ دامنگیر عشق ..
هر که را
چون سرو ؛
اینجا ..
پای در گل ماند ،
ماند .. .
باید رفت تا ماند...
@defae_moghadas2
🍃🌸
#شهید_رمضان
آن روز غروب با داود نشسته بودم و غروب خورشید را تماشا می کردیم، ناگهان داود به حرف آمد که: «به نظر تو بازهم ما طلوع آفتاب را می بینیم؟»
گفتم این چه حرفی ست می زنی؟ اگر منظورت شهادت است ، من که لیاقت این حرف ها را ندارم. راستی نظر خودت چیست؟
داود درحالی که حال عجیبی داشت و به قول معروف توی خودش بود، با تبسمی سربلند کرد و گفت: «از خدا خواسته ام که دیگر طلوع آفتاب را نبینم و احساس می کنم این آخرین غروب دنیا را دارم تماشا می کنم.»
اری، دلاور مرد بسیجی، مرد حماسه و عشق «داود صفری» همان شب در عملیات رمضان به خدا رسید و سراسر نور شد.
#شهید_داوود_صفری🕊🌹
#عملیات_رمضان❣
@defae_moghadas2
نـَفـَس می کشم اینجا پنج شنبه ها ...
و ذخیره اش میکنم برای تمـام ِ روزهای هفته !
که بی یاد ِ شهیدم نباشد نفسهایم ...
.
پنج شنبه های دلتنگی
مادرانه...
@defae_moghadas2
🍂 ( السلام علیک یا روح الله )
فریب زلف تو با عاشقان چه شعبده ساخت ؟
که هر که جان و دلی داشت در میان انداخت
( عراق)
@defae_moghadas2
🍂
فرازی ازنامهٔ عرفانی امام خمینی«ره»
به فرزندش؛مرحوم سیداحمدخمینی«ره»
به خط زیبای شهیدمصطفی رشیدپور
@defae_moghadas2
🍂
🔻 فتح الفتوح عید فطر
مبارکباد. 🌺
در عملیات نظامی وقتی به دشمن حمله و منطقه ای را تصرف می کنند. همه جنگاوران و امکانات را بکارمی گیرند تا بتوانند، مواضع و دستاوردهای بدست آمده را در مقابل دهها پاتک دشمن حفظ و تثبیت نمایند.
عید فطر، فتح الفتوح پایان یکماه جهاد اکبر با شیطان و نفس است و اینک باید دستاوردها و فتوحات بدست آمده را با مراقبت لحظه به لحظه ، و استمرار عبادات ، در قلب و رفتار و کردار و زبانمان حفظ و تثبیت کنیم تا عملیات بعدی و در رمضان آینده فتوحات را وسعت بخشیم..
ان شاالله
کانال حماسه جنوب
@defae_moghadas2
🍂
❣
⭕️ وصیت نامه
شهید، مهندس عبدالحسین آقایی
🔸شکر خداوند را که سعادتی نصیبم نمود که در آرزوی وصل محبوب خویش سر از پا نشناخته ، اهل و دیار را پشت سر نهاده و راهی جبهه آن معبد بزرگ ، آن مکان مقدس که در آن رنگ و بوی دنیوی نیست و هر آن چه هست معنویت است و عشق ، بشتابم .
🔸 این چه سرو سودایی در وجود انسان است که تابع ظواهر فریبنده این دنیای فانی خواهد شد و هماندم که احساس رفتن از این مکان به آخرت را می کند شروع به ندامت می کند .
🔸 حال نمی دانم که این مهمان پر ازغم و درد که تحفه ای جز توبه و ندامت و شرمندگی از ارتکاب گناه را ندارد پذیرا خواهد بود . بارالها پس از کوتاهی ورزیدن و اسراف بر نفس خود ، عذر خواه و پشیمان و شکسته خاطر و اقرارکننده و توبه کننده به در گاهت آمدم و از آن چه از من سر زده است پناهگاهی نمی بینم .
🔸 خداوندا پس عذرم را بپذیر و به شدت پریشانیم رحمت فرست . حال که احساس می کنم تا چند روز دیگه دنیا نخواهم بود و از پدر و مادرم طلب بخشش و مغفرت دارم و التماس دعا دارم.
حماسه جنوب - شهدا
@defae_moghadas2
❣