🍃🌸
#شهید_شریف_قنوتی🕊🌹
متولد : 1313_اروند كنار
شهادت : 1359/7/24
خاکسپاری : 1359/7/27
می گفت :
امروز، روز امتحان است.
برای خدا کار کنید و خود را به سختی بیندازید و جسمتان را پرورش ندهید ، که این جسم، فانیست و به زیر خاک خواهد رفت.
#شهادت ، سعادتی است که نصیب هر کس نمیشود و خون پاک و مطهر میخواد .
@defae_moghadas2
حماسه جنوب،شهدا🚩
🍃🌸 #شهید_شریف_قنوتی🕊🌹 متولد : 1313_اروند كنار شهادت : 1359/7/24 خاکسپاری : 1359/7/27 می گفت : امر
🍃🌸
#شهید_شیخ_شریف_قنوتی🕊🌹
💠از یاران شهید نواب صفوی بود که با شهادت ایشان به یاران امام خمینی پیوست و به او لقب نواب ثانی دادند.
در یاری امام چنان ایستادگی كرد و پیروی نمود كه می گفتند: شریف قنوتی در امام خمینی ذوب شده است.
منبرهاش كوبنده و حماسی بود.با كمال شهامت و شجاعت در منبرهایش شاه را ابن مرجانه خطاب می كرد و به او یزیدبن معاویه دوم می گفت.
شهید شریف قنوتی نخستین پایه گذار جنگ های چریکی در خرمشهر بود. و با تشکیل گروه های چریکی، به آنها آموزش های خاص مقطعی می داد.
⤵⤵
🍃🌸
💠با شروع جنگ تحمیلی و پیشروی دشمن به سوی خرمشهر در 24 مهر 59 اتومبیل حامل #شهید_شریف_قنوتی مورد هدف قرار گرفت و هفت ،هشت گلوله به بدن ایشان اصابت کرد و پیکر مجروحش اسیر دستان ناپاک بعثیون شد.
دشمن که از همان ابتدا در پی دستگیری و شهادت #شهید_شریف_قنوتی بود، هلهله کنان و خوشحال شعار «اسرنا الخمینی! اسرنا الخمینی! ما یک خمینی را اسیر کردیم » سر می دهد و به خیال خام خود ، امام را اسیر کرده بودند.
⤵⤵
حماسه جنوب،شهدا🚩
🍃🌸 💠دشمن بعثی و معاند بعد از به رگبار بستن شیخ ،با سرنیزه شقیقه ی ایشان را سوراخ کردند ، پیشانیش را
🍃🌸
💠سپس جمجمه اش را از جای عمامه برداشتند و محاسنش را به خون سرش رنگین کردند ، و در حالیکه به طرز ناجوانمردانه ای مغز و جمجمه اش را روی آسفالت خیابان چهل متری خرمشهر متلاشی کرده بودند ، به سرور و سالار شهیدان پیوست.
و همانگونه که در سال 1352 حدود هفت سال پیش از شهادتش گفته بود :
خیال کرده اید !!
من به این مفتی ها نمی میرم.
من باید فرقم مانند مولایم علی ـ علیه السلام ـ شکافته شود.
⤵⤵
🍃🌸
💠و اینگونه بود که فرق #شیخ_شریف_قنوتی شکافته شد.
روز 24 مهر با خون شيخ و يارانش خرمشهر،خونين شهر شد.
جسد مطهر شيخ با حمله مدافعان اسلام🏻از صداميان پس گرفته شد و در روز 27 مهر 1359 آن بدن مطهر با قباي خونين در گلزارشهداي آبادان، در ميان يارانش غريبانه دفن شد تا براي هميشه مزارش ميعادگاه عاشقان و آزادگان باشد.
@defae_moghadas2