حدیث معروفی در کلمات خطباء وجود دارد و آن را شرح و تفسیر کرده اند از حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها نقل کرده اند که فرموده باشند:
اللهم استعملنی لما خلقتنی له
برای نمونه:
http://panahian.ir/post/2013
و این:
https://www.hawzahnews.com/news/998289
چنین عبارتی در متن دعا حضرت فاطمه سلام الله علیها وجود ندارد:
بلکه عبارت کمی متفاوت است:
مهج الدعوات و منهج العبادات ؛ ص141
و من ذلک دعاء آخر عن مولاتنا فاطمة الزهراء ص
اللَّهُمَّ قَنِّعْنِی بِمَا رَزَقْتَنِی وَ اسْتُرْنِی وَ عَافِنِی أَبَداً مَا أَبْقَیْتَنِی وَ اغْفِرْ لِی وَ ارْحَمْنِی إِذَا تَوَفَّیْتَنِی اللَّهُمَّ لَا تُعْیِنِی فِی طَلَبِ مَا لَا تُقَدِّرُ لِی وَ مَا قَدَّرْتَهُ عَلَیَّ فَاجْعَلْهُ مُیَسَّراً سَهْلًا اللَّهُمَّ کَافِ عَنِّی وَالِدَیَّ وَ کُلَّ مَنْ لَهُ نِعْمَةٌ عَلَیَّ خَیْرَ مُکَافَاةٍ««اللَّهُمَّ👈 فَرِّغْنِی لِمَا خَلَقْتَنِی لَهُ »» وَ لَا تَشْغَلْنِی بِمَا تَکَفَّلْتَ لِی بِهِ وَ لَا تُعَذِّبْنِی وَ أَنَا أَسْتَغْفِرُکَ وَ لَا تَحْرِمْنِی وَ أَنَا أَسْأَلُکَ اللَّهُمَّ ذَلِّلْ نَفْسِی فِی نَفْسِی وَ عَظِّمْ شَأْنَکَ فِی نَفْسِی وَ أَلْهِمْنِی طَاعَتَکَ وَ الْعَمَلَ بِمَا یُرْضِیکَ وَ التَّجَنُّبَ لِمَا یُسْخِطُکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.
در ترجمه کمی دو عبارت با هم تفاوت دارند استعملنی یعنی به کار گیر، در حالی که در دعای بی بی لفظ فرّغنی به معنای آسوده خاطر کن یا فراغت بده به من، آمده است.
البته ممکن است این دعای حضرت زهرا سلام الله علیها با دعای بیستم صحیفه سجادیه با هم ترکیب شده باشد! چون در دعای بیستم عبارتی بسیار شبیه به نقل غلط وجود دارد:
صحیفه سجادیه دعای بیستم
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَي مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ اكْفِنِي مَا يَشْغَلُنِي الِاهْتِمَامُ بِهِ،👈 وَ اسْتَعْمِلْنِي بِمَا تَسْأَلُنِي غَداً عَنْهُ، وَ اسْتَفْرِغْ أَيَّامِي 👈فِيمَا خَلَقْتَنِي لَهُ
بارخدایا بر محمد و آلش درود فرست، و گره هر کاری که فکرش مرا به خود مشغول داشته بگشای
بارالها! مرا عامل كارهايي قرار ده كه فرداي قيامت درباره آنها از من سؤ ال خواهي نمود
بارالها! توان و نيروي مرا در طول ايام زندگي به راهي قرار ده كه مرا براي آن آفريده اي .
به مشهورات اعتماد نکنید، به خاطر شنیده ها چیزی را منتشر نکنید.
@dehban_ir
مهدی دهبان
حدیث معروفی در کلمات خطباء وجود دارد و آن را شرح و تفسیر کرده اند از حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
عکس نوشته های فراوانی بخاطر این اشتباه ساخته شده، حتی #پروفایل شده است.
🍀خداوند حتی با پیامبرش رودربایستی ندارد:
آيه وَ لَوْ تَقَوَّلَ عَلَيْنا بَعْضَ الْأَقاوِيلِ ... لَقَطَعْنا مِنْهُ الْوَتِينَ «حاقّه، 44- 46» اگر بر ما سخنى دروغ نسبت دهد، شاهرگش را قطع مىكنيم.
وآيه «لَئِنْ أَشْرَكْتَ لَيَحْبَطَنَّ عَمَلُكَ» «زمر، 65» اگر شرك بورزى اعمالت تباه مىشود.
پناه برخدا
@dehban_ir
سخنرانی استاد دهبان.mp3
39.08M
#گزارشصوتی. #جلسه 🔟
📎موضوع: حکومت امام زمان علیه السلام
📌 فیضِکلام: حجةالاسلام مهدی #دهبان
🔷 امام زمان علیه السلام وارث تمام انبیا هست...
🔷 سنگی که برای بنی اسرائیل معجزه وار چشمه گوارا داشت، همراه ایشان است
@dehban_ir
سخنرانی.mp3
33.74M
#گزارشصوتی. #جلسه 1⃣1⃣
📎موضوع: حکومت امام زمان علیه السلام
📌 فیضِکلام: حجةالاسلام مهدی #دهبان
🔷 امام زمان علیه السلام وجه الله است که اولیاء به ایشان توجه میکنند ؛
یعنی اگر خداوند بخواهد توجه کند از طریق ایشان است
🔷 چرا توسلات ما اجابت نمیشود؟
@dehban_ir
امپراتوری عثمانی که خود را خلافت عثمانی می نامیدند طرح های توسعه فراوانی در حرم پیامبر در مدینه انجام دادند. از جمله آیات و نامهای زیادی در دیوار های مسجد تعبیه کردند.
نام مبارك دوازده امام، همراه نام عشره مبشّره و اسامي چهار امام مذهب اهل سنت بر اطراف ديوار حياط اول و دوم مسجدالنبي كه به «حديقه الزهراء» معروف است، به خطي زيبا نوشته شده است.
جستجو كنيد: اسامی اهل بیت علیهم السلام بر دیوار مسجد النبي تا این هنر زیبا را مشاهد بفرمائید.
اما خباثتی توسط وهابی ها رخ داده که در تصویر بعدی توضیح داده شده است.
@dehban_ir
امپراتوری عثمانی چون از اعتقاد شیعیان به امام زمان عج کاملا آگاه بود به معمار توصیه کرد که نام مبارک امام زمان را بصورت (محمد المهدی) بنویسد اما کاری کند که در وسط اسم کلمه "الحی" یعنی زنده دیده شود، چون شیعیان معتقدند که امام زمانشان زنده است، در تصویر سمت راست این هنر خیره کننده معمار را ببینید.
اما وهابی ها در سال 1386 یعنی ۱۶ سال پیش با تغییر در طراحی اسم، طوری بین "ح محمد و ی مهدی" فاصله انداختند که دیگر کلمه "الحی" دیده نمی شود.
خباثت وهابی ها در سمت چپ تصویر نمایان است.
@dehban_ir
🔹️منظور از وحدت در نگاه رهبری کتاب الغدیر علامه امینی است!
🔹️منظور وحدت حول ولایت امیرالمؤمنین ع است!
ببینید👇👇
✅کتاب «الغدیر» وسیله وحدت مسلمین است
دشمن میخواهد مسئلهی غدیر را یک مایهی برادرکشی و جنگ و خونریزی قرار بدهد؛ در حالی که غدیر میتواند وسیلهی ائتلاف و برادری مسلمانها با هم باشد. مرحوم شهید مطهری (رضواناللَّهعلیه) قبل از انقلاب یک مقالهی مفصلی دربارهی کتاب «الغدیر» علامهی امینی نوشتند و ثابت کردند که الغدیر علامهی امینی، وسیلهی وحدت مسلمین است. بعضی خیال میکردند کتاب الغدیر ممکن است مایهی افتراق بشود. ایشان میگوید اگر درست فکر کنیم، درست عمل کنیم و سنجیده پیش برویم، کتاب الغدیر مایهی وحدت دنیای اسلام است. برادران اهل سنت ما هم میتوانند در یک محیط خالی از پیشداوری به منابع غدیر مراجعه کنند؛ یا میپذیرند، یا نمیپذیرند. در هر دو صورت، چه بپذیرند و چه نپذیرند، این معنا مسلّم است که قضیهی غدیر هیچگونه جنگ و دعوای بین پذیرنده و نپذیرنده به وجود نمیآورد و اختلافات را ایجاب نمیکند. ۱۳۸۵/۱۰/۱۸
https://eitaa.com/dehban_ir
🔹️منظور از وحدت الغدیر علامه امینی و المراجعات علامه شرف الدین است!
🔹️ منظور از وحدت در نگاه رهبری این است که اهل سنت خود را محروم از ولایت نکنند!
✅ببینید👇👇👇👇
اما به عنوان بیان حقیقت و طلب حقیقت، این یک درخواست منطقی است از همهی مسلمانان: بروند تحقیق کنند، ملاحظه کنند، آنچه را که محققین شیعه نوشتند، علمای بزرگ شیعه در زمان خود ما جمع کردند، نوشتند، تحقیق کردند، در دنیای اسلام آنها را عرضه کردند، نوشتهی آنها مورد تقدیر علمای اسلام، روشنفکران اسلام، برجستگان اسلام قرار گرفته است، اینها را ملاحظه کنند؛
👈 خودشان را محصور نکنند، محروم نکنند. کتابهای مرحوم سید شرفالدین عاملی (رضوان اللَّه علیه)، کتاب شریف الغدیر تألیف علامهی امینی، اینها حقایقی است که جمع شده است. مسئلهی غدیر یک مسئلهی مسلّم تاریخی است. در دهها کتاب، مرحوم امینی دهها طریق از طرق اهل سنت را نقل میکند که ماجرای غدیر را به همین شکل که ما نقل میکنیم، نقل کردهاند. این چیزی نیست که فقط در کتابهای ما باشد. حالا در معنای مولا، بعضی ممکن است خدشه کنند، بعضی خدشه هم نمیکنند. ماجرا یک ماجرای حقیقی، واقعی و بیان معیار است؛ مشخص است که امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب (علیه آلاف التّحیّة و السّلام) یک قلهی مرتفع است؛ هم برای حاکم اسلامی و حکومت اسلامی، هم برای هر فرد مسلمان.
👈حادثهی غدیر به نگاه مرحوم علامهی امینی (رضوان اللَّه تعالی علیه) صاحب کتاب الغدیر و بعد در نگاه مرحوم شهید مطهری (رضوان اللَّه علیه) 👈وسیلهی وحدت امت اسلامی است. گمان نکنند بعضی که حادثهی غدیر مایهی اختلاف است؛ نه. امروز ببینید که بیش از همیشه - در گذشته هم بوده است - شیعه را متهم میکنند. ببینند مسئلهی تشیع برآمدهی از یک اعتقاد صحیحِ سالمِ خالصِ نسبت به وحی الهی است - این است معنای تشیع - اعتقاد به ارزشهاست، اعتقاد به معیارهاست، ملاک قرار دادن معیارهائی است که قرآن آنها را ملاک قرار داده است. حالا یک مشت یاوهگوی هرزهگو در گوشه و کنار دنیای اسلام شیعه را متهم کنند به آن چیزی که شیعه فرسنگها از آنها دور است؛ مسئلهی ساختگی بودن و جعلی بودن و بعداً به وجود آمدن و سیاسی بودن و این حرفها را پیش بیاورند! نه، مسئلهی غدیر خط بطلان میکشد بر همهی اینها.
۱۳۸۸/۰۹/۱۵
https://eitaa.com/dehban_ir
☝ارسالی مخاطب محقق کانال
در کتاب بلد الامین جناب کفعمی که از علماء قرن دهم هستند عبارت العسکری به امام یازدهم نسب داده شده است.
نقد:
اول درباره جناب کفعمی خیلی اطلاع نداریم و تعاریف متاخرین درباره ایشان و امثال ایشان از روی متون رسیده در کتب نویسنده و اطلاع پراکنده از مختصرات است.
دعاء قاف که عبارت در آن آمده غیر از جهات ضعف دیگر تصریح به اسم ممنوع امام زمان عج کرده که در تصویر معلوم است.
علماء شیعه حداقل تا پایان غیبت صغری و برخی علماء حتی در غیبت کبری احتیاط به ذکر نکردن نام مبارک ایشان دارند!
چگونه در دعائی نام مبارک امام که از بیانش منع شدیم به کار برود؟
@dehban_ir
مهدی دهبان
عسگری یا عسکری 💠نکته اول: خیلی از سایت ها به این پرداخته اند که لقب امام یازدهم عسکری است یا عسگری
لقب عسکری برای امام یازدهم☝☝☝☝