دلبرکده
—✧✧💝✧ ﷽ ✧💝✧✧— هرچی آقامون بگه از نکات مهم در زندگی، توجه به تمایلات و سلایق مرد است. زنان باید در
—✧✧💝✧ ﷽ ✧💝✧✧—
اگه یادت باشه قرار بود برخی از مهمترین نیازهای مردان را برات بگم.👇
الف. وقتی شوهر وارد خانه میشود، محیط خانه را برای او آرام کنید: مرد محل کارش بیرون است و خانه را استراحتگاه میداند و انتظار دارد وقتی وارد خانه میشود، همسرش با ایجاد محیطی آرام از او استقبال کند.🌸🙋♀
ب. در محیط خانه به شوهر احترام بگذارید: احترام به شوهر از نیازهای ضروری و لازم مرد است که زن باید به آن توجه ویژه داشته باشد. برای مثال، مادر برای فرزندش آبمیوه خریده است. فرزند آبمیوه را میخورد و کمی باقی میماند. در اینجا مادر به پدر میگوید: باقیمانده آن را میخورید یا دور بریزم؟ آیا این احترام به شوهر است؟ آن هم در حضور فرزندان!
ج. به خانواده شوهر احترام بگذارید: توجه داشته باشید که خانواده مرد جزو خط قرمزهای او هستند و باید مورد احترام واقع شوند. فراموش نکنید که تکریم خانواده شوهر، احترام به خود شوهر است.
✍️ادامه دارد...
#آموزشی
#محرمانه_های_زنانه 0⃣2⃣
#رازهای_زندگی_زن_موفق
#استاد_تراشیون
@Delbarkade
▬▬▬▬▬▬✿♥️
“صبح”
یعنی یک فرصت دوباره
برای حرفهایی که بهم نگفتهایم
اول خودم میگویم :
عااااشقتتتمم عشقم
💖@Delbarkade💖
هدایت شده از طبیبِ جان
🏴 تدابیر اربعین 1⃣
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
👣 مقدمه:
▪️بطور کلی بهتر است که تدابیر اصلاح تغذیه، مزاج و اصلاح سبک زندگی، رعایت شود و فرد در تعادل مزاجی باشد.
قبل از رفتن به پیادهروی اربعین، با توجه به اینکه روز اربعین در ماههای تابستان واقع شده و هوا بسیار گرم است؛ قبل از حرکت، تمرین کند و خود را به شرایط سفر مانند:
بیداری
تشنگی
گرسنگی
تغذیهی سفر
پیادهروی و فعالیت
گرما و راه رفتن در هوای گرم
آفتاب و... عادت دهد.
👈تغییر یکبارهی همهی اینها، شخص را دچار شوک مزاجی میکند و قطعا بیماریها و مشکلات مزاجی را به همراه دارد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📕منابع مورد استفاده : حفظ الصحه ناصری، ص ۱۸۹.
ادامه دارد...
#محرم
#اربعین
#تدابیر_اربعین
#تدابیر_مزاجی
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
دلبرکده
🌷ثانیههای طلایی 🌷 ث) رعایت آداب، آرامش دیداری میآورد؛ در آموزههای اسلامی به آداب، توجه فراوان
🌷ثانیههای طلایی🌷
ج) تداعیکننده مثبت باشیم؛ گاهی اوقات، وقتی از مقابل مدرسهای رد میشوید که در دوران نوجوانی یا کودکی به آن میرفتهاید، وقتی به در و دیوار آن مدرسه نگاه میکنید، حس خوبی به شما دست میدهد؛ چون خاطرات خوب دوران کودکی و نوجوانی را برایتان تداعی میکند .
این حالت را «تداعی مثبت» میگویند.😄
گاهی اوقات فردی که در بیمارستانی، عزیزی را از دست داده است حتی سعی میکند مسیری را انتخاب کند که از جلوی آن بیمارستان عبور نکند؛ چون وقتی آن بیمارستان را میبیند ، به یاد خاطرات تلخی میافتد .
این حالت «تداعی منفی» است.😔
بنابراین ما دو دسته تداعیکننده داریم.
یک دسته «تداعیکننده مثبت» ☺️ و یک دسته «تداعیکننده منفی».😢
تداعیکننده مثبت آن است که یادآور خوشیها باشد و تداعیکننده منفی آن است که یادآور ناخوشیها باشد.
زن و شوهر باید تداعیکننده مثبت باشند تا از یکدیگر آرامش بگیرند.💑
برای مثال، در مواردی وقتی شوهر، همسرش را نگاه میکند، به یاد غرولند و بهانهجوییهای او میافتد؛ به یاد دعواها میافتد؛ به یاد بیمهریها میافتد؛ به یاد قهرها میافتد؛
طبیعتاً با این وضعیت، وقتی همسرش را میبیند، آرامش نمیگیرد.😔
در مقابل، اگر وقتی همسرش را میبیند، مهربانیهای او، شیرین زبانیهای او، حمایتگریهای او و بسیاری از ویژگیهای مثبت دیگر همسرش را به یاد بیاورد، آن آرامش دیداری ایجاد میشود.😊
#خانه_ای_مثل_بهشت
#استاد_تراشیون
✍🏻ادامه دارد...
❤️@Delbarkade❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"هر روز صبح دوست داشتنت
تازه میشود
مثل بوی سنگک تازه
مثل عطر چای
روز از نو دوست داشتنت از نو"
💖@Delbarkade💖
دلبرکده
🔰بخوانید | کربلا؛ کارزار مادرها
🖌 به قلم خانم مریم اردویی
🔹کربلا بیش از آنکه میدان نبرد مردان باشد، کارزار مادرها است؛ مادرهایی که در بطن واقعه حضور دارند و زشتیها و زیباییهای کربلا برخاسته از دامانشان است. نقش عبیداللهبنزیاد در رقمخوردن واقعهی عاشورا بر کسی پوشیده نیست؛ کسی که مشاور مسیحی یزید، سپردن ولایت کوفه را به او پیشنهاد داد؛ چون از سبعیت او بهخوبی آگاه بود. عبیدالله از مادری به نام مرجانه متولد شد که زنی کافر و بدکاره بود و به همین دلیل به «ابنمرجانه» شهرت یافت؛ لقبی که حضرت زینب(س) هنگام حضور در دارالاماره، او را با آن خطاب کرد. مرجانه پس از جدایی از زیاد که مردی قسیالقلب و بدنام بود، با مردی زرتشتی، به نام شیرویه اسواری ازدواج کرد و عبیدالله تحت سرپرستی فردی غیرمسلمان قرار گرفت و تربیت شد. او چندی بعد به نزد پدرش زیاد برگشت؛ پدری مجهولالنسب که مادرش سمیه، به زناکاری شهره بود. وقتی معاویه، او را بهعنوان والی مدینه انتخاب کرد، مردم شهر از ترس او، سه روز به قبر پیامبر پناه بردند. نسب ناپاک از او شخصیتی ساخت که زنان را به مجلس خود میکشاند و از بریدن سر و مثلهکردنشان لذت میبرد.
🔹این روحیهی خشن سبب شد تا پس از واقعهی عاشورا در بصره کاخ سفیدی بنا کند و روی درهای آن تصاویر سرهای بریده را حک کند. شمهای از این قساوت و سبعیت را میتوان در نامهای یافت که او به عمرسعد نوشت: «اگر حسین و یارانش سر به فرمان نهادند و تسلیم شدند، آنان را به سلامت نزد من بفرست و اگر نپذیرفتند، به آنها حمله کن و همه را بکش و اعضایشان را پارهپاره کن. اگر حسین کشته شد، بر سینه و پشت او اسب بتاز... . من با خود عهد کردهام، اگر او را کشتم، با او چنین کنم.» میزان نفرت آلالله از ابنمرجانه بهحدی بود که وقتی ابراهیم اشتر، فرماندهی سپاه مختار، در روز عاشورای سال 67هجری در جنگ خازر، عبیدالله را به درک واصل کرد و مختار سرش را به مدینه فرستاد، امامسجاد(ع) با دیدن سر آن ملعون به سجده افتادند و فرمودند: «الحمداللّه الذی ادرک لی ثاری من اعدائی و جزیالله المختار خیرا؛ ستایش خدای را که انتقامم را از دشمنانم گرفت. خدا به مختار جزای خیر بدهد.»
🔹«ارحام ناپاک» که حرث مشترک دهها مرد بودند، در مقابل «ارحامالمطهره» صفآرایی کردند و بزرگترین جنایت تاریخ را رقم زدند؛ از همین رو است که پیامبر(ص) فرمود: «برای نطفههای خویش بهترین را انتخاب کنید؛ زیرا اخلاق فرزندان، ریشه در اخلاق گذشتگان دارد.» در این روایت رسولاللّه بر نقش مادر در تعیین سرنوشت نسل، تأکید ویژهای کردهاند. مادری که بهتعبیر قرآن «حمله و فصاله ثلاثون شهرا»، سی ماه بهصورت اختصاصی که شامل دوران حمل و شیردهی میشود، با فرزند نفسبهنفس همراه است و در این دوران میتواند بیشترین اثرگذاری را در شکلگیری شاکلهی شخصیتی کودک بر جای گذارد.
🔹آیتاللّه جوادیآملی در کتاب زن در آینهی جمال و جلال، با اشاره به همین دوران سیماههی حمل و شیردهی بیان میکنند که بخشی از مسئولیتهای پرورشی بهعهدهی مادر است که پدر از آن محروم است. علامه معتقدند «در این سی ماه که مستقیماً کودک از مادر تغذیه میکند، مادر عملاً مسئول حیات دو نفر است و دو تکلیف دارد؛ اما پدر تنها در اصل نطفه موظف است که حلال بخورد و اگر بعد مبتلا به حرام شد، ارتباط تنگاتنگی با پرورش کودک ندارد؛ زیرا غذای حرام پدر در جهاز گوارشی پدر هضم میشود؛ اما غذای مادر در دستگاه گوارشی او تبدیل به شیر میشود و کودک مستقیماً از آن تغذیه میکند. او موظف است به کودک، شیر حلال دهد و برای همین منظور خود نیز حلال بخورد. این درمورد تغذیهی جسمانی است؛ اما درمورد غذای روحانی نیز چنین است؛ اگر مرد خاطرهی بد، خیال و هوس بدی در سر بپروراند، خود را میسوزاند؛ خیال گناه و خاطرهی تلخ در درون مرد، علیه خود اوست؛ اما خیال باطل و حرام و اندیشهی گناه و خاطرات تلخ برای زن علیه دو نفر خواهد بود.»
🔹نکتهای که در فرمایش علامه تأملکردنی است، تأثیرپذیری کودک حتی از خیالات و اندیشههای مادر است. حال اگر مادری دارای افکار باطل و خیالات گناهآلود باشد، اثری که بر تربیت کودک بر جای میگذارد، اثری منفی و در پارهای مواقع جبرانناپذیر خواهد بود. اهمیت شیر مادر و تأثیرش بر تربیت فرزند را میتوان از آیهی 12 سورهی قصص و ماجرای مادر حضرت موسی(ع) برداشت کرد؛ آیهای که خداوند میفرماید:«و حرمنا علیه المراضع»، یعنی خداوند بهصورت تکوینی شیر دیگر زنان را بر حضرت موسی(ع) حرام کرد تا زنی غیر از مادرش نتواند به او شیر دهد که راز این امر در تفسیر نمونه اینگونه بیان شده است: «او باید از شیر پاکی همچون مادرش تغذیه کند تا بتواند بر ضدناپاکیها قیام کند و با ناپاکان بستیزد.»
💖@Delbarkade💖