❇️ دوزیست های فرهنگی/
برخی از شخصیتهای بهاصطلاح فرهنگی دوزیست هستند، زیرا از یکجهت سینما و تلویزیون و عرصه فرهنگ کشور را وسیلهای برای درآمدزایی و معیشت خود قرار دادهاند، اما دل در گرو سیاستهای آمریکا دارند و همواره در پیامهای خود از آن سیاستها حمایت میکنند.
گزارههای تحلیلی: 1- بامداد جمعهای که گذشت، دو فروند جنگنده آمریکایی با تهاجم به هواپیمای مسافربری ایران بر فراز آسمان سوریه، علاوه بر تعرض آشکار به هواپیمای ایرانی، باعث مصدومیت تعدادی از مسافرین شد. اکثر مردم ایران با شنیدن این خبر، اقدام تروریستهای آمریکایی را محکوم کرده و خواستار پاسخ متقابل از سوی کشورمان شدند؛ اما سلبریتیهای همیشه حاضر در همه صحنهها، ترجیح دادند مانند سایر مواردی که مردم ایران در آن مظلوم واقع شدهاند، در این مورد نیز خود را به بیاطلاعی بزنند تا آبها از آسیاب بیفتد. 2- دوزیستهای فرهنگی کسانی هستند که برای قربانیان آمریکایی یازده سپتامبر شمع روشن کردند و برای کاریکاتوریستهای هتاک فرانسه، مقابل سفارت این کشور در تهران جمع شدند، بغض کرده و گفتند من_شارلی_ابدو_هستم، و یا بعد از انفجار در ورزشگاه استاد دو فرانس پاریس گریبان چاک کردند و ابراز تأسف کردند. بااینحال، آنها در برابر صدها فاجعه دیگر علیه کودکان و زنان در یمن، سوریه، عراق، میانمار و حتی سیاهپوستان آمریکایی سکوت کردند. حتی این سلبریتیها در قبال حمله تروریستی علیه مجلس شورای اسلامی و حملات تروریستی در زاهدان و خوزستان نیز که منجر به کشته و زخمی شدن شماری از همشهریانمان شد نیز سکوت کردند. 3- بخش زیادی از مشکلات دارویی کشور در زمانه کرونا به خاطر تحریمهای ضد بشری آمریکا است. چگونه میتوان باور داشت که برخی سلبریتیها که شهرتشان به دلیل حمایتهای همین مردم است، رنج هوادارانشان را نبینند و اعتراض نکنند. بیشک مردم صدای بلند این سکوتها را میشنوند. 4- بنیانگذار جمهوری اسلامی در مورد رفتارهای این بهاصطلاح روشنفکران که به غرب خدمت میکنند، میفرمایند: «شما روشنفکر هستید! آزادی که جوانهای ما را فاسد کند، آزادی که راه را برای مستکبرین باز کند، آزادی که ملت ما را تا آخر به بند بکشد؛ شما این آزادی را میخواهید، و این دیکتهای است که از خارج به شما شده است.»
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
⭕️شروع از شما بود، دیگر جای گلایه نیست
🔘شامگاه پنجشنبه دو فروند جنگنده اف ۱۵ در آسمان سوریه، به هواپیمای مسافربری ماهان ایران نزدیک شدند و آن را تهدید کرده و جان مسافران غیر نظامی که از تهران به مقصد بیروت در حرکت بودند را به خطر انداختند و باعث مجروحیت تعدادی از آنان شدند.
🔘فرماندهی نیروهای تروریست سنتکام ستاد فرماندهی مرکزی عملیات های نظامی تروریستی امریکا در خاور میانه - در اطلاعیه ای مدعی شد هواپیمای ماهان به منطقه ممنوعه اطراف پایگاه نظامی تنف -در شرق سوریه - نزدیک شده و خلبان آن به "درخواست های رادیویی ارتش آمریکا برای معرفی خود پاسخ نداده است" و یک جنگنده اف ۱۵ آمریکا در یک ماموریت عادی در مجاورت پادگان محل استقرار نیروهای عملیات در تنف سوریه، اقدام به "بررسی های بصری و استاندارد، یک هواپیمای ماهان ایر از فاصله ایمن ، تقریبا" هزار متری کرد". این در حالی است که خلبان ماهان می گوید به خلبانان دو جنگنده اف ۱۵ امریکایی جهت رعایت فاصله ایمن هشدار داده است.
👤ناخدایکم "بیل آربن" سخنگوی نیروهای تروریستی سنتکام هم با کتمان دو هواپیما و تقلیل آن به یک جنگنده در بیانیه کتبی گفت یک فروند هواپیمای اف ۱۵، شامگاه پنجشنبه در یک ماموریت هوایی عادی در نزدیکی مقر گروه ضربت مشترک ترکیبی - عملیات عزم راسخ - در پادگان التنف سوریه، ماهان را مورد بازرسی بصری قرار داده و این رهگیری مطابق استانداردهای بین_المللی انجام شده است.
🔘این در حالی است که مطابق قوانین سازمان هواپیمایی ایکائو، جنگنده ها. نمی توانند آنقدر به هواپیمای مسافربری نزدیک شوند که مانع حرکت عادی هواپیمای مسافری شده و باعث تغییر در روند حرکت و راهبری هواپیمای مسافری شده و احیانا" سبب آسیب به مسافران و خدمه آن گردند. در این میان بر اساس بیانیه رسمی هواپیمایی ماهان، خلبان بر اساس قوانین و مقررات هوانوردی، برای پرهیز از هرگونه خطر احتمالی، پس از در یافت اخطار tcas مبنی بر کاهش فوری ارتفاع، بلافاصله شروع به کم کردن ارتفاع کرد.
🔘این صورت بی تفسیر مسئله ای است که اگر خلبان مقداری دچار هیجان زدگی و عدم کنترل می شد، به فاجعه بزرگ انسانی تبدیل می گردید. البته آمریکایی ها چند مورد تعرض به هواپیماهای مسافری را در کارنامه خود دارند و یکی از آن ها، حمله موشکی ناو وینسنس آمریکا به هواپیمای مسافربری ایرباس ۳۰۰ ایران در تاریخ ۱۲ تیر ۱۳۶۷ نزدیک تنگه هرمز و جزیره لارک بود که منجر به جان باختن ۲۹۰ مسافر آن، از جمله ۶۶ کودک زیر ۱۳ سال و ۵۳ زن شد.
💬در واقع آنچه روز پنجشنبه علیه هواپیمای مسافربری ایرباس ماهان که از فرودگاه امام خمینی تهران عازم فرودگاه بیروت بود، رخ داد، ثابت کرد که حضور نظامی آمریکا در منطقه یک تهدید واقعی نه فقط علیه مدافعان نظامی کشورهای منطقه بلکه حتی تهدیدی علیه جان شهروندان مدنی این کشورهاست و لزوما" باید فکر اساسی برای آن بشود و بر این اساس، ایران اخراج نظامیان آمریکایی از منطقه غرب آسیا را به عنوان شرط ثبات و آرامش در منطقه را دنبال می کند.
سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق به همین دلیل روی آمریکا و لزوم توجه همه به خطرات آن تمرکز داشت.
⁉️ سوالات ما این است که:
1️⃣ اولا" آمریکا بر اساس کدام قانون، منطقه ای را در یک کشور مستقل بعنوان منطقه ممنوعه درآورده و به خود اجازه می دهد پرواز هواپیماهای کشورهای منطقه که بر اساس پروتکل های ایکائو صورت می گیرد را مورد بازرسی قرار داده و آنرا آنطور که هم در بیانیه فرماندهی و هم در بیانیه سخنگوی سنتکام آمده است، "یک ماموریت هوایی عادی" تلقی کرده و حق خود بخواند؟
2️⃣ سوال دیگر این است که آمریکا حق بازرسی از هواپیمای مدنی یک کشور بر فراز کشوری دیگر را از کجا بدست آورده است؟
🔘 الان وقت آن است که ما در پیگیری سیاست ثبات بخشی به منطقه به آمریکایی ها بگوییم کشور سوریه، منطقه ممنوعه ماست و با هرگونه حضور نظامی تو بعنوان یک ماموریت عادی در سوریه برخورد خواهیم کرد.
🔘 از سوی دیگر از آنجا که آسمان منطقه از لبنان تا پاکستان و از یمن تا آسیای میانه میانه، به هم پیوسته بوده و یک آسمان به حساب می آید، حق داریم حضور هواپیماهای مدنی آمریکا و دیگر اعضای ائتلاف نظامی آمریکا را تحت رژیمی شبیه رژیمی که به جنگنده های اف ۱۵ امریکا حق داد هواپیمای مدنی ماهان را تحت بازرسی بصری قرار دهد، قرار داده و به کنترل در آوریم.
☄️ خب شروع از شما بود دیگر جای گلایه ای نیست!
👤دکتر سعدالله زارعی
@ghotbnama
*✅ مطلبی مهم کار بردی و لازم جهت حضور در فضای مجازی لطفا بدقت مطالعه شود
چگونگی تشخیص خبر درست از نادرست*
اگر میخواهید توانایی خود را در تشخیص خبر درست از شایعه و خبرهای ساختگی تقویت کنید باید این ۵ پرسش را در هنگام خواندن خبر از خود بپرسید .
*۱- خبر را چه کسی نوشته است ؟*
در خبر درست همیشه نامی واقعی از یک خبرنگار یا روزنامهنگار واقعی، که قابل پیگیری باشد به عنوان مرجع و منبع خبر گفته میشود ولی در خبرهای ساختگی، شایعه یا تبلیغاتی، چنین چیزی وجود ندارد.
وقتی نام نویسنده یا گوینده را در خبر میبینید حتما بیوگرافی او را نیز دنبال کنید. اینگونه در مییابید که آیا این "گزارش خبری" است و یک خبرنگار به قصد اطلاع رسانی آن را نوشته است یا یک "مقالهی فنی" است که یک کارشناس مطلع از موضوع خبر، آنرا نوشته است و یا اینکه چیز دیگری از قبیل تبلیغات، شایعه و یا خبر ساختگی است!
*۲- !خبر چه چیزی میخواهد بگوید ؟*
خبر واقعی وقتی درباره موضوعی جنجالی باشد معمولا آنرا به نقل از منابع واقعیِ معتبر که قابل پیگیری باشند، میگوید. در حالیکه خبر ساختگی منبع دروغین، آدرس اینترنتی ساختگی، عنوان کلی غیر قابل پیگیری، و یا با استناد به مطالب مشابه غلط انداز دیگر میگوید که با اندکی کندوکاو و ژرفنگری، نادرستی آن قابل تشخیص است.
*۳- خبر چه زمانی منتشر شده است ؟*
حتما به تاریخ انتشار خبر دقت کنید اگر به کلمههای "خبر فوری" در خبر بر میخورید بیشتر دقت کنید زیرا احتمال ساختگی بودن یا تبلیغاتی بودن آن بیشتر است.
*۴- خبر در کجا منتشر شده است ؟*
خبر درست و مهم، حتما در خبرگزاریها و سایتهای مشهورِ دارای اعتبار نیز منتشر میشود.
اگر خبر را برای نخستین بار در شبکههای اجتماعی میبینید باید پیش از بازنشر و فرستادن آن برای دیگران، تلاش کنید تا درستی آن را بیازمایید.
*۵- از خواندن خبر چه احساسی به شما دست میدهد ؟*
خبر ساختگی مثل همهی تبلیغات دیگر برای برانگیختن احساس شما طراحی شده است. پس اگر با خواندن خبری بسیار ناراحت شدید، دِرَنگ کنید و نفس عمیقی بکشید. ادعایی که در خبر وجود دارد را دست کم در سه خبرگزاری و یا رسانهی معتبر تحقیق کنید و سپس تصمیم بگیرید که خبر را ساختگی یا واقعی به حساب آورید. نباید همه چیز را زود باور کرد. هیچ چیزی بهتر از تفکر انتقادی در روبرو شدن با خبر نیست.
با رعایت ۵ مورد بالا را در خواندن خبرها بخصوص در فضای مجازی به تدریج کنترل و معلومات رسانه ایتان افزایش خواهد یافت.
*عادتِ فوروارد كردن مطالبی كه به دست مان میرسد را به حداقلِ ممكن برسانيم و اگر حوصلهی ارزيابی مطلبی را نداریم، " چرخهی اخبارِ نامعتبر " را با فوروارد نکردن آن خبر قطع کنیم.*
*ارسال نکردن مطالب ، بهتر از ارسال مطالب بی ارزش است ، زیرا مطالب بی اعتبار ، ارزش و شخصیت شما را مخدوش می نمایند .*
بویژه " ويس های ادعایی افرادِ گوناگون را كه تشخيص صحت و سقم آن نزدیک به صفر است با دقت بسیار منبع انرا بررسی کنید.
@ghotbnama
🔴 شباهت سیاست های اقتصادی روحانی با بوریس یلتسین
🔹اعمال مخرب اقتصادی دولت روحانی یادآور غارت اقتصاد روسیه در زمان ریاست جمهوری بوریس یلتسین است. به دنبال فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و انتخاب یلتسین به عنوان رئیس جمهور این کشور، گروهی از بروکراتِها و تکنوکراتهای پولپرست، غربگرا و وطنفروش در داخل و کنار دولت وی قرار گرفتند.
🔹این گروه با همکاری گروهی از شرکای جرم خود در خارج از کشور به دقت برای غارت ثروت و منابع اقتصادی روسیه برنامهریزی کردند. شریک جرمهای خارجی(که عبارت بودند از: عوامل سی.آی.ای، کارشناسان مالی از دانشگاه هاروارد، و نیز کارشناسان مالی از صندوق بین المللی پول) با همکاری همدستان خود در داخل روسیه به شکلی غارتگرانه به خصوصیسازی داراییهای عمومی و دولتی دوران شوروی به قیمتهای ناچیز(در حد آتش زدن داراییها) پرداختند.
🔹به این ترتیب آنها خود را به نحو سرسامآوری به هزینه مردم روسیه ثروتمند ساختند. نتیجه این شد که روسیه یک شبه شاهد بروز الیگارشی پر نفوذ مالی و مافیای قدرتمند اقتصادی شد. ازجمله داراییهای روسیه که به این ترتیب به یغما رفت، سرقت و انتقال ۲۶۰۰ تن از ذخیره طلای آن به خارج از کشور بود.
🔹غارت منابع و ثروت ایران تحت ریاست جمهوری حسن روحانی شاید مانند قضیه یلتسین در روسیه مخوف نباشد، اما به اندازه کافی نگران کننده است. به عبارتی شاید بتوان رئیس جمهور روحانی را بوریس یلتسین ایران نامید. ایشان به حدی در چنگال دکترین اقتصادی نئولیبرال قرار گرفته است که منتقدان این دکترین را یا نادیده می گیرد، یا آنها را دشمنان بازار آزاد و حامیان اقتصاد دولتی-تحکمی-سوسیالیستی مینامد که از معجزه دست نامرئی مکانیسم بازار غافل بوده و از مزایای ادغام اقتصاد ایران در سیستم اقتصادی و مالی غربی-آمریکایی بویی نبردهاند.
🔹این دیدگاه اقتصادی به صراحت در کتاب آقای روحانی باعنوان «امنیت ملی و نظام اقتصادی ایران» بازتاب داده شده است. این کتاب با همکاری یک گروه از اقتصاددانان همفکر نوشته شده است که زمانی به عنوان مشاوران آقای هاشمی رفسنجانی رئیس جمهور پیشین ایران مشغول به کار بودند و اکنون به عنوان مشاوران اقتصادی آقای روحانی و یا عضو کابینه وی مشغول فعالیت شدهاند.
🔹 اگرچه مولفان این کتاب مدعی هستند که کتاب را براساس دیدگاه نئوکینزی نگاشته اند، اما در واقع این کتاب ملقمهای مبهم و دست چین شده از چشم اندازهای مختلف میباشد که هدف اصلی آن حرکت دادن یا انتقال اقتصاد ایران از سرمایهداری هدایت شده، از دولت رفاه، و از اقتصاد مقاومتی به سرمایهداری ریاضتی، به اقتصاد مبتنی بر فلسفه "تنازع بقا"، به دولت غیرمداخله گر و یا غیرپاسخگو است.
🔹این فلسفه اقتصادی شامل خصوصیسازی منابع و داراییهای عمومی، حذف یا کاهش مقررات بازار و تجارت، کاهش برنامههای اجتماعی-رفاهی-توسعهای مورد حمایت دولت، حداقلسازی میزان حمایت از صنایع داخلی، و در همین راستا تشویق واردات کالای خارجی به بازارهای ملی است.
اسماعیل حسینزاده استاد دانشگاه دریک ایالت آیووا
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمله موشکی به عینالاسد فقط انتقام ماشین حاج قاسم بود!
حسین اميرعبداللهيان دیپلمات ارشد و دستیار بینالملل رئیس مجلس:
ما با حمله موشکی به عين الاسد انتقام انهدام خودرو سردار سليمانی گرفتيم و انتقام سخت مورد نظر رهبر در مورد شهادت سردار سليمانی هنوز در راه است
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🔴امنیتی های منافق و سلبریتی ها و عملیات مسکیتو
۱- کنت آلکساندر دو مرانش، که بیش از ده سال (۱۹۷۰- ۱۹۸۱) ریاست سرویس اطلاعات خارجی فرانسه SDECE را به دست داشت، در دیداری با دونالد ریگان رئیس جمهور آمریکا، راهکار کم هزینه مقابله با دشمنان غرب را اینگونه پیشنهاد کرد:
«من پس از کمی شوخی و تعارفات ابتدائی شروع به صحبت کردم: آقای رئیس جمهور، برای مبارزه در این نوع جنگ چندین راه وجود دارد... به دلیل اینکه ما نمی توانیم یک میلیون نفر نیروی اعزامی به افغانستان روانه کنیم... پیشنهاد می کنم آن چه را که من عملیات مسکیتو [Mosquito:پشه مالاریا] نامیده ام، شروع کنیم.
او پرسید: چرا مسکیتو؟
- چون پشه مالاریا نمی تواند خرس را بکشد ولی می تواند آن قدر او را آزار دهد که دیگر نتواند بخوابد، دیگر نتواند چیزی بخورد و از آن همه وزوز گیج شود... پشه مالاریا می تواند دشمنی بسیار خطرناک باشد... ما می توانیم از چنین تصور و تمثیلی بهره ببریم و شاید بتوانیم در افغانستان کاری انجام دهیم." (۱)
۲- مهمترین هدف عملیات پشه (مسکیتو) مشغول سازی و غافل سازی از اقدامات اصلی دشمن و هدر دادن انرژی و توان درمسير فرعی می باشد. پشه با بهم ریختن اعصاب افراد یا سیستم مقابل آنان را ازکاراصلی بازمی دارد و با بهم ریختن سیستم عصبی احتمالا فرد یا سازمان واکنشهای حساب نشده و هزینه ساز نشان خواهند داد.
بنظر میرسد برخی پیجها و کانال های مجازی و سلبریتی ها، بعضی سازمان یافته و بعضی به تبعیت از موج، چنین کارکردی دارند: مشغول کردن مسئولان و نیروهای انقلاب و نظام و غفلت آنان از اقدامات اصلی.
۳- بنظر میرسد که جریان امنیتی مشکوکی کنترل برخی از سلبریتی های جنجالی را به دست گرفته است بنحوی که بعضا مدیریت صفحات آنها در فضای مجازی در اختیار همین جریان امنیتی است.
برخی از این سلبریتی ها تا قبل از سوار شدن این جریان امنیتی، این گونه در مقابله با نظام و انقلاب تند و بی پروا نبودند ولی در دو سه سال اخیر ساختارشکن و بسیار بی پروا شده اند.
همین جریان با استفاده از ارتباطات خود عده ای از حزب الهی ها را علیه مطالب این سلبریتی ها در فضای مجازی تحریک می کند و توان حزب الله را به هرز میبرد.
بعبارت دیگر، هم ظرفیت سازی علیه نظام می کنند و هم سرگرم کردن و هرز دادن توان جریان موافق نظام به درگیری با بعضی سلبریتی ها.
آنطور که تجارب پیشین نشان میدهد، احتمالاً پس از چهره سازی، همین جریان در قالب پروژه های به ظاهر موجه، برخی از این سلبریتیها را به خارج از کشور خواهد فرستاد. آنان مأموران مخفی معرفی میشوند ولی درواقع با امکانات نظام به افزایش توان نیروهای برانداز یاری میرسانند.
۴- این جریان امنیتی گردانندگان این کانال های تلگرامی و سلبریتی ها را گاهی سوژه و گاهی منبع معرفی می کنند و دوگانه «منبع- سوژه» میآفرینند. به این معنا که تا دستگیر یا احضار مخفیانه نشدهاند به عنوان سوژه معرفی می شوند، و توان نظام را صرف انها می کنند، و پس از دستگیری یا احضار برای نجات آنان از ایشان در پوشش منبع و نفوذی استفاده می کنند. گاهی هم این نوع سوژه- منبع ها فدا میشوند تا کارنامه عملیات خود را مورد توجه مسئولان نظام قرار دهند.
۵-عناصر و مدیران انقلابی و دلسوز اطلاعاتی برای شناخت و خنثی کردن این ترفند قدیمی وظایف سنگینی بر عهده دارند.
منابع:
(۱)-کنت دمارانش، جنگ جهانی چهارم، چاپ هفتم، سال ۱۳۹۰، انتشارات اطلاعات، صفحه ۱۳-۹
"حسین قاسمی"
🔴 بیداری ملت
@bidariymelat
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 #زمانه_مدیا | طوفان ژئوپولتیک‼️
🔹 واشنگتن از توافق ایران و چین به شدت جا خورده است
🔹 این یک طوفان ژئوپولیتیک است...!
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌐 تبیین مشکلات فضای مجازی کشور در پنج دقیقه!
⭕️ کلید اینترنت ایران دست چه کسیست؟
🎙 #مومن_نسب پاسخ میدهد...
📻 پخش شده از رادیو جوان - برنامه خط آزاد - ۴ مرداد ۱۳۹۹ - ساعت ۱۷:۳۰
🔴 بیداری ملت
@bidariymelat
@bidariymelat
44.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️حیف نیست کیش به این زیبایی به چین واگذار شود؟
⭕️چرا و چگونه کیش واگذار شده است؟
⭕️چه کسانی در مورد کیش راست گفتند و چه کسانی دروغ گفتند؟
⭕️واقعیت های واگذاری کیش به چین را در این کلیپ ببینید.
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
طنین دزفول
⭕️حیف نیست کیش به این زیبایی به چین واگذار شود؟ ⭕️چرا و چگونه کیش واگذار شده است؟ ⭕️چه کسانی در مورد
توصیه میشود که حتما مشاهده گردد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مستند #خون_بها منتشر شد!
مستندی در مورد جنایت مافیا و فرارنخبه ها از صنعت خودروسازی کشور!
🔻این مستند علی رغم مشکلات زیاد، در دسترس عموم قرار گرفت.
خون بها را میتوانید از طریق لینک زیر به صورت رایگان مشاهده کنید👇
https://www.aparat.com/v/4XT2Z
چهار فایل سخنرانی جناب آقای شهریاری معاون سیاسی سپاه خوزستان درخصوص اختیارات رهبری معظم انقلاب اسلامی.
آیا رهبری مقصر تمام مشکلات است؟
پس چرارهبری دربرابر مشکلات سکوت کرده؟
طنین دزفول
چهار فایل سخنرانی جناب آقای شهریاری معاون سیاسی سپاه خوزستان درخصوص اختیارات رهبری معظم انقلاب اسلام
جهت استفاده در گروه ها و کانال ها