🌷صد وصیتنامه شهدا:
وصيت نامه شهيد عبدالقادر سليماني
اي امت شهيدپرور ايران! از شما تقاضا دارم كه اتحاد خود را حفظ نموده و در جلسات مذهبي به ويژه دعاهاي كميل و توسل و نماز جمعه و جماعت شركت كرده و پشتيبان روحانيون و ارگانهاي انقلابي باشيد.
*پایگاه اطلاعرسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران"نویدشاهد"
#وصیتنامه_شهدا ۷۹
#شهید_عبدالقادر_سلیمانی
#صد_وصیت_شهدا
@dghjkb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ از استغفار خسته نشوید!
#استاد_عالی
@dghjkb
#امام_على عليه السلام فرمودند:
🍃 اموات خود را زيارت كنيد؛ زيرا آنان از ديدار شما خوشحال مى شوند ؛ انسان بايد بعد از آن كه بر سر قبر پدر و مادر خود برايشان دعا كرد حاجت خود را [از خدا] بخواهد .
📖 ميزان الحكمه ج5 ص129
#زیارت_اموات
@dghjkb
شادی روح شهدای گمنام🌸
شهدای انقلاب🌸
شهدای دفاع مقدس🌸
شهدای روحانیت🌸
شهدای محراب🌸
شهدای هستهای🌸
شهدای امر به معروف🌸
شهدای مدافع حرم🌸
شهدای مدافع امنیت🌸
شهدای مدافع سلامت🌸
و همه شهدا🌸🌸
🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌸
🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸
@dghjkb
#مناجات_امام_حسین #شب_جمعه
تمام حنجرهها نینوای توست حسین
دل شکستهی ما کربلای توست حسین
بهای خون تو را جز خدا نداند کس
تو کیستی که خدا خونبهای توست حسین
برات عفو به امضاى مادرت گیرد
کسی که زائر صحن و سرای توست حسین
بهشت باد به اهل بهشت ارزانی
بهشت ما حرم باصفای توست حسین
به عالمی در دل بستهايم از اول
مگر به روی تو، این خانه جای توست حسین
هنوز دوست به یاد تو اشک میریزد
هنوز بر لب دشمن ثنای توست حسین
سلام بر تو که قاتل، کریم خواند تو را
سلام بر تو که عالم گدای توست حسین
سلام بر تو که حتّی سپاه دشمن هم
رهین منّت و لطف و عطای توست حسین
زیارت همه پیغمبران، زیارت حق
زیارت سر از تن جدای توست حسین
سر تو دفن شد امّا چهارده قرن است
جهان پر از تو و بانگ رسای توست حسین
تو آن صحیفهء صد پارهء ورق ورقی
که زخمهای تنت آیههای توست حسین...
استاد حاج غلامرضا سازگار
@dghjkb
#سلام_مولا_جانم
برای وصل تو امن یجیب میخوانم
سرود غم ز دل بی شکیب میخوانم
برای آمدنت انتظار کافی نیست
همیشه ذکر غم و یا حبیب میخوانم 🌹
گناه کردم و عاشق شدم به دنیا من
به باغ یخ زده چون عندلیب میخوانم
🌹اللّهُمَ عجِّل لِوَلیکَ الفَرَج🌹
🌱دلتنگ تر از همیشه 🌼🍃
التماسدعایفرج
@dghjkb
#جمعههایانتظار
دراضطراب چه شبها که صبحشان گم شد...
🌹چه روزها که گرفتار روز هفتم شد...
چه قدر هفته پر از شنبه شد، به #جمعه رسید...
🌹و جمـعه روزِ تفرّج برای مردم شـد...!
چه هفتهها که رسید و چه هفتهها که گذشت...!
🌹شمارشی که خلاصه بـه چند و چندم شد...!
کدام جمعهٔ موعود میزنی لبخنـد...؟
🌹به این جهان که پر از قحطی تبسم شد...؟
برای آمدنت جمعهای مـعین کن...
🌹کـه هفتـهها همهشان خالی از ترنم شد...
@dghjkb
💢دیدار پوتین با حکیم ترین رهبر جهان
✅با دو دست، دست میزبان را فشردن در روانشناسی و زبان_بدن یعنی من به تو ارادت، اعتماد و محبت شدید دارم. "حتی اگر ابرقدرت باشم..."
🍃🌹سلامتیِ آقاترین، سربلندترین، داناترین مردِ جهان، رهبر آقاسیدعلی خامنه ای صلوات🌹
#امام_خامنهای
@dghjkb
🍃#دلنوشته
🍁 ای شهیدان،
ما مرده و شما زنده
ما در خواب غفلت و شما همیشه بیدار و هوشیار...
باید از این خواب که کابوسی بیش نیست بیدارمان کنید
هرآن است که در این خواب دردناک، سیل جاری شود و مارا ببرد...
تکانی به ما بدهید و بیدارمان کنید ما از این خواب وحشت داریم
خوابی که انکار جاذبهای در آن مارا بسوی خودش میکشد تا غرق شویم...🍁🍁🍁
@dghjkb
🌱 استاد فاطمینیا؛
آشیخ موسی دبستانی را من زیارت کردم. خیلی لطیف بود. از شاگردان آیت الله قاضی بود. یک شب بلند می شود برای نماز شب. قبل از بیدار شدن برای نماز شب در خواب می بیند که یک نفر گفت: یا موسی اقبل و لا تخف انک من العاملین ( ای موسی رو کن و نترس که تو در امانی) نماز شب را خواند و خوابید، دیگر بلند نشد. همان طور در خواب رفت.
*سایت تحلیلی_خبری عصر ایران
#استاد_فاطمی_نیا
@dghjkb
#بطلب_ڪرببلا #کربلا #اربعین
تشنهی چای عراقم ای اجل مهلت بده
تا بیایم اربعین موکب به موکب کربلا !
🍃اللهم الرزقنا کربلا......
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله🌺
@dghjkb
✨بسم الله الرحمن الرحیم ✨
🌹شرح #حکمت62 ( 1 )
🔹 پاسخی بهتر به خیر و احسان دیگران
💠 إِذَا حُيِّيتَ بِتَحِيَّةٍ فَحَيِّ بِأَحْسَنَ مِنْهَا وَ إِذَا أُسْدِيَتْ إِلَيْكَ يَدٌ فَكَافِئْهَا بِمَا يُرْبِي عَلَيْهَا، وَ الْفَضْلُ مَعَ ذَلِكَ لِلْبَادِئِ
🔰 حکمت ۶۲ نهج البلاغه درباره این موضوع اخلاقی است که اگر کسی به شما خیری ، احسانی یا احترامی مبذول داشت ؛ شما حداقل معادل همان خیر و احسان و احترام را به او برگردانید یا اگر می توانید بیشتر و بهتر از او جبران بکنید.
🔻این یک اخلاق بسیار بسیار زیبایی است که باعث گسترش خوبی ها ، مهربانی ها ، حُسن ظن ها ، امیدها و اعتمادها در جامعه می شود.
🔻 وقتی بازخورد یک خوبی ، خوبی باشد ؛ بلکه خوبی بالاتر و با کیفیت تر از اصل خوبی باشد، مردم بر انجام کارهای نیک تشویق می شوند. و این شوق باعث می شود که آرام آرام در جامعه معروف ، زیبایی ها و اخلاق حسنه غلبه پیدا کند بر منکر و زشتی ها و اخلاق رذیله.
🔻 لذا حتی امیرالمؤمنین (علیه السلام) در حکمت ۶۲ ، بر این باورند که در این مسیر کسی که آغاز کنندهٔ خیر و احسان هست ، از کسی که جبران کننده این خیر و احسان هست برتر است.
🔻چون آغاز کننده مثل کسی است که یک سنّت نیکی را دارد پایه گذاری می کند و وقتی سنّت نیکی را پایه گذاری کرد ، تا وقتی این سنّت در جامعه پابرجاست ، ثواب و اجر این کار به آن آغاز کننده خواهد رسید.
🎙حجت الاسلام مهدوی ارفع
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
#روز_هشتاد_ویکم
با علی (ع)تا مهدی (عج)
@dghjkb
#شهید_گمنام
تنها بودن با گُمنامها را
بیشتر از شلوغـی و گشتن با مَشهورها
دوست دارم...🌱؛
@dghjkb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پشت صحنه شنیدنی نحوه سرودن شعر سرود "سلام فرمانده" از زبان حاج ابوذر روحی
🌱بسیار زیبا
🌸عشق جانم ،، امام زمانم......
#سلام_فرمانده
@dghjkb
🔹مباهله در تاریخ اسلام:
مباهله نقطه عطفی در تاریخ اسلام است. در آن روز بار ديگر نور اسلام در افاق هستی درخشیدن گرفت و عالمیان در سال نهم هجرت، حقانیت نبوت پیغمبر( ص) و اهل بیت آن حضرت را براي چندمین بار به تماشا نشستند و روز مباهله، بعنوان یکی ديگر از روزهای دعا وشکرگزاری در تاریخ اسلام ثبت شد.
*معنای لغوی مباهله
مباهله اساسا از« بَهل» به معنی رها کردن و برداشتن قید و بند از چیزی است، ولی مباهله به معنای لعنت کردن یکدیگر و نفرین کردن است.
*روز« مباهله» چه روزی است؟
بیست و چهارم ذیحجه را روز مُباهله گویند.
*شرح اجمالی واقعه مباهله
مباهله پیامبر (ص) با مسیحیان نجران، در روز بیست و چهارم ذیالحجّه سال دهم هجری روی داد. رسول اکرم( ص) طی نامهای اهالی مسیحی نجران را به آئین اسلام دعوت کرد اما مردم نجران حاضر به پذیرفتن اسلام نبودند به همین دلیل گروهی از مسیحیان نجران همراه با چند تن از علما و اسقفهایشان مثل« عاقب» و« سید» براي تحقيق پیرامون حضرت محمد صلیاللهعلیهوآله و گفتگو و مناظره با وی به مدینه آمدند.
آنها به خدمت پیغمبر رسیدند و مباحثه را آغاز کردند، آنها طی صحبتهای خود عیسی (ع) را پسر خدا معرفی نمودند و دلیل آنها همان تولد عیسی بدون پدر بود. خداوند در جواب آنها اظهار میدارد که داستان عیسی پیش خداوند مانند داستان آدم است که وی را از خاک آفرید، یعنی درصورتی که عیسی پدر نداشت آدم هم پدر و مادر نداشت و در صورتی که بنا باشد که عیسی را بخاطر آن خصوصیت پسر خدا بدانند، باید در مورد آدم هم چنين اعتقادی داشته باشید، بلکه آدم اولی است. درحالی که هر دو نفر مخلوق خدا هستند و خداوند با قدرت خود آنها را بطور غیر معمول افریده است.
وفد نجران این جواب را که حقیقتاً مستدل و منطقی بود نپذیرفتند و بنابراین پیغمبر به فرمان خداوند، آنها را به« مباهله» دعوت کرد. به این صورت که آنها دوستان خود مثل فرزندان و زنان و جانهایشان را بخوانند و اینها هم چنين کنند و روبروی هم قرار بگیرند و هر دو گروه دست به دعا بردارند و در پیشگاه خدا گریه و زاری نمایند و طرف ديگر را نفرین کنند و لعنت خدا را بر دروغگویان قرار بدهند.
هنگامی که پیغمبر آنها را به مباهله دعوت کرد و آنها اطمینان خاطر و ثبات قدم پیغمبر را دیدند از وی یک شب زمان خواستند تا در این مورد بیندیشند. آنها به قرارگاه خود برگشتند و درباره پیشنهاد پیغمبر با همدیگر مشورت کردند. اسقف بزرگ آنها گفت: فردا بنگرید درصورتی که محمد با نزدیکان و خانواده خود براي مباهله آمد، از مباهله با وی جلوگیری کنید ولی درصورتی که با اصحاب خود آمد با وی مباهله کنید.
در روز 24 ذی الحجه پیغمبر قبل از آنکه مباهله کند، عبا بر دُوش مبارک گرفت و حضرت امیرالمؤمنین و فاطمه و حَسَن و حسین عَلیهمُالسلام را داخل در زیر عبا نمود و گفت: پروردگارا هر پیغمبرى را اهل بیتى بوده است که مخصوصترین خلق بودهاند به او، خداوندا اینها اهل بیت من هستند پس از ایشان برطرف کن شک و گناه را و پاک کن ایشان را پاک کردنى. پس جبرئیل نازل شد و آیه تطهیر در شأن ایشان آورد. پس حضرت رسول( ص) آن چهار بزرگوار را بیرون برد از براى مباهله زیرا نگاه نصارى بر ایشان افتاد و حقّیّت آن حضرت و آثار نزول عذاب مشاهده کردند جُرأت مُباهله ننمودند و استدعاى صلح و قبول جزیه نمودند و در این روز هم حضرت امیرالمؤمنین( ع) در حال رکوع انگشترى خود را به سائل داد و آیه اِنَّما وَلِیُّکُمُ اللّهُ در شانش نازل شد.
مباهله در قرآن
فَمَنْ حَاجَّک فِیهِ مِنْ بَعْدِ ما جاءَک مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعالَوْا نَدْعُ أَبْناءَنا وَ أَبْناءَکمْ وَ نِساءَنا وَ نِساءَکمْ وَ أَنْفُسَنا وَ أَنْفُسَکمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَلْ لَعْنَتَ اللَّهِ عَلَی الْکاذِبِینَ
پس هر که با تو، پس از علم و دانشی که به تو رسیده است، در مورد او( عیسی) به ستیز و محاجّه برخیزد (و از قبول حقّ شانه خالی کند) بگو: بیائید پسرانمان وپسرانتان وزنانمان وزنانتان وخودمان را (کسی که به منزله خودمان است) و خودتان را بخوانیم، بعد( به درگاه خدا) مباهله و زاری کنیم و لعنت خدا را بر دروغگویان قرار دهیم. واژۀ« نَبتَهل» از ریشۀ« ابتهال» به معنای بازکردن دستها و ارنجها براي دعا، بسوی آسمان است. این آیه، به آیۀ مباهله معروف گشته است. مباهله، یعنی توجّه و تضرّع دو گروه مخالف یکدیگر، به درگاه خدا و تقاضای لعنت و هلاکت براي طرف مقابل که از نظر وی اهل باطل است.
گردآوری: بخش مذهبی بیتوته
منابع:
hawzah.net
yjc.ir
#مباهله
@dghjkb