-1310843134_2056571678.pdf
256.7K
🖋بلوای بدویّت مدرن یا کاریکودتای تمدنی/ نگاهی تاریخی به پرده جدید تقابل نافرجامِ غربگرایان با ایرانگرایان
📌ویراستهای از سخنرانی اخیر #وحید_جلیلی در جمع گروهی از فعالان دانشجویی پیرامون وقایع اخیر
🔺کسانی که چهل سال است برای آرزوهای ناکامشان؛ روزشماری میکنند و نظام، طبق پیشبینیهایشان تا به حال، بارها و بارها در دهه شصت، هفتاد، هشتاد و نود سقوط کرده است، چطور میتوانند به دیگران پُز «واقع بینی» بفروشند و به ما تصویر درستی از واقعیت بدهند؟
✅مطالعه مطلب در راهنوشت:
🌐 b2n.ir/u15781
6.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سکانس آخر فیلمهای عمامه پرانی
🔹 که در شبکه های ماهواره ای و فضای مجازی سانسور میشود!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترانهخوانی معصیعلینژاد برای خاتمی
🔹مسیح علینژاد وقتی خبرنگار یکی از روزنامههای اصلاحطلب بود در یک مصاحبه ای که از خاتمی می کرد به او می گوید من صدایم خوب است و برای خاتمی ترانه می خواند .
👆این کلیپ به حدی برای اصلاح طلبان خطرناک بوده که سالها آنرا مخفی می کردند، اما به تازگی لو رفت.
14.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکارچی دختران تهرانی شکار شد!
🔹چاقوی سلاخی را زیر گلوی دخترم گذاشت!
🔸 عناصر شیطان صفت، از شعار زن، زندگی و آزادی، منظور دیگری دارند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینها به گونی دعوت شدند
✋مراسم توگونی ریزون اراذل و اوباش سیاهکل
🔹مماشات تمام شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایشونم دستگیر شد
چگونه تصاویر جعلی را تشخیص دهیم.
امروزه در شبکه های اجتماعی تصاویری منتشر می شوند که جعلی بوده وبه دنبال فریب دادن کاربران در موضوعات مختلف هستند. از این رو باید از جعلی نبودن آن اطمینان حاصل کنید. یکی از راهکارهای تشخیص جعلی نبودن یک تصویر جستجو آن در موتورهای جستجو نظیر گوگل و TinEye است. همچنین با دقت به جزئیات تصویر نظیر سایهها و خطوط جدا کنند بعضا میتوان جعلی بودن آن را تشخیص داد هرچند با پیشرفت ابزارهای گرافیکی این کار به دشواری امکان پذیر است و در این شرایط میبایست از نرم افزارهای تخصصی برای تشخیص تصاویر دستکاری شده استفاده کرد.
#سواد_رسانه
9.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋
پروژه فوق سری دستیابی ایران به موشک های قاره پیما
🔹از 14سال پیش تمام خاک امریکا در تیررس موشکهای قاره پیمای ایران است.امریکایی های اگر اقدامی بکنند از ما پاسخ متقابل خواهند دید.
👆این گفتگوی محرمانه پس از اخذ مجوز از مقامات امنیتی پخش میشود.
📍بررسی نقش پلتفرمها در اغتششات/۴
انتشار راهنمای اغتشاشات زنانه در پلتفرم «نماوا»/ شعار «زن، زندگی، آزادی» چگونه به خیابان رسید؟ +تصاویر
🔺صدور مجوزهای فلهای برای ساخت سریالهای شبکه نمایش خانگی، در یک ماهه آخر وزارت ارشاد دولت روحانی تبعات و تاثیرات منفی فراوانی بر بازار این حوزه و خروجیهای آن گذاشته است. بسیاری از سریالهایی که اخیرا منتشر میشوند، تنها بر اساس یک طرح یک صفحهای موفق به اخذ مجوز شدهاند که عمده این تولیدات که هم اکنون در پلتفرمها منتشر میشوند، دارای محتواهایی با خط القائات منفی نسبت به جامعه مخاطبان هدف شبکه نمایش خانگی هستند.
🔺بازخوانی و تحلیل جزئی هر سریال به صورت مستقل نشان میدهد که محتوای هر کدام از این تولیدات چگونه قطعهای از پازل آشوبهای اخیر در کشور را تکمیل کرده است. این زمینهسازی به حدی ملموس است که حتی بسیاری از شعارها و نمادهای اصلی آشوبهای اخیر منتج از محتواهای ارائه شده در شبکه نمایش خانگی است.
با این مقدمه باید در نظر داشت بسیاری از کنشگران سیاسی همچون مصطفیتاجزاده و مانوک خدابخشیان (فعال سیاسی درگذشته خارج از کشور) یک انقلاب رنگی صورتی زنانه را شبیه آنچه «مادران روسری سفید» در آرژانتین پایهریزی کردند را پیشبینی میکردند.
با این پیشفرضهای سیاسی و ادعای مکرر کنشگران سیاسی میتوان زمینه القاء این انقلاب زنانه را در بخش عمدهای از سریالهای شبکه نمایش خانگی جستجو کرد. یکی از این سریالها «شبکه مخفی زنان» است.
در سریال «شبکه مخفی زنان» میرزا محمود خان (سیامکانصاری) همراه با همسرش «سلطان» و سه دخترش در دوره رضاخانی(سال ۱۳۱۰) زندگی میکنند. او در حالی با کابوس انقراض نسل خود دست و پنجه نرم میکند که عنوان مدیرکلی اداره ثبت احوال را یدک میکشد.
🔺در پایان قسمت چهارم سریال نخستین جلسه ثبتنام و عضوگیری از زنان برای تشکیل سندیکای دولتی زنانه با حضور میرزا و دلبرجان (لیلاحاتمی) برگزار میشود.
🔺میرزا در حالی که یک کراوات صورتی بر تن دارد وارد حیاط برگزاری محل جلسه میشود. در پشت او یک تابلوی صورتی قرار دارد که در نماهای نخست به خوبی دیده نمیشود اما با ورود سیامک انصاری شعار تابلو در بالای دو مشت گره کرده عیان میشود. شعار تابلو این است: زن، قدرت، شکوه.
🔺در قسمت چهارم این سریال شعار رسمی مشابه آشوبهای اخیر روی تابلویی اعتراضی درج شده و نکته جالب اینجاست که این قسمت از سریال در ۲۶ آگوست ۴ شهریور ماه ۱۴۰۱ توسط پلتفرم «نماوا» منتشر شده است، دقیقا یکماه قبل از فوت مرحومه مهسا امینی.
💢ادامه #گزارش_مشرق را بخوانید.
mshrgh.ir/1434413
🛑 اعتراضات در ایران از زبان مربی خارجی والیبال
🔹الساندرا کامپدلی، سرمربی تیم والیبال زنان ایران که مدتی است در ایران زندگی و فعالیت میکند، روز پنج شنبه گذشته در سفری که به ایتالیا داشت، با نشریه "کوریه ره دل ونتو" در مورد وقایع اخیر در ایران مصاحبهای انجام داده که ترجمه بخشی از آن را می خوانید:
🔹خانم کامپدلی برداشت شما از وضعیت داخلی ایران (انقلاب درباره حجاب) چیست؟
📍من ادعای انقلاب در ایران را فقط در رسانههای غربی میبینم! در اینجا چیزی ندیدم چون فقط بخش کوچکی از مردم درگیر این موضوع هستند. اثر آن در زندگی روزمره بسیار ناچیز است. هر روز مردم را میبینم که دقیقاً مثل قبل از وقوع این جریانات به سر کار، مدرسه و باشگاه میروند.
🔹برداشت شما از این مبارزات بر علیه حجاب چیست؟
📍فکر میکنم که اگر هم حجاب اجباری نبود حداقل ۸۰ درصد زنان در ایران، به دلایل مذهبی یا فرهنگی، همچنان حجاب داشتند. دختران جوان زیادی را میبینم که چادر بر سر میکنند در حالی که اجباری به آن وجود ندارند. قضیه حجاب فقط جرقهای بود که منجر به اعتراضاتی شد که خیلی فراتر از مسیله حجاب رفته و شامل مسایل اقتصادی و اجتماعی و اختلافات طبقاتی روزافزونی میشوند که بین فقرا و ثروتمندان وجود دارند.
👋 جلوی دخالت های نابجا را بگیرید / برای شکستن حلقه بسته مدیران ، به نیروهای انقلابی فرصت بدهید
بصیرت همدان ؛ شنیده ها حکایت از فشار یکی از نمایندگان استان به وزارت کشور برای تغییر یکی از بخشداران دارد .
ظاهراً این فشارها به حدی بوده که احتمال جابجایی این بخشدار علیرغم مخالفت های جدی مردم ، امام جمعه و اعضای شورای اسلامی آن شهر ،قوت گرفته است .
همه اینها در حالی است که این بخشدار حدود پنج ماه است که منصوب شده و همراهی پرحجم مردم با وی نشان می دهد که درخواست تغییر وی ، مبنای عملکردی ندارد . انتظار می رود وزارت کشور و استانداری ،استقلال قوه مجریه را در برابر زیاده خواهی ها حفظ نمایند .