🗒️ فرماندار لس آنجلس : موج جدیدیی از آتش سوزی در وست هیلز به سمت ونتورا، در لس آنجلس در حال حرکت است؛ سرعت باد کمتر نشده، بلکه بیشتر هم شده است!
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 به مناسبت سالروز شهادت دکتر مسعود علیمحمدی، اولین شهید هستهای ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥 به دلیل نزدیک شدن آتش، بیماران با پای پیاده از بیمارستان های لس آنجلس تخلیه شدند.
✍ابرقدرت پوشالی
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻قالیباف:موضوع اصلی و اساسی امروز کشور اقتصاد است و باید از سیاسیکاری و پرداختن به حاشیهها پرهیز شود.
برخی گفتند که رئیسجمهور را بهدلیل عملنکردن به قانون به دادگاه معرفی کنیم اما ما گفتیم به دیوان عدالت اداری شکایت کنیم تا حکم انتصاب ظریف باطل شود.
آقای ظریف میتواند به دولت کمک کند و با ظرافت صندلیاش را ترک کند و برود.
7.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 به زودی زلزلههای بزرگی در نظامهای سیاسی جهان اتفاق خواهد افتاد!
🚨🎥همتی حجت الله صیدی رو که به دلیل پرونده فساد۳۰۰۰میلیاردی بازداشت شده بود، متهم پرونده ی چای دبش به عنوان مدیرعامل سازمان بورس منصوب کرد.
🔴مردم عزیز یادتان هست ظریف دلقک چطور فریاد میزد هیهات من الچای دبش؟؟؟حالا همون دزده رو نشوندن ریاست بورس!!!حالا دیدید بازی خوردید و ۱۶ میلیون آدمو اینا دوباره گول زدن؟؟؟به همین راحتی...
خانم سخنگو اشتباه به عرضتان رساندند!
✍🏻 مسعود براتی
در خبرها دیدم که سخنگوی محترم دولت بیان کرده با تصویب دو معاهده پالرمو و مقابله با تامین مالی تروریسم دیکته شده از سویFATF ، در مجمع تشخیص مصلحت نظام دست سرمایهگذاران را باز میکنیم. (سایت عصرایران کد خبر ۱۰۲۸۱۴۲). بعید میدانم خانم سخنگو تسلط کارشناسی بر موضوع FATF و یا موضوع سرمایهگذاری خارجی را داشته باشد و احتمالاً به ایشان این چنین بیان شده و ایشان نیز صرفا تکرار کرده است. چند نکته برای اصلاح دیدگاه ایشان عرض میشود:
اولاً صرف تصویب دو معاهده دیکته شده از سوی FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام منجر به خروج ایران از فهرست سیاهFATF نمیشود و مشکل ما را حل نمیکند. توضیح اینکه برنامه اقدام تحمیلی بر ایران ۴۱ اقدام دارد که غیر از دو معاهده مذکور ۲۵ مورد دیگر هنوز از سوی FATF تایید نشده و تا زمان تکمیل همه ۴۱ اقدام مندرج در برنامه اقدام، بر اساس بیانیههای FATF ایران در بیانیه عمومی باقی خواهد ماند. بعد از تکمیل ۴۱ اقدام برنامه اقدام و تایید همه آنها از سویFATF برای «گامهای بعدی» (Next Steps) تصمیمگیری خواهد شد.
ثانیاً با فرض اینکه منظور خانم سخنگو مشکلات موجود در روابط بانکی باشد، مهمترین مانع در روابط بانکی ایران با نظام مالی بینالملل تحریمهای ثانویه آمریکا است. با فرض حل شدن مشکل ایران در FATF مشکل روابط بانکی تغییری نمیکند
ثالثا خوب است سخنگوی محترم دولت بداند که حوزههای جذاب اقتصاد ایران خصوصاً حوزه انرژی از سوی آمریکا به صورت مستقل تحریم شده و در کنار موانع بانکی این نیز عاملی برای عدم حضور سرمایهگذاران خارجی متعارف در ایران است و این موضوع به FATF ربطی ندارد.
خانم سخنگو را به این واقعیت توجه میدهم که حتی در دو سال اجرایی شدن برجام یعنی ۹۵ و ۹۶ نیز میزان سرمایهگذاری خارجی مصوب معتبر در ایران سالانه زیر ۲ میلیارد دلار بود. دلیل آن هم عدم رفع کامل و پایدار تحریمها بود که سرمایهگذاران خارجی به خوبی آن را درک میکنند.
پیشنهاد میشود خانم سخنگو و دولت محترم به جای مباحث بیربط مانند FATF تجربه دولت شهید رئیسی را در جذب سرمایهگذاری خارجی دنبال کنند. دولت شهید رئیسی در دو سطح راهبردی و فنی این حوزه را دنبال کرد و تا حدی خوبی موثر بود. در سطح راهبردی نگاهها را به درستی به سمت کشورهای همسو متوجه کرد (که البته خیلی کارهای نکرده وجود دارد که باید دنبال میشد) و در سطح فنی با اصلاح رویههای اداری، میزان سرمایهگذاری مصوب معتبر را افزایش داد. در سال ۱۴۰۱ حدود ۴.۲ و در سال ۱۴۰۲ حدود ۵.۵ میلیارد دلار سرمایهگذاری خارجی مصوب معتبر ثبت کرده است. اگر همین مسیر با اصلاح برخی ایرادها و افزایش سرعت دنبال شود، حتما به نتیجه خواهد رسید و الا مباحثی مانند FATF نه تنها اثری ندارد و حتی نگرانی از بابت افزایش شفافیت برای خارجیها موجب ترس از سرمایهگذاری در ایران به دلیل ترس از تحریمهای آمریکا شود.
دیده بان انقلاب
جنگ شناختی
▪️جنگ شناختی یا جنگ روانی به مجموعه اقداماتی گفته میشود که با هدف تغییر باورها، نگرشها، و در نهایت رفتار افراد یک جامعه انجام میشود.
▫️این نوع جنگ، برخلاف جنگهای نظامی که با استفاده از زور و قدرت فیزیکی صورت میگیرد، از ابزارهای روانی و اجتماعی برای رسیدن به اهداف خود بهره میبرد.
☑️اهداف اصلی جنگ شناختی
1️⃣تضعیف اعتماد عمومی: ایجاد تردید در بین مردم نسبت به دولت، نهادها، و رهبران.
2️⃣ایجاد اختلاف و تفرقه: دامن زدن به اختلافات قومی، مذهبی، و سیاسی برای تضعیف انسجام ملی.
3️⃣تغییر نگرشها: تغییر دیدگاه مردم نسبت به مسائل مهم مانند سیاست، اقتصاد، و فرهنگ.
4️⃣بیاعتبارسازی مخالفان: تخریب چهره و اعتبار مخالفان و منتقدان.
5️⃣ترویج ایدئولوژی خاص: گسترش باورها و ارزشهای خاص در جامعه.
▫️ابزارهای جنگ شناختی
۱. پروپاگاندای رسانهای: استفاده از رسانههای مختلف (تلویزیون، رادیو، روزنامه، شبکههای اجتماعی) برای انتشار اخبار دروغ، شایعات، و اطلاعات گمراه کننده.
۲. عملیات روانی: طراحی و اجرای برنامههای روانی برای تغییر نگرش و رفتار افراد.
۳. هک و نفوذ در سیستمهای اطلاعاتی: دسترسی غیرمجاز به اطلاعات حساس و انتشار آن برای ایجاد آشوب.
۴. استفاده از افراد نفوذی: جاسوسی و نفوذ در سازمانها و گروههای مختلف برای کسب اطلاعات و ایجاد اختلاف.
۵. فشار اقتصادی: تحریمها و فشارهای اقتصادی برای تضعیف یک کشور و ایجاد نارضایتی عمومی.
دخل و خرج خانوارهای شهری ایران در سال گذشته منفی بود
🔹گزارش بانک مرکزی از وضعیت درآمد و هزینه خانوادههای شهری ایرانی در سال گذشته نشان میدهد آنها در برابر ۳۴۰ میلیون تومان هزینه، تنها ۳۳۴ میلیون تومان درآمد داشتهاند.
🔹بیشترین هزینه خانوادههای ایرانی به بخش مسکن با متوسط ۳۴.۷ درصد و پس از آن به مواد غذایی و خورد و خوراک خانوار با ۲۹.۹ درصد اختصاص داشته که در مقایسه با ۱۴۰۱ سبد هزینههای خانوار ۴۴ درصد بزرگتر شده است.
🔹درآمدهای خانوادهها در سال ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ معادل ۴۷.۴ درصد افزایش داشته است.
🔹کمترین میزان رشد درآمد به حقوقبگیران بخش دولتی با افزایش ۳۶.۸ درصدی و بیشترین میزان رشد درآمد خانوادهها در سال ۱۴۰۲ به فروش کالاهای دست دوم با ۵۲.۶ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱ اختصاص داشته است.