eitaa logo
دیده‌بان‌هوشیار
1.1هزار دنبال‌کننده
40.2هزار عکس
17.2هزار ویدیو
214 فایل
من‌صحنه را می‌‌‌‌‌‌‌بینم چه بکنم اگرکسی نمی‌‌‌‌‌‌‌بیند؟ می‌‌‌‌‌‌‌بینم صف‌‌‌‌‌‌‌آرائی‌‌‌‌‌‌‌ها را می‌‌‌‌‌‌‌بینم دهانهای با حقدوغضب گشوده‌شده و دندانهای‌باغیظ‌به هم فشرده شده‌علیه انقلاب‌را ارتباط با مدیر @sarbaaze0 پذیرش تبلیغات @dideban_tabligh22
مشاهده در ایتا
دانلود
واکنش سردار غیب پرور به نقشه صهیونیست ها برای حذف فرماندهان سپاه مشاور عالی فرمانده کل سپاه: 🔹فرماندهان سپاه را از ترور نترسانید. مگر فرمانده شده ایم که آسیبی به ما نرسد؟ 🔹شهادت آغاز حیات مبارکی است که فقط اولیاء خدا به آن مقام نائل می شوند. 🔹این جنگ روانی بر هیچ‎یک از فرماندهان سپاه به اندازه ذره‌ای تاثیر ندارد. 🔹آرمان ما محو رژیم جعلی و غاصبی است که بدترین جنایات بشری را انجام داده است. 🔹بهتر است در فکر تکمیل و حراست دیوارهای بلند و بتنی باشید که اطراف خود کشیده‌اید تا فرزندان اسلام، نفس شما را نگیرند. 🔸روز گذشته «نیویورک‌تایمز» مدعی شکل‌گیری «راهبردی مشترک» میان آمریکا و اسرائیل برای حذف بلندپایه‌ترین فرماندهان سپاه شده بود.
امیر سرتیپ قربانی فرمانده ارتش جمهوری اسلامی: بزرگترین را در تاریکی مطلق به مدت ۶ ساعت انجام دادیم ✍✍✍ این خبر یعنی بسیاری از بالگردهای هوانیروز به تجهیزات مجهز شده‌اند و خلبانان جوانی که بالای ۷۰ درصد از آنها متولد سال‌های پس از انقلاب هستند امروز توانایی خوبی در هدایت بالگردها دارند.
نامه وزیر بهداشت به رهبر معظم انقلاب: دیری نخواهد پایید که مردم با سلامتی کنار هم زندگی کنند دکتر نمکی: 🔹فراز اول فرمایشات حکیمانه امروزتان همچون پیش، مایه وفاق و همگرائی ملی بود. 🔹آهنگ محزون صدایتان در فراز دوم که سوز دل مهربانتان را از داغ فقدان عزیزانمان بر زبان جاری فرمودید وجودم را گداخت. 🔹قبل از این موج جدید بلاخیز پیش بینی ایام را بدلیل غفلت های ساده انگارانه به محضرتان تقدیم کرده بودم دلم نمی خواست آنچه می دیدم، تحقق یابد. 🔹هنوز دیر نشده است، تا خدا هست که یاریمان کند، شما هستید که نصیحت و دعایمان کنید، مردمی هستند که حرفهایمان را بشنوند. 🔹یقین داریم که مهارش می کنیم و بی تردید دوباره بر می گردیم به روزهائی که مردم عزیز کشورمان با سلامتی و شادمانی در کنار هم زندگی کنند. 🔸دیری نخواهد پائید تا بر چهره نازنین فرمانده مهربانمان لبخند رضایتمندی بنشانیم.
فرازی از وصیت نامه از همه ی خواهران عزیزم و از همه ی زنان امت رسول الله می خواهم روز به روز خود را تقویت کنید، مبادا تار مویی از شما نظر نامحرمی را به خود جلب کند؛ مبادا رنگ و لعابی بر صورتتان باعث جلب توجه شود؛ مبادا چادر را کنار بگذارید. همیشه الگوی خود را حضرت زهرا و زنان اهل بیت قرار دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📣📣📣 نیویورک‌ تایمز: ایران و چین یک توافق تهیه کرده اند که سرمایه‌گذاری چند صدمیلیارد دلاری درایران رافراهم می‌کند. با این کار ، تلاش‌ دولت ترامپ برای انزوای ایران تضعیف شده و ضربه بزرگی به سیاست‌ تهاجمی ترامپ درقبال ایران وارد خواهد کرد" ✍✍✍ حالا متوجه شدید چرا امثال زیباکلام آروم و قرار ندارن و یقه چاک میکنن ؟؟؟
📣📣📣 نیروهای ارتش سوریه مانع ورود تانک های نیروهای اشغالگر آمریکا به روستاهای "سیباط"، "تل شامیران"، "منسف تحتانی" در حومه غربی الحسکه شدند و آنها را مجبور به بازگشت کردند.
امام خامنه‌ای حفظه الله تعالی: ملت ایران مجلسی میخواهد که دولت را موظف به اقتصاد درونزا کند ۱۳۹۵/۱۲/۵
🔸اعضاء هیئت رئیسه فراکسیون شوراها، مدیریت شهری و روستایی مشخص شد. 🔹محسن پیرهادی با اکثریت آرا به عنوان رئیس فراکسیون ، جعفر قادری به عنوان نایب رئیس اول علی اکبر کریمی به عنوان نایب رئیس دوم و همچنین مجتبی یوسفی برای مسئولیت سخنگویی فراکسیون از سوی نمایندگان انتخاب شدند. 🔹همچنین با رای اعضا، محمد رضا دشتی اردکانی و کیومرث سرمدی به عنوان دبیر اول و دوم فراکسیون انتخاب گردیدند. 🔹پیش از این، درخواست تشکیل فراکسیون شوراها، مدیریت شهری و روستایی با امضای 193 نماینده مجلس، تقدیم هیئت رئیسه شده بود.
📣📣📣 مشاور عالی وزیر بهداشت: کاهش پشتوانه های اقتصادی و درآمد خانواده ها در کاهش زاد و ولد تاثیرگذار است. ✍✍✍ اینست ثمره دولت بنفش و گلابی برجام
📣📣📣 سقف انتقال به ۶ میلیون تومان افزایش یافت 🔹طبق اعلام بانک مرکزی سقف مجاز انتقال وجه كارت به كارت (شتابی و درون بانکی) از طریق درگاه‌های اینترنتی، خودپردازها و کیوسک از مبلغ ۳ میلیون تومان در هر شبانه‌ روز از مبدأ هر كارت به ۶ میلیون تومان افزایش یابد. 🔹همچنین سقف مجاز انتقال وجه کارت به کارت از طریق پرداخت سازها (اینترنتی) از یک میلیون تومان به ۳ میلیون تومان با حصول اطمینان از انطباق شماره ملی دارنده کارت و شماره ملی دارنده سیم کارت انجام دهنده تراکنش قابل افزایش است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا