AUD-20220320-WA0016.mp3
1.82M
#دعای_زیبای_عهد
#با_صدای_آقای_فرهمند
💚 یـــــاصــــاحبــــــ الزمـــــــان 💚
یا فاطرُ بحقِ فاطمه عجِّل لولیک الفرج
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله🌺
❣#لَـیِّن_قَـلبی_لِوَلِیِّ_اَمرِک ❣
🌤تعجیل در فرج مولایمان صلوات
الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَالْفَـــرَج
🙏🙏🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃💜صبحتون بخیـــــــــــــر
🍃🤍و پراز نیکویــــــــــی
🍃💜امیـــــــدوارم
🍃🤍ساعتهایی ممــــلو از
🍃💜#عشــــــــق و #ایثـــــــــار
🍃🤍دقایقی لبریز از #مهربانی
🍃💜و ثانیه هایی پر از
🍃🤍#خیر و #برکت
🍃💜داشته باشید
🌼🌺🌼🌺🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیدهبانهوشیار
ام البنین یعنی : #عباس داشته باشی اما بگویی : از #حسین چه خبر ...👌💔 سالروز رحلت همسر گرامی امیرالم
🗓 سیزدهم جمادی الثانی:
🌹شهادت حضرت ام البنین سلام الله علیها
◼️ در اين روز در سال ۶۴ه حضرت ام البنين عليها السلام، همسر اميرالمؤمنين عليه السلام و مادر قمر بنى هاشم عليه السلام به شهادت رسیدند .
▪️نام مبارك آن حضرت فاطمه ، و كنيه شريفش ام البنين است ، و آن حضرت به همین كنيه معروفند. پدر آن حضرت حزام بن خالد، و مادرشان ليلى دختر شهيد بن ابى عامر است .
▪️امير المؤمنين علیه السلام آن حضرت را به همسرى برگزيد و خداوند چهار پسر به آن حضرت عنايت فرمود: حضرت قمر بنى هاشم عباس عليه السلام ، عبد الله ، جعفر و عثمان عليهم السلام ، كه هر چهار پسر در كربلا شهيد شدند.
▪️بانوانى كه از كربلا به مدينه مراجعت كردند، در خانه ام البنين عليها السلام عزادارى مى كردند. آن حضرت اگر چه در كربلا نبود ولى از ناله و گريه قرار نداشت و همه روزه به بقيع مى رفت مرثیه سرایی میکرد.
📚ام البنين عليها السلام ،سيده نساء العرب / ص84
📚رياحين الشريعه / ج3 / ص294
▪️حضرت ام البنین سلام الله علیها با فصاحت و بلاغتی که داشت در مقام افشاگری از ظلم و تعدی بنی امیه برآمد و با اشعار جانسوز و بلیغ و عزارداری های مستمر مردم را متوجه ظلم و بی لیاقتی حکام وقت می نمود لذا آن بانو را با عسل زهرآگین مسموم و به شهادت رساندند چنانکه مورخ نامی حاج شیخ علی فلسفی در کتاب زنان نابغه و جناب عبدالعظیم بحرانی در کتاب ام البنین نگاشته اند که بنی امیه همسر امیرالمومنین صلوات الله علیه، ام البنین سلام الله علیها را مسموم و به شهادت رساندند.
📚وقایع الشیعه / ص85 / وقایع سیزدهم جمادی الثانی
🏴🏴🏴🏴🏴
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️نامردی ممنوع! حتی شما دوست عزیز!!
⭕️پاسخ خاضعانه رهبرمعظم انقلاب به انتقادات تند و ناجوانمردانه یک دانشجو
رهبرمعظم انقلاب:
▪️گفتن این سخنان هیچ ایرادی ندارد و نظر شما است ولی نمایشی عنوان کردن این دیدارها یک کار #جوانمردانه نیست.
▪️من از شنیدن انتقادها هیچ ابایی ندارم چه مثل شما که روبروی من انتقاد کردید چه کسانی که در فضای مجازی انتقاد می کنند و من از انتقاد ناراحت نمی شوم.
↙️آیا ما هم با داعیه ی انقلابیگری، میتوانیم در مواجهه با حملات و نقدهای #ناجوانمردانه، اسلامی عمل کنیم؟!
@Qomonline قمآنلاین 1703577546797.mp3
6.71M
🛑🏴 امالبنین بوده سرمشق...
میثم مطیعی
▪️وفات حضرت امالبنین علیها السلام تسلیت باد
🏴🏴🏴🏴🏴
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 لحظاتی از سرودی که دختران نوجوان در ابتدای دیدار امروز با رهبر انقلاب خواندند