eitaa logo
بسیج طلاب مازندران
1.2هزار دنبال‌کننده
13هزار عکس
3.7هزار ویدیو
500 فایل
🔰کانال سازمان بسیج اساتید ،طلاب و روحانیون 🔰محتوای تحلیلی 🔰سخنرانی 🔰مناسبتی 🔰سبک زندگی 🔰سیره شهدا 🔰بیان احکام و احادیث 🔰خبرهای مربوط به بسیج طلاب حوزه های علمیه و روحانیت 💠ارتباط با ادمین جهت انتقاد وپیشنهاد ✅ https://eitaa.com/Mohyedin14
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺برای ثبت در تاریخ| چقدر شرم آور؟‼️ 🔻 بازخوانی سخنان انتخاباتی حسن روحانی(سال ۹۲): 🔹 ارزش پول ملی را نصف کرده‌اید و هنوز هم شعار می‌دهید؟! من دولت راستگویان را تشکیل خواهم داد؛ چقدر شرم‌آور است؛ کاهش قدرت خرید پول ملی به کمتر از نصف! 🔹 همه ضعف و ناکارآمدی‌ها را نمی‌توان پای تحریم‌ها نوشت. رئیس‌جمهور باید پاسخگو باشد 🔻 : 🔹 جناب روحانی (مهر۹۹) : آدرس غلط به مردم ندهید؛ ریشه مشکلات، «واشنگتن دی‌سی» است. مردم باید در این سال‌ها خیلی راحت‌تر زندگی می‌کردند. ما لعن و نفرین و کینه خود را به آدرس صحیح و درست بفرستیم. این مشکلات از کاخ‌نشین کاخ سفید است.
تحریم ایران .pdf
264.6K
🌀 نسخه pdf ❇️یادداشت: تحریم ایران نباید برای آمریکا بی‌هزینه باشد ✅ به قلم: سعدالله زارعی- کارشناس مسایل سیاسی
ایت الله بهجت: مقید بودن به نماز اول وقت زمینه ساز توفیق الهی در کامل شدن نماز است و هرچه نماز انسان کامل تر باشد، دستیابی به قله یقین و شهود، آسان تر خواهد شد.
خدای کریم - @Maddahionlin.mp3
2.84M
♨️خدای کریم 👌 بسیار شنیدنی 🎤حجت الاسلام
سفره امیر المؤمنین احنف بن قیس نقل می کند: روزی به دربار معاویه رفتم و دیدم طعام‌های مختلفی برای او آوردند که حتی نام برخی را نمی‌دانستم. پرسیدم: این چه طعامی است؟ معاویه جواب داد: مرغابی است ، که شکم آن‌را با مغز گوسفند آمیخته و با روغن پسته سرخ کرده و نِیشکر در آن ریخته‌‏اند. بی اختیار گریه‏‌ام گرفت. معاویه با شگفتی پرسید: علّت گریه‏‌ات چیست؟ گفتم: به یاد علی بن ابیطالب افتادم. روزی در خانه او میهمان بودم.‌ آنگاه سفره‌‏ای مُهر و موم شده آوردند. از علی پرسیدم: در این سفره چیست؟ پاسخ داد: نان جو ، گفتم: شما اهل سخاوت می‏‌باشید، پس چرا غذای خود را پنهان می‏‌کنید؟ علی فرمود: این کار از روی خساست نیست، بلکه می‏‎ترسم حسن و حسین‏، نان‌ مرا با روغن زیتون یا روغن حیوانی، نرم و خوش طعم کنند. گفتم: مگر این کار حرام است؟ علی فرمود: نه، بلکه بر حاکم امت اسلام لازم است در طعام خوردن، مانند فقیرترین مردم باشد تا فقر مردم، باعث کافر شدن آنها نگردد و هر وقت که فقر به مردم فشار آورد بگویند: بر ما چه باک، سفره امیرالمؤمنین نیز مانند ماست. معاویه گفت: ای احنف! مردی را یاد کردی که فضیلت او را نمی‌توان انکار کرد. الفصول العلیه ، صفحه ۵۱ .