دو جریان در آخرالزمان - @Maddahionlin.mp3
5.76M
♨️دو جریان در آخر الزمان
🎤حجت الاسلام #رفیعی
✳️ @bahjat_alabd
بسم الله الرحمن الرحیم
در تشرّف مرحوم شیخ محمدطاهر نجفی، خادم مسجد کوفه، می فرمایند: «آیا ما شما را هر روز رعایت نمی کنیم؟ آیا اعمال شما بر ما عرضه نمی شود؟ چرا شیعیان برای فرج ما دعا نمی کنند؟»
♦️ما چقدر به فکر آقا هستیم؟
مرحوم حاج محمدعلی فشندی تهرانی می گوید که در مسجد جمکران سیدی نورانی را دیدم با خود گفتم این سید در این هوای گرم تابستانی از راه رسیده و تشنه است ظرف آبی به دست او دادم تا بنوشد و گفتم: «آقا! شما از خدا بخواهید تا فرج امام زمان (عج) نزدیک گردد.» فرمودند: «شیعیان ما به اندازه آب خوردنی ما را نمی خواهند، اگر بخواهند و دعا کنند فرج ما می رسد.»
♦️راست میگوید حضرت،چون آقا را میخواهیم به خاطر رفع گرفتاری و فقر و گرانی و....
💠اما امشب میخواهم بگویم چه چیز از دعای فرج مهم تر است و تا نباشد دعاهای ما اثر ندارد
💢چه چیزی از دعا برای فرج امام زمان مهمتر است؟!
✍آیت الله بهجت(ره):
✅مهمتر از دعا برای تعجیل فرج حضرت مهدی (عج)، دعا برای بقای ایمان و ثبات قدم در عقیده و عدم انکار آن حضرت تا ظهور او میباشد؛ زیرا مردن، تنها قطع حیاتِ دنیای چند روزه فانی است، اما بیرون رفتن از عقیده صحیح، موجب هلاکت ابدی از حیات جاوید آخرت و خلود در جهنم است؛ لذا حضرت امیر(ع) در لیلةُالمَبیت از رسول اکرم(ع) میپرسد: «أَفِی سَلامَةٍ مِنْ دِینِی؟؛ آیا دین من سالم خواهد بود؟».یعنی از استقامت در دین و ثبات ایمان و عقیده تا مرز شهادت را که از خود شهادت بالاتر است ـ از آن حضرت سؤال میکند.
💥این دعا خیلی عالی است که دستور داده شده است در زمان غیبت خوانده شود، که: «یا أَللهُ یا رَحْمانُ یا رَحِیمُ! یا مُقَلبَ الْقُلُوبِ، ثَبتْ قَلْبِی عَلی دِینِک؛ ای خدا، ای رحمتگستر، ای مهربان، ای گرداننده دلها، دل مرا بر دینت ثابت و استوار بدار».
📚در محضر بهجت، ج۲، ص۱۰۱
چگونه لبخند امام زمان را بخریم؟😊
✨ تهذیب نفس و کسب فضایل اخلاقی
✔️ یکی از عوامل اصلی کسب رضایت امام مهدی(عج) و توفیق دیدار ایشان، تهذیب نفس و آراستن خود ب اخلاق نیکو است.
📿 در روایتی از امام صادق(ع) آمده است:
" من سره ان یکون من اصحاب القائم، فینتظر ولیعمل بالورع ومحاسن الخلاق..."
💖(هرکس دوست می دارد از یاران حضرت قائم باشد و آن حضرت از او راضی باشد،باید که منتظر باشد و در این حال به پرهیزکاری و اخلاق نیکو رفتار نماید)
🍃 موضوع تهذیب نفس و دوری گزیدن از گناهان و اعمال ناشایست در عصر غیبت از چنان اهمیتی برخوردار است
که در توفیق شریفی ک از ناحیه مقدسه،حضرت صاحب الامر(عج) ، به مرحوم شیخ مفید(ره) صادر گردیده؛
آن حضرت میفرماید:
تنهاچیزی ک رابطه ما را با شیعیان قطع نموده و از آنان پوشیده می دارد،
همان چیزهای ناخوشایندی است که از شیعیان به ما می رسد و خوشایند ما نیست و از آنها انتظار نمی رود "
ما لازم نیست سراغ امام زمان برویم.
مرحوم آیت الله سید محمدباقر مجتهد سیستانی (ره) پدر آیت الله سید علی سیستانی تصمیم می گیرد برای تشرّف به محضر امام زمان (عج) چهل جمعه در مساجد شهر مشهد زیارت عاشورا بخواند. در یکی از جمعه های آخر، نوری را از خانه ای نزدیک به مسجد مشاهده می کند. به سوی خانه می رود می بیند حضرت ولی عصر امام زمان (عج) در یکی از اتاق های آن خانه تشریف دارند و در میان اتاق جنازه ای قرار دارد که پارچه ای سفید روی آن کشیده شده است. ایشان می گوید هنگامی که وارد شدم اشک می ریختم سلام کردم، حضرت به من فرمود: «چرا اینگونه به دنبال من می گردی و این رنج ها را متحمّل می شوی؟! مثل این باشید- اشاره به آن جنازه کردند- تا من بدنبال شما بیایم!»
بعد فرمودند: «این بانویی است که در دوره کشف حجاب- در زمان رضا خان پهلوی- هفت سال از خانه بیرون نیامد تا چشم نامحرم به او نیفتد.
یکی از دانشمندان، آرزوی زیارت حضرت بقیة اللّه ارواحنا فداه را داشت و از عدم موفقیت خود، رنج می برد. مدتها ریاضت کشید و آنچنان که در میان طلاب حوزه نجف مشهور است، شبهای چهارشنبه به «مسجد سهله» می رفت و به عبادت می پرداخت، تا شاید توفیق دیدار آن محبوب عاشقان نصیبش گردد.
مدتها کوشید ولی به نتیجه نرسید. سپس به علوم غریبه و اسرار حروف و اعداد متوسل شد، چله ها نشست و ریاضتها کشید، اما باز هم نتیجه ای نگرفت. ولی شب بیداریهای فراوان و مناجاتهای سحرگاهان، صفای باطنی در او ایجاد کرده بود، گاهی نوری بر دلش می تابید و حقایقی را می دید و دقایقی را می شنید.
روزی در یکی از این حالات معنوی به او گفته شد: «دیدن امام زمان(ع) برای تو ممکن نیست، مگر آنکه به فلان شهر سفر کنی». به عشق دیدار، رنج این مسافرت توانفرسا را بر خود هموار کرد و پس از چند روز به آن شهر رسید. در آنجا نیز چله
گرفت و به ریاضت مشغول شد. روز سی و هفتم و یا سی و هشتم به او گفتند: «الان حضرت بقیة اللّه ، ارواحنافداه، در بازار آهنگران، در مغازه پیرمرد قفل سازی نشسته اند،
هم اکنون برخیز و به خدمت حضرت شرفیاب شو!» با اشتیاق ازجا برخاست. به دکان پیرمرد رفت. وقتی رسید دید حضرت ولی عصر(ع) آنجا نشسته اند و با پیرمرد گرم گرفته اند و سخنان محبت آمیز می گویند. همین که سلام کرد، حضرت پاسخ فرمودند و اشاره به سکوت کردند.
در این حال، دید پیرزنی ناتوان و قد خمیده، عصا زنان آمد و با دست لرزان قفلی را نشان داد و گفت: اگر ممکن است برای رضای خدا این قفل را به مبلغ سه شاهی بخرید که من به سه شاهی پول نیاز دارم. پیرمرد قفل را گرفت و نگاه کرد و دید بی عیب و سالم است، گفت: خواهرم! این قفل دو عباسی (هشت شاهی) ارزش دارد؛ زیرا پول کلید آن، بیش از ده دینار نیست، شما اگر ده دینار (دو شاهی) به من بدهید، من کلید این قفل را می سازم و ده شاهی، قیمت آن خواهد بود!
پیرزن گفت: نه، به آن نیازی ندارم، شما این قفل را سه شاهی از من بخرید، شما را دعا می کنم.
پیرمرد با کمال سادگی گفت: خواهرم! تو مسلمانی، من هم که مسلمانم، چرا مال مسلمان را ارزان بخرم و حق کسی را ضایع کنم؟ این قفل اکنون هشت شاهی ارزش دارد، من اگر بخواهم منفعت ببرم، به هفت شاهی می خرم، زیرا در معامله دو عباسی، بیش از یک شاهی منفعت بردن، بی انصافی است. اگر می خواهی بفروشی، من هفت شاهی می خرم و باز تکرار می کنم: قیمت واقعی آن دو عباسی است، چون من کاسب هستم و باید نفعی ببرم، یک شاهی ارزانتر می خرم!
شاید پیرزن باور نمی کرد که این مرد درست می گوید، ناراحت شده بود و با خود می گفت: من خودم می گویم هیچ کس به این مبلغ راضی نشده است، التماس کردم که سه شاهی خریداری کنند، قبول نکردند؛ زیرا مقصود من با ده دینار (دو شاهی) انجام نمی گیرد و سه شاهی پول مورد احتیاج من است.
پیرمرد هفت شاهی به آن زن داد و قفل را خرید؛ همین که پیرزن رفت امام(ع) به من فرمودند:
«آقای عزیز! دیدی و این منظره را تماشا کردی؟! اینطور شوید تا ما به سراغ شما بیاییم. چله نشینی لازم نیست، به جفر متوسل شدن سودی ندارد. عمل سالم داشته باشید و مسلمان باشید تا من بتوانم با شما همکاری کنم! از همه این شهر، من این پیرمرد را انتخاب کرده ام، زیرا این مرد، دیندار است و خدا را می شناسد، این هم امتحانی که داد. از اول بازار، این پیرزن عرض حاجت کرد و چون او را محتاج و نیازمند دیدند، همه در مقام آن بودند که ارزان بخرند و هیچ کس حتی سه شاهی نیز خریداری نکرد و این پیرمرد به هفت شاهی خرید. هفته ای بر او نمی گذرد، مگر آنکه من به سراغ او می آیم و از او دلجوئی و احوالپرسی می کنم.»
📚منابع:👇🏻
📗 ۱. ابراهیم شفیعی، در انتظار موعود(ع) در سازمان تبلیغات اسلامی، چاپ اول ۱۳۷۶
📕 ۲. محمدبن ابراهیم نعمانی، کتاب الغیبة، مکتبة الصدوق ،ص۲۰۰
📙 ۳. محمد باقر مجلسی، بحار النوار، مکتبة اسلامية، ج۵۳، ص۱۷۷
✨🌸الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج🌸✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨سخنرانی آیت الله مرتضی #تهرانی(ره)
موضوع: غفلت از یاد خدا✨
12.pdf
2.01M
🌀 یادداشت/
🔰نسخه pdf
✅موضوع: ریشههای تندگویی
🔻برخی با تندگویی میخواهند شدت و حدت مسئله مورد نظر را برجسته کنند.
🔹مهمترین عاملی که باعث گردید امام راحل عظیمالشأن ما قیام کند بازگرداندن اخلاق به سیاست و حکومت بود.
🔸برخی ها صحنه سیاسی درون کشور را صحنه حق و باطل میبینند .
🔺برخی هابا تندگویی، پرخاش و اهانت احساس پیشکش خوشایند میکنند.
✍️ به قلم دکتر عبدالله گنجی مدیرمسئول روزنامه جوان
#انقلابی_گری
#سیاسی_تحلیل
🔴 #تحلیل| بازی هوشمندانه ایران در بحران قره باغ
🔻 بحران قره باغ حدود یکماه است که آغاز شده و جمهوری آذربایجان توانسته یک پیشروی نسبی در این منطقه داشته باشد. در این مدت با وجود اینکه بسیاری از فعالان پان ترکیست ایران را متهم به کمک به ارمنستان می کردند ، چندین مقام رسمی سیاسی و مذهبی جمهوری اسلامی حمایت قاطع خود را از آذربایجان و محق بودن این جمهوری در موضوع قره باغ اعلام کرده اند.
🔸️از طرفی الهام علی اف رئیس جمهور آذربایجان نیز تصریح کرد که ایران هیچ گونه مساعدتی به ارمنستان نداشته است. همچنین مقامات ارمنستان نیز تا حدود زیادی از اقدامات و مواضع ایران در این خصوص رضایت دارند.
🔻 اما علت رضایت دوطرف منازعه و مواضع حمایتی آذربایجان و ارمنستان از ایران چیست ؟
🔸️واقعیت آنست که بحران قره باغ یک بازی پیچیده از سوی جمهوری اسلامی را طلب می کند و مسئولان این نظام که بر اساس تجربه رویکردهای واقع گرایانه بر انگارهایشان مسلط شده، با مواضع مدبرانه توانسته اند منافع خود را تا حدود زیادی تحصیل کنند.
🔸️برای تهران ، پرواضح است که دولت علی اف رابطه نزدیکی با اسرائیل دارد و پایگاه پهپادی در اختیار این رژیم قرارداده است ؛ همچنین نمی توان منکر رابطه نزدیک آذربایجان با ناتو شد و دیده بر اقدامات ضداسلامی ، پان ترکیستی این جمهوری و خطرات آن برای امنیت ملی ایران بست .
🔸️ایضا رویاهای نئوعثمانی اردوغان ، نقشش در شعله ور ساختن بحران قره باغ و حضور تروریست های تکفیری توسط وی در شمال ایران و تهدیداتی که از این قِبَل برای جمهوری اسلامی ایجاد شده است را نادیده گرفت.
🔸️لکن تهران نمی تواند از ۹۰ درصد شیعیان آذربایجان که قره باغ را جزو جدایی ناپذیر خاک خود دانسته ، مقلد مراجع تقلید ساکن قم اند و علاقه شدیدی نیز به ایران ابراز می دارند، صرفنظر کند .
🔸️جمهوری اسلامی، لزوم رضایت جمهوری آذربایجان از خود در زمینه منافع اقتصادی متقابل و تاثیر آن بر تحمل تحریم های آمریکا را درنظر دارد.همچنین گفته می شود یکی از مقاصد احتمالی صادرات تسلیحات ایرانی در آینده نزدیک، جمهوری آذربایجان است.
🔸️نکته مهم تر اما کریدور ریلی جنوب به شمال است که از بندر عباس در خلیج فارس شروع شده و از طریق آستارا به خط ریلی در روسیه و بقیه اروپا امتداد پیدا خواهد کرد. این مسیر که تنها قطعه ناتمام آن خط آهن قزوین به رشت است، اگر مسئولان ایرانی با نگاه اقتصادی کلان نسبت به تکمیل آن اهتمام ورزند، می تواند تحولی جدی در موقعیت ژئواکونومیک ایران برای کشورهای منطقه و شرق آسیا ایجاد کند ( در این خصوص بیشتر خواهم نوشت).
🔸️در داخل ایران نیز میلیون ها آذری زبان دارای پیوندهای فرهنگی ، زبانی و تاریخی با شهروندان جمهوری آذربایجان هستند که این هم یک متغیر مستقل بر رفتارهای مسئولان جمهوری اسلامی خواهد بود.
🔸️اما در طرف مقابل ارمنستان نیز در طی ۲۰ سال اخیر حسن همجواری با ایران را رعایت کرده و روابط نزدیکی با همسایه جنوبی خود دارد تا آنجا که لابی بین المللی قدرتمند ارمنی بارها به کمک جمهوری اسلامی شتافته است ( برای نمونه حل پرونده آمیا ).
🔸️عرصه منافع متقابل دو کشور گسترده بوده و شهروندان ارمنی ساکن ایران نیز در دوره های مختلف همواره ( مانند دفاع در برابر حمله ارتش صدام ) پشتیبان جمهوری اسلامی بوده اند.
🔸️همچنین نباید فراموش کرد پویایی مرزهای ایران در حال حاضر مطلوب سران تهران نبوده و دستخوش تغییرشدن ژئوپلتیک اطراف خود را برنخواهند تافت.
🔸️مجموع تحولات فوق ایران را به سمت اتخاذ مواضع هوشمندانه و انجام یک بازی زیرکانه و چند بُعدی دریکماه اخیر سوق داده است که فعلا نمی توان به جزئیات آن پرداخت.
✅ عملکرد و مواضع اعلامی تهران در بحران قره باغ اوج پختگی در طرف ایرانی را به نمایش گذاشت که رضایت علنی دوطرف منازعه و بازیگران فرامنطقه ای از این کشور یقینا تبلور آن است.
🖌 #تقوی_نیا
#سیاسی_تحلیل
هلاک امت به دست منافقان دانا
🌹 حضرت علی علیه السلام فرمودند:
دو گروه از مردم دنيا پشت مرا شكسته اند،
👈گروهى كه به زبان دانا، و در نهان فاسقند
👈گروهى كه نادان و پارسايند.
آن يكى با زبان خود فسق خويش را پوشيده مى دارد و اين يكى با زهد خويش نادانى خود را، بنا بر اين از عالم تبهكار و پارساى نادان پرهيز كنيد كه اينان مايه فتنه هر فريب خورده اند و من شنيدم رسول خدا صلی الله علیه و آله مى فرمود:
اى على! هلاك امت من به دست منافقان داناست.
روضه الواعظین ج ا ص ۶