🔴 توجیه آمریکا برای وتوی قطعنامه آتشبس
♨️ کاخ سفید امروز در توجیه اقدام آمریکا برای وتو دوباره قطعنامه برای برقراری آتش بس فوری در غزه، اعلام کرد که واشنگتن قادر به حمایت از قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل نبود چرا که مذاکرات حساس را به خطر میانداخت.
✍ آنچه مسلم است اینست که هیچ اراده جدی برای پایان دادن به نسلکشی و کشتار مردم مظلوم فلسطین از سوی مجامع بینالمللی وجود ندارد و سناریوی پیشنهاد آتشبس از سوی کشورها با وجود اطلاع از وتوی آمریکا صرفا ظنز تلخی است که حدود ۵۰ بار تکرار گردیده است،
تنها راه پایان دادن به جنایات اسرائیلیها تشدید فشار مردم دنیا به دولتهاست.
#بیداری_جهانی
✅ کانال " #دیدهبان "
@diooib
🟢 اهم اخبار موفقیت های جدید رزمندگان مقاومت_منطقه
♻️حزب الله: مجاهدین مقاومت اسلامی تجمع نظامیان دشمن اسرائیلی را در مجاورت سایت المرج با سلاح موشکی هدف قرار دادند و به اصابت مستقیم دست یافتند.
♻️ مقاومت اسلامی: مجاهدان ما با سلاح های مناسب سایت رویسة العالم در مزارع اشغالی شبعا را هدف قرار دادند و به یک ضربه مستقیم دست یافتند.
♻️ حزبالله: رزمندگان ما پادگان «زرعیت» را با سلاحهای مناسب هدف قرار دادند و مستقیماً به آن ضربه زدند.
♻️ مجاهدین مقاومت اسلامی با سلاح های مناسب سایت زبدین در مزارع شبعا اشغالی لبنان را هدف قرار دادند و مستقیماً به آن ضربه زدند.
♻️ حزب الله لبنان اعلام کرد با موشک ضدزره محل استقرار نظامیان اشغلگر اسرائیلی در شهرک المطله در شمال فلسطین اشغالی را هدف قرار داده است.
♻️ حزب الله لبنان در بیانیه ای اعلام کرد تجمع نیروهای ارتش صهیونیست را در شهرک ایفن مناحم ، پایگاه نظامی شومیرا و شهرک أفيفيم را مورد هدف قرار داد.
♻️ حزب الله نظامیان اشغالگر اسرائیلی را در داخل دو ساختمان در شهرک اویویم هدف قرار داده و تلفاتی قطعی به آنها وارد کرد
🌹سلامتی و فرج مولا صاحب الزمان( عجل الله) و پیروزی رزمندگان مقاومت و نابودی کامل اسرائیل و صهیونیزم جهانی صلوات🌹
#اللهمصلعلیمحمدوآلمحمدوعجلفرجهم
✅ کانال " #دیدهبان "
@diooib
2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ پنجشنبه ها متعلق است به وجود مقدس یازدهمین امام شیعیان
💫حسن بن علی بن محمد
(علیهالسلام) مشهور به امام حسن عسکری(علیهالسلام) (۲۳۲-۲۶۰ق) یازدهمین امام شیعیان اثناعشری
است که به مدت شش سال امامت
را برعهده داشت. او فرزند امام هادی (علیهالسلام) و پدر امام مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است.💫
━━━💠🍃🌸🍃💠━━
💫امام حسن عسکری(علیهالسلام) می فرمایند:
«سوگند به خدا حضرت مهدی –عجل الله تعالی فرجه الشریف –آن قدر غایب می شود که در زمان غیبت (طولانی اش) از هلاکت نجات نمی یابد، مگر کسی که خدای بزرگ او را بر عقیده به امامت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ثابت گرداند و به او توفیق دهد که برای تعجیل فرجش دعا کند. (کمال الدین ،ج 2، ص 384)
◽همچنین از ایشان است که: «مَثَل او (امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف) در این امت، مَثَل خِضر و ذوالقرنین است او غیبتی خواهد داشت که هیچ کس در آن نجات نمی یابد مگر کسی که خدای تعالی او را در اعتقاد به امامت ثابت بدارد و در دعا به تعجیل فرج موفق سازد».
(کمال الدین و تمام النعمة، ج 2، باب 38، ص 81)
✅ کانال " #دیدهبان "
@diooib
4.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا