eitaa logo
Digital Marketing Expert
149 دنبال‌کننده
150 عکس
11 ویدیو
16 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
میگن سقراط تو شهر راه میرفته که دو تا سردار جنگ رو میبینه. میپرسه که معنای شجاعت چیه. اونها میگن جنگیدن برای پیروزی. میگه همیشه؟ میگن: همیشه. میگه گاهی نباید عقب نشینی کرد تا فرصت بهتری ایجاد شه؟ یا اینه دشمن احساس کنه که ما پیگیر نیستیم و انسجام سپاهش کم شه. بعد حمله کنیم؟ دو تا مثال هم میزنه از جنگ ایران و همینطور اسپارتا. میگن درست میگی. جنگ به هر قیمتی و در هر شرایطی درست نیست. گاهی نجنگیدن زمینه ساز پیروزی های بزرگتره. بعد سقراط میگه: پس شاید شجاعت اینه که آدم گاهی کاری رو انجام بده که میدونه درسته. حتی اگه مردم اون رو شجاعت نمیدونن.
اگه می‌خواید تصمیم اشتباهی بگیرید، نظر هر کسی رو درباره تصمیم‌تون بپرسید!
گوگل به‌روزرسانی جدیدی را برای الگوریتم helpful content ارائه خواهد کرد که درک بهتری از محتواهای منتشرشده در سطح وب دارد و از دیدگاه شخصی و تخصصی محتواها را رتبه‌بندی می‌کند. بعد از این به‌روزرسانی، تولیدکنندگان محتوا باید روی اصالت و ارزشمندی محتوای خود تمرکز بیشتری کنند. همچنین ایجاد تجربه رضایت‌بخش برای خوانندگان و پایبندی به اطلاعات تخصصی و معتبر هم دیگر المان‌هایی است که بعد از این به‌روزرسانی بیشتر مورد توجه گوگل قرار می‌گیرند
Digital Marketing Expert
گوگل به‌روزرسانی جدیدی را برای الگوریتم helpful content ارائه خواهد کرد که درک بهتری از محتواهای منت
وقتی صحبت از پارامترهای محتوای مفید از نظر گوگل می‌کنیم دقیقا منظور رعایت چه پارامترهایی هست؟
پایبندی به حوزه تخصصی و ارائه اطلاعات معتبر در محتوا محتوا باید با درنظرگرفتن مخاطبان هدف و با تمرکز بر موضوعاتی در یک حوزه تخصصی ایجاد شود. محتوایی که صرفا برای افزایش ترافیک یا با موضوعات پرطرفدار خارج از حوزه تخصصی کسب‌وکار شما تولید می‌شوند، از نگاه گوگل کمتر مفید هستند.
محتوای برآمده از تجربه افراد محتواهایی که از تجربه شخصی افراد تولید می‌شوند و دست‌اول هستند، خصوصا در مورد محصولات و خدمات می‌توانند بینش خوبی به کاربران بدهند و محتوای مفیدی از نگاه گوگل هستند.
تمرکز روی موضوعات یک حوزه باید روی موضوعات یک حوزه تمرکز کنید؛ چراکه تلاش برای پوشش چندین موضوع نامرتبط، می‌تواند مخاطبان و ربات‌های موتورهای جستجو را گیج کند و نتوانند موضوع سایت را به درستی تشخیص دهند.
برآورده‌کردن نیازهای مخاطب و پاسخ به سوالات احتمالی او محتوایی از نگاه گوگل مفید است که بتواند به سوالات احتمالی مخاطبان طوری پاسخ دهد که او نیازی به مطالعه مطلب بعدی نداشته باشد و پاسخ تمام نیازهای خود را دریافت کند.
ایجاد تجربه رضایت‌بخش برای مخاطبان ایجاد محتوایی جذاب، ارائه مثال‌ها و خط داستانی می‌تواند به ایجاد حس رضایت در مخاطبان کمک کند.
خودداری از ارائه مطالب و ادعاهای غیرواقعی انتشار محتوایی که درون آن از مطالب غیرواقعی استفاده شده باشد، اعتماد مخاطب را از بین خواهد برد و قطعا نمی‌تواند از نگاه گوگل هم مفید تلقی شود.
معلم کلاس اول دبستان، از دانش‌آموز پرسید: من یک سیب و یک سیب دیگر و یک سیب دیگر را به تو می‌دهم. چند سیب داری؟ دانش‌آموز به سرعت گفت: چهار سیب! معلم عصبانی شد. دوباره سوال را تکرار کرد: من یک سیب و یک سیب دیگر و یک سیب دیگر را به تو می‌دهم. چند سیب دارییییییییییی؟ دانش‌آموز این بار با انگشتان خود شمرد و گفت: چهار سیب! معلم بسیار عصبانی شد. یادش افتاد که آن دانش‌آموز، موز را خیلی دوست دارد. پرسید: من یک موز و یک موز دیگر و یک موز دیگر را به تو می‌دهم. چند موز داری؟ دانش‌آموز به سرعت گفت: «سه موز»! معلم از خلاقیت و دقت نظر خودش، احساس غرور کرد و برای آخرین بار پرسید: خوب. حالا اگر یک سیب و یک سیب دیگر و یک سیب دیگر به تو بدهم چند سیب داری؟ دانش‌آموز گفت: چهار سیب! آخه من یک سیب هم در کیف خودم دارم! وقتی با دیگران یا کارفرماهامون صحبت می‌کنیم و برای آن‌ها استدلال می‌کنیم، آن‌ها با ذهن خالی به سراغ ما نیامده‌اند. به همین دلیل، با وجودی که ما اطلاعات و توضیحات خود را به آن‌ها ارائه می‌کنیم، تحلیل و پاسخ آن‌ها ممکن است با ما متفاوت باشد.
دیدید وردپرس شد ۶.۲.۲؟