هدایت شده از فاستقم کماامرت
‼️گوشهای از واکنش اصلاحطلبان به وقاحت #فاضلی و میگویند «عصیان علیه دروغ»
✍حالا اگر طرف مقابلشان کوچکترین بیادبی کرده بود، یقهشان را چاک میزدند که «ادب مرد، بِه ز دولت اوست
هدایت شده از اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🎯 چگونه غولهای فناوری «روایت» را از ما دزدیدند؟
🔺انسانها قصهگو بودهاند، اما شبکههای اجتماعی آنها را قصهفروش کردهاند!
📍دنیای امروز دنیای قصهگویی است. برای اینفلوئنسر شدن که به شاهکلید موفقیت در هر زمینهای تبدیل شده است، باید بتوانید قصه تعریف کنید. بعید است هیچ دورۀ دیگری از تاریخ باشد که «روایت» تا این اندازه در آن اهمیت پیدا کرده باشد. اما اگر چنین است، چرا همۀ قصههایی که میشنویم اینقدر تکراری است و چرا همۀ قصهگوهایمان اینقدر شبیه همدیگرند؟
📍بیونگ چول هان، فیلسوف کرهایآلمانی در کتاب جدید خود ، بحران روایت، میکوشد توضیح دهد که چطور شبکههای اجتماعی، روایتها و قصهها را در راستای اهداف خود تغییر دادهاند.👇
B2n.ir/y70189
🇮🇷 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 https://eitaa.com/joinchat/359333911Cd8a553d432
هدایت شده از اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خمینی ره :
من التماس میکنم از ملت ایران این غربزدهها را کنار بگذارند.
🎞 امام خمینی(ره) فقط یکبار دست به #التماس زد و آن هم فقط برای انتخابات بود و فرمودند:
🔰...من التماس میکنم به ملت ایران، غربزدهها را کنار بگذارید!
💠🌸🍃🌺🍃🌸💠
💠 امروز بعضی از اشخاص در این مملکت میخواهند نگذارند اسلام تحقق پیدا بکند. اغفال میکنند بعض مقامات را، میخواهند نگذارند اسلام تحقق پیدا بکند!
🔹الآن ما زلزله زده هستیم؛ غربزده هستیم.
🔸همه باید دست به هم بدهیم و این راه را تا اینجا که آمدیم، باقیاش هم برویم. ما بین راه هستیم. باز گردنهها داریم که دزدها توی آن گردنه هستند.
♦️من از همه میخواهم، من التماس میکنم به ملت ایران، من دست ملت ایران را میبوسم، اسلام را میخواهند ببرند.
🔹این غربزدهها را کنار بگذارند. یکیشان رفت، باقی هم بروند. روشنفکرها هم، روشنفکرهای اسلامی، روشنفکرهای وارداتی را کنار بزنند. غربزدهها را کنار بگذارند؛ عدهشان خیلی زیاد هم نیست، اما #فضولیشان_زیاد_است؛ عده زیاد نیست، ادعایشان زیاد است!
#غربزدگی
#زلزله_زدگی
#نشر_حداکثری
🆔 https://eitaa.com/joinchat/359333911Cd8a553d432
هدایت شده از روزنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این لیبرالهای خشونتطلب!
«به یک لیبرال خش بنداز تا عربده یک فاشیست رو بشنوی»!
توضيحات دکتر حلیا دوطاقی در موضوع جنبش دانشجویی آمریکا
+
توضیحات دکتر زرشناس در معرفی ماهيت واقعی ليبرالها
هنگامی که این دو کلیپ را تماشا میکنید، دشنام های روحانی به مخالفان خود، خلافگوییهای همراه با فریاد ظریف در صدا و سیما و رفتار پرخاشگرانه محمد فاضلی در میزگرد فرهنگی دکتر پزشکیان را مرور کنید.
@rozaneebefarda
هدایت شده از مرقومات/علی ریاحی پور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تبلیغ مجانی اصلاحطلبان برای جلیلی
🔻 در روزهای گذشته اصلاحطلبان( با راویت جعلی) از نفوذ سعید جلیلی در صنعت نفت دولت سیزدهم پردهبرداری کرده و آن را عامل عقبماندگی معرفی کردند اما طبق شاخصها، وضعیت صنعت نفت در دولت فعلی بهبود قابل ملاحظهای یافته است!
@marghoomat
هدایت شده از مرقومات/علی ریاحی پور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کدام مذاکره پر قدرت و بر اساس منافع ملت ایران بود؟!
🔻 شاید مهمترین انتقاد و تخریبی که مخالفین دکتر جلیلی این روزها در رسانه های پرشمار خود مطرح میکنند موضوع مذاکرات هسته ای باشد که متاسفانه با روایت های ناصحیح و اکثرا جعلی سعی در سیاه نمایی درباره عملکرد جلیلی دارند!
👈 بد نیست این کلیپ از روایت دکتر جلیلی درباره قدرت مذاکراتی که به اتکای قدرت ملت انجام میشد را ببینید تا پی ببرید اندازه فاصله روایت واقعی با روایت های جعلی و سیاه نمایی چقدر زیاد است!
@marghoomat
هدایت شده از مرقومات/علی ریاحی پور
مرد سیاسی
⭕
🔸در انتخابات پیش رو به سعید جلیلی رای میدهم؛ چون در این #صحنه_سیاسی به دنبال #مرد_سیاسی میگردم و او در میان ۶ کاندیدا، به این مفهوم نزدیکتر است.
🔸انسان سیاسی کیست و چرا باید در انتخاباتها به دنبال چنین کاراکتری باشیم؟پاسخ به این سوال آسان نیست؛ چون در طول انتخاباتهای گذشته، مفهوم عمران و جاده و تونل به جای #سیاست و #تصمیم نشسته و به عنوان دستاورد و نقطه قابل اتکای کاندیداها مطرح میشود. تا جایی که هنگام ثبتنام بر مهندس بودن و کارنامه عمرانی خود تاکید میکنند؛ نگاهی کمّی که میتوان در آن تعداد تونلها و متراژ آسفالت را انداره گرفت.
🔸در حالی که انسان سیاسی برعکس نگاه مهندسی و رایج این روزها، حائز دو ویژگیِ #جهتمندی و #کلاننگری است.
جهت به معنای خنثی نبودن و داشتن هویت سیاسی؛ تا جایی که بدانیم قرار است به چه کسی و چه طرز فکری رای بدهیم.
🔸مثال پررنگ و قابل لمس این ماجرا، مسئله سیاست خارجی است؛ مرد سیاسی میداند در سیاست خارجی و در انبوه مذاکرات و مراودات بینالمللی به دنبال چیست و چه چیزی را میخواهد تقویت کند و چه چیزی را تضعیف.
اگر چنین نباشد، او نه تنها رئیس و راهبرِ جمهور نمیشود که تبدیل به مصرفکننده ادبیات رایج جامعه میشود و رنگ زمانه را به خود میگیرد. در دوره غلبه ادبیات مذاکره، از ضرورت مذاکره حرف میزند و در دوره اوج گرفتن جریان مقاومت، از ضرورت مقاومت.
🔸جلیلی مصداق بارز جهتمندی در سیاست و به طور خاص سیاست خارجی است؛ و دقیقا بر همین اساس دوره حضور جلیلی در وزارت امور خارجه را با نداشتن خروجی زیر سوال میبرند؛ چون همان تصور کمّی و خروجی محور را از عرصه مهندسی و عمران با خود به سیاست خارجی آوردهاند و هر خروجی و توافقی را از بیتوافقی بهتر میدانند.
🔸صاحب برنامه بودن جلیلی هم در سایه جهت سیاسی او معنا و ارزش پیدا میکند.
نقطه مزیت جلیلی، داشتن برنامه و مطالعه و تحقیق نیست که برخی طرفداران او، بر آن اصرار میکنند؛ بلکه مزیت او، جهتی است که برنامه و ایدههایش بر اساس آن کوک شدهاند.
چون برعکس تصور رایج، برنامه مُشتی راهحلِ خنثی نیست که نوشتنش را به یک اندیشکده سفارش داده باشیم و در قالب جزوه درآمده باشد و همه کاندیداها بتوانند از آن استفاده کنند.
🔸وقتی قرار باشد میان برنامهها و راهحلهای نامزد الف با نامزد ب تفاوتی وجود نداشته باشد پس چه فرقی میکند کدام یک را انتخاب کنیم؟ در آن صورت اصلا چرا انتخابات برگزار میکنیم؟ راهحلی که نامزد ریاستجمهوری برای مشکلات پیشنهاد میدهد، نسبت او با جهان سیاست و بازیگران صحنه را آشکار میکند و همین ویژگی او را قابل شناسایی میکند و در معرض انتخاب ما قرار میدهد.
🔸ما رئیس جمهور میخواهیم! نه اپراتور اجرای دستورالعمل کارشناسان! دولت اُپراتور در مواجهه با ایدههای متضاد کارشناسی با جهات مختلف، سردرگم میشود و در یک کلام اغتشاشِ هویت سیاسی به اغتشاشِ سیاستی هم میانجامد.
🔸حال آنکه، صدر جلسات هیات دولت، جایگاه #مرد_سیاسی است تا از میان انبوه ایدهها، جرات #تصمیم و به خط کردن امکانات و نیروهای صحنه داشته باشد و #مسئولیت آن تصمیم را بپذیرد. مردم هم در موعد انتخاب سیاسی، به سراغ افراد سیاسی با جهات و ایدههای گوناگون سیاسی میروند؛ نه غیرسیاسیها. این را انتخابهای متنوعشان در سالهای ۷۶ و ۸۴ و ۸۸ و ۹۲ و ۱۴۰۰ میگوید.
اینکه بتوانیم نامزد مورد نظرمان را به عنوان مرد سیاسی و ایدهاش را ایده امروز ایران، معرفی کنیم، رسالت امروز ماست.
@marghoomat
هدایت شده از محمدعلی رامین
‼️از نااُمیدیهای ستودنی!
✅بسیاری #سعید_جلیلی را به درستی «سفیر امید» میدانند؛ منتها کمتر دیدهام کسی به «نااُمیدیهای» او اشاره کند!
یکم. جلیلی هیچ امیدی به نظم و روابط جهانی نداشت و ندارد. یعنی برنامههای او از اساس هیچ ربطی به این ندارند که قدرتهای جهانی قرارست چه رفتاری در قبال ایران داشته باشند.
دوم. #جلیلی به همدلی، همداستانی و همسوییِ هیچ مخالفِ داخلی امیدی ندارد. بلکه اساساً اهل «طمع در خیرِ اغیار» نیست. او روی همراهی بیبصیرتها و بیبصرها حسابی باز نکرده و از همهی «ناگفتمانیها» ناامید است.
سوم. #جلیلی از وضع کنونی ناامید است! یعنی «تغییراتی» که او در وضع فعلی ضروری میداند، تغییراتِ «اختیاری» و «استحبابی» نیستند! ریشهی ارادهی او به «تغییرات اساسی و عمیق»، ناامیدیاش از بسیاری از روندهای رایج است.
چهارم. #جلیلی از برنامهها و طرحهای تقلیدی و غیربومی هم ناامید است. شاید خیلیها هنوز فکر میکنند «اول باید تمامِ تجاربِ غرب و شرق را عیناً کُپی کنیم؛ اگر جواب نداد، فکرِ چارهی دیگر بیفتیم!»؛ #جلیلی ولی اینکاره نیست! او «مسأله» را «مسألهی خودمان» میداند و راهحل را «محلی» و «خودی» میپسندد.
پنجم. #جلیلی از محبوبیت ناامید است! و این مسئله خیلی مهم است. اگر او «محبوبیتطلب» بود، دهسال منتظر جلب توجه مردم نمینشست. خیلی ساده میشد «حرفهای عامهپسند» زد و مشهور شد. منتها او «ریشهی امید به محبوبیت» را در خود و حتی در حامیانش خشک کرد؛ نتیجه این شد که «ریشهی امید به خدمت» در او حامیانش، مدام رشد کرد و عمیق شد.
ششم. #جلیلی حتی «امید به انتخاب شدن» را هم کنار گذاشت! کسیکه دلش مملو از «امید به اقبال مردم» باشد، آرامآرام و ناخودآگاه «رویکرد» و «پُشتکردِ» مردم برایش فرق خواهد کرد.
منتها «اعتبار مردم» در دل جلیلی با عدماقبالِ آنها کم نشد؛ چون او حتی در «استقبال مردم» هم امید نبسته بود!
🤲خداوکیلی فکرش را میکردید، بعضی از «ناامیدیها» بتوانند اینهمه فضیلت به بار بیاورند؟!
(محمدحسین امینی
۳۱ خرداد ۱۴۰۳)
https://eitaa.com/zakhm_bar_zakhm
✍پ.ن:
1⃣ تا زمانیکه امیدمان به ترحم دشمنان باشد، مستقل و مقتدر نمیشویم!
2⃣ تا زمانیکه با حرص و ولع به دنبال جلب آراء قشر خاکستری باشیم، نمیتوانیم با مردم و مخاطبان خود "صادقانه" حرف بزنیم و "شجاعانه" تصمیمات "حکیمانه" بگیریم!
3⃣ تا زمانیکه با غفلت از اراده پروردگار متعال و بدون در نظر گرفتن منافع ملی و مصالح امت اسلامی و بدون توجه به معیارهای امام خامنهای، تلاشمان بر ائتلافهای پشتپرده باشد، هرگز مورد تأیید امام زمان علیهالسلام واقع نمیشویم و مسابقه "تبلیغاتی" ما، چیزی جز خسران دنیا و آخرت نخواهد بود!
4⃣ محبت حقیقی و ارادت خالصانه #جلیلی به همه مردم ایران، بویژه به محرومترین دورافتادگان جامعه، هرگز برای استفاده انتخاباتی از آنها نبوده و نیست!
📚 معیار اصلحیت از منظر امام خامنهای:
🌴ببینید چه کسی به ملاکهای انقلاب نزدیکتر است و توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب را دارد🇮🇷
صفحاتمجازی محمدعلی رامین👇
eitaa.com/maramin
https://farsnews.ir/Mohammadali_Ramin
هدایت شده از جهاد تبیین | میثم حق شناس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 محمدجواد لاریجانی: غرب گرایان پیروِ نظریۀ استیصال هستند
🔹اینها میگویند ما باید برویم جلوی کدخدا زانو بزنیم و بگوییم میخواهیم مسائل را با تو حل کنیم.
🔹مسئلۀ آمریکا با ما صرفا موضوع اتمی نیست. از نظر آمریکاییها توانمندی نظامی و نفوذ ما در منطقه برجامهای بعدی خواهند بود. در نهایت هم میگویند ماهیت حکومت باید تغییر کند.
@jahade_tabien1
هدایت شده از جهاد تبیین | میثم حق شناس
🔴 میدونید اگه پزشکیان(دولت سوم روحانی) رئیس جمهور بشود چه اتفاقی میافتد؟
◾️ گشت ارشاد که جمع نمی شود چون قانون مصوب مجلس هست و اگه بخواد در این زمینه کوتاهی کند نماینده های مجلس و مردم انقلابی خودش رو ارشاد میکنند بنابراین فریب همین یک وعده اصلاح طلبان رو هم نخورید که حسن روحانی در این زمینه در ۸ سال هم نتوانست کاری کند.
◾️با غرب هم به هیچ توافقی نمیتوانند برسند مگر آنکه مجلس انقلابی تایید کند چون دیگه از مجلس لاریجانی ۲۰ دقیقه ای هم خبری نیست و الان کسانی در مجلس هستند که به سادگی زیر بار توافق با غرب نمی روند، بنابراین فریب وعده توافق با غرب رو هم نخورید به خصوص که ترامپی که اصلاح طلبان ازش میترسند هم داره میاد.
دیگه چه وعده ای به شما دادند؟
◾️ اما اتفاقاتی که می افتد:
تیم آقای پزشکیان که همون دولت سوم روحانی هست که به اهداف خودشون میرسند یعنی بزرگتر شدن هلدینگ های اقتصادی خودشون که تحت اداره هزارفامیل خودشون اداره می شود و بازهم شاهد پرونده های فساد برادر رئیس جمهور و برادر معاون اول رئیس جمهور و دختر وزیر و.... خواهیم بود و اگه کسی هم انتقاد کند هم یا دادگاهیش میکنند یا خیلی عیان بهش توهین و پرخاشگری میکنند و سپس پروژه بگیر های توئیتری اعمالش رو ماست مالی میکنند.
◾️ اما در رابطه با مردم:
چون تیم آقای پزشکیان که همون افراد دولت حسن روحانی هستند به برنامه هفتم مجلس اعتقاد و آشنایی و تخصصی ندارند توان اجراش رو ندارند بنابراین مجدداً به همون سمتی حرکت میکنیم که دولت حسن روحانی نامه زده بود که ما دیگه حقوق کارمندان رو هم نمیتونیم بدیم و راهکار هم برجام هسته ای و موشکی و منطقه ای بود.
و چون این راهکار در کشور عملی نیست چون سیاست آمریکا بدین گونه هست که اگه ایران در موضع ضعف باشد پایش را روی گردن آن خواهد گذاشت تا کاملا در باتلاق فرو برود (بر عکس زمانیکه که اگه با قدرت وارد بشویم به دنبال مذاکره و امتیاز دادن می شوند) دچار چالش و تنش با ارگان های مهم کشور می شوند و سپس عمر دولتشون تموم میشه و میگن رئیس جمهور در ایران هیچ کاره هست ، نگذاشتند که انجام بدیم و رهبری و سپاه و مجلس و ... رو تخریب میکنند و سپس یک خرابه رو به یک دولت انقلابی میدهند و اون دولت انقلابی مجدداً کشور رو با تکیه بر توان داخلی درستش میکنند و بازهم ایران رو از انزوا در میارن و عضو سازمان بریکس و شانگهای میکنند و اعراب و اروپا رو به تکاپوی همکاری با ایران میکنند تا اینکه بعد که دوباره همه چی به روال شد این افراد مجدداً میان کاندید می شوند و باز هم میگن گشت ارشاد خوب نیست و باید با غرب توافق کنیم و بازهم رای میگیرن و این سیکل معیوب ادامه پیدا میکند ، حالا فهمیدین چرا در این ۴۵ سال کشور درست نشده؟ چون هربار که خواسته رشد کنه هوای نفس پرستان و بی عرضه ها و غرب گدایان و مفسدان بر این کشور حاکم شدند و کشوری که مثلاً ده سال جلو رفته بود رو بیست سال عقب می راندن ، اگه دولت در این ۴۵ سال یک خط فکری مشخص رو پیش می رفت الان مثل سپاه برای ایران عزت و غرور و قدرت آفرین میشد...
◾️ ای کسانیکه به امثال روحانی و پزشکیان رأی میدهید و عبرت نمیگیرید بدانید که حق الناس بر گردن شما هست و در اون دنیا باید پاسخگو باشید که امثال جلیلی رو دیدین ولی به پزشکیان رای دادین ...
✍️ مهدی جلالی
@jahade_tabien1
هدایت شده از جهاد تبیین | میثم حق شناس
👳♂ مردم شما رو به خدا
واقعا باور کردنی نیست که تکرار حرفهای سال ۹۲ توسط جریان غربگرا مردم را دوباره فریب بدهد !
برجام و دولت حسن روحانی و چهره های منفور دولتش جز مایه عبرت نباید جایگاهی در ذهن و نگاه مردم داشته باشند .
چرا باید کاندیداهای انقلابی به جای بیان راههای پیشرفت بیشتر کشور و تداوم راه شهید رئیسی و بلکه بهبود و رفع اشکالات دولت ایشان ، به عقب برگردن و جواب ادعاهای سراسر دروغ و عوام فریبانه امثال ظریف را بدهند .
مردم بدانید این جماعت افسادطلب و غربپرست شاگرد انگلیس و متصل به سرویسهای جاسوسی آنها هستند و تمام حرفهایی که میزنند از اتاقهای فکر فوق حرفهای و مشاوران کارکشته در مردمشناسی و عوام فریبی بیرون میآید .
مذاکره با آمریکا و رفع تحریم فریب و سرابی بیش نیست و یک دهه پسرفت کشور هزینه اعتماد به این وعدهها بود .
آمریکا با ذات و اساس ایران قوی و مقتدر دشمن است نه فقط با نظام اسلامی و هیچ حربه و سلاحی هم جز تحریم ندارد .
هستهای را دادند تحریمها بیشتر شد و موضوع قدرت موشکی و منطقهای مطرح شد ، اگر آنرا هم میدادند موضوع بعدی ، موضوع بعدی ، موضوع بعدی ... تا برگرداندن ایران به دوران قبل از انقلاب و بلکه بدتر و تجزیه ایران پیش میآیند . به قول مقام معظم رهبری بفرمایید حد یقف آمریکا در برابر ما کجاست ؟ تا کجا عقب برویم راضی میشوند ؟
ما هیچ راهی جز قوی شدن نداریم و هیچ امکانی برای سازش و کنار آمدن با نظام سلطه وجود ندارد جز اینکه آنقدر قوی شویم که نتوانند فشاری را تحمیل کنند .
امیدوارم ملّت ایران به این بلوغ و آگاهی رسیده باشد که تو دهنی محکمی به این جریان خائن و فریبکار بزند و خدای نکرده با رأی اشتباه اسباب سرشکستگی و روسیاهی را برای ایران فراهم نکند .
✍ میثم حقشناس
@jahade_tabien1
هدایت شده از جهاد تبیین | میثم حق شناس
.
♨️ خیانت کرسنت و خائنینی که هنوز مجازات نشدند
در سال ۱۳۸۱ که آقای زنگنه وزیر نفت بود قراردادی با شرکت کرسنت پترولیوم منعقد کرد که قرار شد گاز خام ایران از طریق این شرکت به مدت ۲۵ سال به امارات صادر بشه، اما در ادامه حکومت ایران به ۲ دلیل مانع اجرای این قرارداد شد.
دلیل اول:
تحویل گاز در جزیره بوموسی:
امضای این قرارداد با قرار تحویل گاز در جزیره بوموسی به امارات در واقع به نوعی تایید ادعای امارات بر مالکیت جزایر سه گانه تلقی میشد، چرا که طبق قاعده، تحویل باید در مرز آبی دو کشور ایران و امارات انجام میشد و بعدها امارات میتونست همینو دستاویز خودش برای ادعای مالکیتش به این جزایر قرار بده و بگه اونجا متعلق به امارات بود که من گاز رو تحویل میگرفتم.( این نکته با اهمیت هست اما موضوع امروز من نیست)
دلیل دوم:
کشف فساد گسترده در این قرارداد
۱_وجود دو شرکت دلال توی این قرارداد نشان از فساد داشت در حالی که دولت مستقیم میتونست خودش اقدام به عقد قرارداد با امارات داشته باشه!
۲_در کمال تعجب این قرارداد طوری نوشته شده بود که با افزایش قیمت نفت ضرر ایران بیشتر میشد و این در حالی بود که همه میدونستن قیمت نفت در حال افزایشه و این مسئله اتفاقی نبود و بعضیها مدعی شدن که رد پای فساد و رشوه و تبانی افرادی مثل زنگنه و مهدی هاشمی و فردی به نام یزدانپناه در این قرارداد مشاهده شد.
(اینکه چطور یزدانپناه سربه نیست شد و مابقی مسئله هم به کنار و موضوع بحث ما نیست!)
قسمت مهم از اینجا شروع میشه!
به هر حال این قرارداد عملی نشد و
امارات بدلیل انجام ندادن تعهدات از طرف ایران به دادگاه لاهه شکایت کرد.
طبق قاعده اگه ثابت بشه که در قراردادی فساد و تبانی اتفاق افتاده باشه اساسا اون قرارداد باطل اعلام میشه و همینطور هم شد و قرارداد در آستانه ابطال بود که ناگهان مردم ایران به روحانی رای دادن!
بعضی نمایندگان مجلس وقت به روحانی و زنگنه تذکر دادن که اگه زنگنه وزیر نفت بشه امارات میتونه به همین موضوع استناد کنه و وجود فساد در پرونده کرسنت رو در دادگاه لاهه رد کنه ولی روحانی بدون توجه به این تذکرات زنگنه رو به مجلس معرفی کرد و توی مجلس هم علی رغم تذکرات مجدد با حمایت علی لاریجانی رئیس مجلس وقت، زنگنه رای اعتماد گرفت و وزیر نفت شد!
حالا دیگه همه چی عوض شد و به ضرر ایران ورق خورد!
همین اتفاق باعث شد امارات به دادگاه لاهه اعلام کنه که فسادی در این قرارداد وجود نداره چون زنگنه به عنوان متهم فساد نه تنها در ایران محاکمه نشد بلکه وزیر هم شد!
دادگاه هم این دلیل رو پذیرفت و ایران در نهایت یه پرونده برده رو باخت.
با همین استدلال و به خاطر لجاجت یا تبانی یا خیانت روحانی ایران به مبلغ حدود ۱۴/۵ میلیارد دلار غرامت به امارات محکوم شد.
ضمن اینکه به دلیل اینکه در طول مدت پیگیری پرونده ایران اجازه استحصال گاز رو از این میدان نداشته برآورد شد که حدود ۳۸ میلیارد دلار هم به همین شکل خسارت دیدیم و مجموعا ۵۲/۵ میلیارد دلار ضرر ما بابت کرسنت رقم خورد که علتش اصرار روحانی به وزارت زنگنه علیرغم همه تذکرات بود!
حالا شما ماشین حساب بردارید و ۵۲/۵ میلیارد دلار رو در دلاری ۵۲۰۰۰ تومنی ضرب کن ببین ضرر ایران از این اقدام روحانی چقدر بوده! ماشین حساب من نتونست حساب کنه...
@jahade_tabien1
هدایت شده از تشکل حوزوی سعداء قم
⭕️ حذف ولایت فقیه وجه مشترک روسای جمهور اسبق !
▪️در زمان ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی،
او طرحی را ارائه داد
که بر اساس آن رهبری ایران شورائی اداره شود...
یعنی حذف ولی فقیه...
▪️در زمان خاتمی،
او لایحه ای را به مجلس داد
که به لوایح دوقلو معروف شد
که مهمترین بند این لوایح محدود کردن
اختیارات ولی فقیه بود...
▪️در سال هفتم ریاست احمدی نژاد خبرنگار از او درباره اختیارات رهبری سوال می کند و او جواب می دهد
مگر می شود یک نفر تصمیم گیرنده نهایی باشد...
یعنی حذف ولی فقیه...
او در جلسات خصوصی بارها به رهبری حمله لفظی می کند بطوری که تعدادی از نزدیک ترین یارانش از او جدا می شوند و برخی وزرایش استعفاء می کنند
▪️در زمان حسن روحانی او با تمام توانش در صدد به چالش کشیدن ولی فقیه بود و هر کجا که رهبر معظم انقلاب در یک موضوع راهبردی نظری دادند،
آنرا رد کرد
و حتی استهزا کرد
که سه نمونه آنرا ذکر می کنیم:
۱_ زمانی که ترامپ گفت من برجام را پاره می کنم
رهبر معظم انقلاب فرمودند:
اگر تو برجام را پاره کنی ما آن را آتش می زنیم...
و حسن روحانی با کمال بی شرمی و وقاحت گفت بعضی ها فکر می کنند که برجام یک کاغذ است
که آن را در آتش منقل کنار دستشان بیندازند و بسوزانند...
۲_ زمانی که در مذاکرات برجام مقام معظم رهبری فرمودند:
مواظب باشید
کلاه سرتان نگذارند
جناب روحانی با کمال پر روئی گفت: بعضی ها می گویند
مواظب باشید
آمریکائی ها کلاه سرتان نگذارند،
با حالت تمسخر و پوزخند گفت:
خیر آقا ما عمامه داریم
کلاه سرمان نمی رود...
۳_زمانی که مذاکره با آمریکا را می خواستند
شروع کنند
حضرت آقا فرمودند:
من به این مذاکرات خوشبین نیستم...
و روحانی باکمال بی ادبی گفت:
در مسائل سیاسی خوشبینی و بدبینی معنائی ندارد،
آمریکا کدخداست
و باید با کدخدا مذاکره کنیم...
آری ۴ رئیس جمهوری که ۳۲ سال بر این کشور حکومت کردند
در کل این ۳۲ سال، همه همّ و غمشان کوبیدن رهبر و از بین بردن این انقلاب مقدس به وسیله حذف کردن
ولی فقیه بود،
چون به خوبی می دانستند
که تا ولی فقیه هست
آنان نمی توانند
زیر یوغ آمریکا بروند
و نقشه های شوم خودشان را اجرا کنند
به همین جهت تمام تلاششان را برای حذف ولی فقیه کرده اند
و می کنند !!!
اما غافلند
از اینکه خودشان با دستان خودشان گورشان را می کنند،
چون اراده ی الهی بر این قرار گرفته که این انقلاب با رهبری ولی فقیه "امام خامنه ای" روحی فداه به انقلاب جهانی امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وصل شود...
امام خمینی قدس سره فرمودند: پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد
#تحلیل / #سیاست / #انتخابات
📣تشکل حوزوی سُعداء قم
🔰 https://eitaa.com/joinchat/603652132Ce46bba8e6a
هدایت شده از تشکل حوزوی سعداء قم
✍ آزمون بزرگ اصلاح طلبان
نظام اسلامی باید رفتاری مطابق با استانداردهای دینی وبراساس قانون اساسی والگوهای رفتاری والیان معصوم داشته باشد.
نگاه حداقلی به جایگاه دین در عرصه های سیاسی واجتماعی بزرگترین ایراد اصلاح طلبان در ایران است.
ازطرفی دیگر فلسفه بنیانگذاری حکومت ونظام اسلامی در ایران اتفاقا ایجاد نظامی کاملا منطبق بر آموزه های دینی حتی در دنیایی ترین مسئله دولتها وزندگی اجتماعی مردم است.
بنابراین یا باید گروه های سیاسی و اجتماعی خود را با این دیدگاه تطبیق بدهند ویا انتظار نداشته باشند نظام اسلامی ایران بعد از این آنها را در درون خود تعریف کند.
ناگفته پیداست که این حقیقت به این معنا نیست که در نظام اسلامی رقابت و اختلاف نباید وجود داشته باشد که اتفاقا در الگوهای حکومتی دینی پیامبر اکرم ص و امیرالمومنین ع این مسائل وجود دارد وما برهمان الگو چنین دیدگاهی را مطرح میکنیم.
از طرفی دیگر قطعا الگوی های غربی حکومت نمی تواند در جامعه اسلامی پس از انقلاب ایران موفقیتی داشته باشد. مردم مسلمان ایران پس از پیروزی انقلاب میخواهند در عین مسلمان بودن از زندگی اسلامی برخوردار باشند نه زندگی به هر قیمتی خصوصاً با از دست دادن معرفت دینی .
بنابراین یا باید نظام حکومتی دینی واسلامی را پذیرفت یا باید شاهد دو قطبی های بنیادی در عرصه سیاسی واجتماعی باشیم که نظام اسلامی براساس فلسفه وجودی خود اجازه ایجاد چنین چیزی را به هیچ گروهی نمی دهد.
حذف چنین دیدگاهی(برفرض وجودی) که تا حالا با مماشات حکومت و یا ادعای درون نظام بودن به اینجا رسیده ، قطعی وحتما به صلاح نظام ،مردم و اسلام خواهد بود.
از ما گفتن...
✍جواد حیادر
@javad_hayader
📣تشکل حوزوی سُعداء قم
🆔 https://eitaa.com/joinchat/603652132Ce46bba8e6a