VID_20220531_181143_964_۳۱۰۵۲۰۲۲.m4a
زمان:
حجم:
418.5K
زن و شوهر بهشتی
🎙حجت الاسلام والمسلمین استاد مسعود #عالی
🌹 @dobare_zendegi 🌹
4.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ماجرای جوانی که در کما همه چیز را می دید!
🔹فصل دوم برنامه زندگی پس از زندگی
👤تجربه گر: آقای امیر گمرکی
🌹 @dobare_zendegi 🌹
4.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پسری که در روز عاشورا با دعای مادر به دنیا بازگشت
🔹فصل دوم برنامه زندگی پس از زندگی
👤تجربه گر: آقای امیر گمرکی
🌹 @dobare_zendegi 🌹
آيا انسان تنها يكبار به دنيا مي آيد و مي ميرد؟ چرا خداوند در قرآن از دوبار ميراندان و دوبار زنده كردن سخن رانده است؟
🔹خداوند تبارك و تعالي در سوره مباركه مؤمن(غافر) مي فرمايد:«قَالُوا رَبَّنَا أَمَتَّنَا اثْنَتَينِ وَ أَحْيَيْتَنَا اثْنَتَينِ فَاعْترَفْنَا بِذُنُوبِنَا فَهَلْ إِلي خُرُوجٍ مِّن سبِيلٍ»
«پروردگارا، دو بار ما را به مرگ رسانيدي و دو بار ما را زنده گردانيدي. به گناهانمان اعتراف كرديم؛ پس آيا راه بيرون شدني [از آتش] هست؟».
🔹در مورد اينكه مقصود از دو بار ميراندان و دوبار زنده كردن چيست؟ اختلاف نظر فراواني بين مفسرين رخ داده است.
🔹به نظر علامه طباطبايي اين آيه نقل سخن كفار است؛ و كفار می خواهند با اين حرف خود بگويند كه ما يقين به معاد پيدا كرده ايم؛ و اين مقدمه براي اعتراف به گناهان و در نتيجه رهايي يافتن از عذاب باشد پس مناسب اين است كه مراد آنان از دو بار مردن و دو بار زنده شدن، ميراندن در آخرين روز زندگي دنيا و زنده كردن در برزخ است و سپس ميراندن از برزخ، و زنده كردن در قيامت براي حساب است.
🔹پس آيه شريفه كه سخن از دو ميراندن و دو زنده كردن دارد، اشاره به ميراندن بعد از زندگي دنيا و ميراندن بعد از زندگي در برزخ و احياي در برزخ، و احياي در قيامت مي كند.
🔹چون اگر زندگي در برزخ نبود، ديگر ميراندن دومي تصور صحيحي نداشت، چون هم ميراندن بايد بعد از زندگي باشد و هم احياء بايد بعد از مردن، و هر يك از اين دو بايد مسبوق به خلافش باشد. وگرنه اماته(ميراندن) و احياء(زنده گرداندن) نمي شود.
🔹اما مرگ و تولد در عالم طبيعت يك بار بيشتر صورت نمي گيرد. يعني تولد از مادر و جدايي و مباينت نفس از بدن (كه همان مرگ طبيعي است) مي باشد و بعد از آن عوالم ديگر مانند برزخ و قيامت، واقع مي شوند.
🌹 @dobare_zendegi 🌹
یاد مرگ
از کتاب اربعين سيد عظيم الشأن قاضی سعيد قمی منقول است که از شيخ بهايی نقل می فرمايد که شيخ فرمود:«رفيقی در قبرستان اصفهان داشتم که هميشه بر سر مقبره ای مشغول عبادت بود و شيخ هر از گاهی به ديدنش می رفته. روزی از او سئوال می کند: از عجائب قبرستان چه ديده ای؟ عرض کرد:روز قبل، در قبرستان جنازه ای را آوردند و در اين گوشه دفن کردند و رفتند. هنگام غروب، بوی بدی بلند شد و مرا ناراحت کرد. چنين بوی بدی در تمام عمرم استشمام نکرده بودم. ناگاه هيکل موحشه و مُظلَمه ای همانند سگ ديدم که بوی بد از او بود. اين صورت، نزديک شد تا بر سر آن قبر ناپديد گرديد. مقداری گذشت. بوی عطری بلند شد که در عمرم چنين بوی خوشی نشنيده بودم. در اين هنگام صورت زيبا و دلربايی آمد و بر سر همان قبر، محو شد. (اينها عجائب عالم ملکوت است که به اين صورتها ظاهر می شود.) مقداری گذشت. ديدم صورت زيبا از قبر بيرون آمد. ولی زخم خورده و خون آلود است. گفتم: پروردگارا؛ به من بفهمان اين دو صورت چه بود. به من فهماندند که آن صورت زيبا اعمال نيکش بود و آن هيکل موحشه، کارهای بدش. و چون افعال زشتش بيشتر بود، در قبر انيسش همان است. تا چه زمانی پاک شود و نوبت صورت زيبا برسد.»
📚معاد ؛ آیت الله شهید دستغیب (ره)
🌹 @dobare_zendegi 🌹
4_549886926354645377.mp3
زمان:
حجم:
1.42M
🔴آیا میتوان قبض روح را با هدیه برای ملک الموت آسان کرد؟
🎤سخنران:#حجت_الاسلام_عالی
🌹 @dobare_zendegi 🌹..
💠بهشت و جهنم💠
🔰امام محمد باقر علیه السلام می فرمایند:
⚜الجنة محفوفة بالمکاره و الصبر ، فمن صبر علی المکاره فی الدنیا دخل الجنة و جهنم محفوفة باللذات و الشهوات فمن اعطی نفسها لذتها و شهوتها دخل النار
⚜بهشت در لا بلای ناراحتیها و صبر و شکیبایی و استقامت پوشیده شده است، هر کس در برابر ناراحتیها ( و ترک شهوات) در دنیا شکیبایی کند داخل بهشت می شود و #دوزخ در لا به لای لذات نامشروع و شهوات سرکش پیچیده شده و هرکس نفس خویش را در برابر این لذات و شهوات آزاد بگذارد داخل آتش می شود.
📚نورالثقلین ج 5 ص 507 حدیث 46 به نقل از تفسیر نمونه
🌹 @dobare_zendegi 🌹
✨الامام علی علیه السلام:
لا یَصْدُقُ إیمانُ عبدٍ حتّی یَکونَ بما فی یَدِ اللّهِ سبحانه أوْثَقَ مِنه بما فی یَدِهِ .
🌺امام علی علیه السلام: ایمان هیچ بنده ای راستین نباشد مگر زمانی که اطمینان او به آنچه نزد خداست بیشتر باشد از آنچه در دست خویش دارد.
📚میزان الحکمه/باب ایمان
🌹 @dobare_zendegi 🌹
@Maddahionlin1_970741427.mp3
زمان:
حجم:
2.6M
🔸نتیجه زیارت امام رضا(ع) در قیامت
🎤حجت الاسلام #انصاریان
🌹 @dobare_zendegi 🌹