فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷زیارت #امام_زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در روز جمعه
🎤با نوای استاد #فرهمند
آفتابے،نفس صبح دل آرایے تو
مَہ من،شاخ گل نرگس رعنایے تو
چشمهاے من اگر رخصت دیدار نیافت
رو بہ هر سوے نماید دلم،آنجایے تو
#روشناے_دل_من💚
#جمعه_های_دلتنگی💔
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج🌷
🔴 هر چقدر به زمان ظهور نزدیک می شویم آزمایشات الهی سخت تر می شود
👌آیتاللهناصری، در ادامه سلسله جلسات اخلاقی خود در اصفهان با اشاره به خطبه ۱۶ نهج البلاغه: آنچه از فرمایش حضرت 🔶امیرالمومنین(علیه السلام) به دست می آید، این که در آخر الزمان و قبل از ظهور حضرت مهدی(عجل الله فرجه) امتحانات الهی به قدری شدید است و مردم غربال می شوند که بسیاری از مردم از این امتحان سر افکنده می شوند و از غربال ها رد می شوند.
🔶ما باید مواظب باشیم که از غربال ها نیفتیم و از این امتحانات الهی آخر الزمان سر بلند بیرون بیائیم، لذا رسیدن به مقام ولایت کار آسانی نیست.ما نمی توانیم از خداوند تقاضا کنیم که ما را به آزمایش و امتحان الهی مبتلا نسازد، می توانیم از خدای متعال درخواست کنیم که خداوند توفیق عبادت و بندگی به ما بدهد تا بتوانیم از امتحانات الهی سربلند بیرون بیاییم.
🔶ما هر مقداری که به زمان فرج حضرت ولی عصر(عجل الله فرجه) نزدیک می شویم، امتحانات الهی نیز بیشتر و سخت تر می شود و ناراحتی ها نیز بیشتر می شود، لذا ما باید تقوا را پیشه خود سازیم و بر زبان و چشم خود کنترل داشته باشیم.
🔶مسلمان واقعی باید تسلیم حق باشد. شیطان قسم خورده که به عزت و جلال خدا همه بنده ها را بیچاره و منحرف می کند، الا کسانی که در عبادت خدا خالص باشند، ریا کار نباشند و توجه به حق داشته باشند.
☀️آیه ۸۱ سوره اسراء که می فرماید: "جاء الحق و زهق الباطل ان الباطل کان زهوقا" اشاره مستقیم به ظهور حضرت بقیه الله«عجل الله فرجه» است، لذا هنگام ظهور خداوند صدای حضرت را به جمیع موجودات می رساند و می فهماند.
#امام_زمان
🌼اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّکَالفَرَجَوَالْعافِیَةوَالنَّصْرَ🌼
🌱 چه دمی می شود آن دم که شود رؤیتِ تو...
که به پایان برسد ظلم شبِ غیبت تو...
🌱 ای خوش آن دم که رسد رایحهی نابِ وصال...
به مشامم برسد عطر خوش قامتِ تو...
#امام_زمان
https://eitaa.com/dokhtaranebeheshtiy
#تفسیر_قرآن
🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۷۶ 🌷
دعوت خویشاوندان نزدیک:
بر اساس روایات، پیامبر اسلام(صلی الله علیه و آله) پس از بعثت، سه سال مخفیانه فعالیت کرد، و در این دوران، تنها شمار اندکی مانند حضرت علی(علیه السلام) و خدیجه(سلام الله علیها) به دعوت او پاسخ مثبت دادند . پس از گذشت این مدّت، خدا به پیامبرش فرمان داد که مأموریتش را آشکار کند. در نخستین مرحله، آن حضرت مأمور شد که خویشاوندان نزدیک خود را به اسلام فرا خواند . از این رو چهل نفر از بستگان نزدیکش را به خانه ی خود دعوت کرد و به علی(علیه السلام) ـ که در آن هنگام نوجوانی ۱۳ ساله بود ـ فرمود که با ران گوسفندی، آبگوشت بپزد.
هنگامی که میهمانان آمدند، پیامبر(صلی الله) از آنان دعوت کرد که ده نفر ـ ده نفر بر سر سفره بیایند و از غذا بخورند. ابتدا آنان تعجّب کردند که چگونه چهل مرد بزرگسال با این مقدار غذا سیر می شوند؛ ولی به خواست خدا و معجزه آسا همه ی مهمانان غذا خوردند و سیر شدند. در این هنگام، ابولهب که عموی پیامبر(صلی الله) بود، به جای تشکّر از آن حضـرت و اندیشه در بارهی این معجزه ی عجیب فریاد زد: «این مرد، شما را با این کار جادو کرد!» آن روز پیامبر(صلی الله) سکوت کرد و خویشاوندانش را دوباره دعوت کرد تا فردا نیز مهمان او شوند. فردای آن روز نیز پیامبر(صلی الله) مانند روز قبل از مهمانانش پذیرایی کرد. سپس فرمود: ای فرزندان عبدالمطلّب، من از سوی خدا مأمور شده ام که شما را از عذاب های دوزخ بترسانم و به نعمت های بهشت بشارت دهم. پس در برابر فرمان خدا تسلیم شوید و از من اطاعت کنید تا هدایت شوید. آنگاه فرمود: چه کسی با من پیمان برادری و یاری می بندد تا پس از من وارث و وصیّ من شود و جانشین من در میان خانواده ام باشد؟ سکوت سنگینی بر جمعیت حاکم شده بود که ناگهان صدای نوجوانی از میان جمع برخاست: من! نگاه ها به سمت صدا برگشت. صدا از علی(علیه السلام) بود. پیامبر(صلی الله) دوباره سخنان خود را تکرار کرد، و باز هم تنها از علی(علیه السلام) پاسخ شنید. پیامبر(صلی الله) برای سوّمین بار سخنش را تکرار فرمود و پس از پاسخ حضرت علی(علیه السلام) فرمود: ای فرزندان عبدمناف، این (نوجوان)، وارث و یاور من است، و پس از من، جانشین من در میان شماست. آنگاه علی(علیه السلام) را به نزدیک خود فراخواند و به او لطف و محبت نمود. در این هنگام، حاضران از جا برخاستند و با خنده و مسخره به ابوطالب گفتند: از پسرت اطاعت کن که رهبرت شده است! البته آنان نمی دانستند که بساط شرک و کفرشان به زودی و برای همیشه برچیده و ندای اسلام در آن سرزمین و بسیاری از نقاط جهان بلند می شود. این داستان که شیعه و سنّی نقل کرده اند، علاوه بر دلایل فراوان دیگر ـ مانند غدیر خم ـ دلیل بسیار مهمّی بر این مطلب است که امیر مؤمنان علی(علیه السلام) را خود پیامبر(صلی الله) به امر خداوند به جانشینی خویش منصوب فرموده و هیچ کس حق ندارد شخص دیگری را جانشین پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) معیّن کند.
https://eitaa.com/dokhtaranebeheshtiy