─═ঊ🥀🕯🖤🕯🥀ঊ═─
🏴 آیا ام البنین به شهادت رسیدند؟
●شهادت جانسوز و مظلومانه خانوم حضرت ام البنین سلام الله علیها رو اولا به ساحت ملکوتی آقا ابوالفضل العباس علیه السلام وبه ساحت قدسی قطب عالم امکان آقا امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف ارواحنافداه وبه نائب بر حقش مقام معظم رهبری به تمومی محبان وعاشقان حضرت وبالاخص به شما همراهان گرامی تسلیت وتعزیت عرض می نمایم🏴
•سیزدهم جمادی الثانی سال ۶۴ همسر مولا امیرالمؤمنین علیه السّلام، مادر آقا قمر بنی هاشم(علیه السلام)
(وفات) حضرت فاطمه کلابیه ملقب به «ام البنین» سلام الله علیها است....
..... در عظمت شان و مقام ایشان همین بس که امام حسن و امام حسین علیهم السّلام وحضرت زینب وحضرت ام کلثوم علیهما السّلام ایشان را مادر خطاب میکردند....
•واما حضرت ام البنین همیشه خود را کنیز آن بزرگواران میدانست و ایشان به شدت دوستدار و شیعه واقعی وفادار به حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها بودند.
حضرت ام البنین با اینکه در کربلا نبوده اند اما پرچمدار عزای مولا سیدالشهداء ویکی از بکائین و گریه کنندگان عالم بودند.
چهارپسر شجاع و باعظمت خویش به نامهای حضرت قمر بنی هاشم اباالفضل العباس و عبدالله و جعفر و عثمان ویک دختر بنام خدیجه علیهم السلام و چند نوه ایشان برای جانفشانی درکربلا همگی حاضر بوده وچه رشادتها و دلیریهای بی نظیری از خود برجای گذاشتند و شهید شدند.
همچنین مادر داغدیده و صبور؛ حضرت ام البنین سلام الله علیها دوفرزند دیگر از یتیمان حضرت اباالفضل علیه السّلام را درمدینه نگهداری و تربیت فرمودند..... وسرانجام بعد سه سال و نیم اشک وگریه شدید درعزای امام حسین علیه السّلام و افشاگری های کوبنده علیه قاتلان و جنایتکاران با جگر گداخته از داغ سنگین کربلا به دست ماموران خبیث بنی امیه لعنت الله علیهم با غذای آغشته به زهر مسموم شده و به شهادت رسیدند......
📚 سيدةنساءالعرب ص۸۴
📚 رياحين الشريعة ج۳ ص۲۹
─═ঊ🥀🕯🖤🕯🥀ঊ═─
#تفسیر_قرآن
نکته تفسیری صفحه ۳۸:
گذشت و بزرگواری را فراموش نکنید:
یکی از مهم ترین موضوعات در زندگی انسانها، «حق و حقوق» آنهاست. همه ی ما برای خودمان حقوقی قائل هستیم و از ضایع شدن آنها ناراحت می شویم.
این مطلب چنان مهم است که یکی از بخش های مهم هر حکومتی، یعنی قوه ی قضاییه و دادگاه ها، به طور ویژه برای گرفتن حقوق مردم از ستمکاران فعالیت می کند.
دین اسلام امّا در کنار تأکید فراوان بر رعایت حقوق افراد و اجرای عدالت، مسلمانان را به گذشت و بزرگواری دعوت می کند.
خدای بزرگ، حقوق بندگانش را قانونی می شمرد؛ ولی به آنان پند می دهد که در مواردی که امکان گذشت وجود دارد، گذشت کنند و از حق خود بگذرند.
حق قصاص، حق گرفتن مهریه برای زن، حق مجازات کسی که به انسان بدی کرده و...، از نظر قرآن محفوظ است؛ ولی گذشت و بزرگواری و بخشش طرف مقابل، مرحله ای والاتر است که انسان های رشدیافته به آن می رسند.
به راستی اگر روحیه ی گذشت و بزرگواری در میان مسلمانان تقویت می شد، بسیاری از مشکلات، خود به خود حل می گشت و دادگاه ها و اداره های پلیس بسیار خلوت تر بود! قرآن در این آیه، بخشی از قوانین و مقررات خانوادگی را توضیح می دهد و حقوق هر یک از مرد و زن را در مورد ازدواج و طلاق بیان می کند؛ ولی در پایان به همه توصیه می کند که اگر گذشت کنید، به تقوا و پرهیزکاری نزدیکتر است، و بزرگواری و بخشش به یکدیگر را فراموش نکنید، و اگر می توانید، در برخی از موارد، از حق خود چشم بپوشید. پیامبر مهربان ما به یاران خود فرمود:
«آیا می خواهید به شما بگویم که در فردای قیامت، آتش دوزخ بر چه کسی حرام می شود؟» آنان عرض کردند: «آری، ای پیامبر.» حضرت فرمود: «کسی که فروتن، مهربان، نرمخو و اهل گذشت باشد.»
با مطالعه ی زندگی پیشوایانمان و سخنان گهربار آنان، به خوبی متوجه می شویم که اگرچه آنان به هیچ وجه از حقوق دیگران چشم پوشی نمی کردند، به آسانی از حق خود می گذشتند. [1]
در روایتی از امام سجاد علیه السلام می خوانیم: «هنگامی که روز قیامت می شود، خداوند همه ی مردم را از اولین تا آخرین نفر در یک صحرا جمع می کند؛ آنگاه شخصی ندا می دهد: اهل گذشت و بزرگواری کجا هستند؟ در آن زمان، گروهی از مردم بر می خیزند. فرشتگان با آنان روبهرو می شوند و از آنان می پرسند: برتری شما بر دیگران برای چیست؟ آنان می گویند: ما با کسی که با ما قطع رابطه می کرد، پیوند برقرار می کردیم، و به کسی که ما را از لطفش محروم میکرد، لطف میکردیم، و کسی را که به ما ستم می کرد، می بخشیدیم. پس به آنان گفته می شود: راست می گویید؛ پس وارد بهشت شوید.»[2] البته روشن است که گذشت و چشم پوشی در صورتی رواست که ضرر قابل توجهی به انسان نرساند.
در برخی از موارد، بخشش به ضرر انسان است؛ یا موجب جرأت یافتن طرف مقابل به ادامه ی کار بد میشود که به ضرر جامعه خواهد بود. امام سجاد علیه السلام در این باره فرموده است: «حق کسی که به تو بدی کرده، این است که از او بگذری؛ ولی اگر میدانی که گذشت ضرر دارد، باید از قانون و مردم کمک بگیری.» [3]
[1] . کتاب پاداش نیکی ها و کیفر گناهان ص 434
[2] . کافی ، ج2 ، ص108
[3] . الحدیث ( روایات تربیتی )، ج1 ، ص89
@dokhtaranebeheshtiy
💖هر صبح روزمان را با سلام به🌹
💖ساحت مقدس چهارده معصوم 🌹
💖علیهم السلام منور و متبرک کنیم.🌹
❤️بسْمِﺍﻟﻠَّﻪِﺍﻟﺮَّﺣْﻤَﻦِﺍﻟﺮَّﺣِﻴﻢ❤️
❣اﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺭﺳﻮﻝَ ﺍﻟﻠﻪ و رحمة الله و بركاته💐
❣ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺍﻣﯿﺮَﺍﻟﻤﺆﻣﻨﯿﻦ علي بن ابي طالب و رحمة الله و بركاته💐
❣السلام علیکِ یا فاطمةَﺍﻟﺰﻫﺮﺍﺀو رحمة الله وبركاته💐
❣ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺣﺴﻦَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ايّها ﺍﻟﻤﺠﺘﺒﯽ و رحمة الله و بركاته💐
❣اﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺣﺴﯿﻦَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ايّها الشهيد و رحمة الله وبركاته💐
❣ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻋﻠﯽَّ ﺑﻦَ ﺍﻟﺤﺴﯿﻦِ ﺯﯾﻦِ ﺍﻟﻌﺎﺑﺪﯾﻦ و رحمة الله وبركاته💐
❣السلاﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻣﺤﻤﺪَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ایّها ﺍﻟﺒﺎﻗﺮ و رحمة الله وبركاته💐
❣اﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺟﻌﻔﺮَ ﺑﻦَ ﻣﺤﻤﺪٍ ایّها ﺍﻟﺼﺎﺩﻕ و رحمة الله وبركاته💐
❣اﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻣﻮﺳﯽ ﺑﻦَ ﺟﻌﻔﺮٍ ایّها ﺍﻟﮑﺎﻇﻢُ و رحمة الله وبركاته💐
❣ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻋﻠﯽَّ ﺑﻦَ ﻣﻮﺳَﯽ ايّها ﺍﻟﺮﺿَﺎ و رحمة الله وبركاته💐
❣اﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻣﺤﻤﺪَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ايّها ﺍﻟﺠﻮﺍﺩ و رحمة الله وبركاته💐
❣السلاﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﻋﻠﯽَّ ﺑﻦَ ﻣﺤﻤﺪٍ ايّها ﺍﻟﻬﺎﺩﯼ و رحمة الله وبركاته💐
❣اﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏَ ﯾﺎ ﺣﺴﻦَ ﺑﻦَ ﻋﻠﯽٍ ايّها ﺍﻟﻌﺴﮑﺮﯼ و رحمة الله وبركاته💐
💕السلام علیک یاصاحب الزمان عج تعالی فرجه و رحمة الله وبركاته 💝
12.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷#دلمون ❤️ رو بفرستیم #مدینه کنار #قبرستان_مطهر_بقیع کنار مزار مطهر حضرت ام البنین (س)🏴🕯
🏴🕯 وفات حضرت ام البنین (س) مادر حضرت ابوالفضل(ع) تسلیت باد
🍃
12.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 سالروز
🕯🏴 #وفات_حضرت_ام_البنین (س)
🇮🇷🌷📽کلیپ تاثیرگذار :
به مناسبت روز تکریم از مادران و همسران شهدای بزرگوار🕊🌷