11.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽#انیمیشن 🇮🇷#قصه_های_انقلاب
🦋 این داستان: حکومت نظامی
🍃با قصه های انقلاب آشنا شویم👆
🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽#انیمیشن 🇮🇷#قصه_های_انقلاب
🦋 این داستان: مدرسه انقلاب
🍃با قصه های انقلاب آشنا شویم👆
🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽#انیمیشن 🇮🇷#قصه_های_انقلاب
🦋 این داستان: اینهمه ضبط صوت
🍃با قصه های انقلاب آشنا شویم👆
🌸
دلانه✨
•••
یکی هست،
که لحظه به لحظه
برات دعا میکنه🥲..!
واسه گناهات استغفار میکنه..!
حتی اومدن و ظهورش هم به نفع توئه:)
یعنی اگه دعا برا ظهورش کنی
بازم تهش به نفع خودته..!!
ولی همچنان بیخیالی🚶♀
وفراموششکردی؛
آره . . . ما خیلی بی معرفتیم💔🚶♀
پ.ن. امام زمان که امام جمعه نیست فقط جمعه ها یادش بیوفتیم!
•••
#تلنگرانه ،، #دلانه
چگونه بیمه خدا شویم؟
🌸
هر صبح که از خواب بلند شدی و به طرف کار روزانه میروی چند ثانیه وقت بگذار
🔹وضو بگیر
🔹۱۹ بار بفرما “بسم الله الرحمن الرحیم “ چون این آیه ۱۹ حرف دارد
و بعد کار روزانه ات را شروع کن
نتیجه وپاداش این کار چیست⁉️
تطهیر میشوی
آفات و بلیات و شعلههای جهنمی و بیرون دنیا را از شما دور میکند.
آنگاه شما و محلی که هستید بیمه میشوید
🌸🌸
🔹 بیمه خدا
و بعد صلوات است که تعداد نداره.
استاد حسن زاده آملی
#تفسیر_قرآن
🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۳۵🌷
عبادتی با منافع فراوان:
همه می دانیم که اسلام پنج اصل و ده فرع دارد. یکی از فروع دهگانه ی دین، «حج» است، و بر هر مسلمانی واجب است که در صورت توانایی، دست کم یک بار در عمرش به مکّه رود و اعمال حج را به جا آورد. این آیات به تاریخچه ی حج و برخی از وظایف حج گزاران و منافع حج اشاره می کند. ابتدا داستان تجدید بنای کعبه را می گوید و، به زمانی اشاره می کند که خداوند محلّ خانه ی کعبه را به حضرت ابراهیم نشان داد تا آن را بازسازی کرده، برای مردمی که قصد طواف و رکوع و سجود در آنجا دارند، پاک کند؛ بدین صورت که باد تندی وزید و خاک هایی را که روی ویرانه های کعبه ریخته شده بود، کنار زد و محلّ آن را آشکار کرد . پس حضرت ابراهیم همراه فرزند بزرگوارش اسماعیل، دیوار خانه ی کعبه را بالا بردند و آن را بازسازی کردند . در این هنگام، خداوند به حضرت ابراهیم فرمان داد که مردم جهان را برای انجام اعمال حج دعوت کند. او عرض کرد: خدایا، صدای من به گوش همه ی مردم نمی رسد. خدا به او فرمود: تو اعلام کن و من به گوش آنها می رسانم. ابراهیم بر مکانی که هم اکنون به «مقام ابراهیم» معروف است، ایستاد و انگشت بر گوش خود گذاشت و رو به سوی شرق و غرب کرد و ندا داد: ای مردم، حج خانه ی کعبه ی بر شما واجب شده است؛ پس به دعوت پروردگارتان پاسخ دهید. خدا نیز صدای او را به گوش همگان رساند.
اکنون نیز به وسیله ی آخرین پیام خدا ـ یعنی قرآن ـ آن ندا به گوش ما رسیده است.
آری، خدا به وسیله ی ابراهیم از همه ی مردم دعوت کرد که پیاده یا سواره و از راههای دور و نزدیک نزد او بیایند و با انسان کامل و راه و رسم و سخنان توحیدی اش آشنا شوند و با شرکت در مراسم حج، منافع مادّی و معنوی آن را مشاهده کنند.
برخی از آن منافع، این هاست:
۱ـ انسان در حج از علاقه های دنیایی فاصله می گیرد و شهرت و ثروت و مقام و لباس های رنگارنگش را کناری گذاشته، با پوشیدن لباس سفید احرام به یاد می آورد که او چیزی جز بنده ی کوچک خدا نیست که برخی از امتیازات مادّی در دورانی کوتاه به امانت به او سپرده شده است.
۲ـ او با یادآوری ایثار و اخلاص ابراهیم و خانواده اش و فداکاری های پیشوایان دین در این سرزمین، بیش از پیش از زندگی روزمرّه اش فاصله می گیرد و می فهمد که مهم ترین مقصد یک انسان مسلمان، بندگی خدا و حفظ دینش است.
۳ـ همچنین مسلمانان با حضور در کنار یکدیگر، فرصتی برای تبادل اطّلاعات و گفت وگوهای فرهنگی پیدا می کنند و حتّی می توانند پس از انجام مراسم حج، به معاملات حلال و پرسود اقتصادی با هم رو کنند.
۴ـ در کنار این ها، شکوهِ سیاسی امّت اسلامی در مراسم حج نمود می یابد. امام صادق در این باره فرموده است: «تا زمانی که خانه ی کعبه ی برپاست، دین اسلام نیز پابرجاست.»