29.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍قرار عاشقی با شهیدان سوم آبان ۱۴۰۲...
🌹 مراسم تولد سردار شهید حجت الاسلام والمسلمین حاج محمد شیخ شعاعی
غواص عارف کربلای چهار؛
🌺 سالروز تولدشان 🎂
⚘زمان:
دوشنبه هشتم آبان ماه ۱۴۰۲، ساعت ۱۶
⚘مکان:
گلزار شهدای بین المللی کرمان، سر مزار مطهر شهید
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
🌹جان فدا؛
🌹مکتب حاج قاسم عزیز؛
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
👈کانال اطلاع رسانی برنامه های مکتب حاج قاسم سلیمانی عزیز
👇👇👇
http://eitaa.com/sayarimojtabas
⚘⚘⚘🌹🌺🌷⚘🌱🌴🍀
#تلنگر
💢 زینب رویِ همهیِ صفحات دفترش نوشته بود: او میبیند..
✨ با این کار میخواست هیچوقت خدا را فراموش نکند..
#شهیده_زینب_کمایی
#
#شهیده_زینب_کمایی_میترا 🌷
#شهیده_حجاب_و_کارفرهنگی
#به_نقل_از_مادر_شهید_زینب_کمایی👇
#بخش_اول
زینب بین بچههایم ( ۴ دختر و ۳ پسر) از همه سازگارتر بود. از هیچ چیز ایراد نمیگرفت. زینب از همه بچههایم به خودم شبیهتر بود. صبور اما فعال بود. از بچهگی به من در کارهای خانه کمک میکرد. زینب بیشتر از اینکه دنبال لباس و خوردن و بازی باشد #دنبال_نماز_روزه_قرآن بود. همیشه به شوهرم میگفتم از هفت تا بچهام، زینب سهم من است انگار قلبمان را با هم تقسیم 💔 کرده بودیم.
🔸 زینب بسیار درسخوان و خیلی مؤمن بود. زینب دوران دبستان به کلاسهای قرآن میرفت. زینب بعد از شرکت در این کلاس قرآن علاقه شدیدی به حجاب پیدا کرد. #زینب_کلاس_چهارم_دبستان_با_حجاب_شد. مادرم سه تا روسری برایش خرید و زینب با روسری به مدرسه میرفت. #در_مدرسه_او_را_مسخره_میکردند و اُمّل صدایش میزدند. از همان دوران روزه میگرفت با وجود #گرمای_زیاد_و_شرجی 🔥 آبادان و لاغری جسمی که داشت. اولین سالی که روزه گرفت #ده_روز قبل از رمضان پیشواز رفت و روزه میگرفت.
#بانوی_شهیده🌷
#شهیده_حجاب
#کانالوقفنوکریمادرساداتهست!
#یازهراسلاماللهعلیها
#شهیده_زینب_کمایی_میترا 🌷
#شهیده_حجاب_و_کارفرهنگی
#به_نقل_از_مادر_شهید_زینب_کمایی👇
#بخش_دوم
شهیده میترا در سال ۱۳۴۷ در آبادان متولد شد. مادرش نام میترا را برای او انتخاب کرد. اما بعدها که میترا بزرگ شد، به اسمش اعتراض داشت. می گفت: من دوست دارم اسمم زینب باشد. من میخواهم مثل زینب (سلام الله علیها) باشم.💐
یک روز، روزه گرفت و برای افطاری دوستانش را دعوت کرد و نامش را تغییر داد و همه را وادار کرد او را #زینب صدا 🎵 کنند.
🔹دبیرستان او از خانه ما فاصله داشت. من هر ماه پولی بابت کرایه ماشین به او میدادم که با تاکسی 🚕 رفت و آمد کند اما زینب پیاده به مدرسه میرفت، و با پولش کتاب برای مجروحین میخرید و هفتهای یکی دوبار به بیمارستان عیسی بن مریم یا بیمارستان شهدا میرفت و کتابها 📚 را به مجروحین هدیه میکرد. چند بار هم با مجروحین مصاحبه کرد و نوار مصاحبه را توی مدرسه سر صف برای دانشآموزان پخش میکرد.
تا آنجا بفهمند و بشنوند که مجروحین و رزمندهها از آنها چه توقعی دارند، مخصوصاً سفارش مجروحین را #درباره_حجاب پخش میکرد.
#بانوان_شهیده🌷
#شهیده_حجاب_و_کارفرهنگی
#کانالوقفنوکریمادرساداتهست!
#یازهراسلاماللهعلیها
#شهیده_زینب_کمایی_میترا 🌷
#شهیده_حجاب_و_کارفرهنگی
#نحوه_شهادت_توسط_منافقین😡
#بخش_سوم
🍁 #نحوه_شهادت:
اول فروردین ۱۳۶۱ به دلیل #حجاب و #فعالیتهای_مذهبی هنگام بازگشت از مسجد #توسط_منافقین👽 ربوده شد و آنقدر گره #چادرش را کشیدند تا به #شهادت🌷 رسید (به علت خفگی)، بعد از ۳ روز پیکر غرق به خونش پیدا شد #منافقین 👊 در طی ارسال نامه و تماس تلفنی مسئولیت ترور زینب را برعهده گرفتند. زینب چهارده ساله بهمراه #همراه_شهدای_عملیات_فتح_المبین با همان چادرش در گلزار شهدای اصفهان #جاودانه شد.
📜 #وصیتنامهشهـــید:
از شما عاشقان #شهادت می خواهم که راه این #شهیدان🌷 به خون خفته را ادامه دهید . هیچ گاه از پشتیبانی امام سرد نشوید .
همیشه سخن ولی فقیه را به گوش جان بشنوید و به کار ببندید . چون هرکس روزی به سوی خدا باز خواهد گشت. همیشه به یاد مرگ باشید تا کبر و غرور و دیگر گناهان شما را فرا نگیرد.
نمازهایتان را فراموش نکنید و برای سلامتی اماممان همیشه دعا کنید و در انتظار ظهور مهدی عج باشید.
#بانوان_شهیده🌹
#شهیده_حجاب
#کانالوقفنوکریمادرساداتهست!
14.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸قطرات اشک شهيد حزب الله بعد از شنيدن روضه خوانى حضرت زهرا😭
#شهدای_طریق_القدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اندکی_درنگ
🔷قلم را توان نوشتن نیست...
✍سه برادر شهید داود غلامعلی و عباس قطبی نژاد...
🌹شهید عباس قطبی نژاد درحالی که بیست سال بیشتر از عمرش نگذشته بود در بیست و یکم دی سال ۱۳۶۰ در محور دزفول شوش بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید.
🌹شهید غلامعلی قطبی نژاد در سن سی و یک سالگی در دوم آبان سال ۱۳۶۲ در عملیات کربلای ۴ در مریوان براثر اصابت ترکش خمپاره و موج انفجار به شهادت رسید.
🌹و بزرگترین شهید خانواده شهید داود قطبی نژاد در سن چهل و پنج سالگی در بیست و سوم خرداد سال ۱۳۶۷ در شلمچه در عملیات بیت المقدس بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید که البته پیکر وی مدتها در منطقه برجا ماند و پس از تفحص سال ۱۳۷۲ در گلزار شهدای کرمان در جوار برادران شهیدش به خاک سپرده شد.
💢شایان ذکر است پدر شهیدان قطبی نژاد بیش از یکصد و هفده سال عمر نمود...
🔸مکان دفن شهیدان قطبی نژاد در گلزار شهدای بین المللی کرمان:
💢دو شهید غلامعلی و داود در جوار هم و در قطعه ۱ در ردیف ۸ شماره ۵۴ و ۵۵ و عباس قطبی نژاد برادر سوم در قطعه ۱ ردیف ۹ شماره ۵۷...
#شهید_داود_قطبی_نژاد
#شهید_غلامعلی_قطبی_نژاد
#شهید_عباس_قطبی_نژاد
┄┅┅┅┅❀💟 ❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 #جان_فدا
📌به کانال #دختران_حاج_قاسم_سلــیمانـــــی بپویندید :
👇👇
https://eitaa.com/dokhtaranehajqasem1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تأثیرگذارترین کلیپ درباره شهید حاج احمد کاظمی با اشک حاج قاسم
#شهیدانه
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی:🌸
هیچ نمازی ندیدم که احمد(شهید حاج احمد کاظمی) بخواند و در قنوت یا در پایان نماز گریه نکند....🌺🌿
شهید از زبان شهید
┄┅┅┅┅❀💟 ❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 #جان_فدا
📌به کانال #دختران_حاج_قاسم_سلــیمانـــــی بپویندید :
👇👇
https://eitaa.com/dokhtaranehajqasem1