عملیات نرم حضرت زینب، ماندگار در متن تاریخ
امام خامنه ای
اینکه گفته میشود در عاشورا، در حادثهی کربلا، خون بر شمشیر پیروز شد - که واقعاً پیروز شد - عامل این پیروزی، حضرت زینب بود؛ والّا خون در کربلا تمام شد. حادثهی نظامی با شکست ظاهری نیروهای حق در عرصهی عاشورا به پایان رسید؛ اما آن چیزی که موجب شد این شکست نظامىِ ظاهری، تبدیل به یک پیروزی قطعىِ دائمی شود، عبارت بود از منش زینب کبری؛ نقشی که حضرت زینب بر عهده گرفت؛ این خیلی چیز مهمی است.
این حادثه نشان داد که زن در حاشیهی تاریخ نیست؛
زن در متن حوادث مهم تاریخی قرار دارد. قرآن هم در موارد متعددی به این نکته ناطق است؛ لیکن این مربوط به تاریخ نزدیک است، مربوط به امم گذشته نیست؛ یک حادثهی زنده و ملموس است که انسان زینب کبری را مشاهده میکند که با یک عظمت خیرهکننده و درخشندهای در عرصه ظاهر میشود؛ کاری میکند که دشمنی که به حسب ظاهر در کارزار نظامی پیروز شده است و مخالفین خود را قلع و قمع کرده است و بر تخت پیروزی تکیه زده است، در مقر قدرت خود، در کاخ ریاست خود، تحقیر و ذلیل شود؛ داغ ننگ ابدی را به پیشانی او میزند و پیروزی او را تبدیل میکند به یک شکست؛ این کارِ زینب کبری است.
زینب (سلام اللَّه علیها) نشان داد که میتوان حجب و عفاف زنانه را تبدیل کرد به عزت مجاهدانه، به یک جهاد بزرگ.
١٣٨٩.٢.١
https://eitaa.com/dokhtarehavva
در مورد انتخابات...
۱.خداروشکر می کنم در این انتخابات مشارکت خوبی رقم خورد و میزان مشارکت ۴ انتخابات قبل شکسته شد.
۲. امیدوارم آقای پزشکیان بتوانند ذیل ولایت فقیه و سیاست های کل نظام و قوانین وفاق ایجاد کنند. و مشکلات مردم راحل کنند
۳.در مورد سوالات و شبهاتی که در پیام های ناشناس ارسال شده در اولین فرصت پاسخ می دهم.
۴. راه تبیین ادامه دارد . زینب وار ...
( به پیامقبلی توجه بشود)
https://eitaa.com/dokhtarehavva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روضه خوانی رییسجمهور شهید:
ارزش هیچ چیزی مانند ارزش گریه کردن برای اباعبدالله نیست😭🖤
https://eitaa.com/dokhtarehavva
https://virasty.com/M_Fatemi1/1720355796253115760
رشد ۸ درصد یک توهم یا واقعیتی نزدیک؟
امروز در دیدار رهبری بیان شد.
https://eitaa.com/dokhtarehavva
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شرکت در انتخابات به عشق خامنه ای در زیر سخت ترین فشارهای منافقین.....
حتما ببینید
https://eitaa.com/dokhtarehavva
خاطرات معلم زبان انگلیسی رهبر انقلاب👇👇
https://saednews.com/.post/malm-zban-anglysy-rhbr-mazm-anglab-hmyshh-bsat-chay-rhbr-brgrarh-ayshan-mnzm-o-dgyg-ba-khty-zyba-tmryn-hayshan-ra-anjam-mydhnd-aks-li51
آشنایی رهبری با کتاب ها، رمان ها و... حیرت انگیز هست
https://eitaa.com/dokhtarehavva
#یادداشت
از فریاد پرتکرار زنان کربلا برای حجاب تا تنانگی مدرن
✍معصومه فاطمی
⬅️منتشر شده در خبرگزاری فارس
۱۸مرداد۱۴۰۲
لینک
http://fna.ir/3e5alv
یادداشت👇
https://eitaa.com/dokhtarehavva
#یادداشت
از فریاد پرتکرار زنان کربلا برای حجاب تا تنانگی مدرن
✍معصومه فاطمی
انسان مدرن، عنصر جذابیت را تنانگی و توجه به ارزش های مادی می بیند و توجه به تن را به عنوان عنصری جذاب، برای جذب دیگران قرار داده است. بر همین اساس است که شبکه ا ی از محصولات آرایش و زیبایی را، طبق این نگ اه تولید می کند. تا بتواند موفق تر ، تن را عرضه کند.
در مقابل این نگاه ، انسان الهی شده، در سخت ترین شرایط هم ، تن را از دیده شدن حفظ می کند، حتی اگر در جنگ باشد یا در اسارت باشد. حماسه عاشورا و اسارت زنان، یک داستان نیست بلکه یک فرهنگ است و نیاز است از ب ُ عد غیرت، عفاف و حجاب به آن پرداخته بشود.
امام حسین به مثابه فردی که اهتمام به اجرای احکام دین داشته است حتی در جزئی ترین مسائل و در سخت ترین شرایط به حجاب و پوشش توجه کرده است.
به طور مثال، امام حسین علیه السلام، در روز عاشورا، در شرایطی که جنگ شدت گرفته است و شهادت نزدیک است به دنبال لباسی کهنه است که توسط دشمن دزدیده نشود و تنش را بپوشاند. و قتی لباسی تنگ بر ای او می آورند از پوشیدن لباس تنگ خود داری می کند زیرا نمایش حجم بدن را ذلت می داند و لباس تنگ را لباس ذلت معرفی می کند.....
زمانی که جنگ پایان رسید روایت مقاومت زنان برای حفظ پوشش بسیار پرتکرار است، حمید بن مسلم می گوید : « به خدا سوگند با چشم خود دیدم که جامه زنان و دختران و بانوان خاندان آن حضرت را می کشیدند و آنها با همه توان تا سرحد جان برای حفظ آن مقاومت می کردند و بر زمین می افتادند و جامه شان را می ربود ند.
حضرت زینب وقتی به کوفه رسیدند خطبه ای با صلابت در کوفه خواندند که مردم کوفه با شنیدن آن گریه کردند. ایشان دراین خطبه فرمودند «وای و نفرین بر شما کوفیان! آیا میدانید چه جگری از پیامبر دریدید؟ و چه زنان با شخصیت و کرامتی بدنشان را نمایان ساختید؟ و چه خونی از پیامبر ریختید؟ و چه حرمتی از خاندانش را هتک نمودید؟»
ادامه👇
لینک یادداشت در خبرگزاری فارس
https://eitaa.com/dokhtarehavva
ماجرای «خانه نشینی» هفت ساله زنان ایرانی
نقد و بررسی کتاب «ننگ سالی»
[منتشر شده در روزنامه ایران]
✍معصومه فاطمی (پژوهشگر مطالعات زنان)
کتاب «ننگ سالی» خاطرات مردم محله علیقلی آقای اصفهان را درباره سه موضوع تاریخی «تغییر اجباری حجاب و پوشش زنان و مردان»، «ممنوعیت روضه خوانی در دوره پهلوی» و «قحطی» جمع آوری و روایت می کند.
مخاطب با خواندن کتاب «ننگ سالی»، با فضای پر از دلهره و اضطرابی همراه می شود که زنان در دوره پهلوی اول در آن زیسته اند تا حجاب و عفاف و روضه های خانگی را حفظ کنند. زنانی که سقط می کنند یا جان می دهند اما در حفظ حجاب پایداری می کنند. حمایت شبکه همسران، بازاریان، روحانیون و آژان های متدین موجب می شود زنان بتوانند بخشی از بدیهی ترین نیازهای خود را در شرایط خانه نشینی تامین کنند.
بازگذاشتن در خانه ها برای فرار از دست آژان ها، متصل کردن خانه ها و پشت بام ها به یکدیگر برای عبور و مرور، شبانه به حمام عمومی رفتن و... راهی برای ارتباط زنان با خارج از خانه و رفع نیازها بوده که در خاطرات ذکر شده است. برپایی روضه پس از نماز صبح، در ساعتی که دور از رصد مداوم خانه ها توسط آژان ها بوده نیز از مظلومیت روضه خوانی در خانه ها حکایت دارد. غم انگیزترین روایت ها در بخش پایانی کتاب است که وضعیت قحطی را توصیف می کند.
در کنار روایت های شفاهی مردمی، اسناد نیز به کتاب ضمیمه شده است. .
برای مطالعه یادداشت به طور کامل
👇👇👇👇
⬅️ لینک یادداشت در روزنامه ایران
https://eitaa.com/dokhtarehavva