۰۱:۲۰/ ۱۹ مرداد
ارزیابی اطلاعاتی: رژیم اسراییل در حال مذاکره با گروه های تروریستی دور تا دور ایران است.
۱۷:۲۰/ ۱۹ مرداد
رژیم اسراییل درصدد اجرای طرحی است که عملاً کرانه باختری را به دو بخش تقسیم میکند و تأسیس یک کشور فلسطینی را از نظر جغرافیایی غیرممکن میسازد.
۱۹:۴۳/ ۱۹ مرداد
آپارو معاون گروسی برای بحث درباره تدوین یک مدالیته میان ایران و آژانس به تهران می آید. هیچ نوع بازرسی و دسترسی در دستور کار این دیدار قرار ندارد.
۰۰:۱۹/ ۲۰ مرداد
رژیم اسراییل رزمایشی با عنوان 'طلوع سحر' را آغاز کرده که ادعا شده هدف آن جنگ چند جبهه ای است.
۲۲:۲۲/ ۱۹ مرداد
برخلاف ادعاهای رسانه ای، هیچ قرار مذاکره ای میان ایران و امریکا وجود ندارد و دو طرف فعلا علاقه ای به آغاز گفت وگوها نشان نمی دهند.
۰۹:۳۴/ ۲۰ مرداد
دکتر علی لاریجانی در چارچوب یک دستورکار منطقه ای به عراق و لبنان سفر می کند.
۱۱:۳۶/ ۲۰ مرداد
رژیم اسراییل خرابکاری در زیرساخت های آب و برق را به مرتبطین داخلی خود در ایران ابلاغ کرده است.
۱۱:۴۱/ ۲۰ مرداد
آغاز مذاکرات ایران و آژانس بر سر مدالیته همکاری. محدودیت های اعمالی بر دسترسی به مواد هسته ای و تاسیسات غنی سازی تداوم خواهد داشت.
۱۶:۴۳/ ۲۰ مرداد
اوکراین همکاری اطلاعاتی با رژیم اسراییل علیه ایران را با محوریت 'مکسیم سوبخ' آغاز کرده است.
هنر جنگ
۰۰:۱۹/ ۲۰ مرداد رژیم اسراییل رزمایشی با عنوان 'طلوع سحر' را آغاز کرده که ادعا شده هدف آن جنگ چند جبه
۱۴:۲۹/ ۲۰ مرداد
تحلیلگران نظامی می گویند هدف واقعی رزمایش 'طلوع سحر' با مشارکت رژیم اسراییل، امریکا و انگلستان قدرت نمایی در مقابل چین است. ارزیابی پنهان امریکا این است که جنگ ۱۲ روزه با ایران ضعف های آن را برای چین آشکار کرده است.