eitaa logo
🥀من و دنیام مدح حسین🥀
10.1هزار دنبال‌کننده
7.4هزار عکس
11.2هزار ویدیو
4 فایل
﷽‌ ‌- روزی که ذره ذره شود استخوان‌ِ من . . - باشد هنوز در دلِ تنگم ؛ هوای تو امام حسینم ! حُبُّ الحُسـ❤ــیـن هُویَّتُنا... ارتباط با مدیر: @fe1sh1a کانال تبلیغات ما 👇 https://eitaa.com/joinchat/3283878537C8517c8fc95
مشاهده در ایتا
دانلود
18.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نوحه با نوای حاج سیدمجید بنی‌فاطمه در برنامه ماه من خالیه جات تو شب های مدینه الحرام ۱۴۴۵
حقوق نظامی که در کربلا نقض شد ..
کربلای معلی_۲۰۲۳_۰۷_۲۷_۱۱_۱۳_۲۴_۹۰۰.mp3
15.2M
زیارت عاشورا با نوای اباذر حلواجی روز دوم چله زیارت عاشورا به نیت حاجت روایی همه همراهان عزیز...
🔆 زوایای متفاوتی از زندگی شمربن ذی الجوشن ... 🔸 ۱۶ بار با پای پیاده به حج رفته بود 🔸 در جنگ صفین، یار امیرالمومنین بود و در آن جنگ جانباز هم شد 🔸 مشهور به نماز و عبادت بود 🔸 می شود که قاتل حسین بن علی بن ابی طالب باشی؛ در حالیکه اهل حج و نماز و عبادت، و جانباز در راه امیرالمومنین بوده ای ... پناه بر خدا ... 🔸 شمر بنده شکم بود هرچه شکم می‌خواست برایش مهیا می‌کرد و برایش مهم بود که غذای خوب بخورد و برای رسیدن به آن هر کاری می‌کرد. 🔸 حسادت در شمر زیاد بود حسادت ویژگی دوم شمر بود و چشم دیدن پیشرفت کسی را نداشت، همین مساله باعث شد او به کربلا برود. مدام از این و آن می‌گفت و به دیگران حسادت می‌کرد. 🔸 طعنه و کنایه ویژگی سوم شمر که در تاریخ آمده این است که اهل تمسخر و طعنه و کنایه بود. خداوند متعال در قرآن در مورد مسخره کنندگان می فرماید:"ویل لکل همزة لمزة" می‌فرماید: وای بر آنها شمر در کربلا بارها حرف‌های آزاردهنده‌ای به اباعبدالله زد. اباعبدالله که احترام به او "حُر" می‌سازد و بی ادبی به او "شمر".
enc_16297353698697119496762.mp3
1.81M
عطر نفساتو روری چادرم نگه میدارم نگران ما نباش النگو هامونو در میارم امیر کرمانشاهی
همه فکر می‌کنند دهه‌ی محرم تموم شه دیگه کلا تموم شده، ولی نه... تموم نشده. امروز اولین روزیه که رقیه بی‌پدر شده... از دیروز غم به سمت دل رقیه خاتون هجوم می‌برده. از دیروز درد یتیمی شروع شده...💔 از دیروز زینب بی‌برادر شده‌... شلوغ و پیر شده... اصلا عمه بعد حسینش انگار پرپر شده...💔 سعی کنیم حداقل هرشب چند دقیقه‌ی کوتاه روضه‌ی اباعبدالله گوش بدیم و اشک بریزیم. سعی کنیم پابه‌پای اشکامون رشد کنیم و واسه خودمون چهارپایه شیم، چهارپایه‌ای با پله‌هایی از جنس اشک. این اشک‌ها خیلی کمک‌مون می‌کنن.
25.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️نماهنگی بسیار زیبا از مراسم شب در حسینیه امام خمینی(ره) در حضور رهبر انقلاب همراه با سخنرانی حجت الاسلام دکتر رفیعی و مداحی حاج مهدی رسولی
🔴 می‌گویند مردم از دین زده شده‌اند.. این تصویرِ تنها یکی از هیئت‌های تهران است.. ( امام زاده علی اکبر _ چیذر)
سلام بر آن آقایی که نگران کشته شد و سَلامٌ عَلَی الشَیْبِ الخَضیبُ...💔