eitaa logo
🇮🇷 کانال جبهه ولایتمداران
117 دنبال‌کننده
14.9هزار عکس
12.4هزار ویدیو
103 فایل
#کانال_جبهه_ولایتمداران https://eitaa.com/doodca
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۳۱ مرداد ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۳۱ مرداد ۱۴۰۳
ما را بقیه پس زده بودند هزار بار ما را حسین بود که آدم حساب کرد❤️‍🩹
۳۱ مرداد ۱۴۰۳
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اظهار نظر پزشکیان در مورد رأی مجلس به کابینه پیش از رای گیری 🔹گفت و گوی اختصاصی خانه ملت با پزشکیان
۳۱ مرداد ۱۴۰۳
۳۱ مرداد ۱۴۰۳
. [ کوتاه‌نوشت‌های‌ سیاست‌ اسلامی📋🌙 ] 🔰 انقلاب اسلامی گفتمانی منسجم و متعالی دارد و توانسته کارآمدی این گفتمان را اثبات کند. یکی از کارکردهای انقلاب اسلامی که در مسیر حرکت خود بدان دست یافت و به دنیا هدیه کرد، تغییر مفهوم قدرت و مولفه‌های حفظ آن بود. ✅ دومین مولفه تغییر مفهوم قدرت از این قرار است: ۲. تغییر شاخص سنجش میزان موفقیت انقلاب اسلامی، به عنوان یک نهضت بزرگ دینی در شرایطی غیرمنتظره پای به عرصه وجود نهاده و قدرت و شکوه خود در پیگیری آرمان‌ها و اهداف بلند اسلام عزیز را به رخ همگان کشیده است. آنچه غایت انسانها و آرزوی بشریت محسوب می‌شود، از آرامش و رفاه تا عدالت و انسانیت، تنها اهداف کوچک و متوسط انقلاب اسلامی است و با دیدی گسترده می‌رود تا زمین را برای حکومت جهانی آخرین امام بر حق آماده و مهیا سازد. طبیعی است که انقلاب اسلامی، با پشتوانه عمیقی از سرمایه معنوی دین و وحی الهی چهارچوب‌های بشرساخته و منحط فرهنگ مدرنیته را بشکند، عقب‌ماندگی فرهنگ غرب را به رخ دنیا بکشد، سخن نوین و متعالی خود در پیوند دین و دنیا و عینیت دیانت و سیاست را نه فقط در قالب بیان، بلکه در قالب یک حکومت دینی موفق مطرح نموده و پیگیری کند. این انقلاب، با این ارزش‌ها طلیعه آغاز عصر جدید در سپهر حیات بشر و مژده بازگشت بشر به آغوش الهی دین حق است.
۳۱ مرداد ۱۴۰۳
خدا قوت آقای قالیباف 👋🏻 ✍: دقت به جمله اینترنشنال کنید وزیران ولایت مدار البته رای اعتماد به همه وزرا بد هم نشد دیگر کسی نخواهد گفت آقای قالیباف غیر از آقای پزشکیان است یا بهتر بگیم دیگر کسی نخواهد گفت مقصد آقای قالیباف در انتخابات چیزی غیر از رای آوری آقای پزشکیان بود
۳۱ مرداد ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینو‌بدونین🫵🏻 داغ‌امام‌حسین(ع)❤️‍🩹 هیچوقت‌برای‌ما‌سرد‌نمیشه🫀>>>>
۳۱ مرداد ۱۴۰۳
یکی از وزرای ولایتمدار به قول اینترنشنال که امروز رای اعتماد از مجلس انقلابی گرفت آقای ظفرقندی است ☝️ سوابقشون مطالعه کنید عشق کنید و یک چهار قل هم برای مجلس بخونید که خدای نکرده چشم نخوره .
۳۱ مرداد ۱۴۰۳
اگر مجلس درست نظارت می کرد ، می گفتند نگذاشتند کار کنیم ؛ حالا که کابینه یکدست تایید شد ، منتظر باشید ناکامی های احتمالی شان را گردن رهبری بیندازند و بگویند وزرا را که ما انتخاب نکردیم .
۳۱ مرداد ۱۴۰۳
🔺 سعیدحجاریان در جلسه با خاتمی، عبدی، تاجیک، خانیکی، صالحی امیری، کرباسچی، ربیعی، موسوی لاری: "اگر بتواند نهضت فراموشی را کلید بزند، در یک دوره چهارساله اصلاحات با تاکتیک جدید می تواند تغییر ریل حکمرانی را تمام کند. فرمالیزم حاکم بر رفتار پزشکیان چه تعمدی باشد و چه شلختگی، علاوه بر اینکه یک تهدید است می تواند فرصت باشد تا تندروها احساس خطر نکنند. استعفای یک تاکتیک برای عبور از بهارستان بود و به نظرم موفقیت آمیز خواهد بود!" https://eitaa.com/doodca
۳۱ مرداد ۱۴۰۳