#معرفی_کتاب
#معادن_الجواهر
#سید_محسن_الامین
از جمله کتاب های وزینی [غیر وزین هم داریم که به موقعش معرفی می کنم] که مشتمل بر لطائف و طرائف فراوان است و در ایام فراغت پیشنهاد مطالعه آن می شود کتاب"معادن الجواهر و نزهة الخواطر فی علوم الاوائل و الاواخر" نوشته عالم معروف شیعی در قرن چهارده و صاحب اعیان الشیعه مرحوم آیه الله سید محسن امین عاملی است.
این کتاب در چهار جلد چاپ شده که جلد چهارم به زندگینامه ایشان اختصاص دارد.
از بخش های جذاب کتاب قسم "نوادر" در جلد دوم کتاب است که در آن ۱۶۸ حکایت نقل می شود.
اگر قسمت و فرصت شد شاید در این ایام بخش هایی از نوادر و .... را در کانال آوردیم.
عجالتا فایل های pdf کتاب تقدیم دوستان می گردد👇👇👇
#اساتید
#استاد_موسوی_گرگانی_ح
توفیق بود چندین سال قبل خدمت حضرت آیه الله موسوی گرگانی #کشف_المراد می خواندیم،این درس صبح ها ساعت ۷ در مدرس زیر کتابخانه فیضیه برگزار می گردید،استاد در عین جدی بودن ،نشاط بالایی داشته و خیلی شوخ بودند، گاهی هم شوخی های خاصی داشتند! و خاطراتی نقل می کردند که شاید بعدا برخی را عرض کنم.
شعری که از ایشان با لحن زیبایشان همیشه در ذهنم مانده رباعی #شیخ_بهایی است که زیاد می خواندند و در ضمنش توصیه هایی می فرمودند:
تا نیست نگردی، ره هستت ندهند
این مرتبه با همت پستت ندهند
چون شمع قرار سوختن گر ندهی
سر رشتهٔ روشنی به دستت ندهند
@Adoroos
#پاسخ_به_شبهات
#مساله_اسلام_و_ایران
#بررسی_دین_آریائی_ها_(۱)
🔻چند خدایی بودن آریایی ها
یکی از شبهات رایج1⃣ در در فضای مجازی بحث تعصب ایرانیت و آریایی بودن است و گاهی شعار می دهند ما اریایی هستیم عرب نمیپرستیم در پاسخ به این شبهه باید بررسی کنیم ببینیم آریایی ها2⃣ چه دینی داشتند ما در دو بخش بحث می کنیم دین آریایی ها قبل از زرتشت و دین آریایی ها بعد از زرتشت.
درکتاب#تاثیر_مزدیسنا_در_ادبیات_فارسی3⃣نوشته دکتر معین مولف فرهنگ معین ( که مدافع سر سخت اریایی ها است ) از صفحه ۲۴ تا ۶۰ پیرامون دین آریایی ها بحث کرده است.
یکی از مسلمات تاریخی این هست که آریایی ها قبل از زرتشت چند خدایی بودند قدیمی ترین تفکرات آریایی ها نشان از اعتقاداتی دارد که در یک کلمه می توان آنها را مادی گرایی محض نامید در این برهه آریایی ها امور و اشیاء طبیعی که در پیرامون خود مشاهده میکردند را به عنوان خدا عبادت می کردند از جمله: آسمان، نور ، آتش و مظاهر و نمودهای مختلفش ، آفتاب، بادها ،آبها و.... اینها مجموعه خدایانی بودند که آریایی ها عبادت می کردند و برای آنها تاثیر قائل بودند.
به علاوه، آریایی ها اشیاء دیگری را موثر در عالم می پنداشتند مثل تاریکی و خشکی و... البته این ها را لعن می کردند و اعتقاد داشتند باید با این ها جنگید!
در نوشته های بعد پیرامون هریک از خدایان آریایی ها به صورت مختصر سخن خواهیم گفت.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
1⃣ رفقا مساله ایران و اسلام را حتما در فهرست مطالعات خود قرار دهید خیلی خیلی جامعه ما و نسل جوان با آن درگیر هستند ،شهید مطهری ره در مقدمه خدمات متقابل می نویسد: این بنده در تمام سخنرانی هایی که در مدت اقامتم در تهران ایراد کردم هیچ سخنرانی از سخنرانی های خود را ندیدم که مانند این سخنرانی ها [پیرامون مساله اسلام و ایران] مورد توجه و استقبال قرار گیرد. خدمات متقابل اسلام و ایران،ص۱۴.
2⃣مراد از آریایی در اینجا بیشتر آریایی ها ایران است البته این ها در عقاید شباهت بسیاری با آریایی های هند دارند.
3⃣این کتاب از منابع معتبر در این زمینه است، ابراهیم پورداود نخستین مترجم اوستا به زبان فارسی و شخصیت جهانی و مورد اعتماد زردشتی ها ،در مقدمه و تقریظی که بر این کتاب نوشته از آن با عنوان "نامه بزرگ و سودمند" و "گنج" یاد می کند و دکتر معین را "آشنا با ادبیات مزدیسنا" معرفی می کند. در فرصت مناسب درباره ادعاهای انحرافی ایشان در باب مساله ی اسلام و ایران بحث خواهیم کرد.
@Adoroos
❌نشر مطالب کانال جائز نیست.