eitaa logo
کانال دوست
1.1هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
25.9هزار ویدیو
80 فایل
🇮🇷از هر چه می‌رود سخن دوست خوشتر است🇮🇷 موضوعات جالب رو براتون به اشتراک میذاریم... کپی مطالب با رضایت کامل میباشد😊 http://eitaa.com/joinchat/2150105099C9478d3116b گروه دورهمی دوست👆 @dost_an 📮ارتباط با ادمین : @Mim_Sad139
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷اینکه برخی از کانال‌ها تیتر زده‌اند «فرجام‌خواهی پذیرفته شد» اشتباه است 🔹️ براساس اعلام دیوان عالی کشور «فرجام خواهی وکیل وی در دیوان عالی کشور ثبت و پرونده جهت رسیدگی به یکی از شعب دیوان ارجاع گردیده است» 🔸️ فرجام خواهی ثبت شده است نه اینکه پذیرفته شده باشد
بچه‌ها دلاتونو تنظیم کنید! - @Pelak_channel.mp3
1.8M
بچه‌ها دلاتونو تنظیم کنید! آنچه که عالم داره نشون میده اینه که خبری در راه است. حواستون باشه‌ها. صدای حاج‌حسین‌یکتا را می‌شنوید؛
انگلیس و اعتصابی دیگر! 🔹هزاران نفر از کارکنان آمبولانس اعتصاب سراسری دیگری را امروز در انگلیس و ولز در اعتراض به دستمزدهای پایین و هزینه‌های زندگی ترتیب دادند.
تو شرایطی که زنان ایرانی حدود ۴۰ هفته مرخصی زایمان با حقوق دارن، زنان آمریکایی حتی یک هفته مرخصی زایمان با حقوق هم ندارن و محبورن بلافاصله بعد از زایمان در محل کارشون حاضر بشن!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥استاد راجی که در سن ۳۷ سالگی به شکل مشکوکی از ناحیه گلو و گوش دچار خونریزی شدید شده و احتمال ترور بیولوژیکی ایشون وجود داره نویسنده کتاب عجیب و روشنی بخش درباره دولت آقای روحانی چه افشاگری کرده است؟ ببینید☝️ واسه سلامتی شون دعا کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥یک جمله طلایی در مکتب شهید سلیمانی بیایید در مقابل مسئولان و حزب الهی های صورتی که با یک جمله تقطیع شده از شهید سلیمانی درباره دختران بدحجاب، بدنبال زمینه سازی برای ولنگاری فرهنگی هستند این جمله طلایی حاج قاسم را برجسته کنیم که گفتند: جامعه ای صالح میشود که افراد صالح بر آن حاکم شوند ، افراد منزه جامعه را منظم میکنند
🔹توئیت در رابطه با بیماری خود 💠 @dost_an
19.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◀️ فشار اخلاقی مسئولین ایرانی بر مردم و مقایسه آن با رفتار هوشمندانه اروپایی‌ها در گفت‌و‌گو با آرمین ساعتچی و دکتر سریع الکلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه به جمهوری اسلامی ایران ربطش نمیدید ، فاصله ی این دو فیلم فقط دو ساله ! دریای خزر بندر آکتائو قزاقستان سیزیف
‏بانوان تأثیر گذاری که در این اجلاس از آنها قدر دانی شد رو بشناسید. به اشتباه همسر سران کشورها رو به عنوان زنان تاثیر گذار معرفی میکنند اولین جایزه خارجی به خانم لی محقق برجسته‌ حوزه شیمی و استاد دانشگاه کشور تایلند تعلق گرفت.‏همچنین جایزه دوم به سوده غفوری فرد دکترای ژنتیک پزشکی از ایران اهدا شد. خانم الینا از بانوان برجسته روسیه نفر برگزیده سوم بود و خانم زهرا امام جمعه از دانشمندان ایرانی نیز نفر چهارمی بود که از او در اختتامیه این مراسم تقدیر شد.‏خانم مریا بتریز یونس بانوی تاثیر گذار آرژانتین هم نفر برگزیده پنجم بود که مورد تقدیر قرار گرفت. همچنین مژگان زندی دارای مقالات مختلف حوزه شیمی و پلیمر هم دیگر زن تاثیرگذاری بود که در کنگره بین‌المللی تهران از او تقدیر شد. جایزه آخر نیز به پن‌آبه شیامی از چین تعلق گرفت.‏ همسر نخست وزیر ارمنستان، همسر نخست‌وزیر بورکینافاسو، بانوی اول قرقیزستان، همسر رئیس‌جمهور صربستان و جمیله سادات علم‌الهدی همسر رئیس‌جمهور کشورمان برای اهدای جوایز روی جایگاه قرار گرفتند و زینب نصرالله دختر سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان نیز میهمان ویژه این مراسم بود. "حسین دهقان"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‏اعتراضات امشب مردم فرانسه به دلیل افزایش قیمت ها اعتراضات چند روز گذشته که باعث شده بود جمعیت 2 میلیونی مردم فرانسه به خیابان ها بیایند به‌ علت قوانین بازنشستگی بود امروز بخاطر افزایش قیمت ها خصوص قیمت انرژی و سوخت مکرون برای آشوب های ایران بیانیه میداد😂 "مردخوش‌خیال‌ساده"
‏پیتر هیتچنز، روزنامه‌نگار و نویسنده انگلیسی ارسال تانک‌های ما به اکراین این احتمال رو داره که پوتین از سلاح هسته‌ای استفاده کنه و بخش بزرگی از اروپا ممکنه به قبرستان رادیواکتیو تبدیل بشه؛ اما آمریکایی‌ها حداقل ٣٠٠٠ مایل دورتر هستند و شخصاً تحت تأثیر سیاست خود قرار نخواهند گرفت. "هیچ"