#معرفی_کتاب
💠 چقدر زود بزرگ شدی و به مقصد رسیدی
✴️ دهه هفتادی بود، اما رفتارش، رفتار مردی بالغ و پخته به نظر میرسید. راهش را پیدا کرده بود و مقصد را خوب میشناخت. رفت و رسید. قصهاش را از دل خاطرات در دو کتاب «#آخرین_نماز_در_حلب» و کتاب «#راستی_دردهایم_کو؟» روایت کردهاند. قصههایی که بسیار خواندنی است.
#برشی_از_کتاب
✍️ «بعد از دو هفته از شهادتش، ساکش به دستمان رسید وسایل داخل ساک را یک به یک دیدم و ساک را کنار اتاق گذاشتم. در نیمههای شب ناگاه صدای اذان را شنیدم و از خواب پریدم. ساعت را نگاه کردم. دیدم نیم ساعت به اذان شرعی مانده؛ هیجان تمام وجودم را گرفته بود؛ دویدم در حیاط خانه که ببینم صدای اذان از مناره مسجد است یا نه! متوجه شدم صدای اذان از داخل خانه است؛ وقتی خوب دقیق شدم؛ دیدم اذان از ساک کنار اتاق است. سراسیمه به سمتش رفتم و گوشی تلفن عباس در ساک بود؛ گرفتم، نگاهم به آن خیره شد… روی صفحه نوشته بود: اذان به وقت حلب»
#دوستان_کتاب
📚@dostaneketab
🌀 نگاهی به کتاب «چند نمای خواندنی از تاریخ درخشان آل سعود»
✍️در مقدمه مترجم آمده است: «گمان میکنم اگر از هر کسی در هر کجای جهان بپرسیم «عجیبترین حکومت موجود روی کره خاکی کدام حاکمیت است؟» تمامی افراد بیدرنگ از حکومت آلسعود نام میبرند. برای خود من همیشه سوال بود «این»ها چطور روی کار آمدهاند و چطور بر این کشور غنی حکم راندهاند.»
❇️ انتشارات شهید کاظمی کتاب «چند نمای خواندنی از تاریخ درخشان آل سعود» تالیف جعفرالبکلی با ترجمه وحید خضاب را منتشر کرده و مترجم درباره این ترجمه چند نکته را متذکر شده است: «این کتاب، کتابی تحلیلی/ تخصصی نیست. همانطور که از عنوان آن پیداست، حاوی «چند نما» است از یک تاریخ طولانی با ابعادی مختلف. سعی بر این بوده تا خواننده پس از مطالعه، با برخی از زوایای حکومت آل سعود، به اجمال، آشنایی پیدا کند تا اگر خواست، تحقیقاتش را با مطالعه کتب تخصصی در این باره پی گیرد.»
💢 در این کتاب «تمسخر پادشاهان سعودی در خاطرات شخصی روسای جمهور آمریکا» آمده است: «میآید. ولی دارم از خودم میپرسم: حرمسرایش را هم با خودش میآورد یا نه؟!» این عبارت را رئیسجمهور آمریکا دوایت آیزنهاور عصر روز 28 ژانویه 1957 [8 بهمن 1335]، در دفتر یادداشتهای روزانهاش نوشت. منظورش ملک سعود بن عبدالعزیز بود، اولین پادشاه سعودی که به آمریکا سفر میکرد و قرار بود دو روز بعد یعنی سیام ژانویه در سفری رسمی به واشینگتن بیاید. وقتی رئیسجمهور آمریکا جلو رفت که با مهمانش دست بدهد و به او بگوید: «ورودتان به آمریکا را خوشامد آمد، میگوییم» ناگهان دید که پادشاه سعودی دست انداخت و او را در آغوش کشید، با دست به شانههای او زد و او را غرق بوسه کرد!
🔸فردای آن روز، 31 ژانویه 1957 [11 بهمن 1335]، آیزنهاور در دفتر یادداشتهای روزانهاش نوشت: «داشتم از بوی عطر سعودیها خفه میشَدم. بوی عطرها هنوز در کاخ سفید پیچیده است. این پادشاه سعودی، واقعا یکی از شخصیتهای قرون وسطاست. دیوانه به هر کدام از خدمتکاران کاخ سفید بین پنجاه تا صد دلار انعام داد. به هر کدامشان! چه میتوانم بگویم؟ دادن انعام در کاخ سفید اکیدا ممنوع است. ولی من دیشب لالمانی گرفتم و زبانم را در دهانم نگه داشتم! اینها مهم نیست، مهم این است که ملک سعود وارد طرح ما برای خاورمیانه جدید بشود.»
#دوستان_کتاب
📚@dostaneketab
#خبر
وزیر فرهنگ: سرانهٔ مطالعه برای هر ایرانی ۳۳ دقیقه بدون درنظرگرفتن کتابهای ادعیه، آموزشی و کمکدرسی است.
#کتابخوانی
#دوستان_کتاب
📚@dostaneketab
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خبر
🎥 برای اولین بار در ایران| افراد بزرگی رو که میشناسید معرفی کنید و جوایز نفیسی برنده بشید!
🔹لطفا این ویدئو رو با دقت ببینید و بعد با آستینهای بالازده به کمپین فرزند ایران بپیوندید.
🔹این یک کمپین ملی برای قدردانی از افرادیه که برای ایران و مردم قدم خیری برداشتن و کار مهمی کردند، ولی به هرحال ناشناخته باقی موندن!
✅ ارتباط با ادمین: @farzandeiran_admin
#دوستان_کتاب
📚@dostaneketab
هدایت شده از فکرت
11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گعده_نویسندگان ا #حاشیه_نگاری
✅ در حاشیه فکرت
گعده نویسندگان حوزوی و دانشگاهی
«همنویسی در پاسداشت مرحوم استاد محمدحسین فرجنژاد»
🔸مهمان ویژه:
🔶 دکتر محمد حسنی، مدیرعامل انتشارات جمکران
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه | فکرت | مدرسه فکرت | رادیوفکرت
📷گزارش تصویری
📚 آیین تجلیل از شایستگان تقدیر چهلمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران شنبه (24 تیرماه) در سالن سینمایی وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
#دوستان_کتاب
📚@dostaneketab
#معرفی_کتاب
📙کتاب «یکصدباره میدان، دیپلماسی و سیاست» به تازگی از سوی اندیشکده روابط بینالملل منتشر و روانه بازار نشر شده است.
❇️ این کتاب در سه بخش اصلی میدان، دیپلماسی و سیاست و در دوازده فصل با عناوین؛ مقاومت، اندیشه صهیونیسم، سرویسهای اطلاعاتی اسرائیل، جنبشهای اسلامی، سرویسهای اطلاعاتی و گروههای تروریستی در منطقه ((در بخش نخست))؛ نظریههای روابط بین الملل، اقتصاد سیاسی بین الملل (نظریهها و نگرشها)، دیپلماسی اندیشکده ای، ایدئولوژی، امنیت و دیپلماسی، روسیه و آمریکا ((در بخش دوم))؛ سیاست داخلی (دولت، فرهنگ و اقتصاد) و سیاست خارجی (در بخش سوم) نگاشته شده است.
✴️ در بخشی از این کتاب میخوانیم: از همان تصویر یادگاری سه نفره در سفارت شوروی میشود به تاریخ دخالت عوامل خارجی در تصمیمهای سیاسی ملت ایران پی برد. دخالتهایی که شاید زمانی به دلیل ناکارآمدی نظام وقت و در زمانی دیگر به دلیل تغییر توازن قدرت و مناسبات بینالمللی در منطقه و فرامنطقه صورت میگرفته است. قدرتهایی که همیشه سعی داشتهاند با کارت ملت ایران در زمین سایر ملل بازی را به نفع خود تغییر دهند. زمانی که بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران با شعار نه شرقی و نه غربی، پیام انقلاب را به تمامی کشورها صادر کرد، باید پیشبینی میشد که قدرتهای دو بلوک شرق و غرب، منافع ملی خود را هیچگاه فدای ملت ایران نخواهند کرد و بدون شک این قدرت میدان و دیپلماسی جمهوری اسلامی است که تأمین کننده منافع ملی خواهد بود.
#دوستان_کتاب
📚@dostaneketab