🔹بسم الله الرحمن الرحیم 🔹
✅#حدیث_روزانه
🌟🌼 امام حسن مجتبی (ع):
نابودى مردم در ۳ چيز است 👈🏻 تكبّر و حرص و حسادت؛ زيرا تكبّر، باعث نابودى دين است و ابليس به سبب همين خصلت لعنت شد
آزمندى دشمن جان است و به واسطه همين خوىْ آدم از بهشت رانده شد
و حسادت، راهنماى به سوى بدى و نابكارى است و بر اثر همين حسادت بود كه قابيل، هابيل را كشت.
📚 بحارالأنوار ۷۸/۱۱۱/۶
۱۹ بهمن ۱۴۰۲
✅ راه رسیدن به آسايش دائم در زندگی چیست؟
🌹 جواب پیامبر اکرم (ص) :
مردم تا وقتى كه امر به معروف و نهى از منكر كنند و به يكديگر در نيكى و #تقوا کمک کنند پيوسته در آسايش به سر مى برند. اما هرگاه چنين نباشند، بركتها از آنان گرفته مى شود و برخى از آنان بر برخى دیگر مسلط مى شوند. آن گاه نه در زمين و نه در آسمان، کسی به آنها کمک نمی کند.
✍️ شرح: تنها راه رسیدن به آسایش در زندگی این است که انسانها اهل #تقوا شوند. یعنی اهل انجام #واجبات و ترک #گناهان.
📖 لا يَزالُ النّاسُ بِخَيرٍ ما أمَروا بِالمَعروفِ ونَهَوا عَنِ المُنكَرِ وتَعاوَنوا عَلَى البِرِّ وَالتَّقوى. فَإِذا لَم يَفعَلوا ذلِكَ نُزِعَت مِنهُمُ البَرَكاتُ، وسُلِّطَ بَعضُهُم عَلى بَعضٍ، ولَم يَكُن لَهُم ناصِرٌ فِي الأَرضِ ولا فِي السَّماءِ.
📚 تهذيب الأحكام ج ٦ ص ١٨١
۱۹ بهمن ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مبعث پیامبر است و 🌸
روز اجابت دعاست
خدایا🙏
به یمن این روز فرخنده
دل همه رو شـاد کن 🌸
کسی را ناامید از
درخانه ات بازنگردان
و مهرتایید به دعاهایمان بزن 🌷
۱۹ بهمن ۱۴۰۲
✅ داستان کوتاه (181)
🌷 اعجاز پیامبر (ص)
من با پیامبر (ص) بودم. سران قریش نزد او آمده و گفتند: اي محمـد! تو ادعاي بزرگی می کنی که هیـچ یک از پـدران و خاندانت نکرده اند. ما از تو معجزه می خواهیم. اگر پاسخ مثبت داده و انجـام دهی، می فهمیم که تـو پیـامبر و فرسـتاده خـدایی و اگر از انجـام آن سـر باز زنی، خـواهیم دانست سـاحر و دروغگویی.
رسول خدا (ص) فرمود: شما چه معجزه اي از من می خواهید؟
گفتند: از این درخت بخواه تا از ریشه کنده شده و پیش تو بایستد.
حضـرت فرمود: خداونـد بر هر کاری تواناست. اگر خداونـد این کار را بکنـد، آیا ایمان می آورید و به حق شـهادت می دهید؟
گفتند: آري.
پیـامبر فرمـود: مـن بـه زودي نشانتـان می دهم آنچه را که خواسته ایـد. ولی بهـتر از هر کسـی می دانم شـما به خیر و صـلاح بـر نخواهید گشت و مسـلمان نخواهید شد. زیرا در میان شـما کسی هست که کشته خواهد شد و در چاه بدر دفن خواهد شد. همچنین کسی هست که در جنگ احزاب شرکت خواهد کرد.
پیامبر خدا سپس به درخت اشاره کرد و فرمود: اي درخت! اگر به خـدا و روز قیامت ایمان داري و میدانی من پیامبر خـدا هستم، به فرمان خـدا ریشه هایت را از زمین درآورده و به فرمان خدا پیش روي من قرار بگیر.
سوگنـد به پیـامبري که خداونـد او را به حق مبعوث کرد، درخت با ریشه از زمین کنـده شـد و با صـداي شدیـد هماننـد به هم خوردن بال پرنـدگان یا به هم خوردن شاخه هاي درختان، جلو آمـد و پیش روي پیامبر(ص) ایسـتاد، طوري
که برخی از شـاخه هـاي بلنـد خود را بر روي پیامبر(ص) و بعضـی دیگر را روي من که در طرف راست پیغمـبر ایستاده بودم، انداخت.
وقتی سـران قریش این منظره را دیدنـد با کبر و غرورگفتنـد: به درخت فرمان بـده نصـفش جلوتر آیـد و نصف دیگر در جاي خود بماند.
رسول خـدا فرمان داد و نیمی از درخت با وضع شـگفت آور و صداي سـخت به پیامبر نزدیک شد، گویا می خواست دور آن حضرت بپیچد، دوباره سران قریش از روي کفر و سرکشی گفتند: فرمان بده این نصف بازگردد و به نصف دیگر ملحق شود و به صورت اول درآید.
پیامبر(ص) دستور داد و چنان شد که آنان می خواستند.
من گفتم: لا اله الا الله! اي رسول خـدا! من نخستین کسـی هسـتم که به تو ایمان آوردم، و نخستین فردي هسـتم که اقرار می کنم درخت با فرمان خدا براي تصدیق نبوت و بزرگداشت رسالت تو، آنچه را خواستی انجام داد.
ولی بزرگان قریش همگی گفتند: محمد ساحري است دروغگو که سحري شگفت آور دارد و بسیار با مهارت و استاد است.
سپس با اشاره به من به پیامبر (ص) گفتند: آیا رسالت تو را کسی جز امثال این علی (ع) باور می کند؟
📚 داستانهای بحارالانوار، ج 10، ص 48
۱۹ بهمن ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا پولهاتونو میبرید زیارت؟
چقدر زیبا شهید مطهری ۴۰ سال پیش جواب این شبهه ضداهلبیت رو داده...
سلام خدا بر او باد.
#اربعین
۱۹ بهمن ۱۴۰۲
۱۹ بهمن ۱۴۰۲
۱۹ بهمن ۱۴۰۲
۱۹ بهمن ۱۴۰۲
۱۹ بهمن ۱۴۰۲
۱۹ بهمن ۱۴۰۲
۱۹ بهمن ۱۴۰۲
هدایت شده از یا زهرا(س) _ (ح.آزادی)
🍎♥️🍏♥️🍐♥️🍇♥️🍓♥️🍋♥️🍑♥️
بسمه تعالی
نگار من که به مکتب نرفت و خط ننوشت
به غمزه مسأله آموز صد مدرّس شد.
یارب عید است عطا بر همه ده/ بر غصه و غمهای همه خاتمه ده/ پایان غم همه ظهور مهدی است/ یارب تو فرج به مهدی فاطمه ده.
مبعث ختم المرسلین رسول گرامی اسلام حضرت محمد بن عبدالله صلیاللهعلیهوآله مبارک باد.
🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎
۱۹ بهمن ۱۴۰۲