دوتا کافی نیست
✅ دکتر رخشانی: "باید کارشناسانی در مراکز بهداشت، مستقر شوند که معتقد به افزایش جمعیت باشند." #تنظی
#پیام_مخاطبین
📌به این مسئله رسیدگی کنید.
#مراکز_بهداشت
#کنترل_جمعیت
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
✅ مرحوم علامه محمد تقي جعفري(ره) در پاسخ به فيلسوف شهير اروپايي، «برتراند راسل» که پرسیده بود، چرا اسلام اين قدر به ازدواج بها داده و برايش قانون وضع کرده است؟! نوشت:
«با ازدواج مي خواهد انسان به وجود آيد، مسأله ي انسان مطرح است.»
#ازدواج_در_وقت_نیاز
#فرزندآوری
#سبک_زندگی_اسلامی
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#مقام_معظم_رهبری
🚨باید ترسید....
مسئلهی فرزندآوری و مسئلهی نسل بسیار مهم است؛ این موضوعی است که بنده بارها در این چند سال اخیر تکیه کردهام و تأکید کردهام، [ولی] متأسّفانه حالا که انسان نتایج را نگاه میکند، معلوم میشود که خیلی این تأکیدها تأثیر زیادی نداشته.
اینها احتیاج دارد به قانون، احتیاج دارد به دنبالگیری جدّی دستگاههای اجرائی و بایستی بِجِدْ مسئلهی فرزندآوری را مهم دانست و از پیری جمعیّت ترسید. حالا خارجیها را کار نداریم؛ دشمن، دشمن است؛ امّا بعضی کجسلیقگیها را متأسّفانه آدم در داخل مشاهده میکند -یک جایی خواندم- که میگویند «آقا! پیری جمعیّت اشکالی ندارد»! چطور اشکالی ندارد؟ یکی از پُرفایدهترین ثروتهای یک کشور، جمعیّت جوان در یک کشور است که ما بحمدالله از اوایل انقلاب تا امروز برخوردار بودهایم و اگر بنا باشد بعداً برخوردار نباشیم، یقیناً عقب خواهیم ماند.
🔹"بیانات رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با نمایندگان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، ۹۹/۴/۲۲"
#بحران_جمعیت
#سالخوردگی_جمعیت
#جمعیت_مولفه_قدرت
#فرزندآوری
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
9.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ دکتر اکبری، مشاور عالی وزارت بهداشت:
❌در نظام بهداشت و درمان، اگه خانم چهل ساله ای بخواد باردار بشه، پدرش رو در میارن!!!
⚠️هیچ پزشک و مامایی حق نداره، مادر باردار رو مجبور و تهدید به انجام غربالگری کنه و به واسطه اون باعث ترس و وحشت خانم باردار بشه...
📌رهبر انقلاب با صدای رسا گفتن در مورد جمعیت اشتباه کردیم، هیچ کس بعد از ایشون نگفت اشتباه کردم و حتی به خاطرش جایزه گرفتن و باهاش پز دادن، که پدرِ مردم رو در آوردن...!!!
#بارداری_بعداز_35_سالگی
#غربالگری
#کنترل_جمعیت
#وزارت_بهداشت
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#تجربه_من ۳۸۵
#فرزندآوری
#غربالگری
#جنایت_سقط_جنین
فرزند سومم رو باردار بودم، دکتر گفتن باید آزمایش غربالگری رو انجام بدید. حدودا ۳۳ ساله بودم. وقتی آزمایش ها رو انجام دادم، گفتن ریسک سندرم داون بالاست، به همین دلیل دوباره آزمایش غربالگری رو تکرار کردند، متاسفانه دوباره نتایج قبلی رو نشون داد.
پزشک هم گفت تا قبل از تمام شدن ۵ ماهگی جنین، آزمایش ژنتیک رو انجام بده تا بتونیم دستور سقطش رو بدیم چون اگر زمان بگذره دیگه نمی تونیم سقطش کنیم.
من هم بسیار مضطرب شدم و دوران خیلی بدی رو گذراندم و با تحمیل هزینه سنگین آمینوسنتز به همسر جان، آزمایش ژنتیک رو که خالی از خطر نبود، انجام دادم. البته همون اول یه رضایت نامه از ما گرفتن که هر مشکلی اعم از پارگی کیسه آب و آسیب دیدن و یا سقط بچه بشه، بیمارستان هیچ مسئولیتی در قبال این موضوع نداشته باشه.
برام جالب بود که توی مرکزی که آزمایش ژنتیک انجام میشد، تمام خانم های باردار بالای ۳۵ سال به دستور پزشک مراجعه کرده بودند و البته عده ای هم مثل من زیر ۳۵ سال بودند.
اونجا رفتم و از مسئول آزمایشگاه چندتا سوال پرسیدم. مثلا پرسیدم چه تعداد از خانم هایی که میان اینجا و آزمایش ژنتیک میدن، مشخص میشه که بچه شون مشکل ژنتیکی دارن؟ ایشون گفتن تا به حال یک مورد هم نداشتیم. خیلی برام عجیب بود چون با تعداد زیادی از خانم ها ی بارداری که مراجعه کرده بودن اونجا صحبت میکردم و شماره هامون رو به هم دادیم که بعدا از هم خبر بگیریم. که بعدا متوجه شدم همه ی اون خانم ها هم جواب آزمایش هاشون مثل من منفی بوده.
متصدی آزمایشگاه می گفت خانم هایی که اقوام درجه یک شون مشکل دارن و یا یکی از فرزند انشون مشکل دارند و یا با همسرشان رابطه ی فامیلی درجه یک دارند باید به اینجا ارجاع داده بشن، نه هر کسی که آزمایش غربالگریش مشکل داره، چون امکان خطا توی آزمایش غربالگری خیلی بالاست. این وسط فقط دلم برای مادرها و بچه هایی می سوخت که به محض گرفتن نتیجه ی غربالگری ها به خاطر اینکه هزینه آزمایش ژنتیک رو نداشتن، رفتن و به صورت غیر قانونی طفل معصوم هاشون رو از حق حیات محروم کردند. اون هم به خاطر آزمایشی که اینقدر درصد خطاش بالاست.
تا به حال این اتفاق برای افراد زیادی که در اطرافم هستند افتاده که گفتن غربالگری شون مشکل داره ولی شکر خدا همه شون بچه های سالمی به دنیا آوردن. وقتی دیدم که جواب این آزمایش ها قابل اعتماد نیست برای بچه ی چهارمم با توجه به اینکه سنم بالاتر هم رفته بود و حدود ۳۶ سالم بود، هیچکدوم از اون آزمایش ها رو ندادم چون هیچکدوم از علائم خطر (رابطه فامیلی و...) رو هم نداشتم بحمدالله محمدعلی نازم در کمال صحت و سلامت به دنیا اومد و دیگه از اون اضطراب ها هم خبری نبود.
متاسفانه این آزمایش ها، آفت آرامش خیلی از مادرها و منبع درآمد برای خیلی های دیگه شده...
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
❌شاید نان و دارو را تحریم کنند، اما وسایل پیشگیری از بارداری را هرگز!
◀️ #صندوق_ضد_جمعیت سازمان ملل که برای اجرای پروژه جهانی «کنترل جمعیت» و به توصیه راکفلر سوم ایجاد شد و بودجهاش را از آژانس توسعه بینالمللی آمریکا (USAID) گرفت، در حرکتی بشر دوستانه پس از #انفجار_بيروت، دور افتاده و به مردم وسایل پیشگیری رایگان میدهد.
👈 لبنان یکی از کمترین نرخهای باروری را در بین کشورهای مسلمان دارد و هر زن لبنانی در سن باروری به طور متوسط در سال ۲۰۱۸، تنها ۱.۷ بچه به دنیا آورده.
⚠️مواقع بحران، فرصت مغتنمی برای تغییر رفتار و ذهنیت مردم هست.
#کنترل_جمعیت
#جمعیت_مولفه_قدرت
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
دیوار تحریم، دروازه تشویق
علامه طهرانی (ره) در کتاب ارزشمند «کاهش جمعیت؛ ضربه ای سهمگین بر پیکر مسلمین» می نویسد:
📌«مگر در مدّت جنگ تحميلي مشاهده نكرديد كه دنياي صهيونيزم و استكبار #آمريكا با تحريم اقتصادی، دروازهها را به روي ايران مسدود نمود و حتی دارو و وسائل جراحي را براي مجروحان جنگي منع كرد؛ با آنكه در تمام دنيا هلال احمر موظف است براي مجروحان غذا و دارو ببرد و هيچ قوه عمليه نميتواند مانع گردد. ماهها و سالها گذشت و مجروحان ما براي عمل جراحي نخ بخيه نداشتند و مجروحان مي مردند. روزي در بيمارستان حضرت امام رضا عليهالسلام در همين خيابان كشي هاي ممتد آن مي رفتم؛ ناگاه يك خانم پرستاري از داخل كه مرا ديده بود، دهشت زده به سوي من دويد و گفت: آقا چكار بكنيم؟! نخ بخيه نداريم و مجروحان قابل معالجه در برابر چشمان ما به واسطه كمبود نخ بخيه جان ميسپارند.
📌اين صندوق جهاني پول و خانم دكتر نفيس صديق پاكستانيـ آمريكایي كجا بود آن وقت كه اين صندوق را نه اينكه به كمك بطلبد، بلكه فقط يك ندا كند كه: اجازه ورود نخ بخيه و آلات جراحي پزشكي را به ايرانيان بدهيد! اينك قدم بر چشم ما گذارده، و ايران ما را چندين بار منوّر فرموده و وسائل پيشگيري از آبستني را، از آمپولهاي گرانقيمت و دستگاههاي آی يو دي و انواع قرص و كاندوم و غيره به اقصي نقاط روستاها ميرساند و براي هر عمل بستن لولۀ زنان (توبكتومي) و بستن لوله مردان (وازكتومي) پاداش هاي فراوان مي دهد و آنان را در امور زندگي در اولويت قرار ميدهد.»
#صندوق_ضد_جمعیت
#جمعیت_مولفه_قدرت
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#آیت_الله_حائری_شیرازی
✅خانمها به شوهرشان بگویند، نانی که سر سفره می آوری، اگر کم باشد و حلال، بهتر است که حرام باشد و زیاد. رزق مختصر و حلال، همان جاده تنگی است که منتهی به پل میشود، که آخرش سلامتی است. سفره اگر رنگین باشد و حرام، آن جاده پهنی است که ماشین میتواند به سرعت در آن بتازد، اما پل ندارد و به دره سقوط میکند.
✅ای مرد! این را خوب دریاب که تو راننده ماشین هستی و اهل و عیال تو مسافرانت. مبادا وسوسه ات کنند که «چرا در این جاده ی سنگلاخ و تنگ آمده ای؟ ما یک ساعت در ماشین فلانی نشسته بودیم، چقدر کیف داشت، جاده اش صاف بود و نرم ».
✅ راه تقوی راهی است که سرازیری و سربالایی، سنگلاخ و گردنه، تنگنا و معبر دارد، اما آخرش «پل» دارد اما جاده ی دنیا اتوبانی است که هرچه سریعتر بروند، زودتر به ته جاده که پلی در کار نیست میرسند و به دره پرت میشوند.
✅ گاهی یک عابر، لنگ لنگان میگذرد، نه تنها ماشین ندارد و پیاده است، که لنگ هم میزند، اما او در راه نجات است، با نظر حقارت در او منگر.
#آداب_همسرداری
#سبک_زندگی_اسلامی
#رزق_حلال
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1