🌺🌺🌺🌺فرودگاه فرشتگان مناسب برای دعوت به نماز وتربیت کودک ونوجوان . خدمت گرامیان کتاب خوان.... برای تهیه هر چه آسان تر وبهتر با شماره همراه 09135438615 تماس حاصل بفرمایید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
متفاوتترین نانوا و نانواییایرانی که از دیدنش جا میخورید و شوکه میشوید!
مردی با یکپا که تمام کار های نانوایی را خودش به تنهایی انجام می دهد و تنها نانوا ایرانیست که نانش به کشورهای خارجه صادر می شود! درود بر شرف چنین شیر مردهایی که هیچگاه دست از تلاش نمی کشند👌
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨ببینید | اعتراض شدید رهبر انقلاب خطاب به مسئولان
⚠️ چرا اسناد #لانه_جاسوسی را در کتب درسی قرار نمیدهید؟ چرا نمیگذارید نسل جوان ما بفهمد آمریکا با ما چه کردهاست؟
🔻 بعد از آنکه جوانهای ما رفتند و این #لانه_جاسوسی را تسخیر کردند و با زحمت زیاد توانستند کاغذهایی را که خرد شده بود، مدارکی را که در کاغذخردکن ریخته شده بود، گردآوری کنند، جمع کنند، بههم بچسبانند و بهصورت کتاب دربیاورند، آنوقت معلوم شد که چه توطئههایی هم در طول این مدّت در داخل سفارت آمریکا وجود داشته. این کتابها حدود هفتاد جلد است؛ شماها خواندهاید اینها را؟ چرا هیچ نشانی از مضامین برگزیدهی این کتابها در مجموعهی مدارس ما، دبیرستانهای ما، دانشگاههای ما نیست؟ چرا؟ این یکی از اعتراضهای من است. وزیر جدید محترم آموزشوپرورش(آبان ۱۳۹۵) اینجا در جلسه هستند؛ چرا اینها را داخل #کتابهای_درسی قرار نمیدهید؟ چرا نمیگذارید #نسل_جوان ما، نسل جدید ما بفهمد و بداند که آمریکا با اینجا چه کرده و چه توطئههایی زیر سر داشته است؟
📜 پرونده سایت KHAMENEI.IR در ایام ۱۳ آبان با هشتگ #لانه_جاسوسی منتشر خواهد شد.
🔍 سایر کیفیتها👇
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=34815
#اطلاعیه
🌺🍀🌺🍀🌺🍀🌺🍀🌺🍀🌺
با سلام و احترام خدمت اولیاء محترم؛
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
🔷 ضمن تقدیر و تشکر از شما اولیاء گرامی که دغدغه ی تعلیم و تربیت فرزند عزیز خود را داشته و دعوت های مدرسه را اجابت نموده و ما را در پیشبرد اهداف آموزشی و پرورشی مدرسه یاری فرمودید؛
🔷 اینک از جنابعالی جهت شرکت در جلسه اولیاء دعوت به عمل می آوریم، تا علاوه بر پرداختن به نکات حائز اهمیت، در برگزاری انتخابات "انجمن اولیاء و مربیان" نیز از حضور شما بهره ببریم.
👈 شایان ذکر است که حضور حداقل یکی از اولیاء دانش آموز، در این جلسه الزامی است.
🌹پیشاپیش بابت حضور منظم شما بزرگواران، متشکریم.
📆زمان: دوشنبه 13/آبان/1398
🕰ساعت: 18:30
🏢مکان: نمازخانه دبستان
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
📝مدیریت دبستان قرآنی پسرانه اباصالح(عج)_شعبه دورشهر
https://eitaa.com/dpgabasaleh