دو ضعف بزرگ حکومت اسد
حکومت بشار اسد دو ضعف بزرگ داشت که زمینه ساز اصلی سقوط آن شدند: ضعف اول عدم توجه جدی او به خواست ها و نیاز های مردم سوریه و بی اعتنایی به نارضایتی مردم بود و ضعف بزرگ دیگرش این بود که نتوانست ارتش کارآمدی را تربیت کند.
ارتش سوریه از نظر امکانات و تجهیزات کم نداشت، اما تربیت و اراده و عزم لازم برای مقابله با دشمن را نداشت. ارتشی بود تنبل و مفتخور که نه در برابر حملات هرروزه رژیم صهیونیستی جز تماشای ذلیلانه واکنشی نشان می داد و نه در برابر گروه های تروریستی می ایستاد.
این نیروهای جهادی مقاومت و برخی دولت های دیگر بودند که با گروه های تروریستی مقابله می کردند و بارها حکومت او را از خطر سقوط نجات دادند و دراین بار آخر که آنها زمینه ورود به صحنه را نیافتند در طرفهالعینی سقوط کرد.
☑️ اسد اگر بجای صرف هزینه برای چنین ارتش ذلیلی، گاوداری می زد، نفعش برای خود او و مردم سوریه بسیار بیشتر بود.
🟢#محمدفنائی_اشکوری
http://eitaa.com/dreshkevari
میدان آزمونی برای گروه های تروریستی سوریه و شناخت ماهیت آنها
در حالیکه گروه های تروریستی در سوریه سرمست از پیروزی مفت و آسانی که بدست آورده اند مشغول جشن و پایکوبی و غارت اموال عمومی هستند، رژیم صهیونیستی همچون کفتار لاشخور از فرصت استفاده کرده در حال بمباران زیرساخت های سوریه و اشغال بخشهایی از خاک این کشور است.
تاریخ تجاوزهای اسرائیل اثبات کرده است که این رژیم جایی را که اشغال کند هرگز ترک نمی کند مگر با زور، چنانکه در لبنان دیدیم.
اینک باید دید این گروهها چه واکنشی نشان خواهند داد. آیا با اسرائیل به مقابله خواهند پرداخت؟ اگر آنها دلسوز سوریه اند و قیام آنها برای نجات سوریه از حکومت بشار اسد است، اینک خاک سوریه مورد تجاوز و اشغال اسرائیل و اصل موجودیت این کشور در معرض تهدید است.
این یک میدان آزمونی است برای این گروهها و راهی است برای شناخت بهتر ماهیت آنها.
هم میدانی است برای راستی آزمایی ادعای آنها که هدفشان نجات سوریه است و هم میدانی است برای آزمودن میزان قدرت نظامی آنها. آیا قدرت نظامی این گروه ها حکومت اسد را شکست داد، یا پشتیبانی قدرت های بیگانه و ضعف و بی کفایتی ارتش سوریه؟
🟢#محمدفنائی_اشکوری
http://eitaa.com/dr_Fanaei
18.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ترکفعل یک سردار سپاه، خسارات جبرانناپذیری به ج.ا وارد کرد‼️
🇾🇪 حرف حساب و ساده ای که بی توجهی به آن بارها و بارها باعث صدمات کمرشکن شده است.
سوریه تمام شد به فکر ایران باشیم.
همه توجهات را به سوریه متمرکز نکنیم. سوریه تمام شد. نیم نگاهی به سوریه داشته باشیم و از ماجرای تلخ سوریه عبرت بگیریم. اما به فکر ایران باشیم. فتنه گران همان خواب ها را برای ایران هم دیده اند!
درست است که ایران به مراتب قوی تر و با ثبات تر از سوریه است و قابل قیاس با آن نیست، اما به همان میزان دشمنانش نیز به مراتب بیشتر، سرسخت تر و خبیث تر هستند.
بسیاری از حوادث غیر قابل پیش بینی و غافلگیر کننده اند بطوری که پس از وقوع آنها دهان ها از شگفتی باز می مانند!
نداند به جز ذات پروردگار
که فردا چه بازی کند روزگار
🟢#محمدفنائی_اشکوری
http://eitaa.com/dr_Fanaei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوابی که شیاطین برای ما دیدند
تصرف ایران و غارت منابع ایران توسط آمریکا در فیلم سینمایی w 2008
توی کمتر از ۳ دقیقه، خیلی ساده و روان داره توضیح میده داستان چیه
🔘 کانال خبری،فرهنگی شهرکریمه
🆔https://eitaa.com/joinchat/1586298880Ca6a2178304
🌐www.shahrekarimeh.ir
با اتحاد و درایت و همت می توانیم این نقشه های شیطانی را خنثی کنیم و طعم تلخ شکست را به شیاطین بچشانیم.
🟢#محمدفنائی_اشکوری
http://eitaa.com/dr_Fanaei
بودن یا نبودن!
قبلا به تفصیل توضیح دادم که جمهوری اسلامی ایران یا باید ابرقدرت باشد یا اصلا نباشد. ما در حساس ترین پیچ تاریخی قرار داریم. انتخاب و تصمیم با ماست.
کشور ما این ظرفیت را دارد که از قدرت های برتر جهان بشود. کافیست ما هم این عزم و همت را داشته باشیم.
مساله بودن و نبودن است.
آیا در مسیر این هدف در حرکت هستیم و این گونه که می رویم به آن مقصد می رسیم؟
سوگمندانه خیر. با این فرمان که تاکنون رانده ایم و اکنون می رویم با آن مقصد نسبتی نداریم. اما اگر درایت و همت بورزیم و بخواهیم «می توانیم».
من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم
تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال
🟢#محمدفنائی_اشکوری
http://eitaa.com/dr_Fanaei
عوامل سقوط حکومتها و زوال تمدنها
عامل سقوط حکومت ها معمولا یا نارضایتی داخلی است یا فشارهای خارجی و یا هر دو باهم. نارضایتی داخلی عوامل گوناگونی دارد، اما مهمترین عامل نارضایتی، فشار اقتصادی بر مردم است. آستانه صبر مردم و همینطور قدرت مقاومت حکومت در برابر فشارها حدی دارد.
حال اگر بر نارضایتی داخلی، فشارهای خارجی نیز افزوده شود و این نارضایتی از درون و فشارها از بیرون به صورت فزاینده ای رو به افزایش باشد و حکومت در حل مشکلات اقتصادی و اصلاح روابط خارجی توفیقی نداشته باشد، سقوط آن حکومت قطعی است.
اگر بر این مشکلات و فشارهای داخلی و خارجی، اختلاف در درون حاکیمت نیز افزوده شود، سرعت سقوط شتاب بیشتری خواهد گرفت.
در چنین شرایطی اگر عقلای قوم خردمندانه و دلسوزانه و هوشمندانه و با سرعت عمل بتوانند راه حل هایی برای کاستن فشارها و غلبه بر مشکلات بردارند، روزنۀ امیدی برای برون رفت از بحران و خطر سقوط باز خواهد شد، والا باید منتظر شمارش معکوس دوران حاکمیتشان باشند. اقدامات و تلاشهای دیگر برای بقا حداکثر ممکن است تاریخ زوال را قدری به تاخیر بیندازد.
بر جهان و تاریخ و جوامع، قوانین ضروری علی و معلولی حاکم است که تخلف ناپذیر و بی رحم است و با کسی و جمعیت و ملتی تعارف ندارد. سنة الله الّتی قد خلت من قبل و لن تجد لسنة الله تبدیلا.
🟢#محمدفنائی_اشکوری
http://eitaa.com/dr_Fanaei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیض ببرید. التماس دعا!😄
تعارض های موهوم میان تئوری های علمی و اصول الاهیاتی
ارایه شده در همایش بین المللی قرآن و علم
محمد فنائی اشکوری
چکیده
معرفت انسان به دینی و غیر دینی (بشری) تقسم می شود. معرفت دینی برآمده از آموزه های ادیان و کتاب های مقدس است که به اعتقاد متدینان ریشه در وحی الهی دارد. معرفت بشری (غیر دینی) هر آن معرفتی است که انسان با استفاده از قوای معرفتی خود بدون بهره گیری از وحی بدست می آورد. معرفت بشری انواعی دارد: حسی، شهودی فطری، تجربی، عقلی، تاریخی، و شهودی عرفانی.
بحث تعارض میان معارف بشری و معارف دینی در همۀ انواع معرفت قابل طرح است، چون در متون دینی نمونه هایی از انواع معارف تجربی، تاریخی، عقلی، و عرفانی دیده می شود. اما مباحثی که امروزه تحت عنوان تعارض علم و دین مطرح است بطور عمده ناظر به تعارض علوم تجربی با معارف دینی است.
مدعای ما این است که اولاً بسیاری از مواردی که به عنوان تعارض میان یافته های علم تجربی و دین طرح شده (در موضوعاتی همچون غایتمندی موجودات، اشرفیت انسان، وجود خدا و آفرینش) در واقع تعارض میان علم تجربی و دین نیست، بلکه تعارض میان برخی نظریات فلسفی با باورهای دینی است، و ثانیاً این تعارض ها قابل حل و پاسخ دادن است.
🟢#محمدفنائی_اشکوری
http://eitaa.com/dr_Fanaei
تعارض علم تجربی و دین.mp3
20.29M
ارایه شده در:
🍀همایش قران و علم🍀
۲۲ آذر ۱۴۰۳
🌴تعارض های موهوم میان تئوری های علمی و اصول الاهیاتی🌴
انواع شش گانه معارف بشری
تعارض میان معارف بشری و معارف دینی
آیا علم تجربی می تواند با آموزه های مابعدالطبیعی دین در تعارض باشد؟
ارجاع تعارض علم و دین در موضوعات مابعدالطبیعی به تعارض فلسفه مادی و فلسفه الهی
🟢#محمدفنائی_اشکوری
http://eitaa.com/dr_Fanaei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻ایران، خوزستان، کوشک اندیکا.
هموطن! بیاییم همه باهم (از هر قومیت و زبان و مذهب و عقیده و مرام و مسلک و جریان سیاسی) متحد باشیم و برای حفظ و پیشرفت همه جانبه و اعتلای این کشور زیبا و استثنایی (در تاریخ و جغرافیای جهان) با تمام توان بکوشیم و فداکاری کنیم.
🟢#محمدفنائی_اشکوری
http://eitaa.com/dr_Fanaei
❌ بیژن عبدالکریمی استاد فلسفه:
⏪بسیار جالب است، افکار عمومی در ایران را به سمتی هدایت میکنند که مردم روسری از سر بردارند و علیه حکومت دینی بایستند.
▪️همان ها در سوریه افکار عمومی را به سمت گرایش به ریشهای بلند سلفی هدایت میکنند تا علیه حکومت سکولار بجنگند و یک حکومت سلفی با قوانین اسلامی و سفت و سخت بیاورند.
▪️بیاید کمی خودمان را از فریبهای بزرگ رهایی بدهیم، بشار از آل سعود دیکتاتورتر است یا از آل خلیفه؟
آزادی های سیاسی و اجتماعی اش از عربستان سعودی کمتر است؟ هرآنچه غرب کوشید تا بن سلمان در عربستان اجرا کند، سالها قبل در سوریه وجود داشت، نه دین اجباری بود، نه حجاب.
مشروب هم سرو میشد، که البته اکنون اعضای تحریر الشام در حال حمله به فروشگاه های مشروبات الکلی هستند در حلب و باقی شهرهای در دستشان.
بین دختر و پسر هم دیوار نبود و...
▪️بروید فیلم های سوریه که قبل 2010 در یوتیوب بارگذاری شده اند را ببینید، کشوری زیبا، توریستی، فعال و پویا، که کنسرت های خارجی که الان در عربستان مد شده، در آنجا برگزار میشد... هیچ شباهتی به کشورهای عربی دیگر نداشت، از همه هم سکولارتر بود
اما اما و اما، برای اسرائیل یک تهدید بود و غرب این را نمی پذیرد.
▪️بحث نه بر سر دین شماست، نه دیکتاتور بودن یا نبودن حکومت شما و نه حتی سکولار یا مذهبی بودن آن... هر کدام از اینها به مقتضای نیاز آنها میتواند برای ما مردم این منطقه زیبا یا زشت جلوه کند.
▪️ما مردم خاورمیانه کی میخواهیم به خود بیاییم و دست از بازیچه سیاستهای غرب و شرق شدن برداریم، خدا میداند. هر روز سازی میزنند و ما هم به هر سازشان آن گونه که می خواهند می رقصیم.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
تمایز فلسفه و کلام.mp3
10.97M
تمایز فلسفه و کلام به چیست؟
آیا روح روش کلام متفاوت با فلسفه است؟
آیا متکلم از عقاید از پیش تعیین شده دفاع می کند؟
آیا فیلسوف در هر حوزه ای باید با روش فلسفی تحقیق کند؟
آیا فیلسوف می تواند متکلم هم باشد؟
آیا فیلسوف حق ندارد وارد بحث کلامی شود؟
براساس آنچه گفتیم
آیا اقای دکتر دینانی فیلسوف است؟
🟢#محمدفنائی_اشکوری
http://eitaa.com/dr_Fanaei
دشمن برای همه سناریوهای محتمل و ممکن علیه جمهوری اسلامی طرح، برنامه، تحلیل، نیرو، بودجه، سلاح، ابزار و.... دارد و همه گزینه هایش روی میز است.
آیا ما همه این سناریوها و گزینه ها را می شناسیم و برای مقابله با آنها طرح، برنامه، تحلیل، نیرو و... در همان سطح داریم و همه گزینه ها را روی میز (در شعار نه، در عمل) داریم؟
🟢#محمدفنائی_اشکوری
http://eitaa.com/dr_Fanaei
علامه طباطبایی فیلسوف، مفسر و عارف.mp3
5.74M
علامه طباطبایی فیلسوف، مفسر و عارف
جامعیت علمی و مقام معنوی علامه طباطبایی
جمع عقلانیت فلسفی، اجتهاد دینی و شهود عرفانی
علامه الگوی یک عالم ربانی موفق و اثرگذار
میراث گرانسنگ علامه در سه حوزه: فلسفه، الاهیات و عرفان
🟢#محمدفنائی_اشکوری
http://eitaa.com/dr_Fanaei
هدایت شده از محمد فنایی اشکوری
چرا دینانی فیلسوف نیست؟ / میرتاج الدین و فقدان "دستگاه فکریِ منسجم فلسفی" در اندیشه های دینانی - خبرآنلاین
https://www.khabaronline.ir/news/1996485/%DA%86%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%B3%D9%88%D9%81-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%81%D9%82%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%81%DA%A9%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D9%86%D8%B3%D8%AC%D9%85-%D9%81%D9%84%D8%B3%D9%81%DB%8C-%D8%AF%D8%B1?utm_source=com.google.android.googlequicksearchbox&utm_medium=referral&utm_campaign=com.google.android.googlequicksearchbox&utm_referrer=com.google.android.googlequicksearchbox
هدایت شده از محمد فنایی اشکوری
تمایز فلسفه و کلام.mp3
10.97M
تمایز فلسفه و کلام به چیست؟
آیا روح روش کلام متفاوت با فلسفه است؟
آیا متکلم از عقاید از پیش تعیین شده دفاع می کند؟
آیا فیلسوف در هر حوزه ای باید با روش فلسفی تحقیق کند؟
آیا فیلسوف می تواند متکلم هم باشد؟
آیا فیلسوف حق ندارد وارد بحث کلامی شود؟
براساس آنچه گفتیم
آیا اقای دکتر دینانی فیلسوف است؟
🟢#محمدفنائی_اشکوری
http://eitaa.com/dr_Fanaei
2.21M
👆ملاحظات استاد محسن غرویان در بحث تمایز کلام و فلسفه
🟢#محمدفنائی_اشکوری
http://eitaa.com/dr_Fanaei
ادامه بحث تمایز فلسفه و کلام.mp3
14.2M
👆ادامه بحث تمایز فلسفه و کلام
خلاصه ای از نقدهای گذشته
توضیحاتی درباره ملاحظات استاد غرویان
🟢#محمدفنائی_اشکوری
http://eitaa.com/dr_Fanaei
1.49M
ملاحظات جدید استاد غرویان
تفاوت فلسفه و کلام در نقطه آغاز
تمایز فلسفه و کلام به چیست؟ موضوع، روش یا غایت؟
آیا کلام نوعی فلسفه است؟
🟢#محمدفنائی_اشکوری
http://eitaa.com/dr_Fanaei
نسبت فلسفه و کلام.mp3
12.33M
تفاوت فلسفه و کلام در روش و موضوع و غایت
استفاده کلام از فلسفه
هماهنگی نهایی فلسفه، کلام و عرفان
تنوع روشها و وحدت نتیجه
تفاوت نگرش سنتی و جدید نسبت به فلسفه و جایگاه آن
🟢#محمدفنائی_اشکوری
http://eitaa.com/dr_Fanaei
🔴 آیا بیداریم؟
🚨مته یارار، کارشناس نظامی ترکیه اعلام کرده است که حدود ۱۰ هزار نیروی آموزشدیده در شمال سوریه برای عملیات در داخل ایران آماده میشوند. او تأکید کرده است که نوع آموزشهای ارائهشده به این نیروها برای شرایط سوریه طراحی نشده و بهطور خاص برای اجرای مأموریتهایی در ایران آموزش دیدهاند.
🚨وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: همه سیستمهای ما برای عملیات علیه ایران آماده میشوند، زیرا چشمانداز راهحل دیپلماتیک کم است.
🚨سایت العربی الجدید از هشدار آمریکا به دولت السودانی مبنی بر لزوم محدود کردن فعالیت گروه های مقاومت عراقی خبر داد. در این پیام به طور تلویحی دولت سودانی تهدید شده که در صورت عدم اجرای تغییرات، به سرنوشت حکومت اسد دچار خواهد شد.
📌ترامپ در پاسخ به سوال آیا به ایران حمله میکنید گفته است:
من نمیخواهم تا قبل از اینکه چیزی اتفاق بیفتد بگویم بله یا خیر.
✍البته که نباید این تهدیدها را بزرگنمایی کنیم و هراسی به دل راه دهیم. بیش از چهار دهه است که با این تهدیدها آشناییم. اما آیا شورای امنیت ملی و دیگرنهادهای سیاسی و امنیتی و نظامی ما به این اخبار توجه جدی دارند؟ میزان هشیاری و آمادگی ما برای پیشگیری از تهدیدهای محتمل و عکس العمل مناسب در برابر آنها چه اندازه است؟
اما فعالان سیاسی هم باید بدانند که در این وضعیت بیش از هر زمان دیگر به اتحاد و همبستگی ملی نیاز داریم و دامن زدن به اختلافات داخلی به هر بهانه ای حماقت و خیانت است.
🟢#محمدفنائی_اشکوری
http://eitaa.com/dr_Fanaei
ضرورت فلسفه و نیاز به فلسفه علوم.mp3
7.18M
ضرورت فلسفه و نیاز به فلسفه علوم
فلسفه به معنای عام از مقدمات ضروری اجتهاد است.
ارتباط و تعامل علوم و معارف
پیشفرضهای کلام
نسبت فلسفه دین و الهیات
🟢#محمدفنائی_اشکوری
http://eitaa.com/dr_Fanaei