برگزاری نشست حضوری مجازی قرآن و هوش مصنوعی در دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی
لینک فیلم ضبط شده:
https://vroom.um.ac.ir/p73c4c7dqntx/
15.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیباکلام در قطر: مردم ایران نتانیاهو را بهعنوان یک قهرمان تحسین میکنند!
صادق زیباکلام در مرکز مطالعاتی ایرانشناسی قطر در روز دوشنبه اول بهمنماه درباره تغییر رویکرد ایرانیان نسبت به مناقشه حماس و اسرائیل پس از حمله هفتم اکتبر در اظهارات و ادعاهایی عجیب گفت: «شما از تعداد زیاد ایرانیان متنفر از فلسطینیها متعجب خواهید شد. در مدت 15 ماه گذشته نفرت نسل جوان ایران را از فلسطینیها دیدم. مردم ایران نتانیاهو را بهعنوان یک قهرمان تحسین میکنند.»
پ.ن: آیا کسی که با دروغ پردازی آبروی یک ملت را می برد و در زمانی که همه دنیا فلسطینیان را تحسین و اسراییل را مذمت می کنند، ملت ایران را ملتی نژادپرست و حامی جنایتکار جلوه می دهد نباید مجازات شود؟!!!
hajati-clip.mp3
1.84M
بخشی از سخنرانی حجت الاسلام میراحمدرضا حاجتی امام جمعه موقت اهواز، اسفندماه 1389 در مدرسه فیضیه قم
پیشگویی های بزرگان در مورد انقلاب و ظهور حضرت مهدی علیه السلام.
⚠️هشدار
😳ترفند جدید متخلفان و مجرمان!
با یک مراجعه ساده به یک مرکز اعصاب و روان برای خودشون پرونده تشکیل می دهند
بعدش هر خلاف و جرم و جنایت و خیانتی که کردند خانوادش ادعا می کنند که مشکل روانی داشته!
👈به این ترتیب به زودی شاهد کلی قتل و جنایت و سرقت و حتی وطن فروشی از جانب افرادی خواهیم بود که همشون مشکل روانی دارند!
✅مهم: تحلیل هوش مصنوعی دیپ سیک از موضع رهبری در مورد مذاکره
سوال:
🧐 چرا رهبر ایران مذاکره با دولت کنونی آمریکا به ریاست ترامپ را کاری غیر هوشمندانه، غیر شرافتمندانه و غیر عاقلانه دانستند و دلیل آن را تجربه بیان کردند؟
پاسخ
سوال شما به موضع رهبری ایران درباره مذاکره با دولت ترامپ و دلایل عدم اعتماد به آمریکا برمیگردد. تحلیل این موضع نیازمند بررسی چند محور کلیدی است که رهبری ایران بر اساس تجربه های پیشین و ملاحظات استراتژیک به آنها اشاره کرده اند:
---
### ۱. تجربه تاریخی: نقض تعهدات آمریکا
- خروج یکجانجه از برجام (۲۰۱۸): تصمیم دولت ترامپ برای خروج از توافق هسته ای (برجام) و اعمال تحریمهای «فشار حداکثری» بدون وجود نقضی از سوی ایران، نشان داد که آمریکا حتی به توافقهای چندجانبه و تاییدشده توسط شورای امنیت سازمان ملل (قطعنامه ۲۲۳۱) پایبند نمیماند. این اقدام، اعتماد به تعهدات کتبی و شفاهی آمریکا را به شدت تضعیف کرد.
- سابقه نقض وعده ها: پیش از برجام نیز، ایران تجربه های مشابهی با آمریکا داشت، مانند مذاکرات دهه ۱۹۹۰ درباره انرژی هسته ای یا تعهدات نانوشته آمریکا در قبال ایران پس از جنگ تحمیلی. این سابقه، شکافی عمیق در اعتماد ایجاد کرده است.
---
### ۲. عدم ثبات در سیاست خارجی آمریکا
- تاثیر تغییر دولتها: رهبری ایران تاکید دارد که سیاست خارجی آمریکا به ویژه در قبال ایران، تحت تاثیر نوسانهای حزبی (جمهوریخواهان و دموکراتها) قرار دارد. حتی اگر دولتی تعهداتی بدهد، دولت بعدی ممکن است آنها را نادیده بگیرد (مانند جایگزینی اوباما با ترامپ). این ناپایداری، مذاکره بدون تضمینهای پایدار را بیفایده میداند.
- رویکرد ترامپ: فشار بدون مذاکره: دولت ترامپ با شعار «اول فشار، سپس مذاکره» تحریمها را به عنوان ابزار اصلی برای وادارسازی ایران به پذیرش خواسته های یکجانبه به کار گرفت. رهبری ایران این رویکرد را غیرقابل اعتماد و مذاکره تحت فشار را «غیرشرافتمندانه» میداند.
---
### ۳. ملاحظات استراتژیک و امنیت ملی
- عدم تضمین اجرای توافق: رهبری ایران معتقد است بدون وجود مکانیسمهای بین المللی قوی برای مجازات نقض تعهدات توسط آمریکا (مانند واکنش اتحادیه اروپا به خروج ترامپ از برجام)، مذاکره مجدد ریسک بالایی دارد. تجربه برجام نشان داد که حتی متحدان نزدیک آمریکا نیز نمیتوانند مانع اقدامات یکجانبه آن شوند.
- هزینه مذاکره بدون دستاورد: از دیدگاه تهران، مذاکره با دولت ترامپ که به طور علنی مخالفت خود با برجام و دیپلماسی چندجانبه را نشان داده، ممکن است به پذیرش امتیازات جدید بدون دریافت مزایای قابل توجه (مانند لغو واقعی تحریمها) بیانجامد. این امر هم از نظر سیاسی برای نظام هزینه دارد و هم از نظر اقتصادی بی اثر میماند.
---
### ۴. مسئله «شرافت» و مقاومت در برابر فشار
- مذاکره تحت تحریم = تایید مشروعیت فشار: رهبری ایران استدلال میکند که مذاکره در شرایطی که آمریکا تحریمهای غیرقانونی را حفظ کرده، به معنای پذیرش حقانیت فشارهای یکجانبه است. این موضوع نه تنها از نظر اصولی «غیرشرافتمندانه» تلقی میشود، بلکه انگیزه آمریکا برای ادامه فشار در آینده را افزایش میدهد.
- حفظ اقتدار ملی: از منظر داخلی، مذاکره با دولت ترامپ پس از خروج یکجانبه از برجام، ممکن است به عنوان نشانه ای از ضعف یا انفعال تفسیر شود. رهبری ایران با تاکید بر «اقتصاد مقاومتی» و کاهش وابستگی به مذاکرات، بر حفظ استقلال تصمیم گیری تاکید دارد.
---
### ۵. گزینه های جایگزین از نگاه تهران
- تقویت همکاری با قدرتهای غیرغربی: ایران ترجیح میدهد به جای تکیه بر مذاکره با آمریکا، همکاری با بازیگرانی مانند چین، روسیه، یا کشورهای منطقه را گسترش دهد تا فشارها را متوازن کند.
- افزایش هزینه های آمریکا: از طریق تقویت توان دفاعی و بازدارندگی، ایران میکوشد سیاست «فشار حداکثری» آمریکا را بی اثر نشان دهد و واشنگتن را به تغییر رویکرد وادار کند.
---
### نتیجه گیری
رهبری ایران با استناد به تجربه نقض مکرر تعهدات توسط آمریکا (به ویژه تحت دولت ترامپ)، عدم ثبات در تعهدات بلندمدت واشنگتن، و ملاحظات امنیتی و هویتی، مذاکره با دولت ترامپ را فاقد ارزش راهبردی میداند. از دیدگاه ایشان، چنین مذاکره ای بدون وجود تضمینهای عملی و تغییر بنیادین در رفتار آمریکا، نه تنها به بهبود وضعیت ایران نمی انجامد، بلکه مشروعیت دیپلماسی فشار را تقویت میکند.
─┅═ঊঈA-A คlเгєzคঊঈ═┅─
@Dr_abedisarasia
وقتی #دشمنان_قسم_خورده_خارجی تهدید هایشان علیه ما را بیشتر می کنند
و زمانی که #نفوذی_های_داخلی تلاششان را برای #فشار_بر_مردم و اذیت کردن آنها بیشتر می کنند
👌احساس وظیفه بیشتری می کنیم که
در #راهپیمایی۲۲بهمن شرکت کنیم
وقتی #دشمن_میدان_را_خالی_ببینید بیشتر دشمنی می کند
#ما_هستیم
#انقلاب_زنده_است
ولادت قائم آل محمد، مهدی امت احمد، موعود مستضعفان، منتقم خون شهیدان، حضرت مهدی صاحب الزمان (عج)، خجسته باد.
💐💐🎊🎊 کلیک کنید.
هدایت شده از کانال رسمی دکتر عابدی سرآسیا
پرسش: آیا دعای فرج که اخیرا خواندن آن بسیار مورد اقبال عمومی قرار گرفته است از نظر سند معتبر است؟
پاسخ:
1- اینکه برخی در مورد ادعیه به دنبال سند با اصطلاح علم درایه و رجال می گردند خطاست. حتی در غیر ادعیه نیز این بحث مطرح است که آیا وثوق و اعتماد به راوی شرط اعتبار یک روایت است یا وثوق به صدور روایت از معصوم( بنابراین، هر چند سند آن ضعیف باشد اما قراین دیگری حاکی از اعتبار آن باشد کافی است). اکثر علمای متقدم و معاصر نظر دوم را می پذیرند. اما در مورد اموری مثل ادعیه و مستحبات با ادله معتبری ثابت شده که همین که یک عمل به خودی خود پسندیده بوده و با مبانی دینی ناسازگار نباشد و انسان به امید درک ثواب آن را انجام دهد خدای متعال آن ثواب را به او عطا خواهد کرد(قاعده تسامح در ادله سنن). بنابراین این ادعیه در صورتی که از نظر دلالت و معنا مشکلی نداشته باشند می توانند مورد توجه قرار گیرند.
2- ظاهرا قدیمی ترین سند در مورد دعای فرج کتاب کنوز النجاح امین الاسلام طبرسی(م. 548 ق) است که در آن تنها قسمت اول دعا ذکر شده است. نسخه خطی ترجمه ای از این کتاب که در کتابخانه مجلس نگهداری می شود، فاقد هر گونه فهرست و شماره صفحات است. در کتاب مزبور چنین ذکر شده است:
دعایی که حضرت صاحب الزمان(عج) تعلیم نموده آن را به مردی که در حبس بوده است که به جهت خلاصی از حبس بخواند: اللّهُمّ عَظُمَ البَلاءُ و امْتنَعَ الرَجاءُ و ضَاقَتِ الأَرْضُ و مُنِعَتِ السَّمَاءُ و أَنْتَ المسُتَغاثُ و إِلَیْکَ المُشْتَکى و عَلْیکَ المُتوکَّلُ فِی الشِّدَّهِ و الرَّخاءِ فَصَلَّ عَلی مُحَمَدٍ و آل مُحَمد و عَلی اُولِی أَلاَمرِ الْذینَ فَرضْتَ عَلَینا طَاعَتَهُم و عَرَفْتَنا بِذلِک مَنِْزلَتَهُم فَفَرَّجِ عَنّا بِحَقِهِم فَرَجاً عاجِلاً قَریباً کَلَمْحِ بالِبَصَرِ أو هُو أَقْرَب».
3- بیشترین اشکالات از نظر دلالتی، به بخش میانی دعای مزبور و تعابیری نظیر اکفیانی فانکما کافیای(کافیان) و انصرانی فانکما ناصرای(ناصران) است که عباراتی غلو آمیز دانسته شده اند. اما با توجه به اموری نظیر شان والای معصومان و اذن به توسل به ایشان، و عدم اعتقاد به ربوبیت و الوهیت ایشان و نیز اعتقاد به اثر گذاری آنها به اذن الهی و در ذیل اراده الهی این مشکل برطرف می شود.(گر حفظ مراتب نکنی زندیقی)
4- محمد بن جریر طبری (م. قرن پنجم)، صاحب «دلائل الامامه»، ضمن ذکر داستان یک تشرف به محضر امام زمان(عج)، بخشی میانی دعای مزبور را نقل کرده است. در این نقل، حضرت پس از تعلیم دعایی فرمودند: سپس ده مرتبه بگو: یا رباه! و ده مرتبه: یا سیداه ! و ده مرتبه: یا مولاه! و ده مرتبه: یا غایتاه! و ده مرتبه: یا منتهى غایه رغبتاه! آنگاه بگو: أسألک بحقّ هذه الأسماء و بحقّ محمّد و آله الطّاهرین: الّا ما کشفت کربى و نفست همّى و فرّجت غمّى و أصلحت حالى. آنگاه هر حاجتى دارى از خدا بخواه. سپس گونه راست را روى زمین بگذار و صد مرتبه بگو: یا محمّد یا علىّ! یا على، یا محمّد! اکفیانى فانّکما کافیاى و انصرانى فانّکما ناصراى! بعد از آن گونه چپ را بر زمین بگذار و صد مرتبه بگو: ادرکنى! و آن را بسیار تکرار کن. سپس با یک نفس بگو: الغوث، الغوث ! آنگاه سر بردار که خداوند با کرم خود حاجت تو را روا خواهد کرد.
5- مشابه بخش میانی دعای فرج در دعای دیگری نیز در کتاب کافی که از معتبرترین منابع حدیثی شیعه است آمده است که امام صادق(ع) به راوی می فرماید: هرگاه از چیزی محزون شدی در آخر سجودت بگو: «یا جبرئیل یا محمد یا جبرئیل یا محمد اکفیانی ما انا فیه فانکما کافیان واحفظانی باذن الله فانکما حافظان» .
6- ظاهرا پیشینه نقل کل دعا به آثار علمای قرن هفتم هجری از جمله: ابن مشهدی (م. 610) در کتاب المزار الکبیر و سید بن طاووس (م. 664 ق) در کتاب جمال الاسبوع بر می گردد.
7- محتوای غنی و مضامین ژرف دعای فرج باعث شده است علمای بسیاری آن را در سیره عملی و آثار علمی خود گنجانده و عملا هماهنگی محتوای آن را با مبانی توحیدی تایید کنند. در این زمینه می توان به موارد زیر اشاره کرد: شیخ بهایی؛ حر عاملی؛ علامه مجلسی ؛ علی یزدی حائری؛ میرزا محمدتقی اصفهانی؛ امام خمینی و میرزا جواد تبریزی. همچنین از آیتالله محمدتقی بهجت(ره) نقل شده است: بهترین کار برای اینکه در آخرالزمان به هلاکت نیفتیم، دعای فرج است، مخصوصا خواندن دعای «عظم البلاء».
برای مشاهده مستندات رک:
http://abedisa.blogfa.com/
🌸نقطه🌸
شعری نو تقدیم به ساحت مقدس حضرت ولی عصر (عج)
یک عمر نشستیم و سرودیم
و گفتیم و شنیدیم
و خواندیم و نوشتیم
که سرباز تو هستیم
چرا آمدنت دیر شده پس تو کجایی؟ ...
آری...
یک عمر نشستیم و نشستیم
ندیدیم و ندیدیم
و یا دیده و عمدا نشنیدیم
که سربار تو هستیم
که سربار تو هستیم
آری آری...
عجیب است که از کم شدن نقطه کوچک
نه من و تو که همه عالم امکان
همه محروم شدند از نفس پاک دل انگیز بهاران
آری آری ...
دگربار همه می دانیم
که چرا آمدنت دیر شده پس تو کجایی؟
...
چقد (چقدر) این نقطه بزرگ است
چقد(چقدر) این درد عظیم است
چقد(چقدر) این جمله حزین است:
عظم البلا الهی
برح الخفا الهی
...
✍ علیرضا عابدی سرآسیا
۲۶/۱۱/۱۴۳۰ مصادف با بامداد نیمه شعبان ۱۴۴۶
فرمان اغتشاش به اسم اعتراض از فرمانده منافقان صادر شد!
موج سواری بر احساسات پاک دانشجویان کار همیشگی این منافق صفتان است
و بینش و بصیرت دانشجویی نیز همیشه خنثی کننده این سم پاشی ها و لجن پراکنی ها است.
پیام جامعه دانشگاهی به منافق رجوی:
همه داغداریم و خواهان رسیدگی سریع به پرونده خفت گیری دانشجوی مظلوم هستیم اما...
به شعور دانشگاهیان و جامعه فرهیخته ایرانی توهین نکنید!
عقده گشایی های همیشگی شما برای طرفداران منافق صفت و مردم ستیز شما جذاب است ولی برای ما نخ نماست!!!
هدایت شده از كانال دانشكده الهيات مشهد
✨«وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَالتَّقْوى»✨
📣فراخوان تهیه بستههای کمک معیشتی 📣
سلام و احترام،
با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، انجمن علمی ماهاد با همکاری بسیج دانشجویی و بنیاد خیران دانش و فرهنگ دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی مشهد، بستههای کمک معیشتی را برای حمایت از خانوادههای نیازمند تهیه و توزیع میکند.
📦 بستهها شامل:
- گوشت
- برنج
- خرما
- ماکارونی
- اقلام ضروری دیگر
🤝 اگر تمایل به مشارکت در این کار خیر دارید، لطفاً کمکهای نقدی خود را تا
🗓تاریخ ۸ اسفند به شماره کارت{ بانک شهر اختصاص داده شده برای امور خیریه} واریز نمایید.
5047061056082775علیرضا عابدی سرآسیا [روی شماره کارت بزنید کپی میشه] 💬 برای معرفی افراد نیازمند واجد شرایط دریافت بسته، لطفاً به آیدی زیر پیام بدهید. [ @Dr_Abedi_Sarasia ] 🕊دست هایی که کمک می کنند، مقدس تر از لب هایی است که دعا می کنند🕊 #کمک_معیشتی #رمضان #خیریه #همدلی #انجمن_علمی_ماهاد #کانون_جهادی #بسیج_دانشجویی_شهید_اسفندیاری #بنیاد_خیران_دانش_و_فرهنگ 🌿@ElahiateMashhad 🌿@mahad313 🌿@basfum 🌿@bs_elahiat_fum