#اطلاعیه MINI MPA
#دوره_مدیریت_عمومی
🔸 دوره جامع "مدیریت عمومی"
❇️ با حضور اساتید مطرح و برجسته و مدیران دستگاههای کشور
🔺 بصورت "حضوری" و "غیرحضوری" و اعطای "گواهی معتبر" از دانشگاه جامع امام حسین(ع)
▫️آموزش کاربردی به مدت ۶۰ ساعت
✨ به همراه تخفیف ویژه دانشجویان، تشکلهای دانشجویی، طلاب و کارمندان
🔍 زمان شروع دوره:
از هفته دوم مرداد ۱۴۰۳ (روزهای زوج)
🔹 از ساعت ۱۶ الی ۱۹
📌 لینک توضیحات و ثبتنام در دوره:
tarjomangd.ir/event/mini_mpa1403
جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت کُد تخفیف با شماره ۰۹۳۷۵۸۱۷۳۳۰ ارتباط برقرار فرمایید.
#دوره ها
#برنامه_تربیت_رهبران_جوان
#دوره_کاربردی
🍃🌺🍃
http://eitaa.com/dr_fgarivani
https://ble.ir/dr_fgarivani
32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای چی و برای کی پوشش داشته باشم؟
نظر خانمی جیرفتی مقیم آمریکا
جالب بود.🌺
#عفاف
#حجاب
🍃🌺🍃
http://eitaa.com/dr_fgarivani
https://ble.ir/dr_fgarivani
علت اینکه می گویند رییسی برای دولت بعد ۸۰۰ همت بدهی گذاشت این نمودار است...
او کشور را با فروش صفر نفت تحویل گرفت و طی ۳۳ ماه، ۵۰۰ همت از بدهی دولت قبل را هم تسویه کرد.
روحش شاد
#شهید_جمهور
#شهید_خدمت
#جهاد_تبیین
🍃🌺🍃
http://eitaa.com/dr_fgarivani
https://ble.ir/dr_fgarivani
🔰استاد علی صفایی حائری
🔍 در نگاه دیـــــــگران
🔹مقام معظم رهبری:
ایشان در تفسیر قرآن صاحبنظر است؛ همچنان که علامه طباطبایی (ره) صاحب نظر است.
🔸 نادر طالــــــب زاده
(کارگردان و مستندساز) :
ایشان کسی بود که به راحتی میتوانست مسیحی را مسلمان کند.
🔹 آیت الله حائری شیرازی:
قدر این نویسنده، شناخته نشده است. او محتوای شهید مطهری را دارد و روش بیان شریعتی را.
🔸 رضا میرکریمی
(کارگردان سینما):
نوع برخورد ایشان و گرمایی که در لحن و نگاه ایشان بود به گونهای بود که انگار ما دوستان قدیمی هستیم که بعد از سالها دوباره همدیگر را دیدهایم.
🔹حجت الاسلام
والمسلمین عالی:
مرحوم آقای علی صفایی روحانیای بسیار بزرگوار، اخلاقی و متدین بود که تو مسائل تربیتی صاحب سبک بود.
🔸 علیرضا داوودنژاد
(کارگردان سینما):
اگر استاد در وضعیتی مثل امروز که ما در عرصه هنر، سینما، بازار ویدیو و بسیاری از چیزهای دیگر تسلیم واردات شدهایم، بالای سر فرهنگ ما حضور داشت، میتوانست همه را دور هم جمع کند تا در یک فضای صمیمی، خلاقیتها بروز نماید.
▪️ #عین_صاد
#سالروز_رحلت
#حرکت
#جمعها و #حاصل_جمعها
#مسئولیت_و_سازندگی
#حلقه_های_میانی
🍃🌺🍃
http://eitaa.com/dr_fgarivani
https://ble.ir/dr_fgarivani
سلام امام زمانم 🖤
این روزها که میگوییم:
ای اهل حرم میر و علمدار نیامد
علمدار نیامد، علمدار نیامد🏴
گاهی هم باید دم بگیریم:
ای اهل زمین مهدی زهرا نیامد
نیامد...💔😔
اللهم عجلــــ لولیڪ الفرجــ
بحق زینب (س)
23.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ظهر تاسوعا برای اطاعت، بیشتر به این حرفها نیاز داریم
عباس؛ سرباز حسین است.
مجتهدی که علی وقتی مادرش را انتخاب کرد، به دنبال تربیت فرزندی شجاع بود
او را در صفین برای جنگاوری تربیت کرده بود
روزی که باید در جنگ به اوج می رسید؛ حسین تا آخر او را از نبرد منع کرد و آخرسر هم جانش را نه در جنگ، بلکه پای آبی که به خیمه نرسید گذاشت.
عباس سرباز بود...
#ولایت_پذیری
#سرباز
🍃🌺🍃
http://eitaa.com/dr_fgarivani
https://ble.ir/dr_fgarivani
⚫️ ریشۀ #اصلیِ قیامِ امام حسین؛
نسبت انقلاب اسلامی با انقلاب حسینی(ع)
⚪️ حضرت آیتالله سیّدعلی خامنهای
1⃣ نه میتوانیم بگوییم که حضرت برای «تشکیلِ حکومت» قیام کرد، و نه میتوانیم بگوییم حضرت برای «شهید شدن» قیام کرد.
👈 امام حسین -علیهالسّلام- هدفِ دیگری داشت که رسیدنِ به آن «هدف»، حرکتی را میطلبید که این حرکت، یکی از این دو «نتیجه» را داشت. پس حکومت یا شهادت، هیچکدام «هدف» نبودند، بلکه دو «نتیجه» بودند.👉
2⃣ هدف آن حضرت عبارت بود از انجامدادنِ یک «واجبِ عظیم» از واجباتِ دین که آن را هیچکس قبل از امام حسین انجام نداده بود؛ نه رسولِ اکرم این واجب را انجام داده بود، نه امیرالمؤمنین، نه امام حسن؛ چون زمینۀ انجامِ این واجب، در زمانِ امام حسین پیش آمد.
3⃣ دو نوع انحراف وجود دارد: گاهی مردم، فاسد میشوند، امّا احکامِ اسلامی از بین نمیرود، امّا گاهی هم مردم، فاسد میشوند، هم حکومتها، هم علمای دین، بهطوریکه حقایقِ اسلام، تحریف و منکر را معروف و معروف را منکر، و خطّ اسلام را «صدوهشتاد درجه» عوض میکنند. آن حکم، حکمِ «تغییرِ وضع» و «تجدیدِ حیات»، یا بهتعبیرِ امروز، «انقلاب» است که مربوط به «برگرداندنِ جامعۀ منحرف به خطّ اصلی» و «تضمینکنندۀ زندهشدنِ اسلام» است، بعد از آنکه مُشرف به مردن است، یا مرده و ازبینرفته است. مسأله این است که اگر جامعۀ اسلامی «منحرف» شد و این انحراف، بهجایی رسید که «خوفِ انحرافِ کلّ اسلام» بود، تکلیف چیست؟!
4⃣ افزون بر اینکه باید انحرافِ اساسی در دین رخ داده باشد، شرطِ دیگرِ انجامِ این حکم، آن است که «زمینه» و «موقعیّت» برای انجامِ آن، مساعد باشد؛ چون خدایمتعال، به چیزی که «فایده» ندارد و «اثر» نمیبخشد، تکلیف نکرده است. البتّه مراد از فراهمبودنِ موقعیّت، این نیست که «خطر»ی در پی نباشد، بلکه غرض این است که «پیامِ» قیام، به مردم منتقل خواهد شد و مردم خواهند فهمید و در اشتباه، نخواهند ماند. وجودِ «خطر»، این «تکلیف» را ساقط نمیکند، بلکه انجامِ این تکلیف، همیشه توأم با خطر است. در زمانِ ما، امام خمینی نیز از خطر نهراسید و هدف و تکلیفِ خود را قیام دانست. ازاینرو، انقلابِ اسلامی، پرتوی از قیامِ عاشورا است، با این تفاوت که آن قیام به نتیجۀ شهادت انجامید و این انقلاب، به نتیجۀ برپاییِ حکومتِ اسلامی.
5⃣ در زمانِ امام حسین - علیهالسّلام - هم «انحرافِ اساسی در اسلام» بهوجود آمد و هم «فرصتِ مساعد برای اثرگذاری» پیدا شد. اوّلاً، بعد از معاویه، کسی به حکومت رسید که حتّی «ظواهرِ اسلام» را هم رعایت نمیکرد، چنانکه اهلِ شُرب خَمر و فسادهای جنسیِ واضح و شعرسرایی بر رّد دین و مخالفتِ علنی با اسلام بود، ولی چون بهعنوانِ ریاست بر جامعۀ اسلامی در قدرت قرار گرفته بود، نمیخواست اسمِ اسلام را براندازد. حاکمِ فاسد، جامعه را نیز فاسد میکند؛ چون بر جامعه و مردم، اثر میگذارد. ثانیاً، «زمینه» هم آماده است؛ یعنی فضای جامعۀ اسلامی، طوری است که ممکن است «پیامِ» امام حسین به گوشِ انسانها در همان زمان و در طولِ تاریخ برسد، درحالیکه اگر در زمانِ معاویه، امام حسین میخواست قیام کند، پیامِ او دفن میشد؛ زیرا سیاستها بهگونهای بود که مردم نمیتوانستند حقّانیتِ سخن را دریابند. ازاینرو، ایشان ده سال در زمانِ خلافتِ معاویه، امام بود، ولی قیام نکرد.
6⃣ امام حسین قیام کرد تا آن واجبِ بزرگی را که عبارت از «تجدیدِ بنای نظام و جامعۀ اسلامی»، یا «قیام در مقابلِ انحرافاتِ بزرگ در جامعۀ اسلامی» است، انجام دهد، که این خودش، یک «مصداقِ بزرگِ امربهمعروف و نهیازمنکر» است.
7⃣ آن حضرت در مناسبتهای مختلف، به همین معنا اشاره کرده است: وَعَلَی الاْسْلامِ الْسَّلامُ اِذ قَدْ بُلِيَتِ الاْمَّةُ بِراعٍ مِثْلَ يَزيدَ
دیگر باید با اسلام، خداحافظی کرد، آن وقتیکه اسلام به حاکمی مثلِ یزید، مبتلا گردد.
وَ أَنِّی لَمْ أَخْرُجْ أَشِراً وَ لَا بَطِراً وَ لَا مُفْسِداً وَ لَا ظَالِماً وَ إِنَّمَا خَرَجْتُ لِطَلَبِ الْإِصْلَاحِ فِی أُمَّةِ جَدِّی أُرِيدُ أَنْ آمُرَ بِالْمَعْرُوفِ وَ أَنْهَى عَنِ الْمُنْكَرِ وَ أَسِيرَ بِسِيرَةِ جَدِّی وَ أَبِي عَلِيِّ بْنِ أَبِی طَالِبٍ
و همانا من براى سركشى و خودنمایی و فساد و ظلم، قیام نكردم، بهیقین كه من برای اصلاح در میانِ امّتِ جدّم، قیام كردم و میخواهم به نیكی، سفارش و از بدی، نهی كنم، و مطابقِ سيرۀ جدّم، و پدرم علىبنابىطالب رفتار مینمایم.
وَ أَنَا أَدْعُوکُمْ إِلى کِتابِ اللّهِ وَ سُنَّةِ نَبِیِّهِ، فَاِنَّ السُنَّةَ قَدْ أُمیتَتْ، وَ إِنَّ الْبِدْعَةَ قَدْ أُحْیِیَتْ
و من شما را به کتابِ خدا و سنّتِ پیامبرش فرا مىخوانم؛ چراکه سنّتِ او را میرانده و بدعت را زنده کردند.
📜 خطبههای نمازِ جمعه، ۱۹ خرداد ۱۳۷۴
مردم کوفه با امام حسین علیه السلام آزمایش نشدند،چون هنوزامام حسین علیه السلام به کوفه نرسیده بودندوآنهاهنوزحضرت رادرک نکرده بودند.بلکه آنهابانایب امام یعنی حضرت مسلم آزمایش شدندوچون دراین آزمایش مردود شدندوقتی امام حسین علیه السلام رسیدند،مقابل او هم ایستادند.
ما درزمان غیبت با نایب امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف امتحان می شویم و وقتی حضرت آمدند دیگروقت امتحان نیست،بلکه اگردر اطاعت ازنایبش امتحان پس داده باشیم یار او خواهیم بود ان شاالله. امااگر نسبت به منویات نایبش کوتاهی کنیم دریاری امام زمان علیه السلام هم کوتاهی خواهیم کرد.
لذاشهیدسلیمانی فرمود:شرط عاقبت بخیری ارتباط دلی وقلبی وحقیقی با امام خامنه ای است.هرکس صدای نایب امام زمان رانشنود صدای امام زمان(عج)رانخواهدشنید.