#قطرات_بارانی_۲.۳۲۲
#پرسش
عیدفطر را بشما وهمه اعضای محترم تبریک عرض میکنم لطفا راجع به فاطر توضیح بدین.
#پاسخ
فاطر همان خالق و مالك و قادر و رازق عليم حكيمی است كه اين جهان با عظمت و اين انسان پر ظرفيت را ايجاد كرده و فطرت عقل و فطرت قلب را در ما امانت گذاشته تا در هر شرائطی راه بازگشت به بارگاهش را بيابيم.
🍃واژه: #فاطر #فطرت #فطر
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲.۳۲۳
#پرسش
یه خانم چطور میتونه با خطاهای بزرگ همسرش زندگی کنه. مثلا خانمی که همسرش معتاده یا روابط نا مشروع داره یا کتک میزنه یا.....چطور با همچین مردهایی میشود زندگی کرد و از آنها دلبری کرد. استاد همسر باهات زندگی میکنه برادر خواهر یا همسایه نیست که بگیم عیبی نداره کم میبینیمش.آیا زن ومرد باید بهم به چشم آدمی غربیه نگاه کنن که برای مدتی قراره کنار هم زندگی کنن؟ استاد لطفا مرا راهنمایی کنید
#پاسخ
۱ـ مشكل اينست كه مدارس و دانشگاهها و رسانه ها به ما نگفته اند زندگی كردن يعنی چه؟ زندگی، به معنی عادتهای تكراری نيست، زندگی، به معنی خوردن و خوابيدن مثل حيوان نيست. زندگی به معنی نفهم به دنيا آمدن و نفهم از دنيا رفتن نيست. زندگی برای عياشی و بدن نمائی و كلاس گذاشتن برای ديگران نيست. ۲ـ قرار نيست هيچ پزشكی با بيمارش، زندگی كند بلكه او با او خودش را شكوفا می كند. هيچ معماری با خرابه زندگی نمی كند بلكه آن را آباد می كند. ۳ـ شما هم ازدواج كرده ايد كه همسرتان را اولا: عاشق خودتان كنيد و بعد او را به معشوق و خالقتان راهنمائی و نگاه قلبش را آسمانی كنيد. اما احتمالا شما بانوی محترم ۱ـ بدون خودشناسی، ۲ـ بدون شناخت معـــنای زندگی و اصول و مبانی آن، ۳ـ بدون شناخت ازدواج اسلامی ، ۴ـ بدون شناخت نقش و مأموریت و تکالیف زن بعد از ازدواج ، ۵ـ بدون شناخت ضرورت جهاد همسرداری ، ۶ـ بدون تمرین هنر زن بودن و هنر هدایت نامحسوس با محارم خود وارد این پیمان مقدس شده اید.
لذا احتمالا در فعاليت های روزانه و در زندگی خود، جهت و مقصد مشخص و روشنی ندارید و لذا در حل مسائل خودتان سر در گم و سرگردان و درمانده اید.
الآن چه باید کرد؟ پیشنهاد اينست كه ابتدا برای خودتان كلاس جبرانی بگذاريد و رجب و شعبان و رمضان را دوباره مرور كنيد تا به خودسازی و خداباوری و خداخواهی برسيد و بعد از اينكه سرشار از شور و نشاط و عشق و آراستگی و شيرين زبانی و چهره خندان و اميدوار شديد با استعانت از خالق متعال و مؤمنانه و هنرمندانه به دلربائی بپردازيد و پس از جذب ايشان، كم كم و آرام آرام و با تشويق نكات مثبت ايشان بكوشيد عقلانيت و اراده و ايمان و احساس مسئوليت را در ايشان زنده و تقويت كنيد تا در اين آزمون حُسن شناسی و حُسن گزينی و حُسن آفرينی سربلند شويد. إن شاء الله تعالی. لطفا با يك *يا زهرا* شروع كنيد حتما می توانيد معجزه كنيد.
🍃واژه: #ازدواج #خودشناسی #هدایت_نامحسوس
#جهت_و_مقصد #خودسازی #یازهرا #زندگی #معجزه
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲.۳۲۴
#پرسش
سلام استاد عیدتون مبارک
آیا درونگرا بودن(آرام صبور ..) پسر و برونگرا بودن دختر(شخصیت مدیر شاد فعال پرانرژی ... ) باعث ایجاد مشکل در اینده میشود؟ .با اختلاف سنی حدودا ده ماه(پسر بزرگتر باشد )
#پاسخ
با سلام و احترام و تبريك اين عيد عظيم. ۱ـ اين دو اصطلاحی كه شما به كار برديد، در فرهنگ قرآنی نيست و از تراوشات افرادی است كه نمی خواهند تابع عقل و وحی باشند. ۲ـ ازدواج اسلامی، مانند پالايشگاهی است كه خصوصيات زن و شوهر را دگرگون و از آنها دو عنصر عاقل و فهيم و مهربان و متعهد و خيرخواه و حقيقت طلب و عدالت جو و مشتاق فضائل می سازد. ۳ـ اگر هر دختر و پسری، با تلاش برای: خودشناسی، شناخت معــنای زندگی و اصول و مبانی آن، شناخت فرق ازدواجهای رایج با ازدواج اسلامی ، شناخت نقش و مأموریت و تکالیف زن و شوهر بعد از ازدواج، ۵ـ شناخت ضرورت جهاد همسرداری ، ۶ـ هنر زن بودن و هنر مرد بودن و هنر هدایت نامحسوس با محارم خود وارد اين پيمان مقدس شوند به راحتی می توانند با عنايت الهی، ميم را از ابتدای مــــشكلات بردارند و خود را به اوج رشد و شكوفائی و معنويت برسانند.
🍃واژه: #درونگرایی #برونگرایی #هدایت_نامحسوس
#شکلات #مشکلات #ازدواج
@dr_ghofrani2
تسبیح۲ (کانال دکتر غفرانی)
#قطرات_بارانی_۲.۳۱۵ اطلاعيه: ضمن تبريك اين عيد بسيار مهم: از تمام شما عزيزان دعوت می كنم برای م
#قطرات_بارانی_۲.۳۲۵
#پرسش
چرا مذاکرات وین را با مقاومت فلسطین آوردی، این ها چه ربطی باهم دارند؟
#پاسخ
تمام درس آموخته های غرب به خاطر دور ماندن از عقل و فطرت، می پندارند كه با مذاكرات خفت بار می توانند شياطين را رام و أهلی كنند. انتفاضه جديد فلسطين به بركت سردار سليمانی ها ميخواهد اين درس را برای هزارمين بار به اين مدركداران بی درك* بياموزد كه جز با زبان قدرت مؤمنانه نمی توان مستكبرين و منافقين را مهار و مديريت كرد.
🍃واژه #شهید_قاسم_سلیمانی #وین #فلسطین
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲.۳۲۶
با سلام و احترام و تبریک عید عظیم فطر به شما عزیزان،
إن شاء الله تعالی برای آشنائی با « قرآن صاعد » و محتویات نورانی « أدعیة أهل بیت نبوت » صلوات الله علیهم، هر چند روز، « یک درس » را با هم می آموزیم.
اول: لطفا از مطرح کردن هر مطلبی خارج از بحث دعـــا در این گروه بپرهیزید.
دوم: لطفا مطالب هر درس را در یک دفتر مستقل بنویسید و از « پایان دفتر » پرسشها و پاسخهای احتمالی خودتان و دیگران را ثبت بفرمائید. ممنون.
درس اول:
(بخش اول) خلاصه « ٨ جلسه » ادعونی یعنی چه؟
١ـ همه، همیشه، همه جا و در هر شرائطی باید فقط « خدا » را بخوانند و بخواهند.
٢ـ تمرّد از این فرمان، « تَكْبُّر » ناميده ميشود و سرانجام آن، « دخول در جهنم با خواری » است:
وَ قالَ رَبُّكُمُ: ادْعُوني أَسْتَجِبْ لَكُمْ إِنَّ الَّذينَ يَسْتَكْبِرُونَ عَنْ عِبادَتي سَيَدْخُلُونَ جَهَنَّمَ داخِرينَ (غافر/۶۰)(و خدایتان فرمود: (فقط) « مرا و كمال و حقّ مطلق » را بخواهيد تا شما را بپذیرم. قطعاً آنها كه از « بندگی » من تكبُّر می ورزند، (حتماً) به زودى و با خواری وارد جهنّم می شوند.
🍃واژه: #قرآن_صاعد #دعا #غافر۶۰
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲.۳۲۷
#پرسش
آیا درسته یک خانم ۱۶ ساله با یک آقای ۲۹ ساله ازدواج کنند؟ بعداز گذشت زمان برایشان مشکل ایجاد نمیکند؟
#پاسخ
اگر هر دو نفرشان عاقل و، بالغ و با اراده باشند، و تحت تاثیر اطرافیان و وابسته به والدین نباشند، می توانند زندگی خوبی داشته باشند.
🍃واژه: #اختلاف_سنی
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲.۳۲۸
بانوی محترمی فرموده اند:
فرمودین بانوان برای جهاد همسرداری کارهای متنوع و زیادی را باید انجام دهند منظور چه کارهایی است؟
لطفا در این خصوص چند کتاب به بنده معرفی کنید.
و فرمودین باید به طور هنرمندانه و نامحسوس همسر خود را از هر نظر شارژ کنید. چگونه؟
به ايشان عرض شد:
۱ـ غالب افراد تحصيلكرده،
اولا: در هيچ زمينه ای، باورهای مستدل و مستند قرآنی و اسلامی ندارند.
پس يكی از مأموريت های مهم بانوان (طبق بيان سوره احزاب)، فراهم آوردن زمينه مستدل و مستند ساختن باورهای خودشان و همسرشان است.
و بهترين روش برای اين كار، خواندن كتابهای مفيد و طرح پرسش های ساده و در زمان مناسب است.
ثانيا: غالب افراد بشر، از خودبيگانه اند، پس اقدام مهم ديگر اينست كه به كمك همسرتان به خودشناسی بپردازيد.
ثالثا: غالب افراد بشر، از در حال آزمايش بودن خودشان، غافل اند، پس سومين اقدام اينست كه برای ذاكر و در محضر خدا بودن خودتان و همسرتان تلاش دائمی داشته باشيد.
رابعا: غالب افراد بشر، در مواجهه با جذابيت های ظاهری و جاذبه های دنيوی و ناملايمات زندگی، به خاطر ضعف اراده و ضعف ايمان قلبی و بی صبری، بسيار منفعل و جوگير و انحراف پذير هستند، پس اقدام بعدی تشويق دلنشين نكات مثبت همسر و مراقبت نامحسوس و دائمی از ايشان برای تقويت عقلانيت و اراده و بصيرت و معرفت و صبر ايشان است. و موارد ديگر.
۲ـ محمد جعفر غفرانی را در اينترنت جستجو و وارد سايت به آسمان نگاه كن شويد و كتاب فردای ازدواج و عشق و اختلاف را از نشانی آنجا تهيه كنيد اميدوارم برايتان مفيد باشد.
۴ـ تمام مردان (مانند تمام گوشی های تلفن،) نيازمند أنگيزه و روحيه و اميد هستند.
پس بايد بكوشيد به كمك ايشان معنای زندگی و اصول و مبانی زندگی را بشناسيد و به عنوان ريحانه، برای مجاهدت ايشان در زمينه های مختلف زندگی خانوادگی و سياسی و اقتصادی و اجتماعی، به ايشان اميد و أنگيزه و روحيه بدهيد.
🍃واژه: #جهاد_همسرداری
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲.۳۲۹
#پرسش
سوره مبارکه فاطر را می تونیم اینطور بگیم که در مورد فطرت و فاطر بودن صحبت می کنه؟
#پاسخ
درست می فرمائيد. سوره فاطر نكات بسيار دقيق و ظريف و زيبايی برای فطرت گرائی و فاطرجوئی دارد.
🍃واژه: #فطرت #فاطر #فطر
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲.۳۳۰
#پرسش
وقتی یه طرف شخصیت آرامی دارد در کنار کسی که شخصیتی مخالف طرف مقابل دارد، آیا احساس خوبی خواهد داشت؟ اگر طبع خانمی گرم باشد و در کنار آقایی که طبع سردی دارد قرار بگیرد زندگی خوبی خواهند داشت؟
#پاسخ
۱ـ اگر معنای شخصيت را بدانيد (هر چند كه در هيچ مدرسه و دانشگاهی بيان نمی شود.) خواهيد ديد كه شخصيت هيچ زن و شوهری مثل هم نيست. ۲ـ آيا مطمئن هستيد كه شما طبع گرم داريد؟ (شايد گردو يا مواد گرم خورديد و گرميتان كرده باشد!) زيرا هر گرمائی حتما سردی را تحت تاثير قرار می دهد و آن را از بين می برد يا كاهش می دهد و مثل سردار سليمانی، ستمديده های منطقه را با اميد گرما ميبخشد، يا مثل جناب آقای رئيسی، می تواند قلوب يك ملت را گرم كند. ۳ـ يك بانوی مؤمن تازه از ضيافت الله آمده هرگز دنبال احساسات نفسانی و غريزی خودش نيست بلكه فقط بر اساس تكليف عقلی و شرعی خود عمل می كند تا در آزمون الهی به بالاترين رتبه برسد.
🍃واژه: #بانوی_مومن #آزمون
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲.۳۳۱
#پرسش
بنده نیاز به یه مشاور دارم .....
#پاسخ
با اينكه قرآن مشورت را برای مؤمنين ضروری می داند اما مشاوره خلاف عقلانيت انسان است. بهترين مشاور برای هر فردی فقط خود اوست. پس به خودشناسی بپردازيد تا خالق جهان را در كنار خود بيابيد و تمام تنهايی و دردهايتان درمان شوند.
🍃واژه: #مشاوره #مشورت
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲.۳۳۲
#پرسش
استاد گفته بودی برای جبران باید دوباره رجب شعبان و رمضان رو مرور کرد تا به خود سازی رسید. یعنی دقیقا چکار باید کرد؟
#پاسخ
در ماه رجب مؤمنين بايد به خودشناسی و خداباوری برسند و عاشق شوند و در ماه شعبان مؤمنين عاشق، بايد دنبال وسيله و كشتی نجات با ثبات در دريای خروشان دنيا باشند و نبوت و امامت و وصايت و نيابت را بفهمند و بيابند و كارگزاری آنان را بجويند و از رهزنان ابراز تنفر كنند و در گرمای ضيافت با شكوه رمضان بايد آخرين جلوه های خودخواهی خود را مهار كنند و خود را به قله عقلانيت و اطاعت و تبعيت برسانند و برای حاجی و حجت خدا و واسطه فيوضات الهی شدن، از هر نظر رغبت و اشتياق و آمادگی پيدا كنند.
🍃واژه: #جبران
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲.۳۳۳
#پرسش
زیارت عاشورا حتما با صد لعن و صد صلوات خوانده شود؟
#پاسخ
اگر مفهوم آن زيارتنامه را خوب بفهميد و به تبری و تولی روشن و پايداری برسيد، می توانيد آن دو صدتا را تخفيف دانشجوئی بگيريد.
🍃واژه: #عاشوراء
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲.۳۳۴
با سلام و احترام به شما أعضاء محترم گروه جوانان مهدوی و والدین امانتدار.
پنجاه و چهارمین پذیرائی موکب قرآنی گروه ما اینست که بفرمائید:
آن زمین وسیعی که باید در آن مهاجرت کرد، کجاست؟
أَرْضُ اللّهِ وَاسِعَةً ... (نساء/۹۷)
حی علی البصیرة
🍃واژه: #نساء_۹۷ #مهاجرت
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲.۳۳۵
#پرسش
۱. آیا دعا قضای الهی را تغیر میدهد؟
۲. الدعاء یرد القضاء حتی یبرم ابراما
#پاسخ
۱. سوزن فلزی قطعا در آب فرو می رود و اين يك قضا و حكم قطعی است. اما ميتوان كشتی چند صد هزار تنی ساخت كه طبق قضا و حكم ديگری قطعا در آب فرو نرود. پس اين دو حكم با هم تزاحم و تضاد و تناقض ندارند. بلكه هر کدام كاركرد و شرائط خودشان را دارند. دعا هم (اگر دعا باشد و هذيان نباشد) يك تأثير قطعی دارد اما مانع قضاها و احكام ديگر نظام آفرينش نمی شود.
۲.دعا (ی منطقی و مجاز)، حكم خاصی را حتی اگر مورد تأكيد هم باشد، تغيير می دهد.
🍃واژه: #دعا #قضا
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲.۳۳۶
(ادامه) درس اول:
(بخش دوم) خلاصه « ۸ جلسه »
ادعونی یعنی چه؟
۳ـ هیچیک از تقاضاهای بشر نبــاید با این ذهنیتِ غلط همراه باشد که: خداوند مصلحتِ ما را نمیداند یا به آن توجّـه ندارد.
زیرا خداوند « خالق و مالک ، عليم ، حكيم ، خبير ، بصیر ، محیط و رقیب » ماست و تمام نیازها و مشکلات بشر را خیلی بسیار دقیق تر از خود افراد بشر می داند و کمترین نیازی به يادآوری و التماس ندارد.
۴ـ انسان، قطعا « مختار » است و برای « آزمايش » به دنیا آورده شده است:
وَ لَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِنَ: ۱ـ الْخَوْفِ، ۲ـ وَ الْجُوعِ، ۳ـ وَ نَقْصٍ مِنَ: ۱ـ الْأَمْوالِ، ۲ـ وَ الْأَنْفُسِ، ۳ـ وَ الثَّمَراتِ
وَ بَشِّرِ الصَّابــِرينَ (بقره/۱۵۵)
لذا تمام افراد بشر، و در تمام لحظات زندگی خود، با انواع حوادث مورد إبتلا و فتنه و امتحان قرار می گیرند تا از یکسو توانمندی های آنها شکوفا شود، و از سوی دیگر میزان پایبندی آنها به احکام عقلی و میزان دقت آنها در شناسائی سفیر الهی در هر زمان، و میزان اطاعت و تبعیت آنها از تعالیم الهی و احکام شرعی و احکام حکومتی، و لیاقت آنها برای بهشت یا جهنم معلوم شود.
🍃واژه: #ادعونی
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲.۳۳۷
#پرسش
آیا اینکه می گویند بخت کسی(دختری برای ازدواج) بسته شده است و براش دعا می گیرند که بختش باز شود صحت دارد؟
#پاسخ
با سلام و احترام. لطفا بفرمائيد:
بخت چيست؟
اون چيه كه می شود آن را با پول ، بــاز و بسته كرد؟
🍃واژه: #بخت
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲.۳۳۹
📌همراه با نظرات شما
یک پیشنهاد، اگر هفته ای یک روز ،موضوع گروه،مباحث خانواده باشد، خیلی عالی است.
📌همراه با نظرات استاد
با تشکر از پیشنهاد منطقی شما.
اما همانطور که « زمان بارش برف و باران آسمان » را ما « مستقیما تعیین » نمی کنیم و نظام حکیمانه الهی بر مبنای « قابلیت و لیاقت و ظرفیت و صلاحیت مــا »،« زمان بارش باران و برف و تگرگ و سیل و رحمت و عذاب » را « مقدر » می فرماید،
پس لطفا اجازه بدهید بر اساس « الخیر فی ما وقع » و این فرمایش نورانی أمیرالمؤمنین صلوات الله علیه که فرمودند: « فرزند زمان خویشتن باشید (= به روز و روزآمد = آپ تو دیت!!! باشید)، به لطف و عنایت الهی « توکل » کنیم و خودمان را به « دریای رحمت بیکرانه الهی » بسپاریم و از « رزق و روزی آن لاین!!! » بهره ببریم.
🍃واژه: #رزق وروزی آنلاین
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲.۳۴۰
#پرسش
تفاوت اصرار و الحاح در دعا چیست؟
#پاسخ
مانند تمام درختان كه شاخه ها يا دستهايشان رو به آسمان است و دائما رو به بالا رشد می كنند،
انسان عاقل هم بايد دائما با دعــا (به هــــر بهانـــه ای و به خاطر هر چيــــزی ظاهرا خوشايند يا ناخوشايندی) توجـه خودش را به خالقش معطوف كند،
به نحوی كه حتی لحظه ای دچار غفلت (و انحراف و تخلف) نشود.
به عبارت ديگر انسان مؤمن بايد در هر شرائطی دائما نسبت به ابراز عشق به خالق خود إضطرار داشته باشد.
(مانند آن قمری؟ كه بدون انقطاع آن شمس؟ را دنبال می كند: و القمر اذا تلاها)،
پس دعا فقط برای رفع بيماريهای سخت و مشكلات حاد نيست. (كه اين نوع دعاهای مناسبتی، دعای بردگان و جاهلان است.)،
اين استمرار و مداومت و تكرار دائمی بر دعا و توجه مخلوق به خالق، همان الحـــاح است كه حتی پس از اندك گشايشی در كارها هرگز قطع نمی شود بلكه بندگی آنان بيشتر هم می شود.
اما دعای افرادی كه در دريا طوفان زده ميشوند و در حال غرق شدن، بر نجات خودشان (يا ديگران) اصرار ميورزند و در آن حال، نذرهای بزرگ! می كنند و با خدا قرارهای عجيب! هم می گذارند، اما به محض نجات يافتن، تمام آن توجه و قرارها را فراموش می كنند،
يك اصرار ابلهانه بيش نيست.
🍃واژه: #دعا #الحاح #اصرار
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲.۳۴۱
#پرسش
آقای رئیسی؟ استاد ما در اسلام انتخابات داریم؟اونجورکه تاریخ نوشته از صدر اسلام مردم برای بیعت میرفتن سراغ انتخابشون اون بیعت همون انتخابات امروز ما هستش؟
منظورم اینه ما با انتخابمون در امور الهی دخالت نمیکنیم؟
#پاسخ
۱ـ چون ما و جهان، مخلوق و مملوك هستيم پس برای هر كاری و هر چيزی، بايد عاقلانه مطيع خالق و مالك خود و جهان باشيم.
۲ـ مردان و زنانی كه اين مخلوقيت و مملوكيت خود و خالقيت و مالكيت خدا را عاقلانه و با اراده و اختيار خود باور كرده و پذيرفته و مؤمن شده اند، ديگر هرگز نبايد در هيچ كاری از خودشان اختيار داشته باشند: وَ ما كانَ لِمُؤْمِنٍ وَ لا مُؤْمِنَةٍ إِذا قَضَى اللَّهُ وَ رَسُولُهُ أَمْــــراً أَنْ يَكُونَ لَهُمُ الْخِيَـــرَةُ مِنْ أَمْرِهِمْ ... (احزاب/۳۶)
۳ـ پس مردان و زنان مؤمن، از يكسو اجازه انتخاب نبی و رسول و امام و رهبر و نايب و فرماندهان نظامی و مأمورين جمع آوری زكات و خلاصه اجازه انتخاب هيچ كارگزاری را نـــــدارند و بايد تمام كارگزاران امور (در هر زمينه ای) به نحوی منصوب الهی باشند.
۴ـ از سوی ديگر، همين مردان و زنان مؤمن بايد با كارگزاران منصوب الهی حتما بيعــت و از او حمايت كنند و اطاعت از آنان بر تمام مؤمنين و مؤمنات واجب است (طبق فرمايش حضرت امام خمينی رحمه الله عليه، حتی اگر مأموران راهنمائی و رانندگی باشند).
۵ـ با استقرار نظام جمهوری اسلامی و برای تحقق مردم سالاری دينی، تمام مسئولين اصلی (كه در واقع كارگزاران و مشاورين رهبری اند) بايد توسط مراكزی مثل مجلس خبرگان يا شورای نگهبان، ابتدا تأئيد صلاحيت شوند، سپس مردم با شركت در انتخاب در واقع با آنان بيعــت می كنند كه اين بيعت بر هر مسلمان و مؤمنی واجب است.
اميدوارم مؤمنين و مؤمنات ايرانی، از حاكميت افراد نـاأهـل و غير انقلابی پس از انقلاب به اندازه كافی عبرت گرفته باشند و در انتخابات پيش رو با انتخاب جناب آقای رئيسی، در بيعت با آخرين حجت الهی عجل الله تعالی فرجه الشريف، موفق و در زمينه سازی ظهور حق در جهان، سهيم شوند.
🍃واژه: #منصوب_الهی #انتخاب #احزاب_۳۶ #رئیسی #بیعت
@dr_ghofrani2
تسبیح۲ (کانال دکتر غفرانی)
#قطرات_بارانی_۲.۳۳۴ با سلام و احترام به شما أعضاء محترم گروه جوانان مهدوی و والدین امانتدار. پنجاه
#قطرات_بارانی_۲.۳۴۲
#پرسش
استاد لطفا برای پیدا کردن یک پاسخ منطقی و درست ما را راهنمایی بفرمایید؟
#پاسخ
اگر به آيه ۹۷ سوره نساء دقت كنيد می توانيد به پاسخ درست را بيابيد. ببينيد اين كدام *ارضی* است كه اهل آن *مستضعف* هستند؟
🍃واژه: #نساء_۹۷ #ارض #مستضعف
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲.۳۴۳
#پرسش
استاد در کتاب ازدواج چگونه توی صفحه ۳۸کتاب که فرمودین محاسبه کنین هرروز خودتون...
بر چه اساس و مبنایی امتیازی رو برای هرکار درنظر بگیریم؟
#پاسخ
فهرستی از كارهای خوب كه دوست داريد آنها را انجام دهيد و كارهای بدی كه از آنها نفرت داريد اما به هر دليل به آنها آلوده هستيد، تهيه كنيد و برای هر كدام از آنها مقداری امتياز قائل شويد. (مثلا: هر نماز اول وقت: ۵۰ امتياز، هر سلام: ده امتياز، هر لبخندی: ۵ امتياز، هر عفوی: ۳۰ امتياز، ذكر هر روز: ۴۰ امتياز، هر كار خيری: ۴۰ امتياز، هر كمك به خانواده: ۳۰ امتياز، هر صفحه قرآن، ۲۰ امتياز. دقت در معنای هر واژه: ۵۰ امتياز، هر وضوی اضافی، هر نماز نافله، هر ده دقيقه ورزش، هر خلاقيت و ابتكاری، هر آشتی، و هر .... )(هر دروغی: ۲۰ اميتاز منفی، هر شلختگی: ۲۰ امتياز منفی، هر بی احترامی ۲۰ امتياز منفی، هر غيبتی ۴۰ امتياز منفی، هر بی انضباطی، هر بی نظمی، هر نوع خودخواهی، هر خشونتی، هر اهانتی، هر قهری، .... ) در پايان هر روز به اين فهرست عمودی، (مثل كارنامه مدرسه) نمره بدهيد و معدل بگيريد و بكوشيد معدل هر روزتان بهتر از ديروز باشد.
🍃واژه: #محاسبه #امتیاز
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲.۳۴۴
#پرسش
من چهارفرزند کوچک ۷و۵و۲سال و۸ماهه دارم.وهمسرم وقت زیادی برای کمک به من نداره.برنامه ای که شما در گروه گذاشتید رو کپی گرفتم تامدام ببینم وعمل کنم ولی چندتامشکل وجود داره
اولا همیشه برای انجام همه ی آنها حوصله ندارم
دوما بیشتراوقات توانایی چندکارباهم انجام دادن روندارم
سوما رسیدگی به امورات منزل ودرست کردن غذا و...جسم وروحم روخسته میکنه ونمیذاره تمام وقتم درروز مفید باشه
چهارما یه مشکلی که دارم اینه که احساس میکنم خیلی مطالب رودیر میفهمم.
#پاسخ
سلام و بركات و صلوات الهی بر شما بانوی مؤمن و بسيار محترم.
۱ـ داشتن فرزندان متعدد شما قابل تحسين است.
۲ـ هر فرزندی را مسئول امور فرزند كوچكتر كنيد و از آنها بخواهيد برخی از كارهای نفر بعد از خود را انجام دهد. (مثلا فرزند دو ساله شما می تواند شيشه شير فرزند چهارم را به او بدهد و حتی او را بخواباند و يا از او بپرسيد كه آيا فرزند ۸ ماهه بيدار شده يا خوابيده. فرزند اول می تواند فرزند دوم را بازي بدهد و مراقب دستشوئی و نظافت او باشد.)(و در اين همياری بايد دائما آنها را با زبان و چهره شاد و نوازش خودتان تشويق و نزد پدرشان تعريف و تمجيد كنيد.)
۳ـ كلمه حوصله نداشتن را هرگز به خودتان تلقين نكنيد. با چهار فرزند قطعا خسته می شويد و به همين خاطر بايد هنرمندانه از بچه ها مرخصی بگيريد و در طی روز چهار پنج بار (در زمان های مناسب) برای خودتان زنگ استراحت بگذاريد و بچه ها را به بزرگترشان واگذار كنيد. ۴ـ حتما بايد برخی از كارهايتان را برای روزهای يك هفته برخی را برای هر دو هفته برخی برای هر ماه تقسيم كنيد.
۵ـ حجم كارهای قرآنی و معنوی و علمی خودتان را كم كنيد تا بتوانيد بيشتر در آنها تفكر و تأمل و تدبر نمائيد.
۶ـ با تشويق نكات مثبت همسر محترمتان، و تشويق تلاش های زياد ايشان هنرمندانه ايشان را در امور خانه و بچه ها حتی به مقدار اندك سهيم و بابت آن خيلی از ايشان تشكر كنيد.
۷_ حتما هفته ای حداقل يكبار (در زمان مناسب) با همسرتان و فرزندانتان بازی گروهی داشته باشيد. (البته می توانيد زيركانه و به بهانه فرزند كوچكتر از وسط بازی خودتان خارج شويد و بگذاريد شيرينی با بچه ها بودن را پدر هم بچشد.)
۸_ از فرزندانتان برای تهيه غذا و نظافت و مرتب كردن كمدها و ديگر كارهای خانه، حتما كمك بگيريد. (پوست كندن سيب زمينی و پياز، شكستن گردو، بادام ...، خُرد كردن يا بهم زدن برخی مواد، شستن استكانها و برخی ظروف و ....)
🍃واژه: #فرزندان_متعدد #برنامه_ریزی
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲.۳۴۵
#پرسش
استاد اگر بخواهیم مولفه های انتخاب اصلح رو از قران استخراج کنیم به کدام سوره باید مراجعه کنیم ؟ اگر حتی نهج البلاغه هم میتواند کمک کننده باشد میشه آدرس خطبه و یا نامه مورد نظر را بفرمایید
#پاسخ
انتخاب أصلح برای چه أمری؟ اگر منظورتان رياست جمهوری است می توانيد به خطبه ۱۷۳ مراجعه كنيد كه می فرمايند: أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّ أَحَــــقَّ النَّاسِ بِهَذَا الْأَمْرِ قْـــوَاهُمْ عَلَيْهِ وَ أَعْلَمُــــهُمْ بِأَمْــــرِ اللَّهِ فِيهِ ...
🍃واژه: #خطبه_۱۷۳ #انتخاب_اصلح
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲.۳۴۶
*اطلاعيه:*
ضمن عرض سلام و احترام به شما أعضاء محترم گروه جوانان مهدوی و والدين امانتدار.
إن شاء الله تعالی از يكشنبه دوم خرداد ادامه كلاس مفاهيم قرآن و از دوشنبه سوم خرداد ادامه كلاس لوازم ظهور از ساعت: ۱۵ تا ۱۶:۱۵ اجرا خواهد شد و نشانی هر دو كلاس نيم ساعت قبل از شروع کلاس در کانال اعلام خواهد شد.
🍃واژه: #اطلاعیه_کلاس
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲.۳۴۷
#پرسش
استاد وجود امراض روانی مثل اوتیسم، اختلال دو قطبی و...رو قبول دارین؟
با توجه به اینکه شما فرمودین، روش های درمان روان غربی هستند، نباید علم رو یاد بگیریم حتی اگه غربی باشه...
#پاسخ
۱ـ به فرمايش أولياء الهی، صلوات الله عليهم هر تجربه مفيدی قابل احترام است.
۲ـ عوامل استكباری بسيار تلاش می كنند كه فرضيات و احتمالات و ذهنيات خود را ـ خصوصا در كشورهای مستعمره و اقماری خود ـ به اسم علــم معرفی كنند. آيا تعريف علم و علمی بودن يك نظر برای شما و دانشگاهيان ما روشن است؟
۳ـ لابد ميدانيد كه جان با روان فرق دارد و ظاهرا در انسان چيزی به نام روان وجود ندارد و غربيها هم به جای روان شناسی (كه در كشور ما اين همه جذابيت دارد) دنبال رفتارشناسی هستند.
۴ـ اگر نگوئيم همه حداقل ميتوان گفت كه اغلب بيماريها از جامعه صنعتی و سرمايه داری پديد آمده و هر روز هم تنوع بيشتری پيدا می كنند. پس اگر خودشان بيماری را ميسازند و بعد دارو و واكسن آن را ارائه ميكنند اين به معنی پيشرفت علم پزشكی نيست.
ضمنا با مسئله كرونا برای عموم مردم فرانسه، انگليس، آلمان و ديگر مردم بيدار جهان ثابت شد كه غالب مسائل پزشكی اهداف سياسی و اقتصادی دارند و بحث سلامتی مردم اصلا مورد نظر سازمان بهداشت آمريكائی نيست.
(درآمد كشورهای استعماری از دارو چندين برابر بيشتر از فروش سلاح نظامی است.)
۵ـ ظاهرا تا كنون روانشناسان نتوانسته اند حتی يك بيمار افسرده را درمان كنند، اينكه با داروهای بسيار مضر بيمار (خودساخته) را كنترل می كنند، نامش درمان نيست.
۶ـ لطفا از خودتان بپرسيد عناد اين دولت منحوس با طب سنتی چيست؟
وقتی طب سنتی ميتواند مانع ابتلاء به كرونا شود و يا دو سه روزه آنرا از بين ببرد و حتی پزشكان فوق متخصص تحصيلكرده در غرب هم آن را تأئيد می كنند، چرا مزدوران سازمان بهداشت آمريكائی مانع فعاليت آنها ميشوند؟
آيا اين يك جنگ علمی است يا جنگ اقتصادی و شيطانی؟
به نظر شما دولت خائنی كه همه چيز را روزانه گران می كند و از هر نوع فشاری بر مردم لحظه ای دريغ نمی كند، چرا اينقدر به واردات واكسن های خارجی (كه فقط مصونيت دو ماهه دارند) و واكسيناسيون رايگان عمومی اصرار دارد؟
۷ـ بحث بيماران موجود را هم بماند برای فرصتی ديگر.
🍃واژه: #علم #روان #بیماری #کرونا #روانشناسان #طب_سنتی
@dr_ghofrani2
تسبیح۲ (کانال دکتر غفرانی)
#قطرات_بارانی_۲.۳۴۷ #پرسش استاد وجود امراض روانی مثل اوتیسم، اختلال دو قطبی و...رو قبول دارین؟ با
#قطرات_بارانی_۲.۳۴۸
📌همراه با نظرات شما
ما خودمون داریم در یک گروه جهادی روی روان شناسی اسلامی طبق آیات و روایات کار میکنیم، ولی نمیشه همه چیز روانشناسی غربی رو زیر سوال برد.
📌همراه با نظرات استاد
لطفا قبل از اينكه تلاش های قطعا دلسوزانه خود را اسلامی بناميد ابتدا بفرمائيد روان يعنی چه؟ غربی هائی كه عقل و اراده و اختيار و روح را قبول ندارند منظورشان از روان چيست؟ و شما منظورتان از روان چيست؟ و آيا آن نظر در قرآن مطرح شده يا خير؟ از چهل و چهار سال قبل كه من روانشناسی خوانده ام تا به امروز غالب نظريات آنها تغيير كرده و ثابت شده كه آنها مبنای عقلائی و علمی نداشته اند پس چگونه ميتوان هر نظريه ای را علم بناميم؟
🍃واژه: #علم #روان
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲.۳۴۹
#پرسش
چطور از قرآن بفهمیم که در مقابل راهنمایی و کمک به هدایت دیگران تا چه حد باید تلاش کنیم؟
#پاسخ
طبق آيات قرآن، هر فردی فقط بايد به شناسائی و انجام تكاليف خودش بپردازد و از دخالت در امور شخصی ديگران بپرهيزد. اما شما بانوان مؤمن (با عنوان: همسر، مادر، دختر، خواهر، عمه، خاله، زن عمو، زن دائی، همکار، همسایه) بايد با هنرمندی و مناسب با مخاطب، نکات مثبت اطرافیانتان را چنان تشویق کنید که عقلانیت و اراده و ایمان و أنگیزه و امید و تعهد آنها تقویت شود و به خودشناسی رغبت و در زندگی خود جهت پیدا کنند. رسيدگی بيش از اين، حتما شما را از انجام تكاليف خودتان باز می دارد و خود شما را به زيانكاری می كشاند.
🍃واژه: #تکلیف #خودشناسی
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲.۳۵۰
#پرسش
استاد بزرگوار منظور این روایت چیست؟
عقول النساء فی جمالهنّ و جمال الرجال فی عقولهم
#پاسخ
احتمالا آن جمله نورانی به اين معنی است كه: بانوان مؤمن بايد با دلربائی عاقلانه نگاه شوهرشان را آسمانی كنند و مردان مؤمن، با مديريت عاقلانه خود اسباب تحول همسران مردنمای خود را فراهم آورند.
🍃واژه: #عقل و جمال زنان و مردان
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲.۳۵۱
سلام و برکات الهی بر شما أعضاء محترم گروه جوانان مهدوی و والدین امانتدار.
پنجاه و چهارمین پذیرائی موکب قرآنی گروه ما این بود:
طبق آیه: أَرْضُ اللّهِ وَاسِعَةً ... (نساء/۹۷) آن زمین وسیعی که باید در آن مهاجرت کرد، کجاست؟
ضمن تشکر از پاسخ های بسیار خوب عزیزانی که اظهار نظر فرمودند،
به نظر میرسد هر چیزی، زمین و آسمان خودش را دارد.
مثلاً زمین هر درختی، همان پیکر مادی و قابل دیدن اوست و آسمان آن درخت، حوزه تأثیر او بر تمام پدیده های دیگر است.
(مثل خرماهای تازه ای که از آسمان آن نخل خشکیده، بر حضرت مریم سلام الله علیها، بارید و شیره جان آن مادر و فرزند آسمانی شد.)
زمین و آسمان دنیا، همین است که دائما آنها را میبینیم که البته کوچکترین زمینها و آسمانهاست.
در حالی که بزرگترین زمین و آسمان، زمین و آسمان خداوند است.
أرضِ خدا، تمام مخلوقات او که نمود بود یگانه اویند و سماءِ خدا، اراده و روح و جانی است که تمام ذرّات عالم و تمام أرض ها و سماوات را فراگرفته است:
بِجَبَرُوتِكَ الَّتِي غَلَبْتَ بِهَا كُلَّ شَيْءٍ وَ بِعَظَمَتِكَ الَّتِي مَلَأَتْ كُلَّ شَيْءٍ وَ بِأَسْمَائِكَ الَّتِي مَلَأَتْ أَرْكَانَ كُلِّ شَيْءٍ
در این میان، انسان غافل و جاهل و حقیر و متکبّر در ذهنش میپندارد که زمین و آسمان خودش، از همه چیز و حتی از زمین و آسمان خدا هم بزرگتر و وسیع تر است:
لَقَدْ سَمِعَ اللَّهُ قَوْلَ الَّذينَ قالُوا: إِنَّ اللَّهَ فَقــيرٌ وَ نَحْــنُ أَغْنِــياءُ ... (آلعمران/۱۸۱)
به خاطر همین توهّم است که او برای زمینها و دریاها و آسمانها، هیــچ حرمت و ارزشی قائل نیست و به راحتی آنها را به فساد و تباهی می کشاند:
ظَهَرَ الْفَسادُ فِي الْبَرِّ وَ الْبَحْرِ بِما كَسَبَتْ أَيْدِي النَّـاسِ .. (روم/۴۱)
اما انسان عاقل و مؤمن، تمام لحظات عمرش را فرصتی مغتنم میبیند تا از ارض متعفن بدن خود و سماء تیره و تاریک ذهن خود، هجـرت کند و خود را به أرض حقیقی و بهشتی خدا و سماء نورانی حق تعالی نزدیکتر کند و با *تمام عناصر آفرینش، در صلحی مفید و تعاملی سازنده قرار بگیرد و مانند خاندان نبوّت صلوات الله علیهم، مظهر حیات شود:
اللَّهُمَّ اجْعَلْ مَحْيَايَ مَحْيَا مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ (زیارت عاشوراء)
و ضیافت رمضان برای همین بود که از غرائز و تمایلات نفسانی و گذشته نگریها و خیالبافیهای ذهنی هجرت کنیم و تا عید فطر، آن دانه فطرتی که خداوند در عمق وجود هر انسانی کاشته سبز شود و رشد کند و او را به ظرفیتی بزرگ و خُلقی عظیم و صبر و متانتی جمیل و عشقی سرشار به تمام مخلوقات خدا برساند:
وَ مَنْ يَخْرُجْ مِنْ بَيْتِهِ مُهاجِـــراً إِلَى اللَّهِ وَ رَسُولِهِ ... (نساء/۱۰۰)
خدایا؛ این هجرت از « خودخواهی » به « خداباوری » را روزی ما قرار بده.
🍃واژه: #نساء_۹۷ #هجرت #فطر
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲.۳۵۲
(ادامه) *درس اول:*
(بخش سوم) خلاصه « ۸ جلسه » ادعونی یعنی چه؟
۵ـ مثل دانش آموزان و دانشجویان و طلاب که با افزایش سطح مقطع تحصیلی با آزمونهای بیشتر و پیچیده تری روبرو هستند،
افراد بشر هم به اندازه مرتبه فهم و درک و معرفتشان با آزمونهای سخت تری مواجه میشوند.
۶ـ اُدعونی، مهمترین فرمان الهی برای توجّه مشتاقانه و دائمی انسان به خدا است تا جائی که در مسیر تقرّب به آن کمالِ مطلق هر روز معیت خدا را با خودش بفهمد و هیچ خوف و حُزنی برایش نماند و بیش از روز قبل، مظهر أسماء و صفات و اراده الهی و خلیفه و آیتِ کبری و حُجّتِ او شود و به مقام وساطت برسد و از عنایتِ ویژه برخوردار و برای خلق خدا، باب الحوائج و صاحب برکت و کرامت شود.
۷ـ انسان در تنور دنیا با صد نوع آتش در معرض سوختن است. لذا افرادِ عاقل و مومن دائما (خصوصاً در ماه رمضان) از خداوند میخواهند: قِـنا عذابَ النّار یا: خلّصنا مِن النّـار یا: أجـرنا مِن النّـار یا: مُنَّ عَلَـىَّ بِفَـــکاکِ رَقَبَتى مِنَ النَّارِ
و تنها عامل توجّــه انسان به خدا، و رهائی از هر نوع آتشی، فقط نمـــاز است. لذا اگر انسان، دائماً با نماز به خداوند توجّـه پیدا نکند، قطعا مُجرم میشود و در جهنم میسوزد:
فِي جَنَّاتٍ يَتَسَاءَلُونَ. عَنِ الْمُجْرِمِينَ. مَا سَلَكَكُمْ فِي سَقَـرَ؟ قَالُوا: لَمْ نَكُ مِـنَ الْمُصَلِّين (مدثر/۴۳)
🍃واژه: #ادعونی #آزمون #نماز
@dr_ghofrani2