#قطرات_بارانی_۶۱۷۷
#پرسش
استاد اگر خود شناسی این همه مهم و راهگشا هست چطور می تونیم بهش برسیم آیا باید راجع به نیازها و توانایی هامون فکر کنیم؟
#پاسخ
کمتر *آیهای* در قرآن و *کمتر دعائی* در *ادعیه معتبر و مشهور* میتوان پیدا کرد که ربطی به لزوم *خودشناسی* و *خودسازی* نداشته باشند. لذا اگر با قرآن و ادعیه، *انس* داشته باشیم به بالاترین سطح خودشناسی میرسیم.
👈واژه: #خودشناسی #انس
🔻 ما را می توانید در رسانه های زیر دنبال کنید:
ایتا، بله، سروش، واتساب، تلگرام، سایت، اینستاگرام، ایمو، روبیکا
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۶۱۷۸
#پرسش
... شما مدعی هستید بر اساس قران زن چنین وظیفه ای داره ... هر دو کتاب شما بزرگوار رو در خصوص ازدواج هم تهیه کردم و در حال مطالعه هستم. تکلیف و حق *فقهی* زن و مرد طبق قانون مدنی که بر گرفته از فقه هست به این ترتیبه ...
#پاسخ
۱ـ از پاسخگوئی شما بسیار متشکرم.
۲ـ *برخی* از مواردی را که فرمودید با اینکه در قوانین جاری مطرح هستند اما *مستند صریح قرآنی* ندارند.
۳ـ *اصلیترین* تکلیف زن و شوهر و *اولین مقصد* ازدواج *اسلامی،* تحقق *زوجیت* و *نکاح* و فراهم شدن شرائط *سکون* مرد است که تا این *حق* و این *تکلیف* روشن نشود سایر حقوق و تکالیف، مفید هیچ فایدهای برای *استحکام نهاد خانواده* نیستند.
۴ـ موردی را که اصلا *مطرح نکردید* مسئله *فرزند* بود و اینکه *قرآن* هیچگونه *مسئولیت* مستقیمی را به عهده *مادر* قرار نداده، در حالی که *اکثر زنان مذهبی* آنقدر که به *بچه* اهمیت میدهند به *خودشان* و *شوهرشان* و *قداست خانواده* اهمیت نمیدهند بلکه اینها را *فدای* آن میکنند.
۵ـ با اینکه *قرآن* به *مردها* و حتی به *دولت اسلامی* بارها دستور میدهد که *حقوق بانوان* را *رعایت* کنند و *بپردازند* اما شاید هیچ آیه و روایتی به *بانوان* حتی *توصیه نمیکند* که برای *دریافت حقوق* و *ارث* خود اقدام کنند که این *نکته* بسیار مهم، *زیبائیهای فراوانی* دارد که *فقط* بانوان *خودیافته* و *مؤمن* در طول تاریخ آنرا *فهمیده* و *میفهمند.* البته *یک مورد* را *قرآن* مطرح میکند که بانوئی بخاطر *ترک روابط زناشوئی* از طرف *شوهر* به *رسول أکرم* صلی الله علیه و آله *شکایت* کرده و قرآن *جبران سختی* را برای آن *شوهران* واجب میکند. (در حالی که برخی از زنان ... رابطه زناشوئی را *سوء استفاده* از خود *میپندارند* و از ترک آن نه تنها شاکی نیستند بلکه از آن گریزانند!!!)
۶ـ *آیه ۲۲۸ بقره* (و آیات دیگر) اولا: *حق طلاق* را (به دلایل عقلی و اجتماعی) فقط برای *شوهر* قائل است، ثانیا: هیچ توصیهای به *محبت دوطرفه* (که امر غیر ممکنی است) ندارد. اما بطور *غیر مستقیم* به *بانوان* میفهماند که باید آنقدر *جذابیت هنرمندانهای* داشته باشند که شوهر به چنین *تصمیمی* نرسد.
۷ـ در *هیچ قانون* و *کشوری* به *شوهران* این *تکلیف* نشده که *تمام درآمدشان* را باید *فقط* برای *همسرشان* خرج کنند، پس آنها مختارند ضمن تأمین *رفاه نسبی* همسر و فرزندانشان، هر جا که صلاح میبینند درآمدشان را خرج کنند.
۸ـ هیچ *قانونی* به *ساعات حضور شوهر در خانه* هم *نمیپردازد* و شوهر را به خانوادهاش *محدود* نمیکند که این *سکوت* قرآن و قانون، *پیام روشنی* برای *بانوان* دارد که باید *خودشان* را چنان *شیرین زبان* و *دلربا* عرضه کنند که *شوهر* و *فرزندان* از خانه *گریزان* و فراری نباشند. (که متأسفانه بسیاری از بانوان خصوصا *مذهبی* که بسیار *پرتوقع* هم هستند، به این وظیفه مهم خود کمترین توجهی ندارند. لذا شوهران و فرزندان *فراری* از خانه، هر روز بیشتر میشوند.)
مواردی دیگر هم بماند برای فرصتی دیگر.
👈واژه: #فراری #زوجیت #حق_طلاق
🔻 ما را می توانید در رسانه های زیر دنبال کنید:
ایتا، بله، سروش، واتساب، تلگرام، سایت، اینستاگرام، ایمو، روبیکا
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۶۱۷۹
#پرسش
در کتاب "ازدواج چگونه" استاد، ص۲۵ اداب همراهی زن و شوهر رو مطرح کردید (خطاب ب دختر و پسر) که نکات خوبی هستن، در ادامه صفحه۳۳ کارهای لازم و مفید برای بانوان در بیت رو ذکر کردید که به ۵۰ مورد می رسد، چند موردی که جالب هست برام رو ذکر میکنم اینجا. یکی از موارد انجام تعمیرات ساده وسائل منزل مثل خرابی دو شاخه ها، پریزها، شیرهای آب، میز، صندلی، کمد و...است با کمک همسر و فرزندان و ترغیب انها در تعمیر وسایل خانه و مرتبط با خود انها. تهیه ابزار و لوازم ضروری مانند آچار، انبر، چکش، اره اهنبری و نجاری، میخ و پیچ و واشر، لنت برق، انواع چسب، و غیره و قرار دادن وسایل برقی، تاسیساتی و...در مکان مناسب و با کمک گرفتن از طرح های پیشنهادی همسر و فرزندان. شرکت در فراخوان های علمی و تحقیقی رسانه ها و دانشگاه ها و تهیه و ارسال مقالات به انواع مجلات و رسانه های اسلامی. در اغلب موارد حتی به کمک گرفتن از همسر هم اشاره ای نشده و نهایتا بدون اشاره به کارهای لازم و مفید برای اقایان در بیت این بخش به پایان می رسد.
دوست دارم بدونم بانوان متاهل گروه یا همسر خود استاد بزرگوار به چند مورد از این ۵۰ مورد که هرکدام خودش به تنهایی داستانی است، می رسند. و با توجه به اینکه در نقد اعضای گروه بارها ذکر شده ک گروه اغلب خانم ها هستن و به پرسش اون ها پاسخ داده میشه و وظایف اون ها گوشزد میشه و نه وظیفه اقایان، برام جای سوال هست که چرا در کتابی که خریدارش هر دو جنس هستند، همون طور که وظایف خانم ها رو این قدر جزئی و موردی مطرح کردید، به وظایف اقایان نپرداختید؟
#پاسخ
۱ـ کتاب ازدواج چرا و چگونه، محصول کلاسهای دهه شصت (بیش از سی سال قبل) در دانشگاه شریف است که (شاید برای اولین بار در کشور پس از انقلاب و *بر خلاف* فضای سیاسی حاکم آن زمان،) برای *دانشجویان پسر* اجرا شد و بعدا در دانشگاه تهران (و دانشگاهای مهم کشور) برای *عموم دختران و پسران* نیز مطرح شد و پس از دو بار تجدید چاپ و اتمام نسخههای آنها، همان کتاب و کتابچه *روش همسرگزینی* که چاپ آن هم به اتمام رسیده بود بر مبنای *مطالب جدید کلاسهای ازدواج* که بسیار مفصلتر در دانشگاه تهران بیان شد، توسط *استاد ارجمند جناب آقای رضازاده* به شکل امروزی آن *تلفیق* و *تدوین* گردید که به خاطر گرانی کاغذ و لزوم کم حجم کردن آن، بسیار *تلخیص* شد لذا این نسخه *تلخیص شده* در اختیار شما، *نوافص* و *محذوفات* زیادی دارد.
۲ـ در اکثر خانوادههای غربی، زن و شوهر هر دو کار و درآمد دارند و در روابط اجتماعیشان *مستقل* از یکدیگرند و ممکن است در آغوش هر نامحرمی قرار بگیرند و با هم برقصند. آنها جز روابط جنسی، هیچ *بهرهای* از هم نمیبرند و هیچ کارکرد *مشترکی* ندارند.
۳ـ اما زن و شوهر از منظر اسلام، برای تحقق *زوجیت* و *نکاح،* باید بکوشند تا *یک روح* در *دو بدن* شوند و مثل *دو قطب غیر هم نام،* به *همدلی* و *تفاهم* و *توافق* همه جانبه برسند و زندگی یکدیگر را *روشن* کنند که برای این مقصد موحدانه، زن *مؤمن* باید *شریک* شوهر خود باشد که برای اکثر افراد با سواد، متأسفانه معنی *شراکت* روشن نیست و در نتیجه برخی از بانوان تصور درستی از *شریک* بودن ندارند لذا غافلانه میخواهند مانند زنان غربی و مثل یک *مرد* در امور زندگی *نقش اجتماعی مستقلی* داشته باشند.
۴ـ این *هم نام* شدن دو قطب خانواده، طبق قوانین علمی، آنها را به *اصطکاک* داشتن و *جدائی* میکشاند.
۵ـ شما به راحتی میتوانید زندگی *والدین* ، *خالهها* ، *دائیها* ، *عموها* و *عمههای* خود را بررسی کنید و ببینید در کدام خانواده *آرامش* ، *نشاط* و *رشد* بیشتر است و در کدامشان، *اضطراب* ، *بیاحترامی* و *روزمرگی* بیشتر است و اینکه *گفتار و رفتار زن* در آنها چقدر در وضعیت آنها *نقش* دارد.
👈واژه: #کتاب #ازدواج #نقش
🔻 ما را می توانید در رسانه های زیر دنبال کنید:
ایتا، بله، سروش، واتساب، تلگرام، سایت، اینستاگرام، ایمو، روبیکا
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۶۱۸۰
#پرسش
در کتاب ازدواج چگونه؟ در مبحث تمیز دادن واقعیت و حقیقت و بحث تحقیق ..
لطفا راهنمایی جزئی و کلی میفرمایید این تحقیق چگونه است؟ وقتی که بحث مکاتبه به جای دیدار و جلوگیری از تأثیر نگاه در ازدواج و انتخاب رعایت نشده و دو سه جلسه حضوری و صحبت اتفاق افتاده است(من ۱۸ سال و دانشجو فرهنگیان و پسر ۲۱ سال و شاغل در سپاه هستند و انتخاب توسط مادر و معرف انجام شده است.روش تحقیق درست و قابل اطمینان چیست؟
#پاسخ
سلام و رحمت الهی بر شما نورچشمی عزیز.
۱ـ ابتدا باید *علائق* و *آرزوهای* خود را *کنار* بگذارید و بعد باید *مهمترین باورها و مواضع* خود را به درستی *بشناسید.*
۲ـ به وبگاه: *به آسمان نگاه کن* مراجعه و *پرسشنامه ازدواج* را از آنجا کپی و آن را از طریق *واسطه* متأهل و مطمئن ــــ و با توضیحات إغنا کننده ــ به خواستگارتان بدهید و هر دو نفر *پاسخهای* خود را (توسط واسطه) *حتما در یک زمان* با هم *مبادله* کنید.
۳ـ آنگاه باید بکوشید *مطابقت* داشتن یا *نداشتن* آن *مهمترین باورهایتان* را *کشف* کنید.
۴ـ باید *بدانید* که این *مطابقت* و *کفویت نسبی،* وجود *عقلانیت* و *تعهد* و *تدین* آن خواستگار را در *شرائط مختلف آینده* هرگز *تضمین* نمیکند.
۵ـ لطفا بدانید که *موفقیت شما* در انجام این *تکلیف الهی* (نه خواسته طبیعی و غریزی) به *آمادگی* و *عملکرد* عاقلانه و مؤمنانه و هنرمندانه فقط *خود شما* بستگی دارد. اما اینکه *همسر* شما چه *مواضع* و چه *سرانجام* و *سرنوشتی* در آینده پیدا خواهد کرد، به *خود او* بستگی دارد و *بد* یا *خوب* بودن او *هیچ نقشی* در بهشت و جهنم شما *ندارد.*
۶ـ پس *تحقیق* در أمر همسرشناسی، به معنی *سونوگرافی* و *شناخت* تمام زوایای وجودی طرف مقابل و رسیدن به یکی زندگی *بی دغدغه* و *بیمشکل* نیست. بلکه *احراز کفویت* فقط برای *لحظه عقد* لازم است، اما فردای *هیچ فردی* (حتی خود شما) قابل پیش بینی *نیست.*
👈واژه: #ازدواج_چگونه #ازدواج #عقد #تحقیق #علائق
🔻 ما را می توانید در رسانه های زیر دنبال کنید:
ایتا، بله، سروش، واتساب، تلگرام، سایت، اینستاگرام، ایمو، روبیکا
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۶۱۸۱
#پرسش
بچه مدرسه ای هامون که میگیم بهشون امشب شب قدره بیاید بریم مراسم
میگن شنبه امتحان داریم سخته باید بخونیم. چجوری به این مراسم ببریمشون
#پاسخ
قبلا پاسخ دادم. نباید فرزندان را که خداوند آنها را *مختار* آفریده به کاری *مجبور* کرد، بکوشید اگر کاری خوب است، هنرمندانه برای آن *رغبت* ایجاد کنید تا فرزند خودش *خواهان* آن شود.
👈واژه: #فرزندان #مختار #مجبور #رغبت
🔻 ما را می توانید در رسانه های زیر دنبال کنید:
ایتا، بله، سروش، واتساب، تلگرام، سایت، اینستاگرام، ایمو، روبیکا
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۶۱۸۲
#پرسش
در کتاب ... نوشتید: دختران می خواهند یکی بیاید به زندگی شان روح بدمد. تو باید او را متحول کنی، نه او تو را متحول کند. چرا اصلا کسی باید دیگری را متحول کند؟! و از کجا این نتیجه گرفته می شود که زن باید متحول کننده باشد؟
مگر نمی گوییم تربیت و شکل گیری شخصیت در سه تا ۷ سال اول زندگی است؟ چرا اصلا انتظار دارید مردی که شخصیتش شکل گرفته و دوره های تربیتیش رو گذرونده توسط زن متحول بشود؟!
#پاسخ
۱ـ اینکه چه مخلوقی *نیازمند تحول* است و *نقش زن* یا *مرد* در این *تحول* چیست، به *انسانشناسی* و *خودشناسی* ما بستگی دارد. ۲ـ اسلام والدین را به *تربیت* فرزندان توصیه *نکرده* است. ۳ـ *هر زن* و *مردی* دائما در معرض *تغییر* و *تحول* و *تنزل* است. لذا تمام افراد بشر به *مراقبت دائمی* خودشان و *تذکر* همسر و *أهل ذکر* و *حمایت الهی* نیازمندند.
👈واژه: #خودشناسی #زن #تحول #تذکر
🔻 ما را می توانید در رسانه های زیر دنبال کنید:
ایتا، بله، سروش، واتساب، تلگرام، سایت، اینستاگرام، ایمو، روبیکا
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۶۱۸۳
#پرسش
۲۳ سالمه محجبه هستم و اهل نماز و روزه ولی چند مدته خیلی یهویی ذهنم پراز شک شد مثلا تو ذهنم میاد که خب آیا واقعا امام ها وجود داشتند آیا امام زمان واقعا هستند و اینکه از کجا بفهمیم خدا احد و یگانه است. اصلا چجوری میتونم نسبت به ائمه و ۱۴ معصوم حبّ و ایمان قلبی پیدا بکنم؟ یا ی سری چیز هایی که دلیل براش هست تو ذهنم انکار میشه چکار کنم که ذهنم از این چیزا آزاد بشه؟
#پاسخ
۱ـ تا زمانی که *حجّیت عقل* برایمان کاملا روشن نشود و بر *نفسانیت* خودمان عاقلانه *غالب* نشویم، این *جدال خستهکننده* و این *شک* و *تردید* نسبت به همه باورهایمان، *ادامه* دارد.
۲ـ لذا در *دعای روز سیام ماه مبارک* به خودم *فهماندم* که *نماز* ، *روزه* ، *حجاب* ، *کارهای مذهبی* حتی *جهاد* و *قتال* هرگز *نباید* عامل *دلخوشی* ، *سرگرمی* و *غفلتم* از اصول زندگی شوند. چرا؟ چون: *تمام عبادات* از نظر قرآن، *فروع* اند و نباید جای *اصول* را بگیرند بلکه آنها باید *اصول* را در من *محکمتر* کنند: *مُحْكَمَةً فُرُوعُهُ بِالْأُصُولِ*
۳ـ پس *اول* حجیّت *عقل* و امامت *رسول باطنی* خود را بفهمید و بپذیرید تا حجیّت و امامت *رسول ظاهری* و *نایبان* آن را همان عقل برایتان با *استدلال* اثبات کند.
۴ـ در دبستان خوانده و احتمالا *تجربه* کرده اید که *حبوبات* در لابلای پارچه نمناک (به خاطر غذای ذخیره شده در آنها) با سرعت (و بدون نیاز به خاک) *سبز* میشوند اما پس از کمی بزرگ شدن اگر در *خاک* نشا زده نشوند و از *زمین* غذا به دست نیاورند حتما خشک میشوند.
۵ـ *احساسات* خاص دوران نوجوانی و مدرسه رفتن نسبت به أولیاء الهی (یا ورزشکاران، یا بازیگران) نیز تحت تأثیر *اطرافیان* در *ذهن* افراد پدید میآیند اما چون *ریشه منطقی* ندارند و با *عقل* آبیاری نمیشوند، پس از مدتی از بین میروند.
👈واژه: #عقل #شک #اصول
🔻 ما را می توانید در رسانه های زیر دنبال کنید:
ایتا، بله، سروش، واتساب، تلگرام، سایت، اینستاگرام، ایمو، روبیکا
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۶۱۸۴
#پرسش
باهمسرلجباز یک دنده چه کنیم؟
#پاسخ
۱ـ یا *در حال آزمایش* بودن خودتان را *باور نکنید* و شرائط *جدائی* خود را فراهم و *صورت مسئله* را پاک کنید و *کودکانه* و *مثل چک بی محل* به آغوش *والدین* خود *برگردید* و ....
۲ـ یا در حال *ازمایش الهی* بودنتان را از قرآن بپذیرید و عاقلانه *راه حل* را پیدا کنید و مؤمنانه چنان از ایشان *دلبری* کنید تا مثل *موم* در دستان هنرمند شما *نرم* شود و بتوانید *نگاهش* را *آسمانی* و ایشان را در *إصلاح خودش* تشویق و توانمند سازید: *فَبِما رَحْمَةٍ مِنَ اللَّهِ لِنْتَ لَهُمْ وَ لَوْ كُنْتَ فَظًّا غَليظَ الْقَلْبِ لاَنْفَضُّوا مِنْ حَوْلِكَ* (آلعمران/۱۵۹)
۳ـ لطفا بترسید از اینکه *یک دنده* بودن ایشان، *واکنشی* به گفتار و رفتار و اخلاق *غلط* و *غیر مجاز* شما باشد. زیرا در آنصورت شما هم در تخلفات ایشان سهیم خواهید بود.
۴ـ لطفا از خودتان بپرسید آیا طی سی روز *روزه* گرفتن توانستید *اسب چموش هوای نفس* خودتان را *رام* کنید؟
۵ـ انسان تا *خودش* را *رام* نکرده باشد هرگز در *رام کردن* دیگران *موفق* نخواهد شد.
👈واژه: #موفق #آسمانی #لجباز
🔻 ما را می توانید در رسانه های زیر دنبال کنید:
ایتا، بله، سروش، واتساب، تلگرام، سایت، اینستاگرام، ایمو، روبیکا
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۶۱۸۵
#پرسش
استاد میشه درمورد این آیه توضیح بفرمائید.آیه ۴۹. خداوند عذاب شونده رااینگونه خطاب میکند.العزیز الکریم
عذاب رابچش که توپیروزمند وبزرگواری
منظور خداوند از بیان این خطاب چیست درحالیکه این دوکلمه اسماءالله هستند
#پاسخ
آیه *ذُقْ إِنَّكَ أَنْتَ الْعَزِيزُ الْكَرِيمُ* «۴۹» *إِنَّ هذا ما كُنْتُمْ بِهِ تَمْتَرُونَ* «دخان/۵۰» میفرماید:
(به آن فردی که در دنیا خیلی ثروتمند و قدرتمند و متشخص و مشهور بود گفته مىشود) بچش كه تو همانى كه به گمان خودت *عزيز* و *كريم بودى.* اين همان است كه (شما افراد خودپرست و متکبر و معاند) همواره در آن *ترديد* داشتيد.
👈واژه: #تردید #عزیز #کریم
🔻 ما را می توانید در رسانه های زیر دنبال کنید:
ایتا، بله، سروش، واتساب، تلگرام، سایت، اینستاگرام، ایمو، روبیکا
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۶۱۸۶
#پرسش
آیه انی احببت حب الخیر عن ذکر ربی را میشه اینطور ترجمه کرد که حضرت سلیمان علیه السلام فرمودند
دوست دارم دوست داشتن آن خیر از جنس یاد پروردگارم منظورم عن را در مقابل نگیریم در واقع حرف اضافه نباشد
که مقابل معنا شود بلکه از نوع معنا شود
#پاسخ
با سلام و احترام. اشکالات متعددی که در *ترجمه* و *تفسیر* این آیه رخ داده بخاطر حرف *عن* نیست، بلکه اولا: بخاطر اینست که کلمه *خیر* را با کمال تعجب و بدون هیچ قرینه و شاهدی، *خیل* گرفتهاند، ثانیا: در توضیح *معنای خیر* در قرآن روشن و مستدل عمل نکردهاند. ضمنا این استنباط شما از حرف *عن* مؤیدی ندارد و مشکلات ترجمه آیه را حل نمیکند.
👈واژه: #خیر #خیل #عن
🔻 ما را می توانید در رسانه های زیر دنبال کنید:
ایتا، بله، سروش، واتساب، تلگرام، سایت، اینستاگرام، ایمو، روبیکا
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۶۱۸۷
#پرسش
شنیده بودم اولیاء الهی خلیفه الله هستند ولی چند روزه در دعای ماه رمضان برعکس این رو میخونم ، خداوند چگونه خلیفه النبیین و خلیفه محمد (صل الله علیه و آله) است؟ يا حَسَنَ الصُّحْبَةِ، *يا خَليفَةَ النَّبِيّينَ* اَنْتَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ، و در فرازی دیگر ؛ اَنْتَ كُلَّ يَوْم في شَاْن، اَنْتَ خَليفَةُ مُحَمَّد، وَناصِرُ مُحَمَّد، وَمُفَضِّلُ مُحَمَّد، اَسْئَلُكَ اَنْ تَنْصُرَ وَصِيَّ مُحَمَّد،
#پاسخ
سلام و رحمت الهی بر شما و تشکر از دقت مؤمنانه شما.
اینکه چرا در *دو دعا،* از *خداوند* با عبارت: *خلیفه النبیین* و *أَنْتَ خَلِيفَةُ مُحَمَّدٍ* یاد شده، *دو احتمال* وجود دارد:
احتمال اول: *خداوند* در زمان *نبود پیامبران در جامعه،* تعالیم آنها را *زنده* و *پویا* و برای اصلاح مردم *مفید* نگه میدارد.
احتمال دوم: اینست که *خلیفه* غیر از *جانشینی،* معنای *تکیهگاه* و *پشتیبان* و *حامی* هم دارد.
لذا در *دعای سفر* گفته میشود: *اللَّهُمَّ أَنْتَ الْخَلِيفَةُ فِي السَّفَر؛* (خدایا تو در سفر جانشینی.)(یعنی: امیدوارم در نبود من در کنار خانوادهام باشی به تو تکیه و اعتماد دارم تا نابسامانی ها را سامان دهی و ...)
و در *دعای سفر دیگری* گفته میشود: *أَنْتَ الصَّاحِبُ فِي السَّفَرِ وَ الْخَلِيفَةُ فِي الْأَهْلِ* (خدایا تو در سفر هم همراه مسافری و هم جانشین او در خانوادهاش ...)
👈واژه: #خلیفه #حامی
🔻 ما را می توانید در رسانه های زیر دنبال کنید:
ایتا، بله، سروش، واتساب، تلگرام، سایت، اینستاگرام، ایمو، روبیکا
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۶۱۸۸
#پرسش
توی گروهی بحث اهمیت نام گذاری شد و دوستان میگن برخی اساتید گفتن که حتی روی عاقبت بخیری تاثیر داره اگر اسم فرزند به پدر و مادر نخوره ...
این موضوع هم برج بودن و حروف ابجد اسم فرزند و پدر و مادر چقدر مهمه
#پاسخ
هر چند که *تکرار* یک نام *بد* یا *خوب،* اثر *إلقائی* و *تلقینی* دارد، اما حرف اول و آخر را در *تعیین سرنوشت* هر فرد *فقط اختیار* میزند. لذا برخی از صاحبان *نامهای زیبا* سرانجام *بدی* را برای خود رقم زدند و برخی صاحبان *نامهای زشت* توانستهاند *خوش عاقبت* باشند.
👈واژه: #نامگذاری #القائی #تلقینی #اختیار
🔻 ما را می توانید در رسانه های زیر دنبال کنید:
ایتا، بله، سروش، واتساب، تلگرام، سایت، اینستاگرام، ایمو، روبیکا
@dr_ghofrani2