روحالله ایزدخواه 🇮🇷
♦️آقای رئیس جمهور برای توسعه مکران به عنوان یکی از سیاست های اصلی دولت چهاردهم ۴دستور صادر کردند؛ مو
✅ روح الله ایزدخواه از الزامات دولت در حوزه توسعه مکران میگوید:
بخش اول
🔹 آیا اقتصاد مبتنی بر دریا میتواند بعنوان یک پیشران اقتصادی عمل کند؟
در کشور ایران موضوع توسعه و پیشرفت منطقه ای امروز دچار آسیب جدی است. برنامه ریزی منطقه ای آنچنان اصالت و موضوعیتی در برنامه ریزی ندارد و اکثر برنامه ها بخشی و وزارتخانه محور است. ما کشوری هستیم که باید الگوهای متفاوتی در پیشرفت یا توسعه بکار گیریم. ما نمیتوانیم همانطور که خراسان را آباد میکنیم، خوزستان یا سیستان و بلوچستان را نیز آباد کنیم. یکی از ضعف های موجود در این رابطه عدم وجود یک نهاد متولی پیشرفت است. استاندار و مقامات محلی دخالتی در سیاست ها ندارند و فقط مجری برنامه های وزارتخانه هستند؛ بنابراین در نحوه پیشرفت منطقهای هیچ گونه دخل و تصرفی ندارند؛ مگر در حد توزیع تسهیلات بانکی. در دهه ۶۰ شمسی متولی پیشرفت به جهاد سازندگی واگذار شد و این خلا توسط جهادسازندگی پر شده، چون منطقه در نگاهش اصالت داشت؛ اما امروزه مناطق دارای متولی خاصی در امر توسعه و پیشرفت نیستند. نمایندگان مجلس در بسیاری از موارد نقش برنامه ریز منطقه ای را ایفا می کنند. بعنوان مثال برای حل مسائل پیش پا افتاده بر نماینده فشار آورده میشود، این معضل ناشی از نبود نهاد متولی پیشرفت منطقهای است.
منطقه مکران از نظر گستردگی و ظرفیت های موجود در حد و اندازه یک کشور است. ما هیچگونه منطقه محرومی در ایران نداریم، محروم به مکانی گفته میشود که منابعی نداشته باشد و باید از بیرون به آن منابع و ظرفیت تزریق شود؛ ما در کشورمون منطقه مظلوم داریم یعنی منطقه ای که مرکز حاکمیت آن را نمی بیند و به وزارتخانه ها متوسل هستند. علاوه بر ظرفیت دریا بلوچستان از جنبههای مختلفی همچون کشاورزی و گردشگری بی نظیر است. مکران می تواند لوکوموتیو توسعه کشور باشد. عموم مسئولین چون منطقه را بخوبی نمی شناسند چنین باوری ندارند.
🔹 جایگاه مکران در تقسیم کار ملی چگونه میتواند باشد؟
یکی از مسائل ما در بخش صادرات است. در بحث صادرات بسیار ضعیف عملکرده ایم، هم در بخش مواد خام و هم در محصولات ساخته شده بدین گونه عمل شده است. اینکه کشور های دیگر بیایند محصول مورد نیازشان را در ایران جمع آوری کنند و به خارج ببرند، اسم این صادرات نیست. صادرات یعنی شما گشایش بازار در کشور هدف داشته باشید. یکی از ضعف های موجود، در این عرصه کمبود رایزن اقتصادی انگشت شمار است. انجمن های صنعتی و صادراتی که در کشور فعال هستند به دلیل اینکه فضای باز و مناسبی برای آن ها در نظر گرفته نمی شود، دارای عملکرد ضعیفی هستند و دولت از آنها به عنوان پیشران صادرات استفاده نمیکند. امروز با توجه به شرایط حاکم بر کشور و وجود مشکل تحریم، راهکار اصلی برون رفت از بسیاری از مشکلات افزایش صادرات است. در این راستا ما نیاز به هاب های صادراتی داریم. قطعأ منطقه مکران میتواند بعنوان یک قطب صادراتی عمل کند. مسأله ما در این موضوع عدم وجود زیرساخت نیست. ما نیاز به آرایش نهادی در صادرات داریم. یک سازمان ضعیف مانند سازمان توسعه تجارت بیش از اینکه توسعه دهنده صادرات باشد، محدود کننده صادرات شده و اسیر مسائل شرکتداری شده است. صادر کننده نمی تواند یک برنامه کوتاه مدت داشته باشد. در بلند مدت بنشیند. ما باید نگاه دولتی را کنار بزاریم و از تشکل هایی که دارای تجربه ریل گذاری در زمینه صادرات هستند، استفاده کنیم. بنابراین نهاد دولت باید بعنوان یک شتاب دهنده توسعه و پرورشگر عمل کند. در منطقه مکران برای واردات بسیج شده ایم اما برای صادرات خیر. صادرات بدوی مانده، اما در بخش واردات پیشرفته عمل کرده ایم. در حال حاضر نمیتوان یک کشتی را در مکران پیدا کرد که تخصصأ روی صادرات خرما کار کرده باشد. درحالیکه ما دومین صادرکننده خرما هستیم. این نشان می دهد که ما در بخش صادرات به شکل سازمان یافته و منظم عمل نکرده ایم. در این رابطه با ایجاد آرایش نهادی می توان به افزایش صادرات کمک کرد. نقش مکران در تقسیم کار ملی می تواند قطب صادرات باشد.
🖇 لینک مصاحبه
#مکران
ادامه دارد...
🌐 تلگرام | ایتا | اینستاگرام
روحالله ایزدخواه 🇮🇷
✅ روح الله ایزدخواه از الزامات دولت در حوزه توسعه مکران میگوید: بخش اول 🔹 آیا اقتصاد مبتنی بر در
✓بخش دوم
🔹 زنجیرههای اقتصادی منطقهای در پیشرفت مکران چه تأثیری دارد؟
عوامل ما باید در راستای تامین زنجیره صادرات حرکت کنند. بعنوان مثال این منطقه با مشکل کم آبی مواجه نیست. مسأله اصلی سو مدیریت آب در منطقه است. به عنوان مثال ما در یکی از بازدید ها با سیل مواجه شدیم و علت آرا جویا شدیم. به این نتیجه رسیدیم که آب سد را نتوانستند ذخیره کنند و آب سد سرریز شده و به بیابان وارد میشود. این وضعیت مدیریت آب در منطقه است.
یکی دیگر از مشکلات ما عدم شکل گیری زنجیره ارزش هاست. این امر مستلزم نگاه منطقه ای است. به جای پرتاب پروژه باید روی این موضوع سرمایه گذاری کنیم. بنده در رابطه با صادرات مطالعات دیگری روی محصولات پلیمری داشته ام. مطالعات نشان داد که صادراتی به پاکستان صورت نمی گیرد. حال مشکل چه بود! تاجر محلی نیاز پاکستان را نمی شناخت. این در حالی است که پاکستان از کشور عربستان محصولات پلیمری خود را تامین می کند.
🔹 رویکرد اقتصاد مقاومتی در پیشرفت مکران چه تأثیری دارد؟
اقتصاد مقاومتی متوجه مصرف نیست، بلکه متوجه تولید است. اقتصاد مقاومتی یعنی منابعی را بکار بگیرید و روش هایی را خلق کنید که تا حالا دیده نشده است. بعنوان مثال شبکه مویرگی صادراتی ما می تواند شبکه مبارزه ما با فقر در منطقه باشد. وقتی نگاه ما به صادرات دولتی باشد دچار مشکل خواهیم شد. علت اینکه در تأمین ارز و کار بانکی مشکل داریم؛ همین دولتی شدن نگاه ما به امور است. ما در مسیر توسعه باید ضریب یک را به عوامل انسانی دهیم، نه به شاخص های دیگر. زیرا در کشور ما ساختار بورکراتیک کارایی چندانی ندارد. بروکراسی اداری توانایی مدیریت داخلی منطقه را ندارد. بنابراین تاکید بر سازوکار محلی، فرهنگ محلی و روابط محلی می تواند مفید باشد. مدیریت منطقه مکران باید مردم محور باشد. لازمه این کار شکل گیری یک جنبش مردمی از پایین به بالا و اعتماد به آنهاست.
🖇 لینک مصاحبه
#مکران
🌐 تلگرام | ایتا | اینستاگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ سلسله مباحث اقتصاد مردمی | دکتر روح الله ایزدخواه
📌 مکران، سرزمین فرصتها: فولاد، منابع و انرژی، حمل و نقل و کشتیرانی، فرصت صادرات، منطقه آزاد و اقبال سرمایه گذارهای خارجی و...
📌 نگاه منطقه ای به اقتصاد
#اقتصاد_مردمی
#مکران
🌐 تلگرام | ایتا | اینستاگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا مجلس روضه نیست و ذکر مصیبت کفایت نمیکند!
🎥 نطق صریح دکتر ایزدخواه، پس از سخنرانی یکساعته رئیس دیوان محاسبات در صحن مجلس، درباره ایرادات و تخلفات اساسی در نظام بودجهریزی. (و استقبال دکتر قالیباف از این موضعگیری)
🌐 تلگرام | ایتا | اینستاگرام
🔻در میزگرد اقتصادی مجمع کارآفرینان ایران مطرح شد؛
روحالله ایزدخواه، نماینده مجلس:
کشور محتاج توسعه است. ایران نیازمند رشد شتابان است و جهش تولید تنها سناریو مقابل کشور ماست.
🔻 مشروح خبر
🌐 تلگرام |ایتا| اینستاگرام
روحالله ایزدخواه 🇮🇷
🔻در میزگرد اقتصادی مجمع کارآفرینان ایران مطرح شد؛ روحالله ایزدخواه، نماینده مجلس: کشور محتاج توسعه
✅ در میزگرد اقتصادی مجمع کارآفرینان ایران مطرح شد:
🔹 در ایران یک سازمانی که مختص به توسعه باشد وجود ندارد. در واقع سازمان برنامه و بودجه کشور نقش حسابدار دولت را برعهده دارد و سازمانهای اجرایی نیز مشغول امور جاری خود هستند.
🔹 ما در ایران سازمانی که همو غم آن توسعه و یا رشد اقتصادی باشد نداریم. رشد و توسعه نیازمند منابع است و این منابع میبایست غیردولتی باشد چراکه کشور قرار است رشد کند و نه دولت. اینکه گفته میشود منابع عمومی دولت و بودجه کم است و رشد محقق نمیشود یک نظر غلط و غیرتخصصی است.
🔹 نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به وظایف دولت گفت: وظیفه دولت دیده بانی است که رشد مورد نظر محقق شود. فقط در بخش سرمایه گذاری جدید بیش از ۳ هزار همت در سال نیاز است، این رقم حداقلی است و رقم واقعی بیش از این رقم خواهد بود. حال سوال این است که چه کسی این منابع را باید تامین کند؟
🔹 ایزدخواه در ادامه به منابع عظیم معدنی کشور اشاره و تاکید کرد: ۷ برابر سرانه جمعیت کشور منابع معدنی در کشور وجود دارد. همچنین اقتصاد دریا بالغ بر ۱۱ شاخه میشود که تاکنون هیچ استفاده و یا بهره برداری چشمگیری از آن نشده است.
بنابر آمارهای بانک مرکزی بیش از ۵۰ میلیارد دلار ارز خانگی وجود دارد.
🔹کشور محتاج توسعه است. ایران نیازمند رشد شتابان است و جهش تولید تنها سناریو مقابل کشور ماست. دولت باید موانع را برچیند و برنامهای برای رشد ارائه کند، این وظیفه دولت است که برای این موانع ریل گذاری و تسهیل گری کند.
🔹نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید هویت عوامل پیشران و دخیل در رشد و توسعه را بازیابی کنیم افزود: تشکلهای جمعی اقتصادی کشور، راهبران بخش خصوصی هستند که شامل اتحادیههای صنفی، انجمنهای صنعتی، نهادهای فناور، خوشههای صنعتی و نهادهای مدنی مانند مجمع کارآفرینان ایران هستند. ما معتقد هستیم که تشکلهای جمعی، خردهای جمعی صنعت و اقتصاد کشور هستند؛ بنابراین باید به تشخیص آنها اعتماد و اراده و عاملیت آنها بازیابی شود.
روحالله ایزدخواه در ادامه بیان کرد: باید منابع را در طول زنجیرههای تولید توزیع کرد. ستون فقرات اقتصاد، زنجیرههای تولید هستند و باید محور کار قرار بگیرند.
نماینده مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: راهبرد دیگر این است که زنجیرههای تولیدمحور اقتصادی، محور قرار بگیرند و کلیه اطلاعات آماری، مالی و … در این زنجیره سوار شود و در نهایت در طول این زنجیره عملیات اقتصادی صورت گیرد.
#مصاحبه
🌐 تلگرام | ایتا | اینستاگرام
هدایت شده از حجت الاسلام دکتر علیرضا سلیمی
قابل توجه ریاست محترم جمهور:
در لایحه بودجه ۱۴۰۴دولت، حدود ۵۰ حکم خلاف قانون برنامه هفتم آمده است.
این انحراف اگر استمرار یابد چیزی از برنامه هفتم باقی نمی ماند.
چگونه با این دست فرمان می توان داعیه تقید به چارچوبهای مُصَرّح قانونی داشت؟!
اینستاگرام | آپارات | سایت | توییتر | تلگرام | ایتا | ویراستی
هدایت شده از شیپا - شبکه پیشرفت
💡مردم و تولید، این همه ماجراست
[از صنعت مردمپایه تا زنجیرههای مزیتدار منطقهای]
⭕️ پخش زنده از کانال شیپا
هفتمین کارگاه آموزشی دوره MPA با رویکرد حکمرانی مردمی با ارائه:
💎 دکتر روح الله ایزدخواه
- عضو کمیسیون اقتصادی مجلس
- رئیس کمیته اقتصاد مردمی مجلس
سرفصلهای کارگاه:
1⃣ رابطه دولت - بازار - مردم
2⃣ تجارب مشارکت عمومی - خصوصی در دنیا، از شرق آسیا تا آمریکای لاتین
3⃣ تجربه زیسته ایران در مردمیسازی (الگوی جهاد سازندگی)
4⃣ رهیافتهای مردمی برای جهش تولید (ناترازیها، برنامه هفتم و...)
5⃣ الگوی متفاوت اندیشکدههای نسل جدید در مسیر مردمیسازی
✅ ثبتنام از طریق آیدی زیر (همراه با گواهی معتبر)👇
@mpa_shipaa
⏱ پنجشنبه ۱ آذر، ساعت ۱۳ تا ۱۸
🔆 در کانال شیپا عضو شوید👇
https://eitaa.com/shipaa
✍ گزارش کار هفته سوم آبان ماه ۴۰۳
📌امضای موارد ثبت شده زیر :
🔹تقاضای اعمال ماده ۲۳۴ در خصوص تبصره ماده ۳ قانون مانع زدایی صنعت برق
🔸سوال از وزیر ارتباطات در خصوص اعلام رفع ممنوعیت ثبتنام گوشی های آیفون
🔹تذکر به رییس جمهور در خصوص لزوم ارایه لایحه تبدیل وضعیت کارکنان
🔸تذکر به وزارت ذیربط در خصوص اجرای قانون تعیین تکلیف تابعیت فرزندان مادر ایرانی
🔹تقاضای تحقیق و تفحص از شرکت پشتیبانی امور دام
🔸سوال از وزیر دادگستری در خصوص عدم اجرای قانون نحوه اجرای اصل ۴۹ قانون اساسی
🔹ثبت تذکر به وزیر صمت و رئیس جمهور در خصوص کندی اجرای قانون خودرو جانبازان
🔸رأی مخالف به یک فوریت اصلاح قانون انتصاب اشخاص در مشاغل حساس
#مجلس
🌐 تلگرام | ایتا | اینستاگرام
💠 یادداشت دکتر ایزدخواه در دفتر یادبود نهاد کتابخانه های عمومی کشور
به مناسبت هفته کتاب
"بسمه تعالی"
« کتاب شریان فکر و علم است در کالبد جامعه.
در تاریخ دوشنبه ۱۴۰۳/۰۸/۲۸ از نمایشگاه نهاد کتابخانه های عمومی کشور در محل مجلس شورای اسلامی بازدید کردم، عزیزان این نهاد با همه کمبود ها و محدودیتها در حال بک جهاد مقدس هستند که از جمله اقدامات فرهنگی تمیز و جالب، اعزام کتابخانه های سیار به روستاهای کشور بوده است.
نهاد کتابخانه بنظرم در فضای فرهنگی کشور متاسفانه مهجور و مظلوم است و باید مورد حمایت و توانمند سازی بیشتری واقع شود؛ از جمله این اقدامات میتواند راه اندازی پیش دبستانی های کتاب محور باشد.
بر خود وظیفه میدانم تمام توان خود را برای تقویت این حرکت به کار ببندم.
خداقوت به همه شما عزیزان و جهادگران علم و اندیشه »
🌐 تلگرام | ایتا | اینستاگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ روح الله ایزدخواه، رئیس کمیته اقتصاد مردمی مجلس شورای اسلامی، در حاشیه جلسه شورای اداری سازمان منطقه آزاد چابهار:
📌 مکران لنگرگاه پیشرفت کشور در ده الی بیست سال آتی خواهد بود
📌نگاه فرامنطقهای به موضوع توسعه مکران ضروری است
📌 باید از مسیر به همرسانی عوامل مختلف مدیریتی و نهادی در سطح کشور چه در سطح ملی و منطقهای و چه در سطوح بخشی و صنعتی، طی یک برنامهی یکپارچه و نقشهی راه مشخص برای توسعهی مکران اقدام شود.
📌میتوانیم با استقرار جمعیت و با گسترش فعالیتهای اقتصادی، با نگاه مردمیسازی اقتصاد و با تقسیم کار ملی، منطقه مکران واقعا به همهی استانهای کشور از این منظر خدمترسانی کند و نقش آفرینی نماید.
📌 زیرساختهای منطقه بایستی بسرعت تکمیل شود و توسعه پیدا نماید.
🖇مشروح خبر
🌐 تلگرام | ایتا | اینستاگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دکتر ایزدخواه: مجلس نباید مرجع گرانکننده ارز و کالاها باشد
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:
🔸بند جدیدی که در بودجه برای محاسبه نرخ ارز واردات به غیر از کالاهای اساسی پیشنهاد شده است، میتواند شوک قیمتی شدیدی به کالاهای وارداتی وارد کرده و قیمتها را به شدت افزایش دهد. میتواند شوک قیمتی شدیدی به بازار وارد کند و هزینه واردات کالاها را بهشدت افزایش دهد.
🔸ساختار درستی نیست و مجلس نباید مسئول افزایش قیمتها باشد.
🔸متاسفانه، ما قانون جامعی در حوزه سیاست ارزی نداریم و تصمیمگیریها بهعهده بانک مرکزی گذاشته شده است.
🔸اگر دولت و بانک مرکزی مسئول سیاست ارزی هستند، باید مدیریت کامل را خودشان برعهده بگیرند.
🔸مجلس نباید مقصر تورم و گرانی شود. هدف ما حمایت از جهش تولید است، نه ایجاد جهش تورم.
🔸از همکارانم در مجلس میخواهم نگذارند این اتفاق بیفتد و مجلس به مرجع گرانکننده تبدیل شود. دولت و بانک مرکزی باید خودشان مدیریت کنند و تصمیم بگیرند.
🖇 مشروح مصاحبه
🌐 تلگرام | ایتا | اینستاگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴دکتر ایزدخواه، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، ( ۲۳ آبان ماه ۱۴۰۳ ) :
📌 وقتی در کشورهایی چون سوریه هزینه کردیم و شهید دادیم چرا در بازارها و اقتصاد آنها نباشیم؟
📌 چرا در پروژه های عمرانی، زیربنایی، تاسیساتی، معدنی، ریلی و ... در این کشورها حضور نداشته باشیم؟ این نیازمند این است که تجارت را تسهیل کنیم.
📌 تجارت آزاد بین دو کشور و پیمان های دوجانبه تجاری و بازرگانی حداقل کار است و فعلا به عنوان اولین کشور مقاومت، سراغ سوریه رفتیم.
📌سهم ایران در تجارت با کشورهای همسایه شاید 2-3 درصد هم نباشد و این خیلی کم است.
🌐 تلگرام | ایتا | اینستاگرام
✅ ایزدخواه در بازدید از پاویون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در نمایشگاه ایران متافو مطرح کرد:
🔹سود اقتصاد و صنعت کشور با تقویت حوزه دانشبنیان صنایع معدنی
🖊نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ضمن بازدید از پاویون شهرک گفت: صنعت معدنی، صنعت رو به رشدی است و در برنامه هفتم هم هدفگذاری شده که در برنامه ۵ ساله، ۱۳ درصد رشد معدنی داشته باشیم. این صنایع باید مجهز به فناوریهای روز دنیا باشند و هر چه بتوانیم حوزه دانشبنیان را در صنایع معدنی تقویت کنیم، قطعا به سود اقتصاد و صنعت کشور خواهد بود.
🖇 مشروح خبر
🌐 تلگرام | ایتا | اینستاگرام
2- قسمت دوم دکتر ایزدخواه.mp3
74.66M
🎙صوت کارگاه مردم و تولید، این همه ماجراست
[از صنعت مردمپایه تا زنجیرههای مزیتدار منطقهای]
هفتمین کارگاه آموزشی دوره MPA با رویکرد حکمرانی مردمی (۱ آذر)
با ارائه:
💎 دکتر روح الله ایزدخواه
- عضو کمیسیون اقتصادی مجلس
- رئیس کمیته اقتصاد مردمی مجلس
سرفصلهای کارگاه:
1️⃣ رابطه دولت - بازار - مردم
2️⃣ تجارب مشارکت عمومی - خصوصی در دنیا، از شرق آسیا تا آمریکای لاتین
3️⃣ تجربه زیسته ایران در مردمیسازی (الگوی جهاد سازندگی)
4️⃣ رهیافتهای مردمی برای جهش تولید (ناترازیها، برنامه هفتم و...)
5️⃣ الگوی متفاوت اندیشکدههای نسل جدید در مسیر مردمیسازی
✅ ثبتنام در دوره MPA از طریق آیدی زیر (همراه با گواهی معتبر دانشگاهی) 👇
@mpa_shipaa
🌐 تلگرام | ایتا | اینستاگرام
🔻 #اختصاصی| مجلس ابهامات لایحه مالیات بر عایدی سرمایه را رفع میکند
روحالله ایزدخواه، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی:
🔻آخرین وضعیت لایحه مالیات بر عایدی سرمایه در کمیسیون در حال بررسی است.
🔻ابهاماتی در این لایحه وجود دارد که از دوستان خواستهایم تا ابهامات را رفع کنند.
🔻توضیحات بیشتر در ارتباط با موانع و مشکلات موجود در لایحه را منوط به پایان بررسیها و تصویب در کمیسیون میدانم.
🖇 مشروح مصاحبه
🌐 تلگرام | ایتا | اینستاگرام
⚜️ باید جبههای تولید کنیم ⚜️
🔰 دومین همایش سالانه جبهه فعالان اقتصاد مردمی
💢 اجتماع بزرگ تولیدکنندگان عضو جبهه با هدف #حلمسأله_تخصصی
در ۱۰ صنف:
➕ پوشاک
➕ صنایع مس
➕ صنایع تبدیلی کشاورزی (میوهخشک)
➕ گلاب و عرقیات
➕ زعفران
➕ دام و طیور
➕ فرهنگی آیینی
➕ عسل
➕ چای
➕ و صنایع بازیافت
👤 با حضور اساتید:
▪️دکتر سید مهدی زریباف
▪️دکتر روح الله ایزدخواه
▪️مهندس امیر شکوهی نیا
⚠️ اینجا تولیدکنندگان باهم برادرند
و اولویت اول خود را حل مسأله تولید قراردادند.
✅ اگر شما هم #تولیدکننده هستید میتوانید با ثبتنام در لینک زیر با ما همراه شوید.
emardomi.ir/hamayesh
🌐 تلگرام | ایتا | اینستاگرام
سلسله جلسات حلقه مفقوده.mp3
24.53M
💢 #بازتاب| بررسی جایگاه و اهمیت جریان حلقههای میانی در حل مسائل انقلاب اسلامی
👤 دکتر روح الله ایزدخواه؛ نماینده دوره یازدهم و دوازدهم مجلس شورای اسلامی
#حلقه_میانی
🌐 تلگرام | ایتا | اینستاگرام
هدایت شده از جبهه فعالان اقتصاد مردمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ تلاشهای مستمر دکتر ایزد خواه در راستای گسترش فعالیتهای مردمی
🔰 نطق ۳ دقیقه ای ایشان در صحن مجلس شورای اسلامی که منجر به صدور ۱۴ مجوز برای ۱۴ انجمن صنفی شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹با عرضه خودرو در بورس کالا موافقیم اما با شروطی!
🔹روح الله ایزدخواه عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت و گو با نبض بورس علاوه بر اظهار نظر در مورد عرضه خودرو در بورس کالا شروطی را برای این امر از سوی کمیسیون اقتصادی مجلس مطرح کرد که در نتیجه آنها مابهتفاوت قیمت رقابتی خودرو در بورس کالا و قیمت کارخانه در نهایت به خودروساز نخواهد رسید و خودروساز در نهایت تنها مبلغ قیمت اعلامی شورای رقابت را دریافت خواهد کرد.
#خودرو
🌐 تلگرام | ایتا | اینستاگرام
✍ #گزارش_کار هفته آخر آبان و هفته اوّل آذر ماه ۱۴۰۳
📌امضاهای دکتر ایزدخواه در صحن طی دو هفته اخیر:
⭕️ ثبت سوال از وزیر نیرو درخصوص علت عدم استفاده مناسب از تامین مالی و مشارکت مردمی در ایجاد نیروگاه ها
⭕️ ثبت بیانیه قدردانی از وزیر خارجه به دلیل اعلام مواضع محکم و انقلابی در مصاحبه با روزنامه آلمانی
⭕️ پیشنهاد حذف مصوبه کمیسیون شوراها درباره اخذ آزمون از نامزدهای شورای شهر
📌 امضای پیشنهادات سایر نمایندگان:
۱. سوال از وزیر اطلاعات درخصوص علت عدم برخورد با محتواهای نژادپرستانه و نفرت افکن درباره مهاجرین و اتباع
۲. تحقیق و تفحص از معدن طلای شهرستان قروه
۳. تذکر به وزیر کار و تعاون درباره بیمه کارگران ساختمانی
۴. سوال از وزیر اطلاعات درخصوص علت تغییر رویکرد وزارت درباره انتصابات افراد مسئله دار
۵. طرح ایجاد نهاد تنظیم گر برق
۶. طرح ملی هوش مصنوعی
۷. طرح شفافیت آرای هیات رییسه مجلس
۸. سوال از وزیر نفت درباره تکالیف قانونی برای تامین سوخت نیروگاه ها
۹. سوال از وزیر تعاون و کار درباره ملاک انتخاب برخی مدیران مسئله دار
۱۰. سوال از وزیر صمت درباره علت تعمیم افزایش ۳۰ درصدی قیمت خودرو به ثبت نام کنندگان قبلی
۱۱. سوال از وزیر آموزش و پرورش درباره نحوه انتصابات دانشگاه فرهنگیان
۱۲. تذکر به وزیر کشاورزی درباره عملکرد ضعیف سازمان تعاون روستایی
۱۳. طرح اصلاح ماده ۲۰ قانون احکام دائمی مبنی بر اصلاح نظام ارزی کشور
۱۴. طرح اصلاح ماده ۵۰ قانون شرکتهای توسعه و تعاون شهرستانی مبنی بر امکان واگذاری طرحها و املاک دولتی به ایم تعاونی ها
۱۵. تذکر به رییس جمهور درباره وضعیت بازنشستگان آموزش و پرورش سال ۱۴۰۰
۱۶. طرح تشکیل وزارت پیشگیری و مدیریت بحران
۱۷. تحقیق و تفحص از شرکت توزیع برق خوزستان
🌐 تلگرام | ایتا | اینستاگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 رکود تورمی موجود دستاورد مدیریت اقتصاد صرفا با رشد عرضه و قیمت است
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با «اقتصاد معاصر»؛
🔻هیچوقت افزایش قیمتها راه حل نیست و ما آن را سیاست اقتصادی نمیدانیم. متاسفانه این رویکرد که چندین سال است در فضای دولتی و دستگاه اجرایی غالب شده، افزایش نرخها را به عنوان راه حل میبیند.
🔻اقتصاد فقط با عرضه مدیریت نمیشود، بلکه تقاضا و مصرف نیز اهمیت دارد. اگر قیمت کالاها افزایش مییابد، قدرت خرید مردم نیز باید حفظ شود.
🔻راه حل مشکلات کشور، جهش تولید است. تمام سیاستها و اقدامات اقتصادی دولت باید در راستای تحقق جهش تولید باشد. در غیر این صورت، هزینههای آن به مردم تحمیل میشود و گرانی نخستین هزینهای خواهد بود که جامعه پرداخت میکند.
@Eghtesade_Moaser
🌐 تلگرام | ایتا | اینستاگرام