هدایت شده از فارس پلاس
2.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انرژی هستهای چرا حذف شدنی نیست؟
@Fars_plus
هدایت شده از فارس پلاس
16.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وقتی تو کانادا مریض شدن خودش یه درد دیگهست...
@Fars_plus
هدایت شده از سلام آینده
امام صادق عليه السلام فرمود:
از رسول خدا سئوال شد، محبوب ترين مردم در پيشگاه خدا كيست؟ پيامبر صلي الله عليه و آله فرمود: كسى كه بيشترين سود و خدمت را به مردم عرضه نمايد.
. [ بحارالأنوار، ج 73، ص 339 .]
🆔@salamayande
هدایت شده از سلام آینده
🔷 شنا در زمستان
دههی هفتاد در اوج نوجوانی فیلم سینمایی «شنا در زمستان» را برای بار نخست از تلویزیون دیدم.
«شنا در زمستان» به کارگردانی مرحوم محمد کاسبی در آن دوره شد سندی در ذهنم بر وجود تبعیض و فقر در دوران ستمشاهی. من که سن زیادی نداشتم، کمکم با حضور خانوادهی انقلابی از اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی آشنا میشدم و قدر قیام خمینی کبیر را میشناختم.
حالا این فیلم با کارگردانی آقای محمد کاسبی بیش از سایر بازیهایش در ذهنم مانده. روحش شاد
🆔@salamayande
12.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قابل توجه دلبستگان و ستون پنجم آمریکا
آمریکا به شما هم رحم نمیکنه
💢شبی که شاه به تاریخ سلام کرد!
▫️در شبی سرد و پرالتهاب، شاهنشاه آریامهر، با چشمانی که انگار بر یک خواب شوم دوخته شده بود، کلاه تاجداریاش را گذاشت و با عجله کفشهای بختبرگشته را پوشید، گویی که به مهمانی "رفتن بیبازگشت" دعوت شده باشد. او که هنوز هم شاید در دل فکر میکرد "همه عاشق مناند"، با دستی لرزان آخرین نگاهی به کاخ مرمر انداخت و زیر لب گفت: «خدانگهدار ای کاخ خاطرهها»
#پاورقی_تاریخ
⏰شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۹:۴۵ شبکه دو
📺 #پاورقی | @pavaraghi_tv2
هدایت شده از آیات الهی
🌹🌹وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَىٰ عَلَى اللَّهِ كَذِبًا أَوْ كَذَّبَ بِآيَاتِهِ ۗ إِنَّهُ لَا يُفْلِحُ الظَّالِمُونَ...
چه کسى ستمکارتر است از آن کسیکه بر خدا دروغ بسته (و همتایى براى او قائل شده)، یا آیات او را تکذیب کرده است؟! به یقین ستمکاران، رستگار نخواهند شد. ۲۱ انعام.
تفسیر: به خدا دروغ بستن، انکار توحید است، و تکذیب آیات، انکار نبوت.
و حقیقتا ظلمى از این بالاتر نمى شود که انسان، جماد بى ارزش و یا انسان ناتوانى را همتاى وجود نامحدودى قرار دهد که بر سراسر جهان هستى حکومت مى کند.
👈 اینکار از سه جهت ظلم محسوب مى شود:
۱) ظلم نسبت به ذات پاک پروردگار که شریک براى او قائل شده.
۲) ظلم بر خویشتن که شخصیت و ارزش وجود خود را تا سر حد پرستش یک قطعه سنگ و چوب و یا بشری مثل خودش پائین آورده.
۳) و ظلم بر اجتماع که بر اثر شرک، گرفتار تفرقه و پراکندگى و دور شدن از روح وحدت و یگانگى شده است.
🍃 ۱۵ آیه از قرآن، با همین جمله آغاز شده که چه کسی ستمکارتر است از....
👈👈 بیشتر این آیه ها در بارهء مشرکان است، نه تنها به معنی کسانیکه به دو خدایی یا چند خدایی قائلند، بلکه مشرک، در واقع کسی است که کسی یا چیزی را بیشتر از خدا، یا به اندازهء او دوست داشته باشد و همچنین بیشتر از خدا و یا اندازهء او، به دیگری تعظیم و تکریم کند.
■■ اما در بعضی از این آیات از گروههایی دیگر بعنوان ستمکارترین نام برده شده، از جمله کسانیکه مردم را از ذکر خدا در مساجد منع می کنند و گروههایی که کتمان شهادت می کنند.
👈 در اینجا این سؤال پیش مى آید، که چگونه ممکن است هر یک از این طوائف، ستمکارترین مردم باشند؟
در پاسخ مى توان گفت، همهء این امور در حقیقت از یکجا ریشه مى گیرد و آن مسئلهء شرک و کفر و عناد است. زیرا منع مردم از ذکر خدا در مساجد و سعى و کوشش در ویران ساختن آنها نشانهء کفر و شرک است.
همچنین کتمان شهادت که موجب سرگردانى مردم شده و آنانرا از حقیقت و راستی و درستی دور می کند و این دوری از حقیقت، انسانها را به خدا بدگمان کرده و دچار شک و تردید می کند که از چهره هاى گوناگون شرک و انکار خداوند یگانه است.
👈 سپس خداوند از آنان سوال میفرماید که:
🌹وَيَوْمَ نَحْشُرُهُمْ جَمِيعًا ثُمَّ نَقُولُ لِلَّذِينَ أَشْرَكُوا أَيْنَ شُرَكَاؤُكُمُ الَّذِينَ كُنتُمْ تَزْعُمُونَ.
(به یاد آور) آنروز را که همهء آنها را محشور مى کنیم. سپس به مشرکان مى گوییم: معبودهایتان، که همتاى خدا مى پنداشتید، کجایند؟! ۲۲ انعام.
■ معبودهاى ساختگى شما که آنها را شریک خدا مى پنداشتید کجا هستند؟ چرا به یارى شما نمى شتابند؟ چرا هیچگونه اثرى از قدرت نمائى آنها در این عرصهء وحشتناک دیده نمى شود؟ مگر بنا نبود آنها در مشکلات، شما را یارى کنند؟ و شما به این امید به آنها پناه مى بردید؟ پس چرا کمترین اثرى از آنها نیست؟
👈 آنها پاسخى در برابر این سؤال ندارند جز اینکه خود را توجیه کنند:
🌹ثُمَّ لَمْ تَكُن فِتْنَتُهُمْ إِلَّا أَن قَالُوا وَاللَّهِ رَبِّنَا مَا كُنَّا مُشْرِكِينَ.
سپس پاسخ و عذر آنها، چیزى جز این نیست که مى گویند: به خداوندى که پروردگار ماست سوگند که ما مشرک نبودیم. ۲۳ انعام.
👈 اما خداوند در آیهء بعد، پاسخ روشن و محکمی در بارهء آنان می دهد تا هر گونه توجیهی را در بارهء آنان باطل کند:
🌹انظُرْ كَيْفَ كَذَبُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ ۚ وَضَلَّ عَنْهُم مَّا كَانُوا يَفْتَرُونَ.
ببین چگونه به خودشان (نیز) دروغ مى گویند! و (آنروز) آنچه را بدروغ همتاى خدا مى پنداشتند، از دست مى دهند. ۲۴ انعام.
✨حدیث ۵۸۶ نهج الفصاحه✨
🌸 پیامبر بزرگوار اسلام فرموده اند:
بیش از هر چیز، بر امت خود از شرک به خدا بیم دارم. من نمی گویم که خورشید و ماه و یا بت می پرستند، بلکه کارهایی را برای غیر خدا انجام میدهند، آنچنان است که باید برای خدا انجام دهند (همچون ستایش دیگران مانند ستایش خدا، و یا فرمانبرداری مطلق از دیگران مانند فرمانبرداری از خدا) 💫
هدایت شده از پاورقی
11.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تحلیل جدید بچه خوشگلای منوتو
بابا شاه فرار نکرد که، مملکت رو تحویل داد 😂
⏰شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۹:۵۰ شبکه دو
📺 #پاورقی | @pavaraghi_tv2
هدایت شده از پاورقی
13.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حدس بزنید آدمی با این تفریحات 😂 تو این مملکت چیکاره شده
⏰شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۹:۵۰ شبکه دو
📺 #پاورقی | @pavaraghi_tv2
هدایت شده از پاورقی
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا این قدر زن و دختر تو آمریکا گُم میشن؟!
⏰شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۹:۵۰ شبکه دو
📺 #پاورقی | @pavaraghi_tv2
هدایت شده از پاورقی
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آمریکاییهای عزیز! از بلاگرای ایرانی یاد بگیرید زندگی تو آمریکا چطوریه!
#باغ_اروپا
⏰شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۹:۵۰ شبکه دو
📺 #پاورقی | @pavaraghi_tv2