هدایت شده از قرائت روزانه قران با ترجمه و تفسیر
هدایت شده از کتابخانه صوتی
کتاب صوتی " روایت رهبری" اثر سید یاسر جبرائیلی
تولید : ایران صدا
#روایت_رهبری
#سید_یاسر_جبرائیلی
#تاریخ_معاصر #انقلاب_اسلامی
@audio_ketab
هدایت شده از کتابخانه صوتی
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب " روایت رهبری " حاوی نکاتی جدید و منتشر نشده از نحوه انتخاب حضرت آیت الله خامنه ای به عنوان رهبر انقلاب اسلامی در سال ۱۳۶۸ و بخش هایی منتشرنشده از خاطرات سیاسی ایشان است که آقای یاسر جبرائیلی آن را به رشته ی تحریر درآورده است.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون، سه رویداد مهم ناظر به تعیین رهبر نظام اسلامی رخ داده است. نخست، رسمیت و قانونیت یافتن رهبری حضرت امام خمینی رحمه الله با مصوبه مجلس خبرگان قانون اساسی. دوم، تعیین آیت الله منتظری به رهبری آینده توسط مجلس خبرگان رهبری و سپس عزل وی. و سوم، تعیین حضرت آیت الله خامنه ای توسط مجلس خبرگان به رهبری انقلاب اسلامی. کتاب «روایت رهبری» روایتی مستند و دست اول از هر سه رویداد مذکور است که نشان می دهد این سه رویداد از یک منطق مشخص پیروی کرده اند.
در این کتاب برای اولین بار از مذاکرات شورای انقلاب و متن مذاکرات اجلاسیه ی خبرگان در سال ۶۴ و اجلاسیه ی خبرگان در سال ۶۸ استفاده شده است. همچنین بخشی از مذاکرات جلسه روسای قوا و مرحوم حاج احمدآقا در حضور امام رحمه الله در مهر۶۷ (۶ماه قبل از عزل آیت الله منتظری) در این کتاب منتشر شده که در آن برای اولین بار حضرت امام رحمه الله، حضرت آیت الله خامنه ای را برای رهبری آینده نظام مطرح می کنند.
@audio_ketab
هدایت شده از اسرار آفرینش
1.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اعتراض عملی نماینده پارلمان اتریش نسبت به قانون منع حجاب در مدارس
نماینده مجلس اتریش در اعتراض به قانون منع حجاب در مدارس،روسری پوشید
پارلمان اتریش قانونی تصویب کرده که براساس آن حجاب اسلامی در مدارس ابتدایی این کشور ممنوع می شود.
مارتا بیسمان، پیش از نطقش در مجلس، روسری قرمز رنگی می پوشد و به موافقان تصویب این قانون می گوید:
مرا نگاه کنید، آیا با پوشیدن حجاب تغییری کرده ام؟
وی با تکرار سخنان خود بار دیگر تصریح می کند:
آیا من مارتا بیسمان نماینده مجلس اتریش نیستم؟
چرا ! ، من همان خانم آزادی خواه و مخالف فرقه گرایی و مدافع حقوق زنان هستم
وی گفت: افتخار این را داشتم که در ماه های گذشته، با بسیاری از خانم های بزرگوار مسلمان در کشور آشنا شدم، افرادی که به عنوان پزشک، فیزیکدان، معلم، فعالیت دارند، اما شما می خواهید با این قانون، آنان را مجازات کنید.
تمامی این افراد زنانی موفق و بلندپرواز هستند و رعایت حجاب، مانع از پیشرفت، ترقی و انجام وظیفه شان نشده است
اسرارآفرینش _ ثریا
🔹سروش . ایتا . هورسا 👈🏻کپی آزاد
@asrarafarinesh