فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 فیلم کامل بیانات صبح امروز حضرت آیتالله خامنهای پس از انداختن رای به صندوق/ رهبر انقلاب: ملت عزیزمان بدانند امروز چشم بسیاری از مردم دنیا به ایران است
📡
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تبلیغات جالب یک راننده کامیون برای ترغیب مردم به رای دادن - تهران
رهبر معظم انقلاب مدّظلّهالعالی:
رانندهی کمپرسی جزو خواص، ولی روحانی و پیشنماز محترم جزو عوام! مثلاً آن روحانی میگفت: «چرا وقتی اسم پیغمبر میآید یک صلوات میفرستید، ولی اسم «آقا» که میآید، سه صلوات میفرستید؟!» نمیفهمید. راننده به او جواب میداد: روزی که دیگر مبارزهای نداشته باشیم؛ اسلام بر همه جا فائق شود؛ انقلاب پیروز شود؛ ما نه تنها سه صلوات، که یک صلوات هم نمیفرستیم! امروز این سه صلوات، مبارزه است! راننده میفهمید، روحانی نمیفهمید!
۱۳۷۵/۳/۲۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📷 جانباز بالای ۷۰ درصد و قطع نخاعی در اصفهان رای خود را در صندوق انداخت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشحالی خبرنگار لبنانی پس از دریافت چفیۀ رهبر انقلاب در حسینیۀ امام خمینی
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به پایان رسید؛ مردم قدرشناس با #لبیک_به_امام خود و هزاران آرزو ، تعداد زیادی از نامزدها را روانه مجلس کردند و عده کمتری از نامزدها باید تا اردیبهشت صبر کنند و منتظر ادامه این #مسابقه_سیاسی باشند.
باید در نظر داشت که هدف مردم از این #مشارکت هوشمندانه فرستادن عدهای به مجلس و زدن مهر پایان، به خدمت عدهای از نمایندگان نبود؛ بلکه هدف از این مشارکت و فرستادن منتخبین خود به مجلس، ایجاد تحول توسط آنهاست.#تحول در قوانین به منظور گره گشائی در زندگی مردم و #تحول در شیوه نظارت مجلس بر اجرای درست قوانین . مردم #تکلیف خود را اداء نمودند و رای دادند و از این پس #حق آنان است منتخبین خود را (که بزودی به عنوان نمایندگان آنان در مجلس کار خود را آغاز میکنند) نظارهگر باشند و منتظر بنشینند تا آنان با عمل به وعدههای انتخاباتی خود، برای باز کردن گرههای زندگی آنان تدبیر کنند.
منتخبین مردم در سه ماه باقیمانده تا بازگشایی مجلس دوازدههم، این فرصت را دارند که یه همراه دیگر همفکران منتخب و کسانیکه انها را در رسیدن به مجلس یاری کردند شعارهای خود را به برنامه تبدیل نمایند تا به محض ورود به خانه ملت آنها را عملیاتی نمایند.
در پایان باید این نکته را یادآور شد که بعد نظارتی مجلس به عنوان یکی از دو کار ویژه مجلس است و نمایندگان جدید باید با ابزارهای نظارتی که در اختیار دارند مجدانه و بدون تعارف نظارت خود را اعمال نمایند. بدون تردید نتیجه نظارت دقیق و سالم ، کاهش قیمت تمام شده اداره کشور ، کاهش تخلفات و اختلاس، و در نهایت ایجاد آرامش در فضای عمومی جامعه، افزایش امنیت روانی مردم، ارتقاء سلامت نظام اداری، افزایش امید در مردم و اعتماد آنان به نظام اسلامی به همراه خواهد داشت. این کاهشها و افزایشها میسر نمیگردد مگر آنکه نمایندگان با پرهیز از منافع شخصی #تعارض_منافع خود را به حداقل برسانند.
به امید رسیدن مجلس شورای اسلامی به جایگاه رفیع #عصاره_فضائل_ملت و رسیدن به #تراز_انقلاب_اسلامی
محمدرضا میرشمسی
#پاک_باش_و_خدمتگزار
https://eitaa.com/drm_mirshamsi
رای متفاوت مردم صرفا برای جابجایی چند نماینده مجلس نبود. مردم با این اقدام در پی تغییر روشها برای بهبود اوضاع خود بودند.
و این مهم با اصلاح ساختار (آئیننامه داخلی)و تغییر در عوامل و ارکان مجلس میتواند عملی شود.
#پاک_باش__و_خدمتگزار
سلام برماه رمضان و سلام بر ماه بندگی، سلام بر ماه بهار قران
عزیزان ماه خدا رسید، ماه روزه داری بندگان خدا رسید. بندگی بندگان و قبولی بندگی به دو شرط پذیرفتنیست:اول آنکه با رضایت خدا همراه باشد و دوم آنکه با رضایت بندگان خدا همراه باشد و همانا خداوند از حق خود میگذرد اما از حق بندگانش نه. لذا این حقیر از شما بنده خوب خدا تقاضا دارم تا از من راضی باشید و اگر حقی بر گردن من دارید در گذرید و مرا مورد عفو خود قرار دهید که خداوند بخشنده و مهربان است.
دعاگوی شما محمد رضا میرشمسی
بازگشت قدرت به صحن منَشاء تحولات بزرگ
سطح مشارکت مردم در انتخابات های ملی و محلی یکسان نیست.با بررسی انجام شده در مییابیم که در سه دهه گذشته، میانگین مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری بالای ۷۰ درصد و انتخابات مجلس شورای اسلامی کمتر از ۶۰ درصد است. این بدان معناست که مردم بر این باورند جایگاه رئیس جمهور و اثرات این انتخاب بر زندگی آنها بالاتر از انتخابات مجلس شورای اسلامیست. اما با مروری بر سطح اختیارات قانونی و عرفی هر نماینده در مییابیم که قدرت نمایندگان و نقشی که آنها در حوزههای گوناگون سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و علمی و...ایفاء میکنند اگر بیشتر از اختیارات قوه مجریه نباشد کمتر از آن نیست.
درخواست مراجعه به آراء عمومی(اصل ۵۹) قانونگذاری، نظارت بر همه دستگاهها، تصویب طرحها و لوایح و تصویب آئیننامه داخلی (۶۵) انتخاب رئیس ، هیات رئیسه وتعداد کمیسیونها و دوره تصدی آنها و امور مربوط به مذاکرات و انتظامات مجلس (اصل ۶۶) شرح و تفسیر قوانین عادی(اصل۷۳)تحقیق و تفحص در تمام امور کشور(اصل۷۷)
تصویب محدودیتهای ضروری موقت(اصل۷۹) تصویب گرفتن و یا دادن وام و کمکهای بلاعوض داخلی و خارجی(اصل۸۰) موافقت با انتقال بناها و اموال دولتی به غیر(اصل۸۳) اظهار نظر در همه مسائل داخلی و خارجی کشور(اصل۸۴) تصویب اساسنامه سازمانها، شرکتها، موسسات دولتی، یا وابسته به دولت(اصل۸۵) مصونیت در اظهار نظر در ایفای وظایف نمایندگی(اصل ۸۶) دادن یا ندادن رای اعتماد به وزراء(اصل۸۷) سوال از رئیس جمهور و یا وزرا(اصل۸۸) استیضاح هیات وزیران و رئیس جمهور (اصل۸۹)و انتخاب اعضای حقوقدان شورای نگهبان و پیگیریهای مسایل حوزه انتخابیه و پاسخ به مراجعات بسیار متنوع آحاد مردم و...، همه و همه حکایت از جایگاه رفیع مجلس شورای اسلامی و نمایندگان منتخب مردم دارد.
نکته دیگر اینکه بر اساس اصل ۹۳ ، مجلس شورای اسلامی بدون وجود شورای نگهبان اعتبار قانونی ندارد، مگر در مورد اعتبار نامه نمایندگان و انتخاب ۶ حقوق دان اعضای شورای نگهبان. از این اصل اینگونه استنباط میشود که قوه مقننه دارای دو رکن مجلس و شورای نگهبان است و رییس مجلس حداقل در بسیاری از امور نمایندگان وی را برای مدیریت مجلس برای یکسال انتخاب نمودهاند و باید انعکاس دهنده برآیند نظرات نمایندگان باشد و این مهم زمانی میتواند بدرستی محقق گردد که قدرت به صحن مجلس بازگشته و نمایندگان خود وظایف خود را بعهده گیرند.
https://eitaa.com/drm_mirshamsi
9.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهار می رسد اما بهار من تو کجایی؟
اللهم عجل لولیک الفرج