🔴سید محمود نبویان عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: به نظر میرسد ناوهای انگلیس و فرانسه برای کمک به آمریکا در نزدیکی خلیج فارس مستقر شدهاند.
نبویان با یادآوری شکست رسوای زورگویان غربی از انصارالله یمن اعلام کرد:
در صورت ارتکاب حماقت، این بار دنیا شکست و غرق شدن ناوهای مستکبران جهان توسط ابرقدرت چهارم دنیا را خواهد دید.
ما به خواست خدا پیروزیم، هرچند کافران خوش نداشته باشند.
@drnyazmnd
🔴 روابط عمومی ارتش: یک فروند پهپاد دشمن متجاوز، توسط سامانههای شبکه یکپارچه پدافند هوایی منهدم شد
🔹 ساعتی پیش یک فروند پهپاد شناسایی دشمن متجاوز، تحت فرماندهی قرارگاه مشترک پدافند هوایی کشور در منطقه جنوب غرب منهدم شد.
@drnyazmnd
علی قلهکی :
بنظر میرسد پاسخی که ایران به پاکستان داده برای آمریکا خوشایند نبوده؛ «توییتِ ترامپ» و «پیشواکنشِ نتانیاهو» همین را میرساند.
ایران بر «پایانِ جنگ»، «رفع تحریم» و «رفعِ محاصره دریایی» متمرکز است ولی طرفِ مقابل حتما «۴۰۰ کیلو اورانیوم» را میخواهد!
از این پس باید منتظرِ «نقطه ورود به تنش نظامی» بود!
@drnyazmnd
زمان:
حجم:
1.4M
🎙 از مذاکرات تا ظهور
✅ مراحل #انقلاب ایرانیها تا #ظهور امام زمان طبق حدیث معتبری از امام باقر علیهالسلام
📚 امام محمد باقر علیهالسلام: كَأَنِّي بِقَومٍ قَد خَرَجوا بِالمشرِقِ يَطلُبُون الحَقَّ فَلا يُعطونَهُ ثُمَّ يَطلُبُونَهُ فَلا يُعطونَه فَإِذا رَأَوا ذلِكَ وَضَعُوا سُيوفَهُم عَلَى عَواتِقِهِم فَيُعطونَ ما سَأَلوهُ فَلا يَقبَلُونَهُ حتَّى يَقُومُوا وَ لا يَدفَعونَها إِلَّا إِلى صاحِبِكُم قَتلاهُم شُهداءُ أَما إِنِّي لَو أَدرَكتُ ذلِكَ لَاستَبْقَيتُ نَفسي لِصاحِبِ هذا الأَمر (الغیبه نعمانی صفحه ۲۷۳)
✍ انقلاب و #قیام ایرانیها، #مذاکره نافرجام بر سر طلب حق با دشمن، #مذاکرات برای بار دوم و عدم ارائه حق مردم ایران، #مرحله_سیوف یا فاز نظامی و قدرتنمایی ایران، ارائه #حق ایرانیها توسط دشمن و عدم پذیرش از سوی ایرانیها، قیام نهایی تا ظهور و رساندن #پرچم به #امام_زمان
@drnyazmnd
ترامپ: «ایران نیروی دریایی، نیروی هوایی و سلاحهای ضدهوایی ندارد»
❌ پس خاک بر سر ابرقدرتت که نسبت به جایی که هیچی نداره دوتا کشتی را هم نمیتونی از تنگه رد کنی و ناوهات هم ۴۰۰کیلومتر فرار کردند!
#حرومی
@drnyazmnd
میگویند: ما با بیحجابی مشکل داریم و نه بیحجاب. میگویم: ما با بیحجاب مشکل داریم و نه با مهسا و ساناز و نازنین...
@drnyazmnd
24.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این خواهر انقلابی خوب جایی چهره به چهره گیرش آوردی و از خجالتش درآمدی👏
✍ مراسم گرامیداشت اربعین شهدای جنایات وفاق آمریکایی صهیونیستی و افسادطلبان 👈مطالبه خواهران دغدغه مند از سخنگوی دولت ✍خانم مهاجرانی! چشماتون رو باز کنید این مردم رو ببینید! این مردم سربازان نظامند نه اون یارو (ظریف که ازش بعنوان سرباز نظام یاد میکردی . این ظریف و روحانی و خواهان اونا ، سربار نظام هستند ) نه آنهایی که با افتخار گفتید سرباز نظام این مردم یا دغدغه #معیشت رو دارند یا #حجاب ❌️موتورسواری دغدغه مردم است؟؟@drnyazmnd
13.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ علت اهمیت فتح قدس و نابودی رژیم صهیونیستی
و رابطه آن با ظهور امام زمان ارواحنافداه
✅ و جواب این سوال که چرا "لشکر مردمی فاتحان قدس" برای رسیدن به این هدف، آنقدر مصمّم است و اصرار دارد و تاکنون ۱۴ مرحله حرکت کرده است؛ ۱۰بار قبل از طوفانالاقصی و ۴بار بعد از طوفانالاقصی.
...و مرحله پنجم نیز در راه است. انشاءالله
@drnyazmnd
13.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ علت اهمیت فتح قدس و نابودی رژیم صهیونیستی
و رابطه آن با ظهور امام زمان ارواحنافداه
✅ و جواب این سوال که چرا "لشکر مردمی فاتحان قدس" برای رسیدن به این هدف، آنقدر مصمّم است و اصرار دارد و تاکنون ۱۴ مرحله حرکت کرده است؛ ۱۰بار قبل از طوفانالاقصی و ۴بار بعد از طوفانالاقصی.
...و مرحله پنجم نیز در راه است. انشاءالله
@drnyazmnd