eitaa logo
دیار سبزواران
205 دنبال‌کننده
4هزار عکس
1.7هزار ویدیو
295 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رئیس قوه قضائیه در دیدار نمایندگان تشکل‌های دانشجویی: در این شرایط هر نوع ذوق‌زدگی برای مذاکره با آمریکا بدون هیچ تردیدی خطاست ♦️رسوایی امروز آمریکایی‌ها با هیچ چیز پوشیده نمی‌شود و این رسوایی هر روز بیشتر می‌شود.
برشی از کتاب مسأله مهدویت (دعا) برای دسترسی به کتب می توانید از طریق سایت زیر اقدام فرمایید. www.ostadaali.ir
اگر کسی از شما سوال کنه چرا باید کالای داخلی بخرم در حالیکه کالای خارجی قیمت پایین تری دارد؟ می تونید بهش جواب قانع کننده ای بدید؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ انالله و اناالیه راجعون دکتر ، فرمانده دوره دفاع مقدس، نماینده دلسوز و یار صادق امام خمینی (ره) و امام خامنه‌ای به دوستان شهیدش پیوست. برای شادی روح این برادر مخلص و دلسوز جبهه انقلاب، فاتحه و صلوات بر محمد و آل محمد هدیه کنید گریه‌های زارعی بعد از تصویب برجام در مجلس
هدایت شده از علیرضا پناهیان
💌 هر چیزی که می‌بینیم ... @Panahian_ir
13.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺒﻴﻨﻴﺪ............ 🎥 این ویدئو گزیده‌ای از سخنان دانشجویان در مراسم ۱۶ آذر در سال آخر دولت اول روحانی است؛ ۴ سال از آن روز گذشته و امروز ۱۶ آذر سال آخر دولت دوم روحانی است.‌ ‌ روحانی امروز به بهانه کرونا به دانشگاه نرفت اما شاید اگر چنین مراسمی برگزار می‌شد با همین انتقادات مواجه می‌شد...‌ ‌ مرور این سخنان که گویا برای همین روزهاست خالی از لطف نیست...‌
📌نشریه اخبار و تحلیل‌ها ۱۷ آذر https://basirat.ir/fa/news/326672/
🔴 زارعی رفت و قضاوت در مورد برجام رو به تاریخ سپرد مهدی عسگری
🔶«هانس اودو موتسِل»، سفیر آلمان در تهران با علی باقری کنی، دبیر ستاد حقوق بشر و معاون امور بین‌الملل رئیس قوه‌قضائیه دیدار و درباره ارتقای تعاملات میان دو کشور گفتگو کردند. در این دیدار، معاون امور بين‌الملل رئيس قوه قضائيه با اشاره به برخي فضاسازي‌هاي سياسي و رسانه‌اي درباره دستگيري و يا مجازات افراد با تابعيت دوگانه اظهار داشت: 🔺 «در ميان ميليون‌ها ايراني که در خارج کشور زندگي مي‌کنند و تابعيت دوگانه دارند، حدود ۴۰ نفر طي چهار دهه گذشته با قوه قضائيه سروکار داشته و مجرم شناخته شده و مجازات شده‌اند»
⭕️ کهنه‌سرباز سایبری رفت 🔸 آن روزهای ماه‌عسل برجامیان، برای این عکس تیتر زدند که «اشک دلواپسان درآمد». 🔹 زارعی مردِ جنگی بود. کهنه سرباز دفاع مقدس بود. سال ها فرماندهی ستاد جنگ الکترونیک (جنگال) را به عهده داشت. جانشین سازمان پدافند غیرعامل بود. مسئول آموزش سپاه آبادان در سال های نخست جنگ بوده و 45 درصد جانبازی داشت. همه این ها نشان می‌دهد، زارعی «جنگی مرد» بود و جنگ ذاتاً انسان ها را قوی و مستحکم بار می آورد. 🔸 برجام اشک مرد جنگی مجلس را درآورد؛ این یعنی آنچه ما در آینه امروز برجام می‌بینیم، او در خشت خام آن روزش می‌دید. 🔹 زارعی، سال ها فرماندهی جنگال را عهده‌دار بوده که وظیفه آن دفاع از خاک ایران اسلامی در برابر تهدیدهای سایبری است. این بخش از زندگی او تقریباً هیچ جا روایت نشده است و خوب است زودتری کسی به فکر روایت این بخش مهم زندگی این مرد باغیرت باشد.
💠بسته بصیرتی روز💠 🔸🌹🔹 🔻نشریه اخبار و تحلیل‌های17 آذرماه https://basirat.ir/fa/news/326672 🌀اخبار ویژه 17 آذر ماه https://basirat.ir/fa/news/326666/ 🔺یادداشت روزنامه‌ها 17 آذرماه https://basirat.ir/fa/news/326667/ 🔹-🔸🌹🔹-🔸 🆔 https://sapp.ir/meyar.pb 🆔 eitaa.com/meyarpb 🆔https://rubika.ir/meyar_pb