مقابله با اقدامات تروریستی فرا مرزی از منظر حقوق بین الملل.pdf
271.9K
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
چرا اروپا غیرقابل اعتماد است؟.pdf
403.3K
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
▼ منطق شعار «مرگ بر آمریکا» و چرایی استمرار آن.pdf
240.3K
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
FATF گرهگشا يا گرهساز.pdf
205.2K
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
. https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
مخاطبان عزیز ؛ نظر به اهمیت مطالب بارگذاری شده و ضرورت مطالعه آن تا فردا (شنبه)بارگذاری نخواهیم داشت
▼ حرف روز
👇🌹ارسال تهدید معتبر؟!
یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی دیروز جمعه در چهاردهمین گزارش خود در زمینه راستیآزمایی اجرای برجام، پایبندی جمهوری اسلامی ایران به این توافق را تأیید کرد. در این گزارش تأکید شده است، ایران همچنان به محدودیتهای کلیدی در فعالیتهای هستهای خود که در توافق سال 2015 با قدرتهای اصلی جهان به آن متعهد شده، پایبند مانده است. آژانس اعلام کرده است، ایران هنوز سطح غنیسازی و میزان ذخایر اورانیوم غنیسازی شده خود را در سطح مورد توافق، نگه داشته است.
چهاردهمین تأیید پایبندی ایران به توافق هستهای وین در حالی صورت گرفت که محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان به تازگی در گفتوگو با یک روزنامه سوئیسی در زمینه اینکه ایران با وجود اقدامات آمریکا تا چه زمانی در برجام خواهد ماند، گفته است: «این به خواست مردم بستگی دارد. اقلیت بسیار قدرتمندی در کشور ما مخالف برجام بودند؛ ولی اگر مردم بیشتر خشمگین شوند، این گروه ممکن است به زودی به اکثریت تبدیل شوند. یک نظرسنجی نشان میدهد، همچنان ۵۱ درصد مردم از باقیماندن در برجام حمایت میکنند؛ اما ما نمیتوانیم در جهت خلاف خواست مردم عمل کنیم.»
فراتر از این، مجوزهایی برای بازرسی از برخی دانشگاهها داده شده که نمونه آن دانشگاه کاشان بوده است؛ تا جایی که پس از اذعان صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی به بازرسی از برخی دانشگاهها از جمله دانشگاه کاشان، با پیگیریهای بعدی مشخص شد که این امر با مجوز رئیس دانشگاه انجام شده و با کمال تأسف با برخی محققان هستهای دانشگاه کاشان گفتوگو شده است!
همه این همکاریهای جمهوری اسلامی ایران که حتی فراتر از برجام است، در حالی است که دولت آمریکا اردیبهشت ماه امسال با «فاجعهبار» خواندن این توافق، از آن خارج شد. با وجود خروج آمریکا از برجام، اجرای تعهدات ایران همچنان ادامه دارد و هر چند اتحادیه اروپا اعلام کرده است قصد دارد با تضمین منافع مالی ایران، برجام را حفظ کند؛ اما از زمان خروج آمریکا از توافق هستهای، اروپا اقدامی جدی برای اجرای تعهدات برجامی خود صورت نداده است. به نظر میرسد، زمان آن رسیده که دولت جمهوری اسلامی بیش از پیش بکوشد تا از مزایای همکاری با آژانس و اجرای تعهدات خود بهرهبرداری کند و طرف بدعهد غربی درک کند که ایران در هر شرایطی و برای همیشه نمیتواند در مسیر یکسویهای به نام برجام حرکت کند.
https://eitaa.com/e_beman
▼ گزارش روز
🌹🌹👇👇بزنگاه تصمیم بزرگ!
«فشار حداکثری و بیسابقه به اقتصاد ایران تا این کشور ناچار شود تصمیماتی دشوار اتخاذ کند.» این جمله خلاصه یادداشتی است که «ویکتوریا کوتس» معاون دستیار رئیسجمهور آمریکا و مدیر ارشد امور غرب آسیا در شورای امنیت ملی این کشور در پایگاه اطلاعرسانی کاخ سفید در تشریح راهبرد دولت آمریکا در قبال ایران نوشته است! یادداشتی که در آن عنوان میشود دونالد ترامپ برای تحقق این ایده خود به مثلث دولتهای عربی منطقه، رژیم صهیونیستی و دولت خود امید فراوانی بسته است! نه تنها این یادداشت خانم «ویکتوریا کوتس»، بلکه نشانههای روشن این روزهای فضای جامعه بینالملل و آنچه در منطقه و جهان در حال رخ دادن است، به وضوح نشان میدهد موضوع اقتصاد در رأس مسائل دشمن قرار دارد و با وجود آنچه در کلمات زیبا از سوی اروپاییها و برخی کشورهای دیگر به کار برده میشود، اما آنها نیز در عمل در کنار آمریکا با این فشارها همراه هستند. تصویری که به سادگی نشان میدهد، هر گونه امید به خارج از مرزها واهی است و میتواند پیامدها و اثرات برنامه آمریکا علیه ملت ایران را تشدید کند! در حقیقت اکنون ما به یک بزنگاه رسیدهایم، لحظه حیاتی و طلایی تصمیمگیریی میان امید به نیروهایی فراتر از مرزهای ایران اسلامی برای سامان دادن به اقتصاد یا بازگشت به درون و توجه به استعدادهای داخلی و قدرت ملی ایران، تصمیم و انتخابی که میتواند بیمبالغه سرنوشت ایران اسلامی را رقم بزند! اگر مسئولان نگاه به درون را انتخاب کنند، اگر به جوانان میدان داده شود! اگر تلاشهایی برای پیش بردن کشور و برای حل مشکلات چندین برابر شود و صاحبمنصبان برای حل مسائل کشور و تحقق مطالبات مردم شب از روز نشناسند! اگر مردم به اصلاح الگوهای مصرف خود همت بگمارند و بهرهوری و تلاش در بدنه اجرایی کشور و بازار و صنعت افزایش یابد و...، بیتردید آینده روشن است؛ اما اگر راه دیگری برگزیده شد و همچنان به اینستکس و پالرمو و تغییر در کاخ سفید چشم دوخته شد، سرنوشت چیز دیگر خواهد شد.
https://eitaa.com/e_beman
▼ خبر ویژه
🌹👇سفر به پاکستان برای مهار ایران!
شبکه «المیادین» نوشت: «سفر بنسلمان به پاکستان در سایه عقبنشینی آمریکا از افغانستان، شاخص مهمی است که نشاندهنده تمایل عربستان برای پر کردن خلأ استراتژیکی است که آمریکاییها در منطقه ایجاد کردهاند. عربستان به خوبی میداند که نظارت قطر بر مذاکره ایالاتمتحده با طالبان، وجود فضای طبیعی برای ایران و ترکیه در آسیای میانه، امکان حفظ جایگاه برای عربستان را در منطقه دشوارتر از قبل میکند؛ از این رو، سعودیها به سرعت به سمت پاکستان رفتهاند. با وجود برچسب اقتصادی سفر بنسلمان به پاکستان باید گفت، اهداف بسیار فراتر از سرمایهگذاریهای اقتصادی است و در آن ایران یک بعد حیاتی دارد. محمدبنسلمان برای مهار ایران به پاکستان رفت؛ از جنبه امنیتی، شاهزاده سعودی پیش از این تهدید کرده بود جنگ را به داخل ایران میکشاند؛ از این رو به مناطقی نیاز دارد که از استقرار امنیتی زیادی برخوردار نباشد، تا بتواند آن را به محیط مناسبی برای حضور گروههایی تبدیل کند که قصد دارد آنها را به داخل ایران بکشاند و به نظر میرسد مناطق مرزی بین پاکستان و ایران برای این مسئله مناسب باشد؛ اما از بعد اقتصادی، مشارکت عربستان در ساخت پالایشگاه نفتی در بندر گوادر پاکستان، با هدف قطع راه امکان صادرات نفت ایران به پاکستان، هند و چین صورت گرفته است.
https://eitaa.com/e_beman
◄ رضا رحمانی، وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره نوسانات اخیر بازار خودرو گفت: تلاطم بازار خودرو ارتباطی با خودروسازان ندارد و بیشتر مرتبط با اموری است که خارج از حیطه کنترل خودروسازان است. وی تصریح کرد: با همت قطعهسازان و خودروسازان بیش از ۸۰ درصد قطعات خودرو بومیسازی شده و از همه کسانی که میتوانند در داخلیسازی قطعات همکاری کنند، دعوت میشود. رحمانی افزود: در آیندهای نهچندان دور قادر خواهیم بود همه قسمتهای خودرو را بومیسازی کنیم. https://eitaa.com/e_beman
◄ وزارت توسعه اقتصادی روسیه اعلام کرد: این کشور در سال ۲۰۱۸ به دلیل اعمال تحریمها از سوی برخی کشورهای جهان متحمل ضرر 3/6 میلیارد دلاری شده است. بیشترین زیان روسیه از محل تحریمهای کشورهای عضو اتحادیه اروپا بوده است؛ به گونهای که این تحریمها 2/42 میلیارد دلار در سال گذشته به اقتصاد روسیه خسارت زده است. گفتنی است، تحریمهای آمریکا 1/17 میلیارد دلار و اوکراین ۷۷۵ میلیون دلار به اقتصاد روسیه آسیب زده است.https://eitaa.com/e_beman