با سلام و تحیت خدمت اساتید گرانقدر . تشکر ویژه از شما خوبان که در این 17روز با ما همراه بودید سعی گردید روزانه با یک راهبرد در حد توان اساتید کانال میهمان شما باشیم.
✅ امروز نیز طبق روال ایام تعطیلات نوروزی 98 ، دوراهبرد یکی ویژه تعطیلات نوروز یکی ویژه روز جمعه با موضوعات " مقابله قضایی با مفسدین اقتصادی" و دیگری "حق وباطل در نهج البلاغه " در نظر گرفته شده است که امید است در اوقاتی که زمان وحوصله مطالعاتی حاکم است بهره برداری فرمایید.
♻️از اینکه با ما همراهید واز نظرات خود مارا محروم نمی فرمایید متشکریم .
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
راهبردهای جبهه باطل بر اساس دعای ندبه
جبهه باطل در مبارزه با جبهه حق راهبرد های گوناگونی را در پیش می گیرد.
اولین راهبرد جبهه باطل ،عدم اجازه بروز و ظهور و به قدرت رسیدن جبهه حق، است. نمونه این راهبرد پس از رحلت پیامبر اکرم مشاهده می شود. مدت ۲۵ سال با انواع تاکتیک ها و بر چسب ها اجازه قدرت رسیدن به جبهه علوی داده نشد. حضرت علی علیه السلام را با برچسب کینه های بدر، خیبر و حنین کنار گذاشتند.
در زمان معاصر نیز راهبرد اول جبهه باطل پیروز نشدن انقلاب اسلامی بود.
راهبرد دوم جبهه باطل، ناکارآمد نشان دادن جبهه حق است. پس از آنکه جبهه حق با مبارزه پی گیر به قدرت و حکومت می رسد، جبهه باطل با تاکتیک های گوناگون راهبرد دوم را در پیش می گیرد.
هدف از راهبرد دوم مایوس کردن جبهه حق، ادامه ندادن مسیر و الگو نشدن جبهه حق برای دیگران است.
در راهبرد دوم تاکتیک های جنگ های داخلی و خارجی، تحریم، ایجاد فتنه و آشوب و سلب امنیت به کار گرفته می شود.
جبهه باطل،پس از حاکمیت جبهه علوی، با راه اندازی جنگ های داخلی _حتی قتل الناکثین و القاسطین و المارقین _در صدد ناکارآمد نشان دادن جبهه علوی شد.
دشمنان، پس از پیروزی انقلاب اسلامی با راه اندازی جنگ های خارجی و داخلی و تحریم ها و ... در صدد ناکارآمد نشان دان انقلاب اسلامی هستند.
موسی سلیمانی
https://eitaa.com/e_beman
این ملتها هستند که زمینه اقتدار و حضور رهبران صالح را فراهم میکنند تولید کلیدواژه برون رفت از تنگناهای اقتصادی و اجتماعی و تبدیل شدن ایران اسلامی به قدرت بزرگ تعیین کننده آسیا است. باید با فساد مبارزه قاطع و جدی داشت. باید نظام بانکی کشور با استقلال و نظارت دقیق بانک مرکزی پیش برود و همه در خدمت تولید قرار بگیرند.
▼ حرف روز
🌹👇سال رونق تولید ملی
سال 1398 از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی سال رونق تولید نامگذاری شده است. از زمانی که آسیبهای بخش اقتصادی کشور نمایان شده و تحریمها و جنگ اقتصادی دشمنان ملت ایران علیه نظام جمهوری اسلامی شدت پیدا کرده است، رهبر معظم انقلاب در نامگذاری سالها توجه مردم و مسئولان را به تمرکز در بخش اقتصادی سوق دادهاند. رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی امسال نیز تأکید کردند: «مسئله فوری کشور و مسئله جدّی کشور و اولویّت کشور فعلاً مسئله «اقتصاد» است. آنچه من مطالعه کردم و از نظر کارشناسها استفاده کردم، کلید این همه، عبارت است از «توسعه تولید ملّی».» در این باره توجه به چند نکته حائز اهمیت است:
1ـ اصل مهم در این زمینه آن است که شعارهای سال به مثابه راهبرد کلان کشور مورد توجه قرار بگیرد و همگان بکوشند قدمی برای عملیاتی کردن این راهبرد و راههایی برای تحقق آن در وضعیت حساس فعلی کشور بیابند و پیادهسازی کنند. وظیفه مدیران و دستگاههای مسئول فقط تکرار بیانات رهبری نیست؛ بلکه کار اصلی و مهم آن است که تلاش کنند تجمیع امکانات و منابع کشور به سمت حمایت از رونق تولید ملی سوق پیدا کند؛ در این باره وحدت و آرامش سیاسی کشور موضوعی تعیینکننده است.
2ـ در شرایطی سال جدید را آغاز میکنیم که انقلاب اسلامی وارد دهه پنجم خود شده است و بیانیه گام دوم انقلاب که رهبر معظم انقلاب 22 بهمن سال گذشته صادر فرمودند، پیش روی ما قرار دارد؛ باید نسبت شعار سال 1398 با بیانیه گام دوم و ظرفیتها و تأکیدات بیانیه که میتواند به تحقق اهداف شعار سال کمک کند، شناسایی شده و مورد توجه جدی و عملی قرار گیرد.
3ـ برخلاف تحلیلها و دیدگاههایی که میکوشند سال 1398 را سال چالشها معرفی کنند، رهبر معظم انقلاب سال جدید را به شکل دیگری تبیین کردند و فرمودند: «برخی گویندگان و نویسندگان سال ۹۸ را «سال تهدیدها» خواندهاند؛ در حالی که من مطلقاً این برداشت را قبول ندارم و معتقدم سال ۹۸ به توفیق الهی «سال فرصتها» و «سال امکانات و گشایش» برای ملت ایران خواهد بود.» در این باره نکته اساسی آن است که بدانیم تهدیدها و چالشهایی که ممکن است رخ دهد، محصول رفتارها و اعمال ماست؛ پس بکوشیم نتیجه اقدامات و تصمیمات، رفع چالشها و رخنمایی فرصتها پیش روی کشور باشد.
https://eitaa.com/e_beman
▼ گزارش روز
🌹👇نعمتها و نقمتهای سیلاب!
بارشهای بیسابقه در 70 سال اخیر در سراسر پهنه جغرافیایی ایران اسلامی و جاری شدن سیلاب در استانهای مختلف کشور از گلستان و کرمانشاه تا فارس و خوزستان و... در کنار سختیها و دشواریهایی که برای تعدادی از هموطنان عزیز و برخی از شهرها و روستاهای کشور ایجاد کرد، تصویری از همافزایی و همراهی میان نیروهای کشور را به نمایش گذاشت و در همین روزهای ابتدایی سال، بار دیگر این موضوع را به اثبات رساند که برای پیش بردن کشور، حل مشکلات، عبور از سختیها و... همه نیروهای کشور باید با فرماندهی واحد در کنار هم قرار بگیرند. در اولین روزهای جاری شدن سیلاب در گلستان با دستور رهبر معظم انقلاب به سرلشکر باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همه نیروهای نظامی وارد میدان شدند و فرماندهان ارشد سپاه و ارتش در مناطق سیلزده حاضر شده و تا همین امروز به طور مداوم در صحنه رسیدگی به مشکلات مردم حاضر بودهاند و به صورت میدانی کارها را پیش بردهاند، نیروها و تجهیزات نیروهای مسلح به منطقه اعزام شدند، بسیج و نیروهای مردمی با وجود آنکه در ایام تعطیلات آغاز سال بودیم، پای کار آمدند و روند امداد و تلاش برای حل مشکلات پیشآمده را در کنار هلالاحمر و سایر نیروهای امدادی تسریع بخشیدند، وزیر کشور به طور مداوم در منطقه حضور داشت، رئیس مجلس شورای اسلامی بارها به مناطق سیلزده سفر کرد و در جلسات مدیریت بحران حاضر شد، رئیسجمهور اگرچه با تأخیر، اما به مناطق سیلزده سفر کرد و دستورات لازم را برای سرعت یافتن امور صادر کرد و انشاءالله تا بازگشت زندگی مردم به حالت عادی کمکها و امدادها ادامه خواهد داشت.
البته در کنار مشکلات و سختیها و افزون بر سرازیر شدن رحمت الهی و افزایش ذخایر آبی کشور و سیراب شدن تالابها و دریاچهها، این سیلابها موجب شد برخی از مدیران ناکارآمد و جریانهایی که نان و منافعشان در ایجاد تفرقه و در مصیبت بودن مردم ما و دودستگی و اختلافافکنی است، رسوا شده و نقاب از چهره آنها بیفتد.
https://eitaa.com/e_beman
▼ خبر ویژه
🌹👇عربستان در پی حذف دلار از معاملات نفتی
خبرگزاری «رویترز» نوشت: در صورت تصویب و اجرای لایحه «نوپک»، عربستان واحد پولی دلار را در معاملات نفتی خود کنار میگذارد. این خبرگزاری از قول سه منبع آگاه(بدون نام بردن از آنها) اضافه کرد: این تهدید عربستان طی دیدار مقامات ارشد انرژی دو کشور مطرح و درباره این موضوع حتی در اجلاس اوپک نیز مذاکره شده است. کنگره آمریکا پیشتر با دو هدف سهم داشتن آمریکا در تعیین قیمت نفت و خارج کردن انحصار قیمت از دست اوپک طرحی را در دستور کار قرار داده بود که در صورت تصویب نهایی هیچ سازمان تولیدکننده و صادرکننده نفتی نمیتواند در قیمتگذاری دخالت داشته و سبب تغییر در افزایش یا کاهش نرخها در بازار جهانی شود. لایحه معروف به «نوپک» در راستای مبارزه با «انحصارگرایی» در بازار نفت از سوی سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک)، از سال ۲۰۰۰ در کنگره آمریکا مطرح است، اما رؤسایجمهوری این کشور تاکنون میگفتند که اگر کنگره آن را تصویب کند، آن را وتو خواهند کرد تا به قانون تبدیل نشود؛ اما دونالد ترامپ، رئیسجمهور کنونی آمریکا، بارها اوپک را به «انحصارگری» در بازار نفت متهم و حتی تهدید کرده است که به واسطه قانون نوپک با آن برخورد میکند.
https://eitaa.com/e_beman