دربارهی #افول_موریانه_ای آمریکایی که رهبر انقلاب از قول آمریکاییها در حرم امام خمینی به آن اشاره کردند
رهبر انقلاب هماکنون دقایقی پیش به سخنانی از آمریکاییها اشاره کردند که در تحلیلهایشان از افول موریانهای آمریکا سخن گفتهاند؛ از این رو مطالعهی مطلبی در این باره با عنوان آغاز «#افول_موریانه_ای» آمریکا به مخاطبان محترم پیشنهاد میشود. در این مطلب آمده است:
یک اصطلاحی هم کارشناسهای خودشان دارند که این افول را میگویند افول موریانهای. یک استادی را در آمریکا داریم به نام #کریستفر_لین استاد دانشگاه #تگزاس. متنی را همین امسال در یکی از مجلات علمی پژوهشی در آمریکا درباره همین بحث افول موریانهای چاپ کرده بود. #افول_موریانه_ای هم به این معنی است که یک وقتی یک شیء ظاهر خوبی دارد، یعنی به ظاهرش که نگاه میکنید، خیلی مشکلدار نیست؛ ولی موریانه، از درون دارد این میزی که مجلل است را میخورد و پوک میشود و در یک بازهی زمانی کوتاهی از بین میرود. زمانی که میگویند «افول موریانهای» است یعنی از داخل، آمریکا دارد پوک میشود.
🔰 پیشبینی یک سیاستمدار آمریکایی از نقش دکترین مقاومت امام در افول آمریکا
🔻 رهبر انقلاب اسلامی در مراسم سیامین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی:
🔸 در ادبیات سیاسی بینالمللی عنوان مقاومت به شیوه امام خمینی یک عنوان است. آنچه که در تعبیرات فرنگیها وجود داشت و بعد از قضیه #آزادسازی_خرمشهر این اصطلاح خیلی شایع شد، دکترین مقاومت امام خمینی است.
🔸 یکی از چهره های سیاسی معروف دنیا در این باره نوشته است که دوران نقشآفرینی منحصر به فرد توان نظامی و اقتصادی جهانی یک کشور در حال افول است. دنیا عوض شده است.
🔸 در آینده نهچندان دور شاهد قدرتهای فرامرزیای خواهیم بود که از لحاظ ماشینآلات جنگی یا صنعتی چندان بالا نیستند اما با قدرت تاثیرگذاری بر میلیونها انسان سیطره نظامی و اقتصادی غرب را به چالش خواهند کشید.
🔸 این را یک سیاستمدار و صاحبنظر سیاسی آمریکایی میگوید. بعد هم اضافه میکند دکترین مقاومت خمینی با تمام توان شاهرگهای سیطره غرب و آمریکا را هدف گرفته است. راز ماندگاری جمهوری اسلامی اینها است. این خطی است که این بزرگوار این بنده صالح خدا در میان ما باقی گذاشت. ۹۸/۳/۱۴
🔰 هدف مقاومت رسیدن به نقطه بازدارندگی در همه مسائل کشور است
👈 در بخش نظامی تا حدود زیادی به این بازدارندگی رسیدیم
🔻 رهبر انقلاب اسلامی در مراسم سیامین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی:
🔸 هدف #مقاومت، عبارت است از رسیدن به نقطهی #بازدارندگی. هم در #اقتصاد، هم در مسائل سیاسی کشور، هم در مسائل اجتماعی، هم در مسائل نظامی، باید به نقطهای برسیم که این نقطه بازدارنده باشد. یعنی بتواند طوری خود را نشان بدهد که دشمن را از تعرض به ملت ایران، در همه ی زمینهها، منصرف کند و دشمن ببیند فایدهای ندارد؛ با ملت ایران نمیتواند کاری بکند.
👈 ما امروز در بخش نظامی تا حدود زیادی به این بازدارندگی رسیدیم. اینی هم که میبینید در مسئلهی #موشک و اینها اصرار میکنند، به خاطر همین است.
👈 میدانند که ما به بازدارندگی رسیدیم، به نقطه ی تثبیت رسیدیم، میخواهند کشور را از این محروم کنند و البته هرگز نخواهند توانست. ۹۸/۳/۱۴
⛔️ زرنگبازی سیاسی ترامپ، مسئولان و ملت را فریب نمیدهد
👈 شرط پیشرفت این است که آمریکاییها نزدیک نیایند
🔻 رهبر انقلاب اسلامی در مراسم سیامین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی:
🔸 یک شرط موفقیت ما این است که توجه کنیم به ترفند دشمن برای تضعیف اندیشهی مقاومت.
🔸 اندیشیهی مقاومت قدرتمندترین سلاح یک ملت است. باید اندیشهی مقاومت از ترفند دشمن مصون بماند و با ترفند دشمن تضعیف نشود.
🔸 ترفند دشمن هم انواع و اقسامی دارد. گاهی تهدید میکنند. گاهی تطمیع میکنند. مثل همین «مرد رندی» اخیر این رئیس جمهور محترم آمریکا. که اخیرا ایشان اظهار کرده که ایران با همین رهبران کنونی هم میتواند به پیشرفت های بزرگی برسد. این به معنی این است که رهبران کنونی ایران! ما نمیخواهیم شما را براندازی کنیم. این به اصطلاح یک زرنگ بازی سیاسی است.
🔸 البته این حرف درست است. اگر رهبران کنونی ایران، آستین ها را بالا بزنند، شب و روز نداشته باشند، مجاهدت کنند، همدلی کنند، قطعا پیشرفت های بیشتری نصیب خواهد شد؛ اما شرطش این است که آمریکاییها نزدیک نیایند.
🔺 هر جا آمریکاییها پا گذاشتند یا جنگ شد، یا برادرکشی شد، یا فتنه شد، یا استثمار شد، استعمار شد، تحقیر شد، قدم آمریکاییها قدم نامبارکی است، نزدیک نشوند، ما خودمان میدانیم چطور رفتار کنیم کار خودمان را بلدیم. ۹۸/۴/۱۳
https://eitaa.com/e_beman
بيخيالي وسط جنگ!
روزنامه اصلاحطلب «جهان صنعت» نوشت: «در شرايط ويژه امروز كه از آن تعبير به شرايط جنگ اقتصادي ميشود، اصرار دولت بر تداوم سياستهاي پيشين خود به آتش زير خاكستري ميماند كه هيچگاه قادر نخواهد بود گره كور بازار اقتصادي كشور را باز كند. در حالي كه دولت در هيچ يك از حوزههاي سياستگذارياش نمره قبولي را كسب نكرده؛ اما همچنان سياستهاي مأخوذهاش را راه نجات كشور از مخمصه كنوني اقتصادي ميداند. آنطور كه حسن روحاني، رئيسجمهوري ميگويد، با وجود فشار و سختي و مشكلاتي كه هر روز به واسطه افزايش فشار دشمنان بيشتر ميشود، فعالان اقتصادي و مسئولان اجرايي كشور، قدمهاي مثبتي در عرصههاي گوناگون برداشتند. بر اساس اين ميتوانيم در برابر غول تورم و بيكاري ايستادگي كرده و به پيروزي دست پيدا كنيم.»
👇🌹حمايت از زنان!
اگرچه عملكرد ضعيف نجفي سبب شد عمر مسئوليت وي در پايتخت كمتر از يك سال به طول بينجامد؛ اما ماجراي قتل همسر به ضرب گلوله و بازخواني وعدههاي وي براي زنان به هنگام مسئوليت خود از نكات جالب روزگار است! نجفي كه به عنوان گزينه نخست شوراي شهر اصلاحطلبان در سال 1396 مطرح شد و توانست 21 رأي كسب كند، روزگاري از حفظ حقوق زنان در مسند شهرداري سخن ميگفت. يكي از كاربران فضاي مجازي با انتشار پيام شهردار وقت تهران به مناسبت روز زن، نوشت: «آيا هنوز پوچي شعارهاي اصلاحطلبان براي كسي روشن نشده؟» نجفي پاياني تراژيك را براي خود رقم زد؛ شهرداري كه بنا بود تهران را به شهري امن براي زنان تبديل كند، در نهايت همسر خود را به قتل رساند!
👇🌹لرزه بر تن آمريكا
اعتراف به جايگاه پنجم ايران در حوزه فناوري اطلاعات در جهان، آمريكا و رژيم صهيونيستي را به شدت نگران كرده است. نشريه «نشنالاينترست» آمريكا در گزارشي نوشت، ايران در حوزه روياروييها در دنياي مجازي (جنگ سايبري) تواناييهاي بازدارنده متعددي در اختيار دارد. برخلاف لشكركشيهاي آمريكا به منطقه توانمندي ايران در حوزه جنگ الكترونيك كه چند سالي است در فضاي مجازي جايگاه پيدا كرده، سبب نگراني واشنگتن شده است. اين نوع جنگ از زماني جديتر شد كه خبر كنترل هواپيماي جاسوسي آركييو 170 آمريكا در دسامبر سال 2011، كه از جانب متخصصان ايراني صورت گرفته بود، در جهان منتشر شد. گفتني است، ايران توانسته بود اين هواپيما را كاملاً سالم در اختيار بگيرد.
👇👇🌹عمق شكاف در آمريكا
«بيبيسي» درباره اختلافات در دولت ترامپ نوشت: «ترامپ در روزهاي اخير، هم در جمع خبرنگاران و هم با بلندگوي هميشه در دسترسش يعني توئيتر، درباره كره شمالي و ايران مواضعي كاملاً متفاوت از جان بولتون را اعلام كرده كه نشان از نارضايتي او از نتيجه ندادن سياستهاي آمريكا در مقابل ونزوئلا، كره شمالي و ايران دارد. از آنجايي كه شكيبايي از خصلتهاي دونالد ترامپ به شمار نميآيد، ميتوان انتظار داشت بيسرانجام بودن سياستهاي تيم فعلي سياست خارجي و امنيت ملي آمريكا، سبب عميقتر شدن شكاف ميان دونالد ترامپ و آنها شود.»