مردمی که در بین خود دچار حسد باشند، دچار بدخواهىِ یکدیگر باشند، دچار حیلهگرىِ با یکدیگر باشند، دچار حرص به دنیا و بخل نسبت به مال دنیا باشند و دچار کینهورزی با یکدیگر باشند، در این جامعه حتّی اگر قانون هم به طور دقیق عمل شود، سعادت در این جامعه نیست. اگر علم هم پیشرفت کند و تمدن ظاهری هم به منتهای شکوه برسد، این جامعه، جامعهی بشری مطلوب نیست. جامعهای که انسانها در آن از یکدیگر احساس ناامنی کنند، هر انسانی احساس کند که به او حسد میورزند، نسبت به او بددلی دارند، نسبت به او کینهورزی میکنند، برای او توطئه میچینند و نسبت به او و داراییاش حرص میورزند، راحتی در این جامعه نیست.
#کتاب_هشتم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_اخلاق_وتربیت https://eitaa.com/e_beman
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
⭕️ روزانه با صبحانه خبری در یک کانال تحلیلی و نخبه پسند همراه شوید
لازم به ذکر است صبحانه خبری صرفا بیان اخبار سیاسی و دیدگاههای جریانات سیاسی است
👈تحلیل ودیدگاه کانال انقلابی بمانیم را می توانید در" راهبرد روزانه "مشاهده فرمایید.
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
توجه توجه
✍️/باسلام و تحیت خدمت همه مخاطبان عزیز
🔰در آستانه میلاد رسول مهربانیها، نبی مکرم
اسلام محمد مصطفی(ص) و ولادت امام جعفر
صادق(ع) و روز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا
توسط دانشجویان پیرو خط امام(ره) و
همچنین روز دانش آموز و روز ملی مبارزه با
استکبار جهانی هستیم.
لذا امروز به جای صبحانه خبری ؛ 5 فایل صوتی دکتر
صارمی، کارشناس عالی مسائل بین الملل
را که در نشست تخصصی گروه اندیشه ورز مورد بحث قرار گرفت بار گذاری میشود
موید باشید با آرزوی توفیق👇🔰
🍃
📝🍃https://eitaa.com/e_beman
نیمه پنهان:
🔴 آمریکا و پایان رابطه دولت _ ملت در انتخابات پیش رو
🔶 رابطه دولت_ ملت یکی از مولفه های پایداری یک حکومت یا دولت است. رابطه ای که این روزها در ایالات متحده آمریکا وارد مرحله خاصی شده و علی رغم اینکه پایه گذران آمریکا ساختار بسیار قوی برای این کشور ترسیم کرده اند ولی بنظر می رسد موریانه های مکتب لیبرالیسم به شدت و به سرعت در حال جویدن پایه های این ساختار هستند و یکی از این آفات انشقاق بین ملت و دولت آمریکاست.
انتخابات مهندسی شده به روش الکترال یکی از مظاهر ادعای نویسنده این وجیزه است، به نحوی که گوین اسلر خبرنگار ارشد BBC در بخش آمریکای شمالی در سال 1989 چنین می نویسد :
اگر موضوع مهم سیاست نوین آمریکا مدتی بیش از دویست سال است که در جریان است، این انتقاد که انتخابات آمریکا به شیوه ای غیر اخلاقی صورت میگیرد امر تازه ای نیست، در واقع تنفر از سیاستمداران آمریکایی به اندازه خود آمریکا عمر دارد.
از روز کشف قاره امریکا به دست مهاجران تبعیدی و عربده جو علاوه بر سرخپوستان و سیاهپوستان مابقی سفید پوستان کم برخوردار نیز مورد تبعیض واقع شدند فلذا پس از سالها و با کشته شدن جرج فلوید و در آستانه انتخابات آمریکا که این روزها با حساسیت بی سابقه ای دنبال می شود این دمل چرکین سرباز کرده و نتیجه آن از هم گسیختگی بیشتر رابطه دولت_ ملت در آمریکاست، به طوری که کارشناسان جهان از احتمال شورش و نا امنی بعد از انتخابات این کشور خبر می دهند و اگرچه شاید این هژمونی به یکباره فرو نریزد ولی قطعا مجسمه به ظاهر آزادی به سان افتاده در باتلاقی می ماند که بتدریج در حال فرو رفتن است....
✍️ وحید محبی
https://eitaa.com/e_beman
نشست سران اقلیتهای دینی در محکومیت اهانت به پیامبر(ص)
نشست خبری مشترک سران اقلیتهای دینی شامل ارامنه، زرتشتیان، آشوریان و یهودیها در محکومیت توهین رسانههای غربی به ساحت پیامبر(ص) و حمایت رئیسجمهور فرانسه از این اقدام ننگبار، دیروز به میزبانی کلیسای شرق آشوری تهران برگزار شد. «مارنرسای بنیامین»، اسقف کلیسای شرق آشوری در این نشست گفت: «پیام مسیحیت احترام به دیگران است نه تخریب؛ رفتار زشت رئیسجمهور فرانسه همه دنیا را ملتهب کرد». «خاخام یونس حمامی»، رهبر مذهبی جامعۀ کلیمی نیز متذکر شد: «آزادی بیان به معنای تجاوز به حدّ انسانیت نیست؛ حرکت رئیسجمهور فرانسه از منظر ما پسندیده نبود». «گریگوریس نرسیسیان»، کشیش خلیفهگری ارامنه هم افزود: «درود بر رهبران ایران که خواهان صلح در منطقهاند؛ با احترام به سنتهای ادیان مختلف، میتوان در کنار یکدیگر زیست». https://eitaa.com/e_beman
نگرانی سنای آمریکا از توئیتهای امام خامنهای
تلویزیون صدای آمریکا در گزارشی از فعالیتهای اثرگذار رهبر معظم انقلاب گفت: «سیاست توئیتر در برابر رهبر جمهوری اسلامی در سنای آمریکا مورد انتقاد قرار گرفت. سناتور کوری گاردنر از اظهارات مدیر توئیتر در نشست روز چهارشنبه ۷ آبان کمیته سنا در مورد پیامهای ضدیهودی در این شبکه اجتماعی پرطرفدار ابراز تعجب کرد. این سناتور جمهوریخواه در نشست کمیته بازرگانی از جک دورسی پرسید: «آیا شما اعتقاد دارید که هولوکاست واقعاً رخ داده است؟» آقای دورسی در پاسخ گفت: «بله». سناتور گاردنر پرسید: «پس موافق هستید کسی که میگوید هولوکاست ممکن است اتفاق نیفتاده باشد، اطلاعات نادرست پخش میکند؟» مدیر توئیتر دوباره پاسخ مثبت داد. این نماینده سنا ضمن ابراز تعجب از پاسخهای جک دورسی، به پیامهای رهبر معظم انقلاب اشاره کرد که گفته هولوکاست هرگز اتفاق نیفتاده است. او گفت: «برای من عجیب است شما توئیتهای رئیسجمهوری [آمریکا] را علامتدار کردهاید، اما توئیتهای آیتالله در رد هولوکاست و درخواست برای حذف اسرائیل از نقشه را حذف نکردهاید». سناتور تد کروز نماینده ایالت تگزاس از حزب جمهوریخواه نیز از مدیر اجرایی توئیتر بابت توئیتهای رهبر معظم انقلاب انتقاد کرد. وی پیشتر در ماه مه در نامهای به وزارتخانههای دادگستری و خزانهداری آمریکا خواستار تحقیق از توئیتر بابت «نقض تحریمهای ایران» توسط این شرکت، شده بود. پیشتر کاخ سفید در تاریخ ۹ خرداد توئیت ضداسرائیلی رهبر معظم انقلاب را مصداق «تمجید خشونت» دانسته و گفته بود که توئیتر هیچ اقدامی در قبال آن انجام نمیدهد.