🔰 نه فرصت بازسازی داریم، نه شانس پیروزی!
🟤 یک روزنامه اصلاحطلب نوشت: «اصلاحطلبان فرصت کافی برای بازسازی داخلی خود ندارند؛ بنابراین اصلاحطلبان شانسی ندارند، مگر اینکه معتدلان اصلاحطلبان به سوی نیروهای میانهرو بیایند؛ اما اینکه کاندیدای ائتلافی اصلاحطلبان و میانهروها تأیید صلاحیت شود، هنوز مشخص نیست.» روزنامه «شرق» همچنین در ادامه مینویسد: «جواد امام، سخنگوی جبهه اصلاحات در پاسخ به این پرسش که آیا حضور اصلاحطلبان در انتخابات ریاستجمهوری منوط به شرایط خاصی خواهد بود؟، جواب منفی داد و در تشریح شرایط حضور به این نکته اشاره کرد که جبهه اصلاحات باید امکان معرفی و تأیید صلاحیت شدن کاندیداهای خود را داشته باشد. اصلاحطلبان با هم درگیر نمیشوند، چون ظرفیت درگیرشدن هم ندارند و نهایتاً مثل انتخابات ۱۴۰۲ بعضی از آنها در قالب روزنهگشا وارد میشوند و بخشی از کادرهایشان هم تندرو هستند و اصلاً شرکت نخواهند کرد!»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 جنایت در رفح با بمباران منطقه امن!
🔹️ در پی جنایت هولناک رژیم صهیونیستی در بمباران چادرهای آوارگان فلسطینی در شهر رفح و به خاک و خون کشیدن دهها نفر، جنبش حماس و جهاد اسلامی این حمله وحشیانه را نتیجه حمایت آمریکا دانستند. جنبش جهاد اسلامی با صدور بیانیهای تصریح کرد: «این کشتار وحشتناک در رفح، جنایت جنگی جدیدی است که به سلسله جنایات نسلکشی دشمن علیه مردم فلسطین اضافه میشود. هدف گرفتن غیرنظامیان در اردوگاههای آوارگان در رفح بیانکننده عمق شکست نظامی دشمن در میدان نبرد است.» جنبش جهاد اسلامی تصریح کرد: «این جنایات دشمن صهیونیستی در غزه در نتیجه حمایت آمریکا و مواضع برخی کشورهای اروپایی و دولتهای عربی صورت میگیرد.» جنبش حماس نیز اعلام کرد: «ما دولت آمریکا و مخصوصاً جو بایدن را مسئول این جنایت علیه مردم فلسطین میدانیم.»
http://Eitaa.com/e_beman
🌐 بسته خبری
🔹️ «حسین جلالی» نماینده دور یازدهم مجلس در زمینه ریاست مجلس دوازدهم و گمانهزنیها درباره کاندیداهای احتمالی گفت: «انتظار مردم این است که دولت رئیسی استمرار پیدا کند و توقع دارند شخصی از جنس رئیسی انتخاب شود. تا آنجایی که اطلاع دارم مسئولان این حرکت را عمدتاً در آقای فتاح دیدهاند. آنان احساس کردهاند نزدیکترین فرد برای امتداد دولت رئیسی جناب آقای سید پرویز فتاح است. به نظر میآید کاندیدای جریان انقلابی فتاح خواهد بود.» وی درباره حضور مخبر در انتخابات ریاستجمهوری، افزود: «طبق اعلام شخص آقای مخبر، ایشان در انتخابات حضور پیدا نمیکند.»
▪️ «مسعود پزشکیان» با بیان اینکه قطعاً در انتخابات نامنویسی میکند، گفت: «قصدم از شرکت در انتخابات افزایش مشارکت مردمی و آوردن برخی افراد پای صندوقهای رأی در شرایطی است که این تصور در سطح داخلی و بینالمللی درباره ایران وجود دارد که مردم با صندوقها قهر هستند. با حضور سلایق و افراد مختلف در شرایط دشوار کنونی میتوان این مشارکت را افزایش داد، آن هم در وضعیت دشوار کنونی که به دلیل فاجعه فقدان رئیسجمهور به اجبار باید انتخابات برگزار شود.»
🔹️ برخی از نزدیکان «علی لاریجانی» میگویند که او تصمیم جدی برای کاندیداتوری در انتخابات ریاستجمهوری دارد. با این حال، اخبار رسیده به خبرنگاران حاکی از آن است که لاریجانی با وجود عزم شخصی برای نامزدی، اما نسبت به حمایت جریانهای سیاسی از خود دچار تردید است و به همین دلیل اعلام نامزدی خود را به تعویق انداخته است. برخی احزاب اصلاحطلب مثل سازندگی اعلام کردهاند که علی لاریجانی یکی از گزینههایی است که درباره او تأمل میکنند.
▪️ «مصطفی فقیهی» چهره اصلاحطلب درباره حضور محمدرضا عارف در انتخابات نوشت: «او میآید! با تابلوی «معترض به وضع موجود» با برند اصلاحات، تأیید صلاحیت میشود! خاتمی و جبهه اصلاحات هم، زیر بار حمایت از او نمیرود! «او» شکست سنگینی متحمل میشود! و در رسانههای دولتی جار میزنند که تعداد رأی «معترضین به وضع موجود» همین اندازه اندک است!»
🔹️ پس از آنکه گمانهزنیهای زیادی درباره احتمال نامزدی سعید جلیلی در انتخابات ریاستجمهوری مطرح شده بود، دفتر این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به اخبار منتشر شده واکنش نشان داد و تأیید کرد: «سعید قصد حضور در انتخابات ریاستجمهوری را دارد و قطعا در انتخابات ثبت نام میکند.»
▪️ پس از آنکه رئیس دولت نهم و دهم اعلام کرد در حال بررسی امکان نامزدی در انتخابات است، برخی رسانهها اعلام کردند، ستادهای انتخاباتی احمدینژاد به سرعت در حال تشکیل است و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، احمدینژاد بهزودی اعلام کاندیداتوری خواهد کرد.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 حرف روز
💠 راز آن موضع حکیمانه
روز پدید آمدن سانحه برای بالگرد رئیسجمهور و شهادت ایشان، رهبر معظم انقلاب فرمودند: «هیچ اختلالی در کار کشور به وجود نمیآید.» موضعی چنین قاطعانه و حکیمانه از سوی بالاترین سطح نظام را مبتنی بر ۵ اصل میتوان تبیین کرد:
▪️ اول اینکه آنقدر ساخت نظام قوی بوده و هست که بالاترین تنشها هم در عزم و حرکت نظام اخلال و اختلالی ایجاد نکرده است. این ساخت قوی مرهون تیزبینی و فراست امام راحل است که بنیانی قوی گذاشتند و پایهگذار آرامش امروز شدند.
▪️ نکته دوم که مکمل نکته اول است، رهبری داهیانه و حکیمانه رهبر معظم انقلاب است که توانسته است نظام را از بزنگاههای مهم چند دهه گذشته عبور دهد.
▪️ نکته سوم و ضلع دیگر این موضع حکیمانه، مردم هستند. مردم در بزنگاهها نشان دادهاند که با وجود گلایه یا ناراحتی احتمالی از معیشتشان، وحدت و صلابت خود را حفظ و دشمن را مأیوس میکنند. همین موضوع سبب شده است برای هر انسان دغدغهمندی این تجربه تاریخی پدید بیاید که رفتن رجایی، باهنر، بهشتی، رئیسی و هر فرد خدوم دیگری خدشهای به امور وارد نمیکند؛
▪️ لذا اصل چهارم همان تجربه تاریخی و ذی قیمت ۴۵ ساله جامعه است.
▪️ راز پنجم در این موضع حکیمانه قانون مترقی اساسی جمهوری اسلامی است که هیچ خلأیی ندارد. اصل ۱۳۱ قانون اساسی اظهار میدارد: «در صورت فوت، عزل، استعفاء، غیبت یا بیماری بیش از دو ماه رئیسجمهور یا در موردی که مدت ریاستجمهوری پایان یافته و رئیسجمهور جدید بر اثر موانعی هنوز انتخاب نشده یا امور دیگری از این قبیل، معاون اول رئیسجمهور با موافقت رهبری اختیارات و مسئولیتهای وی را بر عهده میگیرد و شورایی متشکل از رئیس مجلس و رئیس قوه قضائیه و معاون اول رئیسجمهور موظف است ترتیبی دهد که حداکثر ظرف مدت پنجاه روز رئیسجمهور جدید انتخاب شود، در صورت فوت معاون اول یا امور دیگری که مانع انجام وظایف وی گردد و نیز در صورتی که رئیسجمهور معاون اول نداشته باشد، مقام رهبری فرد دیگری را به جای او منصوب میکند.»
📍 یک هفته از شهادت رئیس جمهور و موضع حکیمانه رهبر معظم انقلاب میگذرد. آرامش امروز و شروع فعالیتهای انتخاباتی از چشم دشمن دور نخواهد ماند و برای آنها ثابت کرده و خواهد کرد نظام اسلامی بیدی نیست که به باد جوجهبراندازهایی، مانند مصی علینژادها، ربع پهلویها و... بلرزد. آرامش امروز و مشارکت ماه آینده بسیاری از محاسبات آینده دشمنان بیرونی و بعضاً جاهلان داخلی را که در خواب غفلت به سر میبرند، متحول و به کلی عوض خواهد کرد.
✍️ #محمد_علوی
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گزارش روز
🟢 اقتدار جبهه مقاومت
در حالی که نزدیک به هشت ماه از عملیات غرورآمیز «طوفانالاقصی» به دست مجاهدان فلسطینی میگذرد، بررسیها نشان میدهد، محور مقاومت در حال تثبیت پیروزی خود در این نبرد تاریخی است. در عرصه میدانی رزمندگان فلسطینی در اردوگاه «جبالیا» تعدادی از نظامیان صهیونیست را درون یکی از تونلها به هلاکت رسانده و تعدادی دیگر را به اسارت گرفتند. امروز نیز مقاومت غزه برای اولین بار در ماههای اخیر با راکتباران شدید تلآویو نشان داد تمام ادعاهای نتانیاهو درباره نابودی توان نظامی حماس ادعایی پوچ بوده و با وجود حملات و بمبارانهای جنونآمیز باریکه غزه، مقاومت فلسطین توانسته است سازمان رزم و اشراف اطلاعاتی و عملیاتی خود در صحنه نبرد را حفظ کند. از سوی دیگر، رزمندگان حزبالله لبنان نیز که از ۸ اکتبر وارد جنگ با دشمن شدهاند، پس از عملیات وعده صادق، با جسارت و توان مضاعف اهداف نظامی رژیم را در عمق بیشتر و سلاحهای قدرتمندتر مورد اصابت قرار میدهند. بنادر جنوبی رژیم نیز کماکان از حملات گروههای مقاومت عراق و یمن در امان نیست. رژیم صهیونیستی در جبهه داخلی دچار بحران و آشوب بوده و هر روز شاهد تجمع بزرگ شهرکنشینان علیه دولت نتانیاهو است. در فضای فرهنگی دو کارگردان سرشناس «کن لوچ» و «مایک لی» به عنوان حامیان سینما فونیکس در لندن در اعتراض به محل برگزاری جشنواره فیلم تحت حمایت دولت اسرائیل، از سمت خود استعفا دادند. در صحنه بینالمللی طرح حمایت از عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل متحد، با ۱۴۳ رأی مثبت در مقابل ۹ رأی منفی و ۲۵ رأی ممتنع در مجمع عمومی سازمان ملل تصویب شد که نشاندهنده حمایت سازمان ملل و اکثریت کشورهای جهان از عضویت کامل فلسطین است. طی روزهای اخیر نیز سه کشور اروپایی نروژ، ایرلند و اسپانیا استقلال فلسطین را به رسمیت شناختند. همچنین قضات دیوان بینالمللی دادگستری روز جمعه در یک حکم اضطراری مهم به رژیم صهیونیستی دستور دادند فوراً حمله نظامی به شهر رفح را متوقف کرده و گذرگاه رفح میان مصر و غزه را برای ورود کمکها باز کند. همچنین، دادستان دادگاه کیفری بینالمللی با نگرانی از اینکه بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی در نوار غزه مرتکب جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت شده است، علیه او درخواست صدور حکم بازداشت کرده است. در کنار این شکستها، خیزش دانشجویان در آمریکا و اروپا علیه رژیم صهیونسیتی چالش اساسی برای آنان تلقی میشود. حمایت از مردم فلسطین در میادین ورزشی نیز ادامه دارد و در آخرین مورد پرچم فلسطین در فینال لیگ قهرمانان زنان اروپا با عبارت «نسل کشی را متوقف کنید» در زمین بازی ورزشگاه بیلبائوی اسپانیا به نمایش درآمد. با بررسی همهجانبه میدان نبرد، مشخص میشود مقاومت مردم مظلوم فلسطین با وجود هزینههای سنگین، پیروزیهای بیسابقهای برای آنان رقم زده است که موجبات تبدیل فلسطین فراموش شده به دغدغه اول دنیا، همراه با مقبولیت و پذیرش بینالمللی شده است.
✍️ #مصطفی_علیجانزاده
http://Eitaa.com/e_beman
📌نامزد جامع
🔸رایزنیها برای دعوت از افراد برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم شروع شده است.
فضای هیجانی، احساسی و عاطفی حب و بغض جامعه، پس از سانحه هوایی، گاه احزاب و جریان ها و مردم را به شتابزدگی غیر منطقی در معرفی نامزد برای انتخابات می کشاند.
🔹بایسته است نخبگان جریانها، با درک موقعیت کنونی، فارغ از فضای احساسی و عاطفی و به دور از تعصب، افراد توانمند، دلسوز و جامع را شناسایی و معرفی کنند.
حضور نامزدهای توانمند در انتخابات، امید را افزایش و مشارکت را بیشتر خواهد کرد.
🔸حضور چند باره احساسی برخی نامزدها که وزن رایشان مشخص است جز ناامیدی و تشتت را نتیجه نخواهد داد.
مجاهدت این افراد کاندیدا نشدن است.
نامزدهای جامع فضایل گذشتگان و دارای نگاه راهبردی به آینده مشکل گشای مسائل نظام است.
#شهید_جمهور
#چهاردهمین_انتخابات
#نامزد_اصلح
✍ #موسی_سلیمانی
🔰 ملاحظات روایت سانحه
از لحظه اولی که خبر سقوط بالگرد رئیس جمهور کشورمان و هیئت همراه ایشان در بازگشت از محل افتتاح سد قیز قلعه سی در مرز کشور آذربایجان به سمت تبریز در روز یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ماه اعلام شد که متأسفانه این حادثه منجر به شهادت این عزیزان گردید تا کنون گمانه زنی ها و احتمالات متعددی پیرامون علت این حادثه از حمله موشکی گرفته تا خرابکاری در سیستم راداری بالگرد( جمینگ) و یا احتمال بمب گذاری، در رسانه ها و فضای مجازی منتشر گردید که بیشتر این تحلیل ها معطوف به نقش مستقیم رژیم صهیونیستی در این حادثه با توجه به وجود تجهیزات و حضور فعال سرویس های جاسوسی رژیم در کشور آذربایجان است. بعنوان مثال منشه امیر در گفتگو با شبکه اینترنشنال با ذوق زدگی خاصی اعلام کرد که سقوط بالگرد یا در نتیجه نقص فنی عمدی بوده و یا یک انفجار بمب در آن انجام شده است، و اگر انفجار بمب باشد مسلما یک کشور خارجی می تواند در آن دخالت داشته باشد و احتمالا عواملی پیش از پرواز این بمب را داخل بالگرد جاسازی کردهاند و از راه دور یا از طریق ماهواره یا عوامل داخل آذربایجان دستور انفجارش داده شده است.
از طرفی در روزهای گذشته آقای غلامحسین اسماعیلی رئیس دفتر رئیس جمهور در مصاحبه تلویزیونی شرح ماوقع را اینگونه گزارش داد که وجود یک لکه ابری همچون سفره ای که در بیابان گسترده شده باشد مانع دید خلبان شده و احتمالا همین مسئله باعث سقوط بالگرد شده است.
بعد از ظهر روز جمعه نیز مرکز ارتباطات ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران نخستین گزارش هیئت عالی بررسی ابعاد و علل سانحه بالگرد حامل رییس جمهور محترم و هیئت همراه را منتشر کرد
که طبق این گزارش آثار اصابت گلوله و یا موارد مشابه آن در اجزای باقی مانده بالگرد سانحه دیده مشاهده نگردیده است.
هر چند طبق این گزارش و همچنین مستند روایت سانحه که دیروز از بخشهای خبری پخش شد هنوز برای اظهار نظر قطعی در خصوص علت اصلی این سانحه نیاز به زمان بیشتری است اما نکات زیر را باید مورد توجه قرار داد: اول اینکه در نحوه روایت علت این ماجرا باید مراقبت نموده و تابع تصمیمات کارشناسی مراجع ذیصلاح باشیم و به شایعات دامن نزنیم چرا که دشمن به دنبال خلق دستاورد از این حادثه است.بخصوص پس از شکست سنگین اطلاعاتی ، نظامی و راهبردی که بعد از عملیات وعده صادق متحمل شد، ضریب دهی به احتمالات دخالت رژیم صهیونیستی در این واقعه اسفناک، می تواند برای این رژیم منحوس در حکم تجدید روحیه باشد. جبهه انقلابی باید حواسش را جمع کند که به دشمن شکست خورده ی در حال احتضار روحیه ندهد.
بدون شک دشمن صهیونیستی بیش از اینکه از شهادت رئیس جمهور محترم و مغتنم و هیئت همراه ایشان شاد باشد از ناامیدی و یأس ملت ایران مسرور خواهد شد و برخی روایت های بی پایه و اساس جز خالی کردن دل مردم و القای گزاره ( عدم امنیت) که مولفه تأثیر گذار بر همه شئونات کشور بویژه اقتصاد است، فایده دیگری ندارد.
از طرفی در حالی که انتخابات ریاست جمهوری در روز ۸ تیر انجام میشود و کمتر از ۳۳ روز دیگر به این انتخابات سرنوشت ساز باقی مانده ، نیاز اول کشور در این شرایط حفظ آرامش و سلامت روانی جامعه است تا از این برهه سخت و پیچ تاریخی به سلامت عبور کنیم. لذا اولین شخصی که به جامعه آرامش بخشید رهبر معظم انقلاب اسلامی بودند که فرمودند ملت ایران مطمئن باشند که هیچ اختلالی در کار کشور بوجود نمی آید. اقامه نماز توأم با صلابت و بدون اشک ایشان نیز موید همین مطلب می باشد.
📝 #سعید_برادران_افتخاری
http://Eitaa.com/e_beman
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✴️) مثل رئیسی بمیریغه
[سوره القصص (28): آيه 83]
تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُها لِلَّذِينَ لا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَ لا فَساداً وَ الْعاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ (83)
(ما، نجات و سعادت در) آن سراى آخرت را (تنها) براى كسانى قرار مىدهيم كه خواستار برترى و فساد در زمين نباشند و سرانجام، (رستگارى) از آن پرهيزكاران است.
✳️🔰آیه الله میر باقری:
سلیمانی جزء کسانی بود که با همه مجاهدت و رشادت و افتخاراتی که داشت، واقعا هیچبرتریجویی و هیچفسادی در وجود او دیده نمیشد. «تِلْک الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُها لِلَّذِینَ لَایرِیدُونَ عُلُوًّا فِی الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِینَ» (قصص: 83)
ریشه همه فسادها همین برتریجوییهاست. آدم وقتی میخواهد «خود» را اثبات کند طبیعی است که در عالم فساد کند اما وقتی نمیخواهد «خود» را اثبات کند و میخواهد «بندگی» کند، تمام کارهای او در مسیر و در مدار واقع میشود.
اگر بنا شد نفس ما خودنمایی کند، آنجا فساد برپا میشود. ایشان با تمام افتخاراتی که داشت، به معنای واقعی کلمه «تواضع» داشت. تظاهر به تواضع نمیکرد. هیچ شأن و حسابی برای خود باز نمیکرد و مظهر مجاهدتهای فراوان، ایثار فراوان، تواضع فراوان بود
«إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَیجْعَلُ لَهمُ الرَّحْمنُ وُدًّا» (مریم: 96). آنهایی که اهل ایمان و عمل صالح هستند خداوند متعال مودت و وُدی از آنها را در دل مومنان قرار میدهد، این جوششی که میبینید ناشی از همان است
✍#بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
🇯🇴💐 🇮🇷﷽🇮🇷💐🇯🇴
💐 بصائر علوی
🌹 قال امیرالمومنین علیه السلام:
☄ وَلاَ قَائِدَ کَالتَّوْفِیقِ
🌎 هیچ راهبرى همچون توفیق نیست
📚 #نهج_البلاغه_حکمت_113
🔹️رهبر انقلاب در پیام به مناسبت آغاز به کار دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی:
✏️ بیشک، تعامل منضبط و همدلانه [قوّهی مقنّنه] با قوای دیگر و نیز رفتارِ جمعیِ صحیح و صبورانه در داخل قوّهی مقنّنه،
به تحقّق همهی ویژگیهای یک مجلسِ تراز کمک خواهد کرد و یاد نیک نمایندگان را ماندگار خواهد ساخت.. ۱۴۰۳/۳/۶
#مجلس_تراز
#توفیق_خدمت
#سید_شهیدان_خدمت
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فَبَلِّغْهُ مِنّاٰ تَحِیَّةً وَ سَلاٰماً...
«أَللّٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَٱلْفَرَج»
✅ تدوین: مرتضوی نژاد
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
🔰 ما در برابر سلیمانی شکست خوردیم!
🔻«ژنرال کنت مکنزی»، مسئول فرماندهی مرکز آمریکا (سنتکام) در یادداشتی در نشریه «آتلانتیک» با اعتراف به قدرت ایران و تشریح عملیات ترور سردار سلیمانی، اعتراف میکند: «ژنرال سلیمانی زیرکانه از بازگشت نیروهای آمریکایی به عراق حمایت کرد و موجب شد تا ایالات متحده بار سنگینی از شکست داعش در این کشور را به دوش بکشد. سپس با کارآمدی بهتآوری با کشتن نیروهای آمریکایی و سایر اعضای ائتلاف ما را از عراق بیرون کرد. او در ذهنش خود را شکستناپذیر تلقی میکرد. وقتی در سال 2019 از او در این خصوص سؤال شد، جواب داد: «میخواهند چه کار کنند؟ مرا بکشند؟» زمانی که اولین بار به عنوان یک ژنرال جوان به سنتکام پیوستم، شاهد بودم که دولت اوباما و پیش از آن دولت بوش، از مواجهه با دینامیسم و رهبریای که سلیمانی به صحنه نبرد آورده بود، ناتوان بودند. من همچنین شاهد بودم که اسرائیلیها تمام تلاش خود را برای رویارویی با او میکردند، اما راه به جایی نمیبردند.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 پشتوانهای است که باید هر روز و شب برایشان دعا کرد!
🟢 «حجتالاسلام والمسلمین سیدعلی خمینی» در مراسم بزرگداشت شهادت سیدابراهیم رئیسی در نجف اظهار کرد: «نظام جمهوری اسلامی به اقتداری رسیده است که با رفتن رئیسجمهور کوچکترین خللی و تزلزلی در فعالیتهای کشور و مردمش ایجاد نمیشود. این امر نشاندهنده آن است که جمهوری اسلامی بهعنوان یک سیستم پویا و فعال، کاملاً توانسته است یک نظام مستحکم و مقتدر را ایجاد کند.» وی در ادامه با تبیین مبانی و اصول استحکام و استقرار نظام جمهوری اسلامی پایه اول استحکام جمهوری اسلامی را منطق و آرمانها دانست.» سیدعلی خمینی پایه دوم را پشتوانه عظیم و نیروهای مؤمن برشمرد و سومین رکن استواری نظام جمهوری اسلامی را شخص رهبری انقلاب اسلامی دانست و افزود: «مردم وقتی این شخصیت محکم و فاضل را میبینند، دلگرم و به ادامه راه امیدوار میشوند. بدونشک از ارکان استحکام نظام جمهوری اسلامی حضرت آیتالله خامنهای است. واقعاً ایشان یک پشتوانهای است که باید هرروز و شب برای ایشان دعا کنیم.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 با جانیان مذاکره نمیکنیم!
📍جنبش حماس اعلام کرده است، به دنبال حمله رژیم صهیونیستی به اردوگاه آوارگان در شهر رفح و شهادت شمار زیادی از آوارگان فلسطینی در هیچ مذاکره ای شرکت نخواهد کرد. جنایات تازه صهیونیستها در رفح در حالی رخ میدهد که به اعتراف تحلیلگر و ستوننویس صهیونیست روزنامه «اسرائیل هیوم» پیروزی فراگیر (برای صهیونیستها) دور از دسترس است. این تحلیلگر صهیونیست اذعان میکند: «پس از ماهها جنگ موشکهایی که از منطقه مرکزی (رفح) شلیک شد، به ما یاد داد که حماس همچنان قدرت نظامی خود را دارد و این قدرت نظامی هنوز وجود دارد و به خطر نیفتاده است.» در همین راستا، پایگاه خبری عبریزبان «ماکو» تارنمای شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی دیروز در گزارشی اعتراف کرد، در سایه از سرگیری حملات موشکی گروههای فلسطینی از داخل نوار غزه، ارزیابیهای ارتش اسرائیل نشان میدهد، این گروهها همچنان هزاران موشک کوتاهبرد و صدها موشک دوربرد در اختیار دارند.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 تندروها به دنبال بهرهبرداری وارونه سیاسی
▪️ از اردوگاه اصلاحات همچون انتخابات سه ماه پیش چندصدایی شنیده میشود. برخی از احزاب میانهرو اصلاحطلب، همچون کارگزاران سازندگی، ندای ایرانیان، اعتدال و توسعه، مردمسالاری، اراده ملت و اعتماد ملی نشستهای دفتر و کمیته سیاسی خود را با موضوع انتخابات ریاستجمهوری برگزار کردند؛ اما برخی از احزاب تندرو همچون اتحاد ملت، مجمع ایثارگران و سازمان عدالت و آزادی که بر رأس جبهه اصلاحات ایران نیز حاکم هستند، همچنان سیاست مشروط در انتخابات را دنبال میکنند. برخی منابع از تمایل اصلاحطلبان برای کاندیداتوری یک زن در انتخابات پیش رو خبر میدهند. با روی کار آمدن «آذر منصوری» در قامت رئیس جبهه اصلاحات ایران پس از ناآرامیهای سال 1401، به نظر میرسد جریان تندرو و حاکم بر جبهه اصلاحات به دنبال بهرهبرداری وارونه سیاسی به نفع خود است تا با این کار بتواند به خیال خود بار دیگر در پایگاه اجتماعی از دست رفتهاش مقبولیت ایجاد کند.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 ادعاهای بیپایان ضد ایران گروسی و آژانس!
⚛️ در گزارش فصلی آژانس بینالمللی انرژی اتمی که به رصد «رویترز» رسیده، آمده است، مطابق با تخمینها ذخایر اورانیوم غنیسازی شده ایران با افزایشی 675/8 کیلوگرمی از زمان گزارش قبلی به 6201/3 کیلوگرم رسیده است. مطابق با گزارشها، ذخایر اورانیوم با غنای 20 درصد ایران با افزایشی 39/1 کیلوگرمی به 751/3 کیلوگرم رسیده است. آژانس اتمی ادعا کرد، ذخایر اورانیوم با غنای 60 درصد ایران با افزایشی 6/20 کیلوگرمی به 142/1 کیلوگرم رسیده است. «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی همچنین از تصمیم ایران مبنی بر عدم تغییر موضع خود در برابر لغو مجوز چند نفر از بازرسان باتجربه این آژانس ابراز تأسف کرده است.
http://Eitaa.com/e_beman
🌐بسته خبری
▪️ «محمدرضا باهنر» نماینده ادوار مجلس درباره ترکیببندی جدید نمایندگان مجلس گفت: «شاید نتوانیم جریانها را مانند گذشته به دو گروه اصلاحطلب و اصولگرا تقسیمبندی کنیم، اینها جریانات جدیدی هستند. البته همین گروهها هم بالا میآیند و رشد میکنند، اما معلوم نیست که ماندگاری اینها مثل ماندگاریهای گذشته باشد. قبلاً ماندگاری وجود داشت، فرض کنید وقتی یک نفر به مجلس میآمد، مردم پنج دوره، شش دوره، هفت دوره به او اعتماد میکردند و رأی میدادند؛ اما در حال حاضر اکثریت نمایندگانی که به مجلس میروند، میدانند که یک دوره بیشتر در مجلس نیستند.»
▫️ روزنامه «اعتماد» نوشت: «جناح چپ سیاست ایران زمین که زخمهای ردصلاحیتهای گسترده طی سه انتخابات اخیر، هنوز بر پیکره آنها سنگینی میکند، با نوعی بیم و امید، کنشگری در انتخابات را آغاز کرده است.» دیروز فضای رسانهای حول محور این جریان مبتنی بر اعلام نامزدی مسعود پزشکیان قرار داشت. خبری که هرچند در ادامه از سوی شخص پزشکیان تکذیب شد، اما به اندازهای در فضای رسانهای و شبکههای اجتماعی چرخید که در ذهن مخاطب رسوب کند.
▪️ شنیدهها از احتمال کاندیداتوری «صادق محصولی» برای انتخابات آتی ریاستجمهوری حکایت دارد. در جلسه اخیر شورای مرکزی جبهه پایداری، اعضای این شورا از صادق محصولی، دبیرکل این جبهه خواستند برای کاندیداتوری در انتخابات آتی ریاستجمهوری اقدام کند. وی فعلاً به درخواست اعضای شورای مرکزی پاسخ نگفته است، اما احتمالاً وی در انتخابات آتی کاندیدا شود.
▫️ عضو هیئت مؤسس فراکسیون مستقلین مجلس دوازدهم گفت: «در جلسه امروز تمامی اعضای فراکسیون مستقلین مجلس دوازدهم روی ریاست محمدباقر قالیباف اجماع کردند.» «مهرداد لاهوتی» تأکید کرد: «کاندیدای فراکسیون مستقلین برای سایر کرسیهای هیئت ریسه مجلس شورای اسلامی صبح فردا و قبل از جلسه صحن مجلس مشخص خواهد شد.»
▪️ گفته میشود جهانگیری پیش از سانحه هوایی در آذربایجان همه مقدمات را برای شرکت در انتخابات سال آینده فراهم کرده بود و به همین دلیل از هر لحاظ برای شرکت در انتخابات 8 تیر آماده است. در دسته دیگری که امیدوارند در چنین شرایطی بهعنوان گزینه اصلاحطلبان مطرح شوند، افرادی چون پزشکیان و محمد صدر قرار میگیرد.
▫️ در جلسه علنی امروز (سهشنبه 8 خرداد ماه)، مجلس شورای اسلامی، کاندیداهای ریاست مجلس شورای اسلامی برای سال اول فعالیت مجلس دوازدهم اعلام شد. بر این اساس محمدباقر قالیباف منتخب تهران، منوچهر متکی منتخب تهران و حجتالاسلام مجتبی ذوالنوری منتخب قم سه داوطلب ریاست مجلس شورای اسلامی هستند.
▪️ برخی رسانهها از احتمال کاندیداتوری «علی شمخانی» در انتخابات ریاستجمهوری خبر دادند. شنیدهها حاکی است که علی شمخانی، دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی قصد کاندیداتوری در انتخابات ریاستجمهوری را دارد.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 حرف روز
💠 هیئت رئیسه مجلس کارآمد
در هفتهای که گذشت، یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی پس از چهار سال تلاش به کار خود پایان داد و روز گذشته مجلس دوازدهم رسماً کار خود را آغاز کرد. این شروع با پیام مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی همراه بود و معظمله تأکید داشتند: «مجلس باید آرامشبخش و امیدآفرین و برانگیزاننده همتها و دعوتکننده به همدلی و برادری در محیط عمومی کشور باشد.» در این پیام، رهبر حکیم انقلاب اسلامی از مجلسیان خواستند: «در خود مجلس نیز مسابقات بیفایده رسانهای و مجادلات مضر سیاسی، وقت و عمر کوتاه دوران مسئولیت را به خود مصروف نسازد؛ وگرنه ظرفیت ارزشمند حضور نمایندگان در این جایگاه والا ضایع خواهد شد و این خسارت بزرگی است.»
این سخنان راهبردی به نظر میرسد مهمترین چراغ راه برای نمایندگان مجلس نوپایی است که اکثریت آن را نمایندگان جریان اصولگرایی تشکیل میدهند و روز گذشته فراکسیون خود را با بیش از 200 نفر تشکیل دادهاند. مجلسی که به دلیل رقابتهای پرشدت انتخاباتی و گاه واگرایانه، برای رسیدن به همدلی و همگرایی نیازمند تلاشهای بیشتری است و شاید تا تحقق کامل انسجام درونی زمانی طولانی را باید پشت سر بگذارد. در این میان، شکلگیری هیئت رئیسه، مهمترین و فوریترین اولویتی است که امروز رخ خواهد داد و ترکیب رئیس و هیئت رئیسه مشخص خواهد شد. در این مسیر لازم است به نکاتی توجه شود:
ریاست مجلس هر چند جایگاه مهم راهبردی در مجلس به شمار میآید؛ اما نباید فراموش کرد که مجلس یک نهاد جمعی است که هر 290 نفر در اداره مجلس نقش مؤثر و حساسی را بر عهده دارند و اینگونه نیست که همه چیز به ریاست مجلس ختم شود.
در ثانی رقابت در این میدان، رقابتی چند ساعته است که خیلی زود پس از مشخص شدن نتایج، باید به فراموشی سپرده شده و کار اصلی مجلس که تلاش برای تصویب قوانینی به نفع مردم و در مسیر حل مشکلات کشور است، آغاز شود. لذا خیلی زود باید الزامات فضای رقابتی هیئت رئیسه را کنار گذاشت و به دنبال شروع کار همدلانه برای پیشبرد امور به نفع مردم رفت.
در نهایت، آنکه کار اداره مجلس نیازمند تجربه و اعتبار لازم است و میدانی نیست که بتوان چندان آن را به آزمون و خطا سپرد! لذا تشکیل هیئت رئیسهای توانمند و کاربلد خواهد توانست مسیر شکل دادن به مجلس کارآمد را هموار کند. در این میان، باید به دور از برخی کشمکشهای جناحی و حزبی، به دنبال افراد کاربلد، مدیر و باتقوا بود تا مجلس آتی، مجلس تراز انقلاب اسلامی بوده و انشاءالله این مجلس ادامه دهنده راه شهدای خدمت در عرصه قانونگذاری باشد.
👤 #مهدی_سعیدی
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گزارش روز
💢 سنگ محک مجلس دوازدهم
آیین افتتاحیه مجلس دوازدهم در تاریخ 7 خرداد 1403 برگزار شد که به رسم هر دوره، پیام صادره از سوی رهبر معظم انقلاب در این افتتاحیه قرائت شد. در پیام معظمله بر روی چهار مؤلفه تأکید شده بود که در ادامه بررسی میکنیم.
آرامشبخش بودن مجلس: قطعاً اختلاف سلایق، تضارب آرا، شور و مشورت از نشانههای یک مجلس پویاست؛ اما این الزامات اولاً نباید همراه با بداخلاقی و بیتقوایی باشد و ثانیاً به دور از هیجانزدگی محدود به ساختمان بهارستان و کمیسیونهای تخصصی باشد. تصمیمگیری و کنشگری مجلس بر روی ریل عقلانیت انقلابی و رفتار خردمندانه میتواند آرامش را به جامعه تزریق کند.
رهبر حکیم انقلاب خرداد 1401 در توصیف ویژگیهای سلبی نماینده انقلابی فرمودند: «یکی از چیزهایی که نشانه انقلابی بودن نیست، نطقهای میاندستور پر شور همراه با اعتراض و عصبانیت است.»
امیدآفرینی: یکی از آسیبها در مجلس بیاحتیاطی برخی نمایندگان در استفاده از تریبون و بلندگویی است که در اختیار آنان است. متأسفانه، در ادوار مجلس مشاهده شده است که برخی نمایندگان تحت تأثیر جوزدگی و بدون توجه به منافع ملی، محدودیتها و مقدورات با نطقهای هیجانی حاشیهساز التهابآفرین، سیاهنمایی و ارائه آمار غیرمعتبر، ناامیدی را در سطح افکار عمومی پمپاژ کرده و ضمن تهیه خوراک رسانهای برای اپوزیسیون چوب حراج به سرمایه اجتماعی نظام زدهاند. موضوع مهمی که رهبر فرزانه انقلاب در دیدار با نمایندگان مجلس یازدهم پرهیز از آن را اینگونه گوشزد فرمودند: «بعضی نمایندگان خیال میکنند که هر نظر انتقادیای نسبت به هر جایی دارند، باید این را اعلان کنند و به اطلاع عموم برسانند، در حالی که به اطلاع عموم رساندن، گاهی فایده ندارد و گاهی علاوه بر نداشتن فایده ضررهای فراوانی دارد.»
برانگیزاننده همتها: «امروز کشور در عرصه اقتصادی دچار مشکلاتی است. مشکلاتی که عبور از آن، مشارکت و همت مردم و بخش خصوصی میطلبد. مجلس دوازدهم میتواند با تصویب و تسهیل قوانین، رفع موانع قانونی و ریلگذاری صحیح برانگیزاننده همتها باشد.»
دعوتکننده به همدلی و برادری در محیط عمومی: دو قطبیسازیهای غیرضروری و زیانآور سم مهلکی است که کارکردی جز لبخند دشمن و سوزاندن سرمایه اجتماعی نظام نخواهد داشت. انتظار جامعه از نماینده مجلس در تراز انقلاب، پرهیز از تهمت زدن، گروکشی سیاسی و معارضه، بیان مطالب اثبات نشده، بداخلاقیهای رسانهای، شوافهای رسانهای، جوزدگی و دخالت بیجا در انتصابات است. قطعاً گفتار و رفتار صبورانه و خردمندانه نمایندگان و نمایش همدلی بین قوا از متغیرهای تأثیرگذار بر تقویت همدلی ملی در محیط عمومی خواهد بود.
در پایان طبق آنچه گذشت، میتوان گفت از امروز چهار شاخص فوق سنگ محک مناسبی برای ارزیابی مجلس دوازدهم و سنجش عیار انقلابی بودن نمایندگان محترم خواهد بود. امیدواریم در این عرصه خطیر توفیقات روزافزون نمایندگان زمینه خدمت به ملت را بیش از پیش فراهم آورد.
👤 #محمدصادق_سلطانزاده
http://Eitaa.com/e_beman
مکتب #رئیسی_عزیز
۱. انتقاد پذیری
حجت الاسلام حامد کاشانی می گویند:
"بنده خودم حدود پنجاه بار به شدت درباره برخی مسائل در پیش او از او انتقاد کردم.
کاملا گوش بود. نارضایتی در چهره اش از انتقاد دیده نمیشد. همین موضوع بنده را برای انتقادهای بعدی تشویق می کرد.
۲. معنویت
حجت الاسلام رفیعی می گوید:
"در سفری که به قم داشتند. روز کاری ایشان تا یک شب طول کشید. ساعت سه شب در حرم حضرت معصومه علیها السلام برای تهجد حاضر شدند.
حجت الاسلام حامد کاشانی گفتند:
"در هر شرایطی نوافل نمازها را میخواندند.
#شهید_جمهور
#خادم_الرضا
#معنویت
#انتقادپذیری
✍ #موسی_سلیمانی