🇯🇴💐 🇮🇷﷽🇮🇷💐🇯🇴
💐 بصائر علوی
چرا دست به ظلم بيالايم⁉️
▫️وَ اللَّهِ لَأَنْ أَبِيتَ عَلَى حَسَكِ السَّعْدَانِ مُسَهَّداً أَوْ أُجَرَّ فِي الْأَغْلَالِ مُصَفَّداً، أَحَبُّ إِلَيَّ مِنْ أَنْ أَلْقَى اللَّهَ وَ رَسُولَهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ظَالِماً لِبَعْضِ الْعِبَادِ وَ غَاصِباً لِشَيْءٍ مِنَ الْحُطَامِ؛ وَ كَيْفَ أَظْلِمُ أَحَداً لِنَفْسٍ يُسْرِعُ إِلَى الْبِلَى قُفُولُهَا وَ يَطُولُ فِي الثَّرَى حُلُولُهَا؟
🔹سوگند به خدا، اگر تمام شب را بر روى خارهاى سعدان به سر ببرم، و يا با غل و زنجير به اين سو يا آن سو كشيده شوم، خوش تر دارم تا خدا و پيامبرش را در روز قيامت، در حالى ملاقات كنم كه به بعضى از بندگان ستم، و چيزى از اموال عمومى را غصب كرده باشم. چگونه بر كسى ستم كنم براى نفس خويش، كه به سوى كهنگى و پوسيده شدن پيش مى رود، و در خاك، زمانى طولانى اقامت مى كند؟
📘#نهج_البلاغه_خطبه_224
#علی_شناسی
#عیدولایت_مبارک
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فَبَلِّغْهُ مِنّاٰ تَحِیَّةً وَ سَلاٰماً...
«أَللّٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَٱلْفَرَج»
✅ تدوین: مرتضوی نژاد
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
.
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💚
.
"قربان گذشت، غدیر امروز و عاشورا در راه"
♻️قربان:تعریف کامل عهد الهی بود. تعریف جامع دل کندن از بهترین ها بود. دل کندنی که کندنش با دست خود نه دیگری بود. این است معنای قربانی.
♻️غدیر اعلام عهد الهی است. از علی علیه السلام سوال شد :بهترین لحظه زندگی شما ،کدام لحظه بود؟ امیر مومنان پاسخ داد:لحظه ای که نبی خاتم دستم را گرفت و بالا برد وبه همه عالم اعلام عهد الهی کرد.
♻️عاشورا:امتحان عهد الهی بود. خیلی ها "هل من ناصر" را شنیدند:
✅خیلی ها اعتنا نکردند!
✅برخی گفتند "دوست داریم یاریت کنیم اما زن وبچه داریم" لذا نیامدند.
✅برخی گفتند " تا شما به کربلا برسید ما یک دیداری تازه کنیم و به شما می پیوندیم" این گروه زمانی به عهدشان وفا کردند که اسرا را به شام می بردند.
👈👈در این امتحان عهد الهی ، آمار قبولی خیلی پایین است.
✅ این پایین بودن آمار بدلیل 3نفهمیدن بود:
1)نفهمیدن "عهد" چیست؟!
2)نفهمیدن "عهد "با کیست؟!
3)نفهمیدن این "عهد"را چگونه باید پاس داشت؟!
✅ معنای جامع وکامل" بصیرت" در فهمیدن نفهمیدن های "قربان" ،"غدیر "و "عاشورا"ست.
✍#حسین_عباسیان
هدایت شده از ثامن رضوی
📌🍃
🍃
•[ #اطلاعیه | #نشست_تخصصے_بصیرتے ]•
🛑 #پخش_زنده (گفتگوی تصویری)
💠 هفتمین نشست تخصصی بصیرتی سال ۱۴۰۳
🔰ویژه هادیان، نخبگان، خانواده ها، وابستگان، ادمینها، سرشبکههای ثامن، عموم بسیجیان و...
💢 موضوع:
«ضرورت مشارکت حداکثری در انتخابات پیش رو»
👤 سخنران:استاد دکتر علی بیگدلی
« کارشناس و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی»
🕒 زمان: چهارشنبه ٠۶ تیر ماه ۱۴۰٣
ساعت 17:15
🔻شرکت از طریق لینک کانال مجازی 👇
🌐 https://rubika.ir/samen_razavi
♻️ رسانه باشید!
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @Samen_Razavi