روزنامه جوان نوشت:
▫️روزگاری به گفته پیر فرزانه انقلاب قرار بود صداوسیما به مثابه یک دانشگاه عمومی، مرجع فکری و اندیشهای جامعه ما باشد، ولی متاسفانه روندی که رسانه عمومی در این روزها و بهتر است بگویم این سالها درپیش گرفته، کار را به جایی رسانده که برنامه سازان و متولیان آن در حال رقابت و همپایی با رسانههای مجازی و زرد همچون اینستاگرام هستند و از مهمانانی برای حضور در برنامه هایشان دعوت میکنند تا بلکه بتوانند مخاطبان بیشتری را برای خود دست و پا کنند
▫️باید گفت که این روزها تنها هنر باقی مانده اش تولید برنامههای زرد، بی محتوا و تا حدود زیادی جفنگ است.
https://eitaa.com/e_beman
تحریمهای جدید برخلاف توقع ترامپ مردم ایران را ضدآمریکاییتر کرد
اقدامات تحریمی جدید برخلاف انتظار آمریکا، موجب تحریک احساسات ضد آمریکایی در میان ملت ایران میشود.
پایگاه اینترنتی «کانترپوئن» در گزارشی نوشت: رویکرد تحریمی واشنگتن، اروپا را در موضع ضعف و انفعال قرار داده است. اروپا اکنون کاملاً خلع سلاح عمل میکند.
آمریکا امیدوار است حاکمیت ایران را به توافق جدیدی که بسیار سختگیرانهتر از توافق کنونی است وادار کند یا در صورت شکست، آشوب مردمی را برانگیزد که به براندازی منجر شود اما برخلاف تصور آمریکاییها، این اقدام موجب تحریک و انسجام بیشتر احساسات ضد آمریکایی در میان ملت ایران میشود.
https://eitaa.com/e_beman
روزنامه جمهوری اسلامی **
*بخشی از کیفرخواست اسفندیار رحیم مشائی که منتشر شده، او را به اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم علیه امنیت کشور و فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی متهم دانسته است. یکی از مسولین مرکز پژوهشهای مجلس که این سند را منتشر کرده توضیح داده که در فیلم ارائه شده از دادگاه مشائی او به تلاش برای براندازی از طریق مایوس کردن مردم از مسئولین نظام متهم است.
https://eitaa.com/e_beman
ایزدی: رأی دیوان لاهه الزامآور نیست
دکتر فؤاد ایزدی، عضو هیأت علمی دانشگاه تهران درباره الزامآور بودن یا نبودن رأی دادگاه لاهه برای ایران و آمریکا به «تابناک» گفت: رأی دیوان لاهه اساساً نمیتواند الزامآور باشد و در بهترین حالت ممکن جنبه روانی و تبلیغاتی دارد. دیوان لاهه اگر بپذیرد به این شکایت ورود کند هم، کار خودش را سریع انجام نمیدهد و به دلیل مکانیزمهایی که در عرصه بینالملل وجود دارد تنها میتواند برای ایران دستاورد تبلیغاتی و نمایشی داشته باشد.
ایزدی با تأکید بر زمانبر بودن اعلام نتیجه این دیوان ادامه داد: در حال حاضر فرآیند بررسی پذیرش یا رد شکایت ایران در دیوان لاهه آغاز شده و اگر این دیوان شرایط کنونی صلاحیت بررسی موضوع را در دیوان تأیید کند، معمول این است که 3-2 سال فرآیند رسیدگی به موضوع را طول خواهد داد. استاد دانشگاه تهران افزود: بر فرض که رأی نهایی دیوان لاهه علیه آمریکا نیز باشد، این رأی باید برای اجرایی شدن ابتدا به شورای امنیت برود و با توجه به مکانیزمهایی که در شورای امنیت وجود دارد، آمریکا رأی دیوان را وتو خواهد کرد.
کارشناس مسائل آمریکا در بخش دیگری از گفتوگوی خود با طرح نگرانیهای دیگر از این اقدام ایران اضافه کرد: طرح شکایت از آمریکا در دیوان اگر باعث شود مسؤولان ایرانی به آن امیدوار شوند و با این امید دست از اقدامات اصلاحی خود بردارند، قطعاً خسارات مضاعفی به کشور وارد خواهد کرد که پذیرفتنی نیست و به معنای دیگر کشور را پس از سالها انتظار برای بهبود اوضاع دوباره معطل رأی دیوان لاهه خواهد کرد.
https://eitaa.com/e_beman
▼ حرف روز بهارستانِ آرام
هفته دولت در حالي به پايان میرسد که روز گذشته رئيس دولت به صحن علني مجلس شوراي اسلامي رفت تا پاسخگوی پرسشهایی باشد که نمايندگان مجلس مطرح کرده بودند. پس از ايراد دفاعيه رئيسجمهور، کار به رأيگيري نمايندگان رسيد و براي هر پنج پرسش و پاسخ ارائه شده رأيگيري صورت گرفت و در چهار پرسش، رأی منفی به پاسخ رئیسجمهور داده شد. اقدام مجلس در طرح پرسش از رئيسجمهور مطابق با آنچه در قانون اساسي مشخص شده انجام گرفت و در مجموع پيامها و دستاوردهاي متعددي به همراه داشت:
اين جلسه به خوبي نشان داد آنچه تحت عنوان مردمسالاري ديني گفته ميشود، در جمهوري اسلامي تجلي يافته است. نمايندگان مجلس در انجام وظايف قانوني خود که دفاع از حقوق ملت است با همه توان پافشاري و ايستادگي دارند و دولتمردان در هر مقام و جايگاهي باشند باید در برابر مردم پاسخگو باشند.
موضوع پاسخگويي مسئولان يکي از مهمترين شاخصههاي دولت اسلامي است که رهبر معظم انقلاب اسلامي بارها ابعاد آن را تبيين و اهميت آن را به دولتمردان گوشزد کردهاند. جلسه بهارستان به خوبي نشان داد که مسئولان در قبال عملکرد خود مورد سؤال قرار ميگيرند و بايد پاسخهای قانعکنندهاي ارائه دهند! ضمن آنکه اين پرسش و پاسخ صوري نبوده و سؤالکنندگان ممکن است که قانع نشده باشند و در اين صورت مسئولان بايد خطمشي خود را تغيير دهند.
بیشک روز ششم شهريور ماه را ميتوان روز مهم تجلي وحدت مسئولان کشور دانست. در حالي که دشمنان خارجی و افراطیون داخلی در روزهاي اخير همه تلاش خود را به کار گرفته بودند تا تمسک مجلس به ابزاري قانوني براي استيفای حقوق ملت را به فرصتي براي بهرهبرداري سياسي عليه نظام اسلامي و آغاز معرکهاي جديد در ايجاد تنش و درگيري بين مسئولان کشور بدل کنند، رفتار متقابل قانونی و اخلاقی نمایندگان مجلس و رئيسجمهور در کمال آرامش راه شیطنت را بر آنها بست و آنها را به گونهای عصبانی کرد که بلافاصله هجمه همهجانبه رسانهای عليه رئيسجمهور را آغاز کردند!
اگرچه اقدامات دولت در عرصههاي مورد سؤال، براي اکثر نمايندگان و به تبع آن اکثر مردم قانعکننده نبوده و دولت بايد تلاش کند با تغيير رویکردها و رویههای خود در مسیر حل مشکلات کشور حرکت کند، اما بهارستان آرام دیروز تصویر برساخته دشمن را خنثی کرد.
https://eitaa.com/e_beman
▼ خبر ویژه القای ناامیدی با تشابهسازیهای بیاساس
«عباس عبدی»، فعال اصلاحطلب و از نظریهپردازان جریان سیاسی خاص، به تازگی طی یادداشتی در روزنامه اعتماد که با عنوان «نه به تبعیض و تحقیر» منتشر شده است، نوشت: تحقیر و تبعیض دو عامل ویرانگر جامعه و ثبات آن هستند... اگرچه انقلاب علیه رژیم شاه را با عوامل ساختاری و اقتصادی میتوان یا میباید تحلیل و فهم کرد، ولی در کنار آنها رفتار تحقیرآمیز شاه با همه اقشار جامعهاش مهمترین عامل روانشناسی اجتماعی در گرایش مردم به انقلاب بود. این روزها که مصادف با سقوط رضاشاه است، مهمترین علت واکنش مثبت و سرورآمیز مردم به آن سقوط و... اخراج به دست بیگانگان و رفتار تحقیرآمیز رضاشاه با همه اقشار جامعه حتی نظام اداری تحت امرش بود. عبدی، پیش از این هم در یادداشتی نوشته بود که «جامعه ایران به بنبست رسیده و نمیتواند به بقای خود ادامه دهد!» تلاش عبدی و همفکرانش برای القای به بنبست رسیدن انقلاب اسلامی و نهادینه شدن تبعیض در حالی است که عزم نظام اسلامی برای برخورد با قضات فاسد، معرفی مفسدان به مردم، تصویب قانون لغو بهکارگیری بازنشستگان، طرح تکریم ارباب رجوع، ایجاد انواع و اقسام سامانههای پاسخگویی و شفافیت، عذرخواهی صریح مسئولان از مردم و... کاملاً روشن است و نظام اسلامی، مدیران خود را از یک طبقه و مردم را از طبقه دیگر نمیبیند، بلکه قائل به مساوات است.
https://eitaa.com/e_beman
▼ گزارش روز دلیل اصلی بازداشت سرکرده ریاستارت
بازداشت مشکوک سرکرده ریاستارت زنگ خطر را برای اپوزیسیون جمهوری اسلامی ایران به صدا درآورده است. محمد حسینی که در طول دوسال گذشته با صرف هزینههای میلیاردی آمریکا به دنبال براندازی نظام ایران بود، توسط افبیآی بازداشت شده است. این حرکت عجیب آمریکاییها سؤالات فراوانی را درباره دلایل بازداشت سرکرده یک جریان خرابکار که روشهای ترور، تخریب و آتش زدن شخصیتها و اماکن مذهبی را آموزش میداد، در اذهان ایجاد کرد. پلیس افبیآی آمریکا اعلام کرده که رهبر گروه ضد انقلاب ریاستارت را هنگامی که قصد داشت از کشور آمریکا به یکی از کشورهای حوزه خلیجفارس بگریزد، به اتهام ترور شیمیایی منصور اسانلو، یکی از فعالان ضد انقلاب دستگیر کرده است، اما این ماجرا ابعاد پنهانی دارد که شاید مسئولان آمریکایی به دنبال بازگو کردن آن نباشند.
https://eitaa.com/e_beman
فهم دیرهنگام انتقادات
روزنامه اعتماد در یادداشتی به قلم «علی تاجرنیا» نوشت: «یکی از اشتباهات دولت این است که در ارتباط با مشکلات اداره جامعه به شدت نگاه به بیرون دارد. اینکه تحولات خارجی چه میشود، اینکه مناسبات بین مثلاً کنگره و ریاستجمهوری آمریکا چطور است و... نباید تمام جهتگیریهای دولت را تحت تأثیر قرار دهد.» گویا اصلاحطلبان تازه به حرف منتقدان رسیدهاند. تا پیش از این هرگاه منتقدان دولت تأکید میکردند که به جای چیدن همه تخممرغها در سبد مذاکره و برجام باید به ظرفیتهای عظیم داخلی توجه شود و اجرای دقیق اقتصاد مقاومتی مورد توجه ویژه دولت قرار گیرد، اصلاحطلبان به خط شده و فریاد وامصیبتا سر میدادند که ای مردم، منتقدان دولت میخواهند به دور کشور دیوار بکشند و کشور را به قهقرا ببرند. اما فرجام برجام نشان داد که رویکرد نگاه به بیرون بدون توجه به فعالسازی ظرفیتهای داخلی، غلط و بیفایده است.
https://eitaa.com/e_beman
📢 نظر رهبر انقلاب درباره جلسه سوال از رئیسجمهور
✊ جلسه مجلس نمایش اقتدار و ثبات جمهوری اسلامی ایران بود
🔻 رهبرانقلاب، امروز در دیدار هیئت دولت:
🔹 امروز «اتحاد و انسجام مسئولان کشور» بیش از هر زمان دیگری لازم است. رؤسای قوا و مسئولان بخشهای مختلف باید پشتیبان و کمککار یکدیگر باشند و بهویژه همه باید به دولت کمک کنند زیرا دولت در وسط میدان است.
🔹 اختلاف نظر میان مسئولان طبیعی است اما این اختلاف نظرها نباید رسانهای شوند زیرا مردم را نگران و مضطرب میکند.
🔹 جلسه دیروز مجلس نمایش اقتدار و ثبات جمهوری اسلامی ایران بود و خداوند به آقای رئیس جمهور و قوه مقننه خیر بدهد که مشترکاً چنین نمایش اقتداری را نشان دادند.
🔹 نمایندگان مجلس از رئیس جمهوری که با بیش از ۲۳ میلیون رأی انتخاب شده است، سؤال میکنند و رئیس جمهور نیز با خونسردی و متانت به سؤالها پاسخ میدهد و این معنای #مردم_سالاری_دینی است.
🔹 میان انتظارات نمایندگان و واقعیات موجود، شکافی وجود دارد که باید پر شود. مهم آن است که آنچه اتفاق افتاد، یک نمایش با شکوه از قدرت جمهوری اسلامی و #اعتماد_به_نفس مسئولان بود.
🔺 دشمن از جلسه سوال از رئیسجمهور بهدنبال اهداف دیگری بود اما جلسه بسیار خوب دیروز هم رئیسجمهور و هم مجلس را #تقویت میکند و زمینهساز همکاریهای بیشتر و نزدیکتر شدن دیدگاهها خواهد شد. ۹۷/۶/۷
https://eitaa.com/e_beman
✊ قوی و پُر حجم کار کنید
⛔️ در اداره اقتصاد کشور بنبست نداریم
🔻 رهبرانقلاب، ظهر امروز در دیدار هیئت دولت:
🔹 دشمن به دلیل برخی ضعفها و خلأهای اقتصادی، بر موضوع اقتصاد کشور متمرکز شده. در زمینه اقتصادی باید قوی و پُر حجم کار کرد و تمام خلأها را پر کرد که همه این موارد امکان پذیر و شدنی است و ما در اداره اقتصاد کشور بنبست نداریم.
🔹 حجم و کیفیت فعالیت و عملکرد مسئولان اقتصادی کشور باید بهگونه ای باشد که شب و روز نشناسند و محور فعالیتها هم سیاستهای اقتصاد مقاومتی باشد که اساس آن تکیه بر #تولید_داخلی است.
🔹 سیاستهای #اقتصاد_مقاومتی، هم سنگرسازی دفاعی و توانمندسازی در مقابل دشمن است و هم، توانمندسازی برای حرکت رو به جلو.
🔺 بنابراین اقتصاد مقاومتی با محوریت تولید داخلی دارای جنبه های پدافندی و آفندی است. ۹۷/۶/۷
https://eitaa.com/e_beman
👈 ارتباط با همسایگان گسترش یابد
📢 مذاکره با اروپا ایراد ندارد اما در برجام از آنها قطع امید کنید
⛔️ هرگونه مذاکره با آمریکا منتفی است
🔻 رهبرانقلاب، صبح امروز در دیدار اعضای هیئت دولت:
🔹 در موضوع #سیاست_خارجی ارتباط با همسایگان کشور باید خوب و روزافزون باشد.
🔹 ارتباط و ادامه مذاکره با #اروپا ایراد ندارد اما باید ضمن ادامه این کار از آنها درباره مسائلی نظیر #برجام و یا اقتصاد #قطع_امید کنید.
🔹 رفتار اروپا در مسائلی نظیر برجام و تحریمها مناسب نبود. باید با نگاه شکآلود به وعدههای آنها، از روند مسائل مراقبت جدی کرد.
🔹 برجام وسیلهای برای حفظ منافع ملی است اما برجام هدف نیست بلکه وسیله است و طبعاً اگر به نتیجه برسیم که با این وسیله، حفظ منافع ملی امکان پذیر نیست آن را کنار میگذاریم.
🔹 اروپاییها باید از بیان و عمل مسئولان دولتی ایران بفهمند که اقدامات آنها تدابیر و واکنش متناسب جمهوری اسلامی ایران را به دنبال خواهد داشت.
🔹 هر گونه مذاکره با آمریکاییها منتفی است. نتیجه مذاکره با مسئولان قبلی آمریکا که حداقل ظاهرساز بودند اینگونه شد، حالا با مسئولان وقیح و هتاک فعلی که شمشیر را برای ایرانیها از رو بستهاند چه مذاکرهای داریم؟
🔹 بنابراین مذاکرهای در هیچ سطحی با آمریکاییها صورت نخواهد گرفت.
🔺 مذاکره با ایران نیاز همه دولتهای آمریکایی بوده است. آنها میخواهند مانور دهند که ما حتی جمهوری اسلامی ایران را به پای میز مذاکره آوردیم، پس همانگونه که قبلاً بهطور مشروح و مستدل بیان کردهام، هیچ مذاکرهای با آنها انجام نخواهد شد. ۹۷/۶/۷
https://eitaa.com/e_beman