🍀برگی از #نهج_البلاغه
🍀خطبه ی 6
🍀آماده نبرد
🌹امیرمومنان فرمودند:🌹
✅و اللَّهِ لَا أَكُونُ كَالضَّبُعِ تَنَامُ عَلَي طُولِ اللَّدْمِ حَتَّي يَصِلَ إِلَيْهَا طَالِبُهَا وَ يَخْتِلَهَا رَاصِدُهَا وَ لَكِنِّي أَضْرِبُ بِالْمُقْبِلِ إِلَي الْحَقِّ الْمُدْبِرَ عَنْهُ وَ بِالسَّامِعِ الْمُطِيعِ الْعَاصِيَ الْمُرِيبَ أَبَداً .....
✅به خدا سوگند! از آگاهي لازمي برخوردارم و هرگز غافلگير نمي شوم،
✅كه #دشمنان ناگهان مرا محاصره كنند و با نيرنگ دستگيرم نمايند،
✅#من همواره با #ياري انسان حق طلب، بر سر آن مي كوبم كه از حق روي گردان است،
✅ و با #ياري فرمانبر مطيع، نافرمان اهل ترديد را در هم مي كوبم،
✅ تا آن روز كه دوران زندگاني من به سر آيد
✅تدوین:مرتضوی نژاد
https://eitaa.com/e_beman
برگی از #تاریخ اسلام
سید محمد حسین مرکبی
🌹همتایی دیانت با سیاست:
🌷🌿🌺🌷🌺🌿🌷
بمحض خواندن آیه 56 سوره احزاب، احساس خوبی پیدا می کنیم که الحمدلله به این آیه بسیاری از مسلمین عمل می کنند، و یک اتحادی در این زمینه وجود دارد.
💠إنَّ اللَّهَ وَ مَلَئكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلىَ النَّبىِ يَأَيهُّا الَّذِينَ ءَامَنُواْ صَلُّواْ عَلَيْهِ وَ سَلِّمُواْ تَسْلِيمًا.
اما همین که به آخر آیه می رسیم، می بینیم که قسمت آخر این آیه توسط اکثر مسلمین پشت گوش افتاده و اصلا گویا این آیه چنین دستوری نداده، قسمت فراموش شده آیه آنجاست که می گوید و یسلموا تسلیما، یعنی تسلیم اوامر او باشید.
💥الان مسلمین در کدام کشورها تسلیم اوامر آمریکا هستند و سیاست و دستور و نوع حکومت و شل و سفت کردن کارها و تصمیماتشان از کجا به آنها دیکته می شود ، در سازمان ملل و در شورای امنیت به دستور چه کسی رأی آنها تعیین می شود؟!
💠گرچه بحمدلله چند سالی است که چند کشور از اطاعت شیطان خارج شده و ضد فرامین او عمل می کنند و خودرا با دستور اسلام هماهنگ کرده اند ولی راه درازی در پیش است و باید گفت امیدواریم روزی عید میلاد پیامبر اعظم(صلی الله علیه و آله) با اطاعت از او همراه باشد.
https://eitaa.com/e_beman
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
ای مردم ایران!
🌹🌿ناامید نباشید از اینکه بتوانید یک امپراطوری عظیم مثل امریکا را به زانو در آورید ، این کار در تاریخ بارها و بارها تکرار شده است.
[سوره الأنبياء (21): آيه 11]
وَ كَمْ قَصَمْنا مِنْ قَرْيَةٍ كانَتْ ظالِمَةً وَ أَنْشَأْنا بَعْدَها قَوْماً آخَرِينَ (11)
و ما چه بسيار آبادىهايى را در هم شكستيم كه مردمش ستمگر بودند و پس از آنها قومى ديگر را پديد آورديم.
🌹امام خامنه ای نماز جمعه تهران، 1359/02/12
«و کم قصمنا من قریة» یعنی ای مردم نومید نباشید از اینکه بتوانید یک قدرت و یک امپراطوری عظیم را به زانو در بیاورید. نگویید امریکا یک قدرت جهانی است و چگونه یک ملت میتواند این قدرت را به خاک بنشاند، این کار در تاریخ بارها و بارها تکرار شده است. «وکم قصمنا من قریة» ما ای بسا تمدنها و شهرها و حکومتها و امپراطوریها را که در هم شکستهایم؛ «و انشأنا بعدها قوماً آخرین» و پس از آنها مردم دیگری را روی کار آوردهایم.
همان دست، همان قدرت و همان نیرو میتواند امروز امریکا را هم به خاک سیاه بکشاند و نمونهها و طلیعهاش در ایران و در منطقه آشکار شده است، ضربتها را یکی پس از دیگری میخورند. این وعدهی الهی کاملاً قابل تحقق هست. «و کم قصمنا من قریة کانت ظالمة» آن قریهای، آن تمدنی، آن امپراطوری و قدرتی که ستمگر است مورد این تهاجم لشگریان خدا قرار میگیرد و در هم فرو میریزد، چیزی که امروز در مقابل چشم ما نسبت به امپراطوری عظیم امریکا مشاهده میشود. چه کسی تصور میکرد که دستگاه نظامی مجهز و مرتب امریکا در بیابانهای طبس و در کویر مرکزی ایران آن چنان دچار فضاحت و شرمندگی بشود؟ که ما رفتیم از نزدیک آن فیلهای فولادی را دیدیم و آیهی کریمهی قرآن بیاختیار به یاد انسان میآید. «ألم تر کیف فعل ربّک باصحاب الفیل. ألم یجعل کیدهم فی تضلیل» آن حیلهای و کیدی که آنها برای مردم ترتیب داده بودند دیدید چگونه خنثی شد؟
آیات قرآن با همین آهنگ در سورهی انبیاء پیش میرود و میرسد به اینجا که ما آسمان و زمین را به بازیچه نیافریدیم، هدفی وجود دارد، نقشهای وجود دارد، این نقشه پیش میرود و این نقشه عبارت است از خرد شدن قدرتهای ظالم و ستمگر در سراسر عالم. این نقشهی الهی، این نقشهی طبیعی تاریخ بشر عبارت است از به خاک مالیده شدن بینی امپراطورهای بزرگ مانند امپراطوری انگلیس و امپراطوری امریکا در این زمان و همهی امپراطوریهای اقتصادی و سیاسی که بر اسب قدرت سوارند و میتازند. این خط طبیعی عالم است،«بل نقذف بالحقّ علی الباطل» ما بوسیلهی حق، یعنی بوسیلهی همین شما مردم، باطل را به دست حق و به بازوی نیرومند حق در خواهیم کوبید. «فاذا هو زاهق» ناگهان مشاهده میکنیم که باطل دونده و رونده و گریزنده است، همچنانی که در ایران مشاهده کردید.
باورتان نمیآمد که شاه برود، باورتان نمیآمد که رژیم پادشاهی در ایران منسوخ بشود، شد. چرا؟ چون بازوی حق و مشت گره خوردهی حق از آستین ملت بیرون آمد، امروز هم همین است.
تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
🔻فرمانده نیروی هوافضای سپاه برای اولین بار اعلام کرد: سپاه پاسداران پهپاد MQ-9 (ریپر) متعلق به آمریکا را به غنیمت گرفته است https://eitaa.com/e_beman
فرصت هفته وحدت
در عرصه سياستورزي و مملکتداري، برخي گزارهها از چنان جايگاه راهبردي برخوردارند که ميتوان با صراحت از آنها به عنوان ارکان تدبير و سياست ياد کرد. بدون توجه به آنها به تدريج ساختار جامعه از هم گسسته و واگرايي و ناکارآمدي و بحران و تنش بر جامعه و نظام سياسي حاکم خواهد شد و ثبات و امنيت رخت بر خواهد بست.
مقوله "وحدت" از جمله اين دکترينهاي کليدي است که بيتوجهي به آن نظام سياسي را تهديد خواهد کرد. با مروري بر منظومه فکري بزرگان انقلاب اسلامي از جمله حضرت امام(ره) و امام خامنهاي با جرات ميتوان گفت که عنصر "وحدت" از دالهاي مرکزي گفتمان ايشان به حساب ميآيد که در جايگاه بالاتري از بسياري از کليد واژههاي ديگر در عرصه سياسي قرار دارد. بدان معنا که اگر زماني جمع ميان وحدت و آن مفاهيم در نظام سياسي مقدر نبود، آنچه اولويت مييابد "وحدت" است.
وحدت تاکيد بر مشترکات است، بيش از آنکه مفترقات برجسته گردد. در اين نگاه قرار نيست تکثر و تنوع که بنيان شکلگيري زندگي اجتماعي بشر است، ناديده گرفته شود، بلکه قرار است آرمانها و ويژگيهاي مشترک و مشکلات پيش رو حرکت جامعه بهتر ديده شود و درک کردن اين حقيقت که راه عبور از مشکلات تجميع همه توانها و قدرتهاست. لذا بايد بهانههاي کوچک و نامعلوم که گاه سالها موجب جدايي و افتراق است را به فراموشي سپرده شود و به افقهاي پيش رو توجه نمود.
يکي از مهمترين ابزارهاي وحدت و همگرايي فتح باب گفتگو و مفاهمه است. به واقع منشاء بخش عمده اختلافات جامعه بشري ريشه در انسداد گفتگو دارد. و آنگاه که باب گفتگو بسته شود، باب منازعه و درگيري و جدال باز خواهد شد و همين سرمنشاء بداخلاقيها و خشونتهاست.
در گفتمان وحدت محور، مناسب است تا از واژه "امت" به جاي "ملت" سخن گفت. چرا که امت به مجموعهاي اشاره دارد که هدفي مشترک را براي خود ترسيم کرده است و در اين مسير مکتبي مشخص را راهنماي رسيدن به مقصد برگزيده است.
در اين نگاه وحدت در سطوح مختلفي قابل تعريف و ترسيم است؛ از سطح درون اجتماعي گرفته، تا سطح وحدت ملي، و از آنجا تا وحدت جهان اسلام و وحدت مستضعفين عالم اين مهم قابل پيگيري است.
وحدت همواره نگاهي به عوارض اختلافات و واگراييها دارد و بيگانهاي که از اين تفرق سود ميبرد. در اين نگاه اختلاف افکني همواره ريشه در درون ندارد، بلکه بيگانگان و معارضان و دشمنان يک ملت و امت مترصد فرصتي هستند تا اختلاف بيفکنند و بهره برداري کنند.
به واقع وحدت در بستر وجود دشمن بيش از پيش اهميت و کارکرد خود را نشان ميدهد. در زماني که دشمني وجود دارد، وحدت و ائتلاف حتي ميتواند موقت و محدود باشد، اما همان هم از تفرق و چندگانگي در برابر دشمن سودمندتر است.
با توجه به اين ملاحظات است که بدون شک ميتوان گفت که امروز نظام اسلامي و جامعه ايراني و در افقي بالاتر جامعه اسلامي و ملتهاي مسلمان بيش از نيازمند وحدتاند. در شرايطي که منطقه چندسالي است که در آتش ائتلاف تکفيريون - صهيونيسم سوخته و به تدريج در حال مهار آن است و در حالي که جنگهاي نيابتي با ايجاد اختلافات مذهبي توسط دشمن مديريت ميشود، هنوز ضرورت ائتلاف و همگرايي و وحدت تمام عيار براي ريشه کني اين جرثومههاي فساد براي برخي فهم نشده است! و اين در حالي است که بيش از دو دهه از تذکرات حکيم بزرگ جهان اسلام حضرت روح الله (ره) در مورد ضرورت شناخت اسلام آمريکايي ميگذرد!
در عرصه داخلي نيز بيش از پيش ضرورت همگرايي و وحدت حول محوريت آرمانهاي نظام اسلامي، رهبري، قانون اساسي و منافع ملي احساس ميشود و فعالين و گروههاي سياسي بايد در اين مسير تلاش نمايند و با هر ندايي که جامعه را دوقطبي و چندپاره ميخواهد مقابله کنند. بالاخص آنکه ايستادگي در برابر جنگ تمام عيار اقتصادي دشمن و عبور از تحريم و تهديد، با وحدت همه جانبه ملت ممکن خواهد بود.
ميلاد با سعادت اشرف مخلوقات و هفته وحدت فرصتي مناسب است که با محور قراردادن آموزههاي پيامبر اعظم(ص) دلهاي مومنين به يکديگر نزديک شده و اختلافات به کناري گذاشته شود و آثار و برکات اين همگرايي در زندگي اجتماعي ما جاري و ساري گردد.
مهدی سعیدی
https://eitaa.com/e_beman
برگی از #تاریخ اسلام
⭐️ پیامبر مانند خود مردم زندگی میکرد
🔻 رهبرانقلاب: صحنهی دوم از زندگی پیامبر، #رفتار آن حضرت با مردم بود.
👈 هرگز خلق و خوی مردمی و محبت و رفق به مردم و سعی در استقرار #عدالت در میان مردم را فراموش نکرد؛ مانند خود مردم و متن مردم زندگی کرد؛ با آنها نشستوبرخاست کرد؛ با غلامان و #طبقات_پایین_جامعه، دوستی و رفاقت کرد؛ با آنها غذا میخورد؛ با آنها مینشست؛ با آنها محبت و مدارا میکرد؛ قدرت، او را عوض نکرد؛ ثروت ملی، او را تغییر نداد؛ رفتار او در دوران سختی و در دورانی که سختی برطرف شده بود، فرقی نکرد؛ در همه حال با مردم و از مردم بود؛ رفقِ به مردم میکرد و برای مردم عدالت میخواست. ۱۳۷۰/۰۷/۰۵
https://eitaa.com/e_beman
🍀برگی از #نهج_البلاغه
🍀#خطبه_ی ۱۳۶
🍀بیعت با امام
💕امیرمومنان فرمودند:💕
✅لمْ تَكُنْ بَيْعَتُكُمْ إِيَّايَ فَلْتَةً وَ لَيْسَ أَمْرِي وَ أَمْرُكُمْ وَاحِداً إِنِّي أُرِيدُكُمْ لِلَّهِ وَ أَنْتُمْ تُرِيدُونَنِي لِأَنْفُسِكُمْ أَيُّهَا النَّاسُ أَعِينُونِي عَلَي أَنْفُسِكُمْ وَ ايْمُ اللَّهِ لَأُنْصِفَنَّ الْمَظْلُومَ مِنْ ظَالِمِهِ وَ لَأَقُودَنَّ الظَّالِمَ بِخِزَامَتِهِ حَتَّي أُورِدَهُ مَنْهَلَ الْحَقِّ وَ إِنْ كَانَ كَارِهاً .
💕بيعت شما مردم! با من بي مطالعه و ناگهاني نبود، و كار من و شما يكسان نيست،
💕 من شما را براي #خدا مي خواهم و شما مرا براي خود مي خواهيد.
💕اي مردم براي اصلاح خودتان مرا ياري كنيد،
💕به خدا سوگند! كه داد ستمديده را از ظالم ستمگر بستانم،
💕و مهار ستمگر را بگيرم و به آبشخور حق وارد سازم گرچه تمايل نداشته باشد.
✅تدوین:مرتضوی نژاد
https://eitaa.com/e_beman
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✳️✳️از سنتهای الهی توجه ناگهانی مردم به جبهه حق است و پیروزی اقلیت حق؛ بر اکثریت باطل است
[سوره الأنبياء (21): آيه 18]
بَلْ نَقْذِفُ بِالْحَقِّ عَلَى الْباطِلِ فَيَدْمَغُهُ فَإِذا هُوَ زاهِقٌ (18)
بلكه ما حقّ را بر باطل مىكوبيم تا مغز آن را در هم بشكند، پس بىدرنگ، باطل محو و نابود مىشود.
✳️✳️نكتهها:
1- كلمه «قذف» به معناى پرتاب از راه دور و با سرعت و قدرت است و كلمه «دمغ» نيز به ضربهاى گفته مىشود كه به سر مىخورد و تا مغز اثر مىگذارد.
2- طبق این آیه شریفه برخی از تحولات اجتماعی به نفع جریان حق، تغییراتی «ناگهانی» است که در مدت کوتاهی شکل می گیرد. گاه طراحی خداوند بگونه ای است که در مدت کوتاهی، دل و ذهن مردم به جبهه حق متمایل شده و اقلیت حقی بر اکثریت باطلی پیروز می شود.
🌟🌙علامه طباطبایی:
«سنت خداى تعالى بر اين جريان يافته كه باطل را آن قدر مهلت دهد تا روزى با حق روبرو گردد و با آن در بيفتد، تا به خيال خود آن را از بين برده، خودش جاى آن را بگيرد؛ ولى خدا به دست حق خود، او را از بين ببرد و نابودش كند. اين همان معنايى است كه از جمله «بَلْ نَقْذِفُ بِالْحَقِّ عَلَى الْباطِلِ فَيَدْمَغُهُ فَإِذا هُوَ زاهِقٌ» استفاده مىشود ...
در اينكه فرمود: «فَإِذا هُوَ زاهِقٌ» دلالت بر اين معنا است كه اين درگيرى حق با باطل «ناگهانى» صورت مىگيرد. وقتى كه ديگر كسى اميد نمىبرد كه حق غالب شود و باطل فرار كند.» (المیزان فی تفسیر القرآن؛ ج 14، ص262)
تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
نشر حداکثری👆
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا